» Abilități psihice » Pirochinezie.

27-Feb-2015 00:52:35

Akn5e34
Suspendat
Data înregistrării: 14-Feb-2015
Mesaje: 102

Pirochinezie.

Am nevoie de un pic de indrumare in pirochinezie.
Am ajuns sa pot stinge lumanarea in maxim 30-40 de secunde…mi-a luat cam 2 ani sa reusesc.Acum am incercat si telechinezie si pot misca obiecte usoare (nu le pot ridica) de ex:cristale, creioane, tigari…etc.
De vreun an incerc sa aprind lumanarea dupa ce o sting, dar nu reusesc cu toate ca simt ca imi ard. palmele si ma dor uneori dupa o sesiune de incercari cateva zile .Ce as putea sa incerc? Inhalarea elementelor nu am facut pana acu, transferam doar caldura din coloana vertebrala care e destul de „fierbinte” prin palme pe fitilul lumanari, dar nu imi reuseste.
Are cineva experienta in pirochinezie sa imi poata da niste sfaturi?O matra a focului sau un exercitiu putin mai detaliat.Sau sa imi recomande un demon care ma poate ajuta.
Ave Lucifer!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#2 27-Feb-2015 01:15:12

admin
Administrator
Data înregistrării: 24-Oct-2013
Mesaje: 2.235
E-mail

⛧ Re: Pirochinezie.

Felicitări!

Pentru pirochinezie stăpânește elementul foc. Cred că e cea mai eficace cale.
Cât despre Demoni, Raum și Furcas te-ar putea ajuta cu asta.

Succes în continuare!

Thomas,
„Anti-rasism” e un cuvânt de cod pentru „anti-Alb”

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#3 27-Feb-2015 08:52:04

Akn5e34
Suspendat
Data înregistrării: 14-Feb-2015
Mesaje: 102

⛧ Re: Pirochinezie.

Multumesc.Am facut aseara invocarea elementului si indradevar se simte diferit fata de shumma (caldura din coloana vertebrala, cred ca asa ii zice).La propriu simteam cu fiecare inhalare ca lu-am foc.Am facut cam 14 inhalari, nu mi-am dat seama dar am lucrat cu elementul foc intre 1-2 si nu am mai putut dormi:).
Dupa ce am facut 14 inhalari am condensat sfera aceia intr-o sfera mica si foarte fierbinte dupa care am trecut-o prin fiecare chakra
principala de jos in sus apoi precum prin chakrele secundare si am lucrat si cu chakrele mainilor.
Dar am o nelamurire.Trebuie sa inspir elementul foc in aura sau in corpul luminos?
Acum m-am gandit sa fac in fiecare saptamana care un element ex:
-1-Elementu foc si pirochinezie
-2-Elementul Pamant
-3-Elementul apa
-4-Elementul aer-telechinezie
Ar fi echilibrat asa?
P.S ce se poate face cu elementul pamant? Adica foc-pirochinezie , pamant-? Si ce inseamna hidromatia, pe site am cautat dar nu am gasit.
Ave Lucifer.

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#4 27-Feb-2015 13:26:01

admin
Administrator
Data înregistrării: 24-Oct-2013
Mesaje: 2.235
E-mail

⛧ Re: Pirochinezie.

E normal să te țină trează tongue
În legătură cu nelămurirea, mai întâi inspiră-l înlăuntrul tău, până te familiarizezi cu el și până îl stăpânești. Când ai experiență cu invocarea, treci la evocarea elementului (sau dacă ai experiență cu manipularea energiei, poți face invocarea și evocarea elementelor mână în mână). Când poți controla elementul fără problemă, nu va mai trebui să-l inhalezi/invoci pentru a lucra cu el. Îl poți evoca între chakrele palmelor și de acolo îl direcționezi direct în fitilul lumânării sau orice/oricine vrei.

Pe site sunt trecute doar telechinezia și pirochinezia pentru că dacă te familiarizezi cu acestea două, toate celelalte ”chinezii psihice” le vei ști face pentru că funcționează pe principii foarte asemănătoare. Hidromanție înseamnă prezicerea viitorului în apă. Hidrochinezia (cred că la asta te refereai) înseamnă controlarea/manipularea apei, într-o manieră similară cu controlarea focului prin pirochinezie sau mișcarea obiectelor prin telechinezie.

Printre multele aplicații pe care le are elementul pământ (a fost recent un topic pe tema asta), cu acesta mai poți face și geochinezie sau terachinezie, lucru care presupune manipularea pământului (roci, minerale, nisip, etc.)

Thomas,
„Anti-rasism” e un cuvânt de cod pentru „anti-Alb”

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#5 27-Feb-2015 14:56:27

Akn5e34
Suspendat
Data înregistrării: 14-Feb-2015
Mesaje: 102

⛧ Re: Pirochinezie.

Multumesc:D


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪