Adevărul despre Vlad Ţepeş

Vlad Ţepeş (Prinţul Dracula) ca şi tatăl său, a făcut parte din Ordinul Dragonului (Order of The Dragon), ordin care în ciuda oricărei aparenţe a fost o organizaţie ocultă formată din nobili Gentili (ne-evrei) care au fost în acord cu Păgânismul. Chiar şi ordinul englezesc, Ordinul Jartierei era format din 3 covanuri cu Regele în fruntea Ordinului conducător.

Vlad a avut de-a face cu forţele Bisericilor Catolice şi Ortodoxe, cu Imperiul Otoman şi cu boierii. El s-a pus împotriva boierilor datorită crimelor lor, datorită uciderii tatălui şi fratelui său şi datorită uciderii şi complotului săvârşit asupra fiecărui prinţ dinaintea lui. Acesta este motivul pentru care Vlad i-a arestat pe toți, majoritatea au fost condamnați la muncă grea, pentru restituirea a ceea ce au furat de la oameni, alții vinovați de trădare și crimă au fost executați. Cele mai multe povestiri despre Vlad, cum că ar fi băut sânge și alte aberaţii asemănătoare, au fost inventate de negustori și cămătari din regiunile germane. Rețineți că această afacere a fost dominată de jidani și cămătăria a fost exclusiv un comerț iudaic.

Vlad Ţepes nu a putut conduce o mişcare de rezistenţă împotriva turcilor cu boierii în coasta sa, acesta ştia că ei ar trăda mişcarea sa, aşa cum l-au trădat pe tatăl său din acelasi motiv, acesta ştia că boierii erau marionetele sultanului.

Primul lucru ce a fost făcut de Vlad a fost scoaterea taxei de 500 de galbeni, sumă ce era plătită anual către sultan pentru a fi sclavii Imperiului Otoman. El a aruncat jugul sultanului iar dupa aceea, cu o armată foarte mică, a învins cea mai mare armată a acelor vremuri – armata otomana.

Acest lucru l-a forţat pe sultan să fugă personal.

Mulţi sunt obsedaţi de tacticile cu care a lucrat Vlad Ţepeş, acesta a luptat el însăşi în fruntea armatei, în fiecare batalie. Imperiul Otoman a meritat ceea ce a primit de la Vlad, aceştia erau nişte sălbatici în cel mai crud fel. Vlad a stricat tacticile exploatatoare/cămătare ale negustorilor saşi – un lucru important de notat este faptul că crestinilor le era interzis să facă camătă, doar evreilor le era permis, în Germania era prezentă o mare parte de populaţie evreiască, ar trebui sa fie evident faptul că s-a făcut dreptate doar în cazul evreilor.

Vlad a fost trădat de cei ce erau apropiaţi lui, bisericiile dualiste de asemenea. El a construit un domeniu progresiv bazat pe meritocraţie, educaţie, bunăstare comuna şi a lucrat să îşi avanseze oamenii în noua era a filozofiei, ştiinţei şi a drepturilor sociale.

Vlad a încurajat un sistem altruistic-etic pentru oamenii săi şi a recompensat virtuţia, vitejia şi eroismul în cadrul oamenilor săi.

Vlad Ţepeş a fost un maestru al artei războiului.

Pentru că puterile Europei din acel timp nu l-au ajutat pe Vlad, turcii au reuşit să învingă la porţile Vienei.

Vlad Ţepeş a fost singurul lider dovedit a fi capabil să învingă otomanii în acele timpuri.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪