Adevărul despre îngeri

Se pare că entităţile angelice folosesc acelaşi model atunci când au de a face cu oamenii. Cunoscuţi sub diferite nume („Supraveghetori”, „Gardieni”, „Păzitorii Porţilor” etc.) adevăratul lor scop este acela de a ţine omenirea cât mai departe de progresa spirituală, ÎN SPECIAL în domeniul puterilor minţii sau a cunoștințelor despre dimensiunea a 4-a/astralul. Sunt precum gărzile într-un lagăr – vezi „Turnurile de Veghere” – care ţin omenirea în lanţuri, înrobită şi fără nicio putere.

Aceia care sunt pe dinafară* şi care se adâncesc puţin mai mult în ocultism, adesea au parte de tot felul de experienţe neplăcute (din nou, FRICA este folosită cu scopul de a controla). Într-un fel sau altul, aceia care sunt pe dinafară vor fi amăgiţi şi vor sfârşi în relaţii cu îngerii.

Bineînţeles că există variaţii, însă cele enumerate mai jos îţi vor da o idee cu privire la lucrurile la care să fii atent – le vei găsi în experienţele personale ale celor care au avut de-a face cu aceste entităţi:

  • entităţile angelice dau buzna. De cele mai multe ori creatura începe de una singură să se amestece în psihicul/mintea cuiva, total neinvitată.
  • entitatea folosește dragostea pentru a determina victima să îşi lase garda jos. Acest lucru este făcut în mod deliberat, cu scopul de a masca adevăratele intenţii ale entităţii. Victima (fiinţele umane sunt vulnerabile din punct de vedere emoţional – câte greşeli nu am făcut, fiind mânaţi de emoţii?) simte un sentiment de ‘dragoste’ şi este înşelată în a crede ca are de a face cu un vizitator de natură pozitivă.
  • entitatea niciodată nu explică şi nici nu oferă victimei prea multe cunoștințe preţioase. Celor mai multe întrebări nu li se dă un răspuns, iar dacă li se dă, acestea sunt sub formă de ghicitori sau sunt nonsensuri. Orice fel de informaţie oferită este fie incorectă sau incompletă.
  • adesea, entitatea va afirma că a venit pentru a avertiza victima şi/sau omenirea că se află pe „drumuri rătăcitoare”. De cele mai multe ori, aceste „drumuri rătăcitoare” sunt ceea ce entitatea consideră drept ameninţare la controlul lor absolut, în cele mai multe cazuri legându-se de abilitatea cuiva de a se apăra pe sine însuşi; puterea minţii folosită de omenire pentru a se proteja psihic reprezintă o ameninţare EXTREMĂ la adresa acestor prădători extratereştrii, întrucât principala lor unealtă de control este mintea; cea mai mare frică a lor este o omenire care descoperă adevărul şi care obţine aceleaşi puteri ale minţii pe care ei le posedă. Aceştia propovăduiesc un concept fals al „păcii” şi „dragostei”, pentru a dezarma omenirea şi pentru a crea un Pământ lipsit de ajutor şi apărare. Convingerile lor cu privire la acest lucru sunt pe cât se poate de clare în întreaga biblie xină, loc în care aceştia sunt aducătorii torturii, suferinţei şi a morţii. Cartea Apocalipsei/Revelaţiei le spune pe toate.
  • în multe cazuri, entitatea livrează profeţii negative. De cele mai multe ori acestea prezic pierderi şi/sau faliment, dezastrul personal al victimei şi/sau al celor apropiaţi acesteia. Entitatea mai poate oferi asigurări false cum că va fi cu victima prin toate aceste nenorociri, fără însă a ridica un deget pentru a le opri sau schimba cursul evenimentelor.
  • în alte situaţii – cum este cazul adepților ignoranţi New Age – entitatea se poate canaliza prin așa-zișii „vindecători”, acţionând ca tămăduitor. Ca de obicei, nu se oferă niciun fel de cunoștințe reale despre vindecare şi prin urmare, atât vindecătorul cât şi pacientul sunt schilozi şi neputincioşi fără ajutorul entităţii, transformându-i în nişte sclavi.

Am avut de multe ori de-a face cu aceste entităţi şi sunt orice numai binevoitori nu. Sunt aducători ai morţii, a nenorocirii şi a ghinionului, victimele lor favorite fiind copiii. Am avut ocazia de a observa acest lucru de multe ori. Oamenii care se apucă de magie îngerească sunt fie extrem de aroganţi, fie vieţile lor sfârşesc în dezastru. Cunosc personal un tip care se ocupa cu aşa ceva şi a ajuns să sufere de atacuri severe de depresie şi dependent de droguri.

Când am fost încă un copil, mama mi-a povestit că părinţii ei au avut o fetiţă cu câţiva ani înainte ca ea să fie născută. Pe când avea doar doi ani (aceştia erau xini), timp de câteva zile aceasta arăta mereu cu degetul şi striga „înger, înger”. Puţin după aceea, fetiţa s-a lovit la cap în tramvai şi a murit la scurtă vreme din complicaţii.

Cunosc o altă femeie xină care aştepta să nască şi care a fost vizitată de un înger care i-a spus că copilul va fi născut mort. Nemaipomenit de frumos … Bineînţeles, copilul era mort când a fost născut.

Îngerii Apocalipsei aruncă foc, plăgi şi tot felul de alte scârboşenii peste omenire.

*Cei care sunt pe dinafară – Aceia care nu sunt dedicaţi lui Satan.


Sursa: Creștinismul Expus


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪