Adolf Hitler – omul ce a luptat cu sistemul bancar (VIDEO)


Descarcă videoclipul de pe zippyshare.com:

http://www66.zippyshare.com/v/qsBGLyom/file.html


Evreii mărturisindu-și planul de islamizare a Europei și de distrugere a ne-evreilor

Evreul visează la o Noua Ordine Mondială, N.O.M unde evreul devine Dumnezeu iar ne-evreii devin sclavi – SRI, România și Europa sunt destabilizate din interior, toate acestea la ordinele „stăpânilor din Israel”

Citate din Talmudul Evreiesc

Angela Merkel este EVREICĂ

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI

Adunarea evreilor din lume (FOTO)

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturi

Adevărul despre Talmud

Rabinii evrei admit că rasa evreiască este una ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 2 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. Interesant, observ ca d-ul preşedinte Iohannis are aceiași mimica când ţine discurs.

  1. Nu știu cine a promovat acest zvon, anume că președintele Klaus Iohannis are vreo legătură cu Adolf Hitler sau cu ceea ce a făcut el.

   S-o luăm așa: Klaus Iohannis este în primul rând mason, masoneria modernă a ajuns să-și aibe bazele în iudaism. Evreii au infiltrat masoneria iar aceste articole explică ce și cum:
   Adevărul despre Noua Ordine Mondială, francmasonerie și poziția lui Satan și Lumină peste Iluminați.

   Spre exemplu dl. Iohannis deține „Medalia de onoare „Prieten al Comunităților Evreiești din România” (2010)” (găsești și pe Wikipedia – https://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis).

   Se mai asociază (greșit) orice ține de spiritualitatea antică cu masoneria, spre exmeplu mudrele.

   Gândește-te că mudrele erau folosite din timpuri antice, cu mult înainte să apară creștinismul sau islamul (islamul cunoaște oricine că a apărut după creștinism).

   Exemplu:

   „Mudra Dhyani

   Dacă mintea ta este hiperactivă, această mudră o poate ajuta să se îmblânzească. De asemenea, utilizeaz-o atunci când faci transa, deoarece poate ajuta în acest demers. ”

   Sunt mai multe lucruri de care un preșdinte trebuie să țină cont când spune ceva, spre exemplu expresia feței, încrederea în el și sunt multe aspecte de care trebuie să țină cont. Este vorba si de psihologie, (normal, trebuie să își creeze o imagine cât mai impecabilă), este vorba și de cum percep oamenii discursul tău, poți să utilizezi unele gesturi pentru a da impresia că ești sigur pe tine și a manipula modul în care oamenii percep discursul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.