„A doua carte de vizită a locotenentului SRI Geo Bucur, subordonatul doamnei general SRI Emilia Cristina Posastiuc – gradul de maior în Securitatea Română, și nepotul căpitanului SRI Constantin Bucur. Să nu trăiți cu impresia că mint sau manipulez: Servicul Român de Informații mi-a promis că am să sfârșesc urât”

Acest articol este preluat de pe alt blog. Te rog să-l eviți, nu mă reprezintă.

Articolul este preluat de pe siteul [link şters].

Mă sunase mama ca a murit bunica, nu stiam cum sa reactionez, si mizeria aia de om din Serviciul Roman de Informatii imi sugera ca este bine sa imi tin gura inchisa despre SRI: „Puteai sa primesti gloante in cap…”. Ma fila pe strada de saptamani intregi…

Sunteti extrem de naivi daca traiti cu impresia ca mizeria de institutie pe nume Serviciul Roman de Informatii s-a schimbat cu ceva fata de anul 1989: sunt la fel de securisti si criminali! Tinerii pe care ii vedeti dumneavoastra pe la televizor, site sau pagina de Facebook, in realitate sunt copiii si nepotii fostilor ofiteri din cadrul Securitatii Romane! Sunt doua posibilitati de a accede in Serviciul Roman de Informatii: bani – incepand de la 5.000 de euro si rude angajate in Serviciul Roman de Informatii!

Din cauza aceasta ma fileza non-stop: „Ala le deschide ochii!”

[link şters]

supraveghere_video_02_sri

Tinerii din cadrul Serviciului Roman de Informatii: copii de bani gata care isi rup capul cu bautura si droguri prin cluburile de lux ale Capitalei! Cei care posteaza pe Facebook: „Atacuri cyber! Celule teroriste! Contraspionaj…”.

oferi_sri_serviciul_roman_de_informatii_02

Nu exista niciun serviciu secret pe nume Serviciul Roman de Informatii, doar o cloaca mafiota alcatuita din fosti securisti, masoni, spioni straini, sclavi ai mafiei politice si masoneriei! Cat socati ati ramane daca va spun ca in realitate institutia in cauza a fost creatia unor spioni din cadrul serviciilor secrete ale Rusiei si Israelului? De ce credeti ca Serviciul Roman de Informatii a avut directori doar fosti spioni comunisti – Liviu Maior, tatal lui George Maior, spion comunist recrutat de KGB, si evrei ca Hellvig? Chiar nu vedeti ce aveti in fata ochilor si in ce hal sunteti mintiti?

stefureac_sri+mafia-sri

Maiorul SRI Remus Stefureac, baiatul cu sondajele de la INSCOP – 3.000 de euro, pentru un sondaj, cel care isi batea joc de dumneavoastra: „Peste 60% dintre romani au incredere in SRI…”. Stefureac, la ora actuala a fost detasat in Statele Unite pe post de catel al masonului George Maior, betivul vopsit in doua culori la par si nasul lui Victor Ponta! Stefureac, platit din banii gunoiului pedofil Cristain Burci de la Adevarul! Tinerii Serviciului Roman de Informatii…ati inteles cum stau lucrurile in realitate?

http://adevarul.ro/blogs/remus.stefureac

Stefureac, fostul catel al comunistului Mircea Geoana! Tatal lui Mircea Geoana: general in cadrul Securitatii Romane! Ei sunt tinerii „europeni” din cadrul Serviciului Roman de Informatii: crescuti de mici in spirit tovarasesc si comunist! Serviciul Roman de Informatii premiat de Instititul Aspen, reprezentat de masonul comunist Mircea Geoana!

[link şters]

http://www.sri.ro/sri-premiat-de-institutul-aspen-romania.html

stefureac-geoana-serviciul-de-informatii-roman

Nici macar 1% nu banuiti in ce hal sunteti mintiti si manipulati de Securitatea Romana – Serviciul Roman de Informatii: singurul serviciu secret european care a exterminat in masa sute de mii de oameni! Moderatori tv, jurnalisti, bloggeri, parlamentari, procurori, judecatori, cele mai inalte functii din statul roman: ofiteri sub acoperire in cadrul SRI/SIE!

Lucian Mandruta, cel care a avut grija sa va manipuleze ani de zile din postura de moderator tv, platit din banii Serviciului Roman de Informatii! „Democratii si liberarii” pe care ii vedeti in fiecare zi la televizor: „Securitatea Comunista a murit si acum suntem europeni, masoni si democrati!”.

serviciul_roman_de_informatii_01

Vila de sute de mii de euro din localitatea Bran, judetul Brasov, in care locuieste purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii, in timp ce intreaga tara geme de foamete si saracie! Ati vazut bine comunicatele lor: „Suntem foarte saraci in Serviciul Roman de Informatii, nu avem bani!”. Romanii obsinuiti nici in zece vieti nu vor strange bani sa isi construiasca o asemenea vila…dar stati o secunda: „Noi va aparam de atacurile cyber!”. Salariul lui Sorin Sava, cel care a vrut sa ma bata la o lansare de carte: 3.000 de euro pe luna! Sava a sarit sa ma bata de fata cu Maior… 

Colonealul_Sorin_Ion_Sava_Serviciul_Roman_de_Informatii


Vezi și

„În atenția „doamnei” general SRI Emilia Cristina Posatiuc, gradul de maior în Securitatea Română: vă mulțumesc din suflet că subordonații dumneavoastră mă hărțuiesc pe stradă și mă amenința cu moartea! Securitatea Română – SRI, cancerul care a mâncat această țară timp de 70 de ani, doar asta ați făcut: sute de mii de oameni exterminați în masă, torturați ca în Evul Mediu și jaf național! 99% dintre români vă urăsc visceral: cele mai infecte, bolnave și scelerate specimene din România!”


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪