Adevărul despre Vlad Ţepeş

Vlad Ţepeş (Prinţul Dracula) ca şi tatăl sau, a făcut parte din Ordinul Dragonului (Order of The Dragon), ordin care în ciuda oricărei aparenţe a fost o organizaţie ocultă formată din nobili Gentili (ne-evrei) care au fost în acord cu Păgânismul. Chiar şi ordinul englezesc, Ordinul Jartierei era format din 3 covanuri cu Regele în fruntea Ordinului conducător.

Vlad a avut de-a face cu forţele Bisericilor Catolice şi Ortodoxe, cu Imperiul Otoman şi cu boierii. El s-a pus împotriva boierilor datorită crimelor lor, datorită uciderii tatălui şi fratelui său şi datorită uciderii şi complotului săvârşit asupra fiecărui prinţ dinaintea lui. Acesta este motivul pentru care Vlad i-a arestat pe toți, majoritatea au fost condamnați la muncă grea, pentru restituirea a ceea ce au furat de la oameni, alții vinovați de trădare și crimă au fost executați. Cele mai multe povestiri despre Vlad, cum că ar fi băut sânge și alte aberaţii asemănătoare au fost inventate de negustori și cămătari din regiunile germane. Rețineți că această afacere a fost dominată de jidani și cămătăria a fost exclusiv un comerț iudaic.

Vlad Ţepes nu a putut conduce o mişcare de rezistenţă împotriva turcilor cu boierii în coasta sa, acesta ştia că ei ar trăda mişcarea sa, aşa cum l-au trădat pe tatăl său din acelasi motiv, acesta ştia că boierii erau marionetele sultanului.

Primul lucru ce a fost făcut de Vlad a fost scoaterea taxei de 500 de galbeni, sumă ce era plătită anual către sultan pentru a fi sclavii Imperiului Otoman. El a aruncat jugul sultanului iar dupa aceea, cu o armată foarte mică, a învins cea mai mare armată a acelor vremuri – armata otomana.

Acest lucru l-a forţat pe sultan să fugă personal.

Mulţi sunt obsedaţi de tacticile cu care a lucrat Vlad Ţepeş, acesta a luptat el însăşi în fruntea armatei, în fiecare batalie. Imperiul Otoman a meritat ceea ce a primit de la Vlad, aceştia erau nişte sălbatici în cel mai crud fel. Vlad a stricat tacticile exploatatoare/cămătare ale negustorilor saşi – un lucru important de notat este faptul că crestinilor le era interzis să facă camătă, doar evreilor le era permis, în Germania era prezentă o mare parte de populaţie evreiască, ar trebui sa fie evident faptul că s-a făcut dreptate doar în cazul evreilor.

Vlad a fost trădat de cei ce erau apropiaţi lui, bisericiile dualiste de asemena. El a construit un domeniu progresiv bazat pe meritocraţie, educaţie, bunăstare comuna şi a lucrat să îşi avanseze oamenii în noua era a filozofiei, ştiinţei şi a drepturilor sociale.

Vlad a încurajat un sistem altruistic-etic pentru oamenii săi şi a recompensat virtuţia, vitejia şi eroismul în cadrul oamenilor săi.

Vlad Ţepeş a fost un maestru al artei războiului.

Pentru că puterile Europei din acel timp nu l-au ajutat pe Vlad, turcii au reuşit să învingă la porţile Vienei.

Vlad Ţepeş a fost singurul lider dovedit a fi capabil să învingă otomanii în acele timpuri.


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 5 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
  1. Maria-Josefina Binder

    Ceva atit de interesant, n-am mai citit demult.

  2. Nicoleta Gheorghiu

    Nu stiu de ce dar parca astazi traim aceleasi lucruri, politicieni pe post de boieri care trag sforile in favoarea lor ca niste tradatori si pe noi facandune slugi in propria casa celor din afara care au inters sa ne extermine prin orice fel mijloace oculte. La vremea aceea a fost in Vlad Tepes care a tinut piept celor ce ii vroiau pe oammeni doar slugi pentru ei. Asteptam sa se ridice din multime un nou Vlad Tepes

    1. La fel cred şi eu, alte feţe, aceleaşi jocuri murdare, mulţi trădători ce trăiesc bine pe spatele oamenilor.

  3. ISTORIA SE REPETA DAR LA ALTI PARAMETRI

  4. „Unde esti tu Tepeș, Doamne…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.