Adevărul despre Vlad Ţepeş

Vlad Ţepeş (Prinţul Dracula) ca şi tatăl său, a făcut parte din Ordinul Dragonului (Order of The Dragon), ordin care în ciuda oricărei aparenţe a fost o organizaţie ocultă formată din nobili Gentili (ne-evrei) care au fost în acord cu Păgânismul. Chiar şi ordinul englezesc, Ordinul Jartierei era format din 3 covanuri cu Regele în fruntea Ordinului conducător.

Vlad a avut de-a face cu forţele Bisericilor Catolice şi Ortodoxe, cu Imperiul Otoman şi cu boierii. El s-a pus împotriva boierilor datorită crimelor lor, datorită uciderii tatălui şi fratelui său şi datorită uciderii şi complotului săvârşit asupra fiecărui prinţ dinaintea lui. Acesta este motivul pentru care Vlad i-a arestat pe toți, majoritatea au fost condamnați la muncă grea, pentru restituirea a ceea ce au furat de la oameni, alții vinovați de trădare și crimă au fost executați. Cele mai multe povestiri despre Vlad, cum că ar fi băut sânge și alte aberaţii asemănătoare, au fost inventate de negustori și cămătari din regiunile germane. Rețineți că această afacere a fost dominată de jidani și cămătăria a fost exclusiv un comerț iudaic.

Vlad Ţepes nu a putut conduce o mişcare de rezistenţă împotriva turcilor cu boierii în coasta sa, acesta ştia că ei ar trăda mişcarea sa, aşa cum l-au trădat pe tatăl său din acelasi motiv, acesta ştia că boierii erau marionetele sultanului.

Primul lucru ce a fost făcut de Vlad a fost scoaterea taxei de 500 de galbeni, sumă ce era plătită anual către sultan pentru a fi sclavii Imperiului Otoman. El a aruncat jugul sultanului iar dupa aceea, cu o armată foarte mică, a învins cea mai mare armată a acelor vremuri – armata otomana.

Acest lucru l-a forţat pe sultan să fugă personal.

Mulţi sunt obsedaţi de tacticile cu care a lucrat Vlad Ţepeş, acesta a luptat el însăşi în fruntea armatei, în fiecare batalie. Imperiul Otoman a meritat ceea ce a primit de la Vlad, aceştia erau nişte sălbatici în cel mai crud fel. Vlad a stricat tacticile exploatatoare/cămătare ale negustorilor saşi – un lucru important de notat este faptul că crestinilor le era interzis să facă camătă, doar evreilor le era permis, în Germania era prezentă o mare parte de populaţie evreiască, ar trebui sa fie evident faptul că s-a făcut dreptate doar în cazul evreilor.

Vlad a fost trădat de cei ce erau apropiaţi lui, bisericiile dualiste de asemenea. El a construit un domeniu progresiv bazat pe meritocraţie, educaţie, bunăstare comuna şi a lucrat să îşi avanseze oamenii în noua era a filozofiei, ştiinţei şi a drepturilor sociale.

Vlad a încurajat un sistem altruistic-etic pentru oamenii săi şi a recompensat virtuţia, vitejia şi eroismul în cadrul oamenilor săi.

Vlad Ţepeş a fost un maestru al artei războiului.

Pentru că puterile Europei din acel timp nu l-au ajutat pe Vlad, turcii au reuşit să învingă la porţile Vienei.

Vlad Ţepeş a fost singurul lider dovedit a fi capabil să învingă otomanii în acele timpuri.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪