Afirmații ce le poți asculta în locul muzicii sau le poți rula psihotronic, radionic – afirmații pentru inversarea Torei evreiești

Aceste afirmații inversează Tora evreiască și Talmudul evreiesc în care își are baza creștinismul, islamul și celelalte programe evreiești asemănătoare. Sunt voci sintetice lipite de un fundal binaural-isochronic, poți salva fișierul MP3 și îl poți asculta mai mereu, așa cum fac și eu. Acest lucru este destul de efectiv. Gândurile umane sunt energie și impulsuri electromagnetice. Cu cât credința că așa se întâmplă este mai puternică, cu atât șansa ca acel gând să se materializeze crește. Am mai scris în alte articole ale mele, religia creștină este derivată din iudaism (poți verifica această informație până și pe Wikipedia). Creștinismul cât și islamul sunt programe evreiești, ce își au baza în Tora și Talmudul evreiesc, religii ce îl au la bază pe evreul profet Avraam. Prin Tora lor, evreii leaga ne-evreii, secându-i de energie psihică, sărăcindu-i, umilindu-i și luându-le toată averea cât și puterea, atât a lor cât și pe a copiilor lor, încă de la naștere (ca și în cazul botezului creștin, dedicarea lui Yehova fără voia ta, unde copiii sunt dedicați lui Yehova fără voia lor, aceasta este o crimă spirituală). Evreii recită Tora frecvent și anual, aruncând tot felul de nenorociri și blesteme asupra ne-evreilor – ceea ce este cu adevărat trist este că cei mai mulți ne-evrei îi ajută inconștient.

Click pe linkul de mai jos pentru a asculta și / sau descărca (click dreapta și apasă pe „Save audio file” sau pentru touchscreen, ține apăsat pe player și apasă pe „Salvează fișierul”) fișierul cu afirmații pentru inversarea blestemelor din Tora:

https://www.seruah.com/biblioteca/audio/Afirmatii Inversare Tora PSI.mp3Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪