Adevărata spiritualitate – predică satanică audio

Adevărata Spiritualitate, predică satanică


Varianta audio (YouTube):


Varianta text:

Notă: xin, xini, xism = creștin, creștini, creștinism

Adevărata spiritualitate nu are nevoie de trilioane și trilioane de dolari. Pateticul ”dumnezeul” xin, împreună cu cohortele sale se pot tot lăuda cu milioanele lor de oi înrobite, însă Satan are ceva ce ei nu au; ceva ce ei nu vor avea niciodată.

Oamenii lui Satan vin la el din proprie voință. Noi am supraviețuit timp de secole, fără averea și materialismul ”religiilor” inamice. O adunare în pădure, pe plajă, în casa unui prieten … noi, urmașii lui Satan, suntem aici pentru că noi vrem asta. Noi am făcut o alegere.

Noi am ales să ne închinăm lui din dragoste și NU pentru că am fost forțați, amenințați, îndoctrinați sau obligați de membrii familiei sau de partenerul de viață. La urma urmei, Satan a câștigat. ”Dumnezeul” creștin se bazează pe frică. Amintește-ți, ”Banii nu îți pot cumpăra dragoste adevărată”. Acest lucru este pe cât se poate de evident, întrucât religiile inamice sunt goale din punct de vedere spiritual.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.