Adevărul despre Noua Ordine Mondială, francmasonerie și poziția lui Satan

Există multă confuzie în ceea ce priveşte francmasoneria, noua ordine mondială şi Statele Unite, cât şi despre poziţia lui Satan cu privire la toate acestea. Această confuzie se datorează infiltraţiei. Francmasoneria ORIGINALĂ, care în principal este responsabilă de creerea Statelor Unite ale Americii, de proiectarea orașului Washington DC, precum şi a multor alte oraşe americane în care arhitectura este special proiectată iar aşezarea geografică este cu atenţie aleasă pentru scopuri viitoare şi care s-a folosit de cunoştinţele oculte pentru a face aceste lucruri – aceasta avea o ideologie cu totul diferită cu privire la noua ordine mondială.

Această nouă ordine mondială pe care fondatori Statelor Unite ale Americii (dintre care aproape toţi erau francmasoni) o aveau în minte, era bazată pe principii luciferiene. Scopurile acestei N.O.M. erau următoarele:

 1. de a stabili o ţară liberă în care cetăţenii puteau scăpa de opresiile severe din partea creştinismului şi în care puteau învăţa secretele antice ale strămoşilor, fără teama că îşi vor pierde vieţile.
 2. se intenţiona ca Statele Unite ale Americii să devină „noua Atlantidă”, fiind menită să reprezinte un model pentru naţiunile lumii în ceea ce priveşte cunoştinţa spirituală.
 3. de a înfiinţa o naţiune liberă, în care fiecare individ putea excela.
 4. celelalte intenţii ale acestei Noi Ordini Mondiale pot fi găsite în doctrinele originale ale Statelor Unite ale Americii.

Acum, ce s-a întâmplat cu intenţiile enumerate mai sus şi unde duce *cealaltă* O.M. şi care este a evreilor, este o cu totul altă poveste. Îmi amintesc că l-am întrebat pe Tatăl Satan despre francmasonerie cu ceva timp în urmă, căci eram confuză din cauza informaţiilor contradictorii. Răspunsul lui a fost „a fost infiltrată”, adăugând că francmasoneria de azi este foarte diferită de cea originală, care avea la bază principiile luciferiene.

Curând după aceea am citit cum Mayer Amschel Rothschild, tatăl dinastiei multitrilionare evreieşti, s-a folosit de poziţia lui de încredere: 

Aici este un citat din cartea „Ruled by Secrecy”, de Jim Marrs © 2000, paginile 58 – 59: 
 „Această dinastie bancară secretă a fost începută de Mayer Amschel Bauer, un evreu de origine germană, născut în Frankfurt pe 23 februarie 1744 …” „Tânărul Mayer a studiat pentru a ajunge Rabin. A fost şcolit cu precădere în Hashkalah, un loc în care se împleteau religia, dreptul evreiesc şi logica.” „Moartea părinţilor lui l-a forţat pe Mayer să părăsească şcoala rabinică şi să intre ca ucenic într-o casă bancară. 
  Învăţând repede comerţul, acesta a devenit agent financiar la curtea lui William IX, administrator roial al regiunii Hesse-Kassel şi un francmason remarcabil. A intrat în graţiile lui William, care era doar cu un an mai în vârstă decât el, atunci când a început să împărtăşească interesele acestuia pentru Francmasonerie şi antichităţi. Mayer căuta monede antice pe care le vindea binefăcătorului său la preţuiri mult mai reduse. Luând în considerare pregătirea sa rabinică şi căutările sale serioase după antichităţi, acesta a căpătat cu siguranţă o profundă înţelegere a misterelor antice, cu precădere a cabalei evreieşti. Tot în această perioadă, metafizica cabalei evreieşti a început să se îmbine cu tradiţiile Francmasoneriei.” **

Evreii infiltrează orice fel de sursă de putere a Gentililor. Din interior, aceştia fie dobândesc control total, fie caută să o eradicheze prin corupţie.

Noua ordine mondială evreiască este un stat mondial de sclavie, în frunte cu şi condusă de evrei. Această N.O.M. este exact opusul a ceea ce se intenţiona de franceemasonii originali, care erau cu toţii Gentili (ne-evrei):

 1. mesia evreiesc în forma lui „Iisus” (o conexiune simpatetică magică, în care au fost axate toate rugăciunile şi energia psihică a creştinilor), care îi va unii pe evrei şi va pune bazele statului comunist de ordine mondială condus din Israel (care a fost furat de la palestinieni pe baza istoriei fictive ale evreilor prezentate în biblie şi care a fost ales  în special datorită poziţiei acestuia la intersecţia dintre cele trei continente majore: Europa, Africa şi Asia şi a centrării acestuia peste linii ley extrem de puternice) şi în care evreii vor avea conducerea şi controlul total asupra Gentililor fiecărei naţiuni, cultură sau rasă de pe faţa pământului.
 2. oamenii vor fi însemnaţi cu coduri de bare precum vitele (vezi cuvântul derogatoriu evreiesc „goyim”, folosit pentru Gentili), pentru a asigura controlul total. Implanturile cu micro-cip reprezintă o altă posibilitate care asigură că Gentilii pot fi urmăriți precum animalele.
 3. toată cunoştinţa ocultă va fi îndepărtată în mod sistematic din rândul populaţiei (adevăratul scop atât a creştinismului cât şi a comunismului) prin ucidere în masă şi tortură, după cum s-a întâmplat în timpul Inchiziţiei, dar şi mai recent (1950) – an în care preşedintele Tse-Tung din China Comunistă a mărşăluit în Tibet unde a ars din temelii mănăstirile şi a măcelărit liderii religioşi. Tibetul, datorită izolării lui în inima munţilor Himalaya, încă mai păstra multe din doctrinele antice ale învăţăturilor spirituale originale, atunci când iudaismul, creştinismul și islamul, împreună cu cohortele lor, au intrat în scenă.
 4. cunoştinţa spirituală şi puterea ocultă se vor afla exclusiv în mâinile evreilor, pentru controlul total al lumii.
 5. aproape toţi evreii neimplicaţi, căldicei sau neutrii vor fi mai mult decât bucuroşi să li se alăture fraţilor lor în această nouă clasă de conducere, atunci când va veni timpul.
 6. programul de amestecare a raselor va eradica toată identitatea rasială şi culturală, pentru control total. Prin pierderea individualității, prin distrugerea rasială şi a identităţii culturale, istoria poate fi rescrisă exact după placul evreilor. Ei au făcut acest lucru timp de secole, necunoscut majorităţii populaţiei Gentile. Acest lucru a fost deja realizat în cazul satanismul (religia originală a omenirii), unde învăţăturile originale, preoţi, preotese, alţi lideri spirituali şi oamenii care aveau astfel de cunoştinţe, împreună cu librăriile lor, au fost distruse în mod sistematic. Biserica creştină a avut libertatea totală de a defini Satanismul exact asa cum aceasta a găsit de cuviinţă, avându-se în vedere că mai există foarte puţine rămăşiţe despre trecut, în ceea ce priveşte cunoştinţa şi adevărul. Biblia nu este nimic mai mult decât o istorie fabricată a poporului evreu, pe care aceştia nu au avut-o niciodată. Datorită îndoctrinării în masă şi a credinţelor băgate pe gât cu forţa, mintea gloatelor a creat o formă mentală puternică care a asistat poporul evreu în setea lui de a conduce lumea.
 7. fiinţele umane nu vor fi nimic mai mult decât suflete pierdute, fără identitate, libertate, cunoştinţă sau individualitate; nu vor fi decât un obiect de unică folosință, în folosul total al statului de sclavi condus de evrei.

Cele de mai sus se află într-o opoziţie totală cu noua ordine mondială intenţionată de francmasonii originali, care erau Gentili. Din nefericire, din nou, evreii joacă pe ambele părţi, împotriva părţii de mijloc. Ritualurile din Francmasoneria modernă – care acum sunt direcţionate spre a doua venire a spurcăciunii de mesia şi spre fuziunea religiilor lumii – sunt pe cât se poate de diferite de ritualurile întreţinute în primii ani ai Francmasoneriei, ale căror registre au fost îndepărtate şi pecetluite în secret.

Este atât de evident, odată ce vraja este ruptă, cum evreii au pus mâna pe puterea oculte şi au abuzat de ea, în pornirea lor de a deveni „dumnezeu”. Dacă faci cercetările şi studiul necesar, vei vedea cât de ţipătoare sunt asemănările dintre biblia iudeo-creştină, comunism şi versiunea evreiască a noii ordini mondiale. Cartea „Deadly Deception: Freemasonry Exposed by One of Its Top Leaders” de James D. Shaw şi Tom C. McKenney, care, deşi a fost scrisă dintr-o perspectivă creştină, conţine multe informaţii utile cu privire la Francmasoneria Modernă.

Din cauza infiltrării pe scară largă şi a controlului pe care aceştia îl au în punctele cheie, mulţi Gentili – în special creştinii, sunt confuzi şi sustrag această N.O.M. în una singură, când în fapt sunt două idei diferite. Dat fiind faptul că s-a folosit putere ocultă, aceştia omit să vadă acest monstru care le stă în curtea casei, sa zicem aşa, fiind înşelaţi în a lucra pentru el în mod pătimaş.

Părinţii fondatori ai Statelor Unite ale Americii au folosit puterea ocultă în scopuri generoase, pentru a întemeia o naţiune liberă în care învăţăturile antice şi cunoştinţa ocultă puteau înflori fără teama de persecuție. Ar trebui de asemenea să fie extrem de evident faptul că nu există NIMIC „spiritual” în „religia” creştină. Aceasta este şi întotdeauna a fost un materialism pur. Creştinii nu au nici un fel de cunoştinţă despre anatomia sufletului lor şi nici nu ştiu cum să se vindece pe ei însuşi sau pe cei dragi, cum nu au nici un fel de cunoştinţă despre nimic din domeniul spiritual.

Întreaga aşa-numită „religie” este complet falsă şi contrafăcută. Creştinii care ajung în nivelele avansate ale creştinismului îşi pun acea faţă artificială şi cleioasă, peste care aceşti infami îşi lipesc un zâmbet fals și patetic. Acest lucru se datorează faptului că întreaga lor viaţă se roteşte în jurul minciunilor, până acolo încât încep să adopte o înfăţișare artificială care seamănă cu minciunile în care aceştia sunt atât de scufundaţi. Aceasta este o parte a pedepsei lor, care în cele din urmă va conduce la damnare eternă datorită degenerării sufletului lor și datorită respingerii cunoştinţelor spirituale şi blestemării şi blasfemierii Adevăratului Zeu Creator, care nu este nimeni altul decât „Satan”.


Referințe:

The Second Messiah: Templars, the Turin Shroud, and the Great Secret of Freemasonry, scrisă de Christopher Knight şi Robert Lomas.
Publicată în New York : Barnes & Noble, 2000.


Îți recomand să citești și următoarele articole:

Satanismul, Sataniștii, Satan și Illuminații

Ce fac sataniştii?

Noua Ordine Mondială şi bisericile creştine


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪