Abuzurile C.I.A, actual preluate de toate Serviciile Secrete și intelligence pe cobai umani – tortură psihică, distrugerea sufletului uman definitivă și irevocabilă, distrugerea ființei umane

De ce distrugerea sufletului uman? Pentru că subiecții au fost torturați atât de puternic în trecut, încât și-au pierdut umanitatea și esența sufletului. Cei mai mulți dintre ei și-au pierdut definitiv individualitatea și personalitatea din scânteia de chintesența sau eter (spiritul) din corpurile lor, astfel, sufletele lor au fost distruse, nemaiavând o amprentă anume proprie, devenind una cu eterul sau chintesența, akasha sau memoria a tot ce există, a existat și va exista. Ei (cei ce le fac) nu fac aceste experimente cu un scop anume. Știu și ei că și-au pierdut, inclusiv cei ce fac astfel de experimente, umanitatea în totalitate, trăind doar artificial, singurul lucru care îi ține în viața este tehnologia cât și iluzia ce și-o imprimă, prin spălarea proprie a creierului, că totul este bine și că fac ceva corect. Se vor auto-distruge unul pe altul, ca și oameni cât și natura umană. Ei sunt inferiori animalelor, sunt numiți sub-animale sau chiar mai jos decât sub-animalele, deoarece ei nu raționează și gândesc ce fac, cei ce fac astfel de lucruri. Sufletul lor s-a metamorfozat în ceva cu mult sub-uman sau chiar sub-animalic. Reține că aceste lucruri, față de anii 1960 – 1980, se aplică și practică pe toți oamenii, fără excepție.

*Articolul poate conține scurte texte în paranteze, scrise de mine intenționat, pentru că acesta este adevărul.

În Australia armata face experimente asupra magnetismului aplicat pe cobai umani. Cunoscută sub numele de simulare magnetică transcraniană, tehnica aceasta constă în amplasarea unui electromagnet pe creștetul subiectului, câmpul magnetic se difuzează în creier modificând vibrațiile cortexului. Inhibând facultățile lobilor temporali și frontali, blocând capacitatea de abstractizare și sinteză, se acționează direct asupra parților arhaice ale creierului. Adus la acest nivel, subiectul se va baza pe calitățile sale primare, de intuiție, percepție, rapiditate.

Perceptia se modifică devenind globală. Concluziile experimentelor sunt foarte interesante și utile dacă își vor găsi rostul și în viața civilă (oricum, ei nu vor mai putea fi oameni niciodată, indiferent de situație sufletul lor nu mai este uman), cel puțin așa se spune. Spre exemplu, s-a constatat că accedând sistemul limbic devine posibilă regăsirea celui de-al șaselea simț, care s-a păstrat la animale, iar stimulând hipocâmpul s-ar putea ameliora memoria. Apropo de cobaii umani, să vedem ce părere are și celebra C.I.A: „misiunea noastră constă în asigurarea *securității naționale* (tot ei creează terorismul, ca și Serviciile Secrete din Rusia sau România … și nu sunt în stare să-l contreze. poate sunt, într-o oarecare măsură, dar nu vor) a Statelor Unite și în păstrarea idealurilor și a stilului de viață american (nu este vorba doar de CIA, CIA sau Serviciile Secrete din Rusia sunt la fel). Noi suntem ochii și urechile națiunii și, uneori mâinile ei secrete…”. Ei bine, de multe ori (frecvent, continuu, din ce în ce mai mult) aceste mâini secrete comit abuzuri privind demnitatea și integritatea ființei umane, evident atunci când se impune o asemenea decizie. Iată ce mai conține credențialul CIA-ist: „noi facem ce alții nu pot face, adeseori cu mari riscuri, când miza este mare, și noi suntem în prima linie (distrugând sufletul uman, îți vor lua și copilul și pe tine, fără pic de umanitate, pentru că ei nu mai sunt oameni, cei ce fac aceste lucruri trebuie blestemați continuu) recurgem la toate mijloacele necesare pentru a ne impune sistemele valorice și a ne asigura victoria (asemenea zombiilor sau roboților, sub-animale, pentru că nu mai avem nici acel instinct animalic de a-și proteja rasa sau puii)”. Spre exemplu, experientele pe cobai umani se desfășurau în discreție la Institutul Allan Memorial de la Universitatea Mc Gill din Montreal (mai nou, în toată lumea). Programul s-a numit MK (Making Killers), numit și Mind Kontrol evocând „experimentele făcute de naziști în lagărele de concentrare” (despre experimentele făcute de naziști, total fals și mincinos, americanii și CIA au preluat prin operațiunea paper-clip oamenii de știință germani și i-au torturat groaznic până aceștia au lucrat pentru ei, apoi au corupt și alterat după bunul plac tacticile). Ei controlează prezentul, deci pot modifica istoria și viitorul, răspândind în mass-media condusă de ei și mediile de comunicații ceea ce doresc. Totuși, Rusia lucrează cu aceleași tactici, nu este nici o deseobire.

Câțiva ani, 5000 de orfani din Quebec au fost internați în diverse instituții de cercetare (orfanii, cei cu dizabilități, copiii … sunt victimele lor favorite, mai bine spus erau, proiectul a luat amploare la nivel mondial și internațional, a trecut vremea când doar cei dafavorizați erau experimentele lor sau cățeii și cobaii lor dresați cum doresc), care însă mascau laboratoarele secrete ale C.I.A. Este și cazul Spitalului Saint Jean de Dieu, unde doctorul Cameron, fost colonel în armata americană și agent sub acoperire al Centralei experimenta „cămașa chimică” sau „lobotomia chimică”. O supraviețuitoare a recunoscut în presă: „ne țineau cu capul în apa rece, (ne violau continuu, ne abuzau sexual fizic și psihic),  stăteam legați de pat cu lese, ne simțeam ca niște zombie făra voință, fără vise. În fiecare seară eram obligați să consumăm un drog de sinteză…”

Scandalul a fost imens. Toate aceste documente se află în raportul Comisiei cetățenilor pentru drepturile omului, 4321 Papineau, biroul 202, Montreal, Quebec, H2H1T3. Mărturia unei alte supraviețuitoare, Alice Quinton este concludentă: „ne obligau să ingerăm droguri, printre care și LSD, după ce eram cufundați în delirul psihotic eram închiși în camere izolate, unde ascultam 24 de ore, o bandă sonoră (cu afirmații) care difuza același mesaj, obsedant…”

*Și rețineți, ei sunt străini de sufletele umane, toți cei ce fac aceste lucruri. Acum practicile „primitive” din 1960 au fost înlocuite cu tehnologie avansată și hipnoză prin tehnologie avansată. Vei face, dacă dorești, un om să-și scoată ochii, sau să se taie și auto-mutileze, îl poți înnebuni. Îl poți face să-și ucidă familia în somn și copiii, pentru că „a auzit, dintr-o dată, dintr-o persoană normală, voci de îngeri (sau mai știu ce) ; cazuri ce se dublează anual”, apoi, îl vei arunca pe viață în pușcărie, denigrându-l, după ce ți-ai împlinit scopul … ai scăpat de o persoană nedorită din sistem, închizând-o pe viață iar familia acelei persoane a fost ucisă. Nu este nici o deseobire, ba chiar este mai nociv, decât tacticile de tortură fizică directă. Vorbim de arme de control mental, nebunia este rezultatul „normal” al acestor arme.


Îți recomand să citești și „MKUltra – odioasele experimente de control mental realizate de CIA (actual preluate de Servicii Secrete și organizații din mai toată lumea), tortură psihică, fizică și crearea de spioni invizibili„.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪