Abuzurile în lume: pornesc chiar de la rădăcină – citeşte ce îţi este viaţa cu adevărat

Abuzurile în lume: de la rădăcină.

Acest text este de necontestat și autentic, din momentul în care aceste cazuri au început să fie expuse în presă, ca și articolul despre copiii din Italia, unde chiar și primarul a fost reținut, printre psihologi și alte persoane. Spălarea pe creier a copiilor prin intermediul microcipurilor implantate și hipnoterapiei. Demonstrarea cognitivă copiilor că părinții le vor răul. Așezarea evenimentelor, în asemenea fel, pentru a demonstra ceea ce doresc aceia ce aşează evenimentele, așa cum a fost expus în articol. Pentru spălarea creierului efectivă este esențial lucrul cu experți în psihologia cognitivă, adică, de exemplu, vei pune cobaiul într-o situație în care îi vei arăta mereu că este urmărit de Poliție, că țiganii îi vor răul, vecinii (modelul standard din România) sau orice altceva și vei folosi psihici pentru demonstrarea acestui fapt, vei încerca implantarea paranoiei sau oricare altă boală și îi vei modela opinia cum vrei. Ce să îi placă, ce să urască, când să râdă, etc. Întotdeauna s-a pus problema obținerii controlului asupra unei persoane. S-a ajuns și la spălarea pe creier a unui grup sau familii, pentru obținerea controlului asupra țintei sau  pentru schimbarea comportamentului, multe dintre aceste cazuri au fost și sunt desecretizate după ani de la moartea cobailor lor nefericiți.

Vezi și articolul despre cum CIA a folosit psihici pentru eliberarea unor ostatici.

*Psihic este orice om ce are creierul în stare bună de funcționare.

Apoi, îi vei modela creierul și spăla mintea – vor exploata un om nevinovat, îl vor înnebuni și vor obține mai mulți cobai prin intermediul lui, vor obține bani pe urma acțiunilor lui sau beneficii.

El este țapul lor ispășitor.

**Aceia microcipați, şi închişi, ca şi deținuții închiși după ce au fost puși să ucidă sau să încalce legea, sunt psihici utili și efectivi, ca deținuții închiși într-o cameră intunecată ce sunt puși să blesteme poza din fața lor transmisă în cortexul vizual. Cobaii nici nu știu ce fac sau de ce.

Ataşez un videoclip ce ilustrează din ansamblu despre cum cobaii sunt torturaţi, unii exploataţi până la moarte.

*Toată lumea ar trebui să cunoască că, ceea ce este publicat în presă şi mass-media, cum este videoclipul de mai sus, este cenzurat foarte mult.

**Depăşeşte-ţi blocajul de a te opri şi blestema doar CIA, pentru că în videoclip se face referire la CIA. Aceste tactici sunt preluate de toate serviciile de intelligence, echipele de para-psihologi şi terapie, psi-analişti sau serviciile secrete din lume.


Îţi sugerez să citeşti, după ce ai terminat de citit acest articol, şi despre MK-Ultra şi odioasele experimente pe cobai umani.

Gândește-te la articolul cu copiii spălați pe creier din Italia, conștientizezi că doar 1% din aceste cazuri sunt expuse lumii sau mediatizate? A fost mediatizat din cauza cerții între mafie și războaielor între mafie şi între cei mai nenorociţi oameni ai lumii, care vine și vin de la rădăcină.

Foarte important este ca surse considerate ca fiind autentice sau redacţii considerate ca fiind autentice să publice astfel de cazuri, să le desecretizeze, fără cenzură, în acest fel, redacţii mai mici pot prelua. Dacă aceste cazuri nu ajung în presă sau ajung cenzurate şi muşamalizate, atunci alţii vor considera informaţia ca fiind una falsă.  Şi este vorba şi despre eliminarea iluziilor şi conspiraţiilor iluzorii. N-ai vrea să trăieşti într-o iluzie, că … Reptilianul cu 12 Aripi şi 4 Capete ţi-a vizitat casa, şi să te alături (tu, soţia ta, copilul tău) unei secte ce zeifică Reptilianul cu 12 Aripi şi 4 Capete, nu râde, pentru că nu este de râs. Tu ai vrea să afli că este vorba despre un cobai, într-un program de control mental asemănător cu MK-Ultra, în care s-au folosit hipnoterapeuţi, psi-analişti, neuro-psihologi, para-psihologi, hipnoză.

Așa se lucrează peste tot, nu doar cu copiii din Italia, cum a fost expus, mă refer la spălarea de bani şi obţinerea de beneficii.

Ca de exemplu, se obține motivul pentru microciparea unei persoane, se obține o acțiune legală din partea Serviciului Român de Informații de montare a camerelor și pentru obţinerea mandatelor de interceptare, legal, se denigrează imaginea în public, prin intermediul unei echipe de para-psihologi și psi-analiști (de la distanță) și se obține controlul asupra cobaiului. Dacă este inteligent sau are inteligenţa peste medie, este folosit şi exploatat cât mai mult, în vremurile acestea, cei cu inteligenţă peste medie, sunt exploataţi în activităţi pe internet. Teoretic, cobaiul dacă este întrebat ceva, ar răspunde ceea ce vrea cine se ocupă cu modelarea comportamentului lui. Apoi, acela ce se ocupă de cobai, trage concluziile şi aşează aşa cum doreşte evenimentele. Se pot spăla bani în multe feluri când controlezi un om. Operațiuni legale și monitorizări pe motive inventate sau care se creează în timp, prin lucrul în echipă. Apoi banii se împart.

„Este un scop bun!” înseamnă, în realitate, fix contrariul. În unele zone unde islamul predomină, dacă faci rău unui creștin este ceva bun sau dacă îl decapitezi, în timpul Inchiziției creștine, dacă jupuiai de viu un ne-creștin, îi scoteai ochii pe viu și îl biciuiai până la moarte era ceva bun și acceptat.

Se poate modela comportamentul politicienilor, jurnaliștilor. Îi poți denigra prin propriile cuvinte sau îi poți face să greșească, să aibă o reacție agresivă în momente nepotrivite. Când eşti un politician cunoscut, ar trebui să ai în vedere acest lucru. 

Atunci când oamenii devin conștienți, în mintea lor se creează ca un scut sau filtru care poate preveni.


Nu le mai cereţi milă! Doar gândiţi-vă cu multă putere cât de nenorociţi sunt şi credeţi în dreptate, cu dorinţa de răzbunare, aşa cum prinzi un şobolan, exact aşa cum le fac lor oamenilor nevinovaţi şi fără motive reale. Gândiţi-vă cum copiii lor şi ei râd, dansează şi se bucură pe suferinţa oamenilor de rând sau oamenilor exploataţi de ei apoi îi reduc la tăcere, cenzurează sau elimină din sistem, când îşi dau seama. Gândiţi-vă cum îşi umplu burţile pe baza suferinţei oamenilor de rând şi cum copiii lor sunt mai presus decât legea sau orice altceva, pentru că ei fac legea.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪