Adevărul despre Anunnaki (Satan şi Demonii) – minciunile lui Sitchin şi adevărul

Daca esti ocupat să cauți despre Nibiru, unde nu te uiți? Nu la faptul că Zeii Noștri trăiesc in Orion.

Dacă crezi că era vorba despre mineritul aurului, te uiți în direcția greșită care te trimite la primul punct.

  1. Nibiru este o conjuncție de stele.
  2. Cealaltă mare minciună a lui Sitchin este mineritul. Acesta nu este menționat în textele sumeriene. A făcut aceste două minciuni din nimic.

A fost demonstrat științific că între Marte și Jupiter a fost o planetă odată, care a fost distrusă, și nu-mi irosi timpul cu teoriile coliziunilor care sunt o nebunie ca Big Bang. După dovezi, această planetă a fost distrusă după ce Pământul era deja aici și format integral, planeta fiind distrusă de o tehnologie inteligentă, nu de planete care s-au ciocnit.

Ideea este că nu a existat nici o Epocă Glaciară. Dollaire și Elis sunt profesorii de la Cambridge și Oxford, care au spus și au scris o carte despre minciuna epocii glaciare – care ne este predată ca o dogmă. Au fost șocați că minciuna este împinsă precum ceva de necontestat. Este plină de deficiențe majore.

Nu am avut calotele polare pe această planetă pentru mult timp. Polul Sud nu a înghețat complet decât în urmă cu câteva mii de ani. Și avem doar patru anotimpuri din cauza înclinării pe axa. Iar faptele arată că această planetă a avut un climat subtropical uniformizat la un moment dat şi nivelul mării era în jur cu 120 de metri mai mic.

Fără era glaciară, înseamnă că marea nu a crescut prin topirea banchizelor de gheață de-a lungul timpului, încet, așa cum am fost învățați. Și planeta nu a fost înclinată la un moment dat, deci nu exista climatul necesar pentru a produce înghețul.

Deci o planetă din Sistemul nostru solar este distrusă și câteva cercetări susțin că a avut multă apă la suprafață. Un val imens, bucăți mari de asteroizi și ghețari de dimensiuni continentale ne lovesc planeta, apoi valuri masive de gheață se topesc pe măsură ce intră în atmosferă. După cum ne arată evidențele vechi (antice), marea a crescut 120 metri într-o noapte și o zi, nu încet ci dintr-o dată. Acest lucru este evident – un lanţ muntos ca Anzi, cel mai mare din lume, care a fost creat de presiunea a sute de milioane de tone de apa ajunsă pe plăcile de Pământ. Oraşul până la Andes, Tiahuanacu este cunoscut a fi fost la nivelul mării o dată și are o vechime de peste 17.000 de ani. Și cu acest șoc al impactului a fost creată înclinarea pe axă a planetei. Înregistrările geologice arată că Pământul a fost lovit de evenimente planetare exterioare de magnitudine mare, în general.

Să revenim la minciunile lui Sitchin, referitor la „exploatarea fără milă a oamenilor, în mine de aur”;

Rasa Zeilor (Anunnaki, Satan şi Demonii) a venit pe această planetă – Terra; în regulă până aici. Noi până acum ne-am dezvoltat o tehnologie de bază, care poate crea materiale de la nivel atomic în laboratoare, acestea pot face diamante în laboratoare de asemenea, vă imaginaţi că elitele Rasei Nordice, ce au creat oamenii prin inginerie genetică dusă la un nivel extrem de avansat, puteau să automatizeze tot acest proces pentru extragerea aurului, astfel, creând maşinării, puteau extrage aurul de 10 ori mai bine şi de 100 de ori mai rapid.

Oamenii au fost creaţi de către Anunnaki pentru a-i ajuta pe Zei (Anunnaki) la construirea pământului, ca apoi să fie administratori pe pământ. Am fost creați cu scopul de a ajunge asemenea zeilor, în fapt şi această a fost şi este dorinţa Anunnaki – o omenire zeificată, liberă, puternică. Cei înțelepți au grijă de planetă. Zeii nu au venit aici pentru a mineri și apoi să plece. Ei au venit aici cu intenția de a crea o civilizație permanentă. Noi am fost creați pentru a fi parte a acestei civilizații în calitate de administratori ai Pământului.

Planeta în sine a fost cel mai probabil distrusă ca parte a unui război cosmic mai mare, care a încheiat Epoca de Aur pe Pământ [plecarea Anunnaki de pe Terra şi crearea hibrizilor inamici cu gena reptiliană] și de asemenea a pregătit scena evenimentelor de acum.

Cea de a doua parte a creației omenirii se află în texte. Omenirea a fost creată cu o misiune spirituală de a urca la divin (Zeu) din om, dată de EA [Satan]. Intenția sa a fost de a-i ridica pe copiii Săi la adevărul suprem și într-un final la dumnezeire – pentru a fi la egalitate cu Zeii. Cel mai mare dar al creației în Univers.

În opinia mea, dacă mă uit la structurile vechi ale societății și tradiției, fiecare rasă a fost creat cu o funcție specială în minte, ca acestea să lucreze împreună ca un grup mai mare în regiunile lor, cu abilitățile lor împreună ca un corp întreg. Care a format odată această civilizație globală sau aproape globală a Zeilor.

Anunnaki înseamnă Șerpi Cerești. Nu cei care au venit din cer. Acest lucru se referă la statutul lor perfecționat ca ființe divine sau pe deplin înălțate.

Gândiți-vă că omenirea este o creație strălucită, puternică și de elită, cu destinul de a deveni pe deplin zeificată, ca apoi să fie tutori și administratori ai Pământului, ca parte a misiunii noastre divine. Nu este nici un paradis în nori, ci este un paradis veșnic cu adevărat chiar aici, sub picioarele noastre, pe Pământ – casa noastră.

Adevărul de mai sus se contrazice cu minciunile lui Zecharia Sitchin, acesta susţine că oamenii ar fi animale lipsite de valoare (goym), fiind doar sclavi lipsiți de valoare, buni doar pentru muncă [goyim]. Evreii susțin că Zeii au transmis această cunoaștere și această tradiție a lui Avraam [care nu a existat niciodată] numai acum aproximativ 5.000 de ani, în Orientul Apropiat. Înapoi la supremația evreiască și consolidarea biblică, înapoi la inconștientul iudeo-creștinism. Și înapoi la demoralizarea Neamurilor – Gentili (ne-evrei). Sitchin doar împinge prostiile evreiesți, anti-Neamuri. Evreii au o mare minciună pentru fiecare nivel a adevărului pe care un Gentil îl găsește.


Îţi recomand şi următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪