Adevărata spiritualitate – predică satanică audio

Adevărata Spiritualitate, predică satanică


Varianta audio (YouTube):


Varianta text:

Notă: xin, xini, xism = creștin, creștini, creștinism

Adevărata spiritualitate nu are nevoie de trilioane și trilioane de dolari. Pateticul ”dumnezeul” xin, împreună cu cohortele sale se pot tot lăuda cu milioanele lor de oi înrobite, însă Satan are ceva ce ei nu au; ceva ce ei nu vor avea niciodată.

Oamenii lui Satan vin la el din proprie voință. Noi am supraviețuit timp de secole, fără averea și materialismul ”religiilor” inamice. O adunare în pădure, pe plajă, în casa unui prieten … noi, urmașii lui Satan, suntem aici pentru că noi vrem asta. Noi am făcut o alegere.

Noi am ales să ne închinăm lui din dragoste și NU pentru că am fost forțați, amenințați, îndoctrinați sau obligați de membrii familiei sau de partenerul de viață. La urma urmei, Satan a câștigat. ”Dumnezeul” creștin se bazează pe frică. Amintește-ți, ”Banii nu îți pot cumpăra dragoste adevărată”. Acest lucru este pe cât se poate de evident, întrucât religiile inamice sunt goale din punct de vedere spiritual.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪