Adevărul despre Vlad Țepeș și Ordinul Dragonului sau Comandamentul / Frăția / Convenția Dracului

Când termini de citit acest articol, îți recomand să citești și articolul ce expune adevărul despre Vlad Țepeș (click pe textul înroșit), pentru mai multe informații despre Vlad Țepeș.

Vlad Țepeș a făcut parte din Ordinul Dragonului. A se înțelege, direct din latină în română, Ordinul Dracului, Frăția Dracului, Comandamentul Dracului sau Convenția Dracului. Cuvântul Drac înseamnă, în limba latină, Dragon. Faptul că a avut atât de multă putere, tactici și cunoaștere pe care mulți lideri din acele vremuri nu le-au atins nici după secole, este faptul că a lucrat direct cu Satan. Se cunoștea, în acele timpuri, faptul că Vlad Țepeș era vrăjitor sau că se folosea de ocultism, având niște tactici ieșite din comun, diferite de mintea îngustă și limitată de Cabala evreiască a liderilor din acele vremuri, ei nu se puteau gândi doar la control populațional, sclavie și munți de aur. Oricât ar vrea creștinii sau cei prinși în odioasa vraja Avraamică (evreiască) să ma contrazică, nu pot găsi nici un argument, astfel, îi invit să studieze ce înseamnă cuvântul drac, în limba latină cât și adevărata istorie a omenirii, nu ceea ce le este servit pe tavă ca unui animal (cum sunt numiți de Dumnezeul evreiesc în Talmud), în cușca lor și nu ceea ce le este trâmbițat, forțat, prin indoctrinare sistematică, să învețe și accepte. Ei chiar ne numesc animale apoi ne râd în nas, ne transformă cei mai nobili oameni dintre ai noștri în inamicii noștri numărul 1, iar mulțimea va sări la gâtul celor mai nobili oameni dintre ai lor, auto-distrugându-se pentru gloria lui Dumnezeu (Dumnezeul lor) și poporului ales de Dumnezeu să conducă și sclavească oamenii.

Tacticile lui Vlad au băgat spaima în inamicii externi cât și interni, astfel, a fost etichetat de ambele părți (corupții interni cât și inamicii externi), ca fiind un „vampir nenorocit, un monstru”, din ură oarbă, lipsa rațiunii, dorința nejustificată rațional de a sclavi, fura, profita după sclavi și trăi bine, o viața de până în 100 de ani, poate pentru forme îndepărtate de viața, 100 de ani este cât înseamnă pentru noi viața unei albine.

Foarte multe lucruri au fost alterate cu minciuni, așa cum este cazul lui EN.KI și Zeilor Antici (vezi acest articol, despre EN.KI și Zeii Antici și cum au fost confundați de către creștini cu Arca lui Noe, nici măcar nu exista sau era inventată Biblia sau un anume Noe pe când EN.KI exista pe Pământ, iar oamenii lucrau direct cu el)

Atunci. ca și acum, poporul român nu a fost apărat de Dumnezeul iudeo-musulman-creștin (adevăratul vampir ce dă vina pe inamicii lui pentru ce face chiar el) ci de Dracul, Dragonul … îi poți spune și Satan, cuvântul Drac (Dragon) este asociat, în limba română, cu Satan, aproape instant când spui Drac te gândești la Satan. Dumnezeul iudeo-musulman-creștin a trimis sclavie, tortură, blesteme, scârboșenii, războaie civile, vărsări de sânge peste România, nu dragostea și iubirea afișată. Și v-au făcut pe toți, în așa fel, prin indoctrinare încă de la naștere, să vă tremure sufletul de frică când auziți cuvântul Drac/Dragon și să-l asociați cu Satan, chiar este Satan. Este ca și cum v-ar tremura sufletul de frică când auziți de natura voastră sau sufletul vostru. Acum puteți face o sinapsă sau conexiune neuronală între ce am scris mai sus despre Vlad Țepeș și Ordinul Dracului. Vă veți urî eroii și creatorii, etichetându-i ca monștri? Va veți urî natura. Și asta vor, practic v-au rupt sufletul în două, o parte naturală, a voastră și o parte artificială, a lor, pe care v-o impun sistematic încă de la naștere.


Îți recomand, puternic, să citești și următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪