Adunarea evreilor din lume (FOTO)

Mulți dintre cei amintiți mai jos ascund în mod activ faptul că sunt evrei însă pe cei mai mulți trăsăturile îi dau de gol – click aici pentru a accesa un document PDF ce te poate ajuta să identifici  un evreu după trăsăturile fizice.


Adunarea evreilor din lume (FOTO)


Traian Băsescu, preşedinte al României în perioada 2004 – 2014.

Traian_Basescu_si_evreii traian_basescu_si_evreii_2

Martin Schulz, președintele Parlamentului European. Toate trăsăturile îi sunt de evreu.

martin_schulz_jew

Donald Tusk, al doilea președinte al Consiliului European.

donald_tusk_evreu_consiliul_european

David Cameron, primul ministru al Marii Britanii, a afirmat în 2010 că are rădăcini evreiești. În imaginea de mai jos aprinde candelabrul hanuka, care este 100% un simbol evreiesc.

david_cameron_evreu_jew_hanuka

George Bush, fostul președinte al Statelor Unite. În recensămintele americane, familia Bush a fost listată ca fiind o familie de evrei. Dinastia evreiască Harriman i-a construit într-o familie puternică.

george_bush_evreu_jew

Bush rugându-se la zidul plângerii. În dreapta îl avem pe prim-ministrul britanic Tony Blair, împreună cu mai marele rabinilor din Marea Britanie.

tony_blair_marea_britanie_intalnirea_evreilor_adunarea_evreilor

Vladimir Putin, președintele Rusiei.

vladimir_putin_evreu_jew

Președintele Rusiei, Vladimir Putin (de asemenea evreu) și Beler Lazar, mai marele rabinilor din Rusia. Capul oligarhilor rusești împreună cu șeful congresului evreiesc rusesc; Abramovici l-a făcut pe Putin președinte. Abramovici a spus într-un interviu din 2005 că Putin este evreu după mamă, ceea ce, după legea evreiască, îl face să fie evreu pur. Autobiografia originală a lui Putin a menționat numele evreiesc al mamei sale. În edițiile ulterioare acesta a fost schimbat. Pe lângă asta, Putin spunea că tatăl său a studiat talmudul evreiesc și că a crescut într-o casă plină cu evrei. Se poate ca și tatăl acestuia să fi fost evreu.

vladimir_putin_adunarea_evreilorputin_si_evreii_vladimir_putin_este_evreu

Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

Angela_Merkel_evreica

Bush și cancelarul german Angela Merkel (cantor). Merkel este evreică; numele de fată a acesteia înseamnă cantor; acesta a fost germanizat din poloneză. Numele acesteia este un nume rabinic.

bush_si_merkel_evrei

Întreaga clasă regală și politică britanică este plină de evrei și pedofili (după cum arată scandalul cu Jimmy Seville).

casa_britanica_regala_pedofili_evrei

Harper, primul ministru al Canadei. Sediul B’nai Berith se află vis-a-vis de biroul său oficial. Presa evreiască din Israel l-a numit cel mai mare aliat al evreilor din toate timpurile.

harper_aliat_al_evreilor

Ucraina, Harper și Cheney. Ucraina este controlată de FMI și oligarhii ruși. Evreii vor să preia din nou controlul total asupra Ucrainei; aceștia se folosesc de Rusia și de situația din Ucraina pentru a provoca un al Treilea Război Mondial.

harper_si_cheney_ucraina_evrei

Primul ministru al Australiei. Controlat de evrei.

primul_ministru_al_australiei_controlat_de_evrei

Fostul președinte al Franței, Chirac. Sarkozy a recunoscut pe față că este evreu și a afirmat că „francezii albi TREBUIE să se corcească cu ne-albi” până dispar, susținând că acesta este „cel mai bun lucru pentru Republica Franceză.” În fine, câți prim-miniștrii francezi sunt Gentili? Sau asta nici nu mai contează?! Hollande miroase a evreu de la o poștă.

fostul_presedinte_al_frantei_franta_controlata_de_evrei

Chirac și Regan. Cine crezi că dețin „Banca Franceză”? Aceiași evrei care dețin și Rezerva Federală din Statele Unite – Rothschild.

chirac_si_regan_banca_franceza_evrei_rothschild

Un alt prim-ministru al Canadei, Chretein. Noul prim-ministru liberal; Chreiein a lucrat pentru Trudeau, înainte ca acesta să devină prin-ministru. Întreaga campanie a acestuia a fost finanțată de familia evreiască miliardară Bronfman. Tot evreii l-au finanțat și pe Harper în cadrul aceleiași campanii.

chretein_prim_ministrul_canadei

Iloilo, președintele Fiji. Nici măcar Fiji nu este ferită de controlul evreiesc.

iloilo_presedintele_fiji

Barroso, fostul prim-ministru al Portugaliei și președinte al Comisiei Uniunii Europene.

barroso_presedinte_al_comisiei_europene

Hillary Clinton este de asemenea evreică, după partea Rodham a familiei. Poți vedea genele evreiești în fiica acesteia.

hillary_clinton_evreica

Josua Bolten, șeful statului major.

josua_bolten

Carl Rove, deputat în statul major, înconjurat de șefii săi evrei.

carl_rove_evrei

Dick Cheney.

dickcheney

Chertoff, șeful Homeland Security. A recunoscut public că este evreu. Chertoff le-a permis agenților Mossad care au avut legături cu atentatele de pe 11 septembrie, să scape și să fugă înapoi în Israel. Acesta de asemenea îi ajută nespus de mult pe evrei cu instalarea și utilizarea camerelor de supraveghere a populației americane. Tot el a adus în existență și „scanerele prono” ale TSA. Rețeaua de spionaj NSA este condusă din Israel, prin firmele deținute de Mossad.

chertoff_seful_homeland_mossad

Barack Obama, președinte al Statelor Unite ale Americii.

obama_presedintele_statelor_unite

Actualul președinte al SUA, Barack Obama, care a afirmat că este „evreu în sufletul său”. Întreaga sa carieră a fost construită de evrei puternici din Chicago, fiind finanțată de Goldman Sachs. De asemenea are sânge evreiesc din partea mamei sale. Șeful partidului democrat este o evreică, în rând cu finanțatorii principali ai partidului. Aripa republicană este și ea controlată de evrei miliardari puternici, ca Anderson. Mulți dintre președinții Statelor Unite au fost evrei; i-am putea aminti aici pe FDR, Eisenhower și Johnson, care s-a aflat în spatele planurilor de atac al Israelului asupra flotei USS Liberty, ca mai apoi să mușamalizeze întregul incident.

obama_evreu_in_sufletul_lui

Secretarul de Stat american John Kerry este un evreu al cărui nume real este Cohen. Acesta a fost schimbat în Karry.

john_kerry

 


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Angela Merkel este EVREICĂ

Ce supără un evreu?

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturi

Evreii mărturisindu-și planul de islamizare a Europei și de distrugere a ne-evreilor


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆