Ahovei Commandment


De ce <comandament>?


*Există, la sfârșitul acestei pagini, două link-uri către exercițiul pentru evocarea lui Ahovei și lucrul cu Ahovei.

Pentru că zeci de mii de oameni au donat energie lui Ahovei și au împuternicit-o în mod conștient. Iar alte sute o fac chiar acum. Aceste lucruri sunt diferite de iluziile, ca și hipnoza, în care un subiect este făcut să creadă că este „prințul încoronat al Iadului” și „comandant celest”, el nevând nici o putere în realitate, trăind într-o lume imaginară. Oricine încearcă s-o constrângă prin metodele angelice sau Tora își va atrage în viața dezastrul și va eșua, pentru că așa este programată de mințile a zeci de mii de oameni și/prin energia orgasmică a zeci de mii de oameni. În momentul în care cineva încearcă s-o constrângă, va lupta împotriva minților zeci de mii de oameni ce au programat-o doar prin energie sexuală (orgasm), că nu poate fi constrânsă de Tora sau de metodele angelice. Cu Ahovei îți poți urca Șarpele lui Satan (Kundalini). Energia sexuală este cel mai bun stimulant al Șarpelui Kundalini. S-a folosit doar energie orgasmică a mii sau zeci de mii de oameni, printr-o metodă prin care am reușit să-mi împuternicesc servitoarea mentală în acest fel, folosindu-mă de momentul orgasmului a zeci de mii de oameni. Cel mai puternic fel de energie, energia care dă viață și vitalitatea – energia orgasmică și sexuală. Ahovei trăiește în eter, pentru că este puternic gravată în eter, asemenea unui spirit puternic, poltergeist. Servitorii mentali puternici sunt inferiori spiritelor însă se pot manifesta, uneori, la fel ca acestea și le poți confunda ușor. Prin intermediul lui Ahovei, am asistat la un moment, în care am reușit să produc arsuri în corpul unei persoane și daune fizice (inimă și sistemul nervos), asemenea tehnologiei avansate.


Ca răspuns pentru cei ce cunosc deja acești termeni și sunt inițiați:


Îi sfătuiesc pe toți care vor să-și ridice Șarpele Kundalini și nu vor să se <întoarcă la maimuță>, renuntați la sexualitatea evreiască pervertită, împinsă de industria pornografică controlată de evrei. Acel fel de sexualitate este o corupere a sexualității naturale, o poartă către Cabala evreiască și pentru controlul evreiesc (sclavie) și un obstacol în calea Șarpelui. Mai ales acele porcării nocive, ca „stăpân – sclav – tortură – sado-masochism – umilință – degradare”, care au impact puternic asupra a ceea ce ești în exterior. Cam despre aceste lucruri este vorba și în Biblie. Oamenii sunt ce văd, gândesc și aud. Satanismul înseamnă libertate, evoluție fără limite (într-un sens pozitiv, ca depăsirea limitelor) și fără constrângeri. Imaginează-ți că după ce tocmai ai terminat o partidă de sex ce include degradarea, umilința, sado-masochismul, sclavia, deci te-ai degradat ca om din toate punctele de vedere, doar … „dintr-un joc nevinovat”, vei avea pretenția să începi ascensiunea Șarpelui, care este ca ascensiunea inter-dimensională, treci de la un nivel degradant la unul superior, treci pe o treaptă superioară și dobândești un nivel al înțelegerii, înțelepciunii și conștientizării peste majoritate. Apoi, te vei <întoarce la maimuță> și vei coborî în acel vortex de energii haotice și degradante din nou, unde vei mânca fecale, vei bea urină și vei mulțumi stăpânul sau stăpânei pentru asta, în timp ce te taie și biciuiește mai puternic, totul sub pretextul „unei fantezii nevinovate BDSM” ca și pretextul Bibliei, „o carte bună, cartea cea bună”. Repetând asta de multe ori, poți înnebuni și te vei degrada. Este același lucru cu Tora și cu Biblia. Sexualitatea evreiască pervertită se aseamănă cu Tora și Biblia. Biblia împinge aceleași lucruri: umilință, tortură, robie (sclavie), suferință, neputință, suferință și smerenie, nedreptate, întoarcerea celuilalt obraz,  mai exact degradarea din om în animal slugarnic. Doar că oamenii nu pot vedea. În sinea lor mulți imi dau dreptate acum, la nivel de subconștient, dar acel ceva, ca și voința puternică de sado-masochism și umilință, sub pretextul „unei fantezii nevinovate (dar cu puternic impact asupra ce sunt și devin oamenii)”, nu-i pot lăsă să o facă direct, „doar e Biblia!”. Cândva, am făcut un experiment. I-am spus cuiva că eu nu sunt de acord cu aceste lucruri, ce sexul în umilință, băutul de urină, tortura, sclavia, sado-masochism, etc. A reacționat destul de urât și s-a depărtat de mine. În acest fel este și cu creștinismul. Oamenii sunt orbiți și când vor încerca să renunțe, dându-și seama cât de nocive sunt acele texte, se vor lovi de acel ceva de care nu pot trece. Și vor contrazice și contra, chiar dacă la nivel de subconștient și de suflet îmi dau dreptate. Oamenii sunt legați.

Kundalini este și a fost sigilat și legat la chakra sexuală (culoare portocalie).

Mai toate constrângerile și metodele de legare inamice constau în sexualitate și folosirea funcției sexuale.

Din moment ce acesta [Șarpele] este liber și chakra sexuală este dezlegată, el poate urca. Ahovei mi-a oferit de nenumărate ori simulări ale Șarpelui meu Kundalini. Meditația, o coloană dreaptă și Yoga Kundalinică fac ca această ascensiune a Șarpelui să fie permanentă, nu doar o simulare temporară. Scopul, printre altele, este dezlegarea Șarpelui de la nivelul chakrei sexuale. Din moment ce Șarpele urcă și începe ascensiunea, omul va trece la un alt nivel spiritual, va putea vedea prin minciunile de orice fel (ca și programele evreiești de control mental), va dobândi din ce în ce mai multă înțelepciune, auto-control și iluminare. Evocarea lui Ahovei și lucrul cu ea, în ridicarea șarpelui, este ca un suport și element susținător, deoarece este formată, cum am spus, din energia sexuală (orgasm) a mii de oameni, energie programată mental cu un scop. Acest lucru nu te împuternicește doar pe tine, ci le oferă și altora șansa să fie împuterniciți. Cei prinși în sistemul de magie evreiesc nu își pot urca corect Șarpele, deoarece totul în sistemul de magie evreiesc este corupt. Când îți urci Șarpele și obți iluminarea, realizezi și începi să realizezi de la sine că sistemul de magie evreiesc este corupt și alterat la fel ca orice vine de la ei. Și vei ajunge să îl ridici, într-un final, tot prin Satan, pentru că, urcând Șarpele, vei conștientiza care este adevărul și cine este Satan, sau vei ajunge să eșuezi, prin sistemul de magie evreiesc, înnebunind cel mai probabil sau teleportându-te într-o fantezie și iluzie. De asta, cei ce accesează acea parte a creierului ce domnește peste ocult, se face doar prin Satan. Altfel, dacă ai accesa-o, prin sistemul de magie evreiesc, cel mai probabil ai înnebuni. Asta datorită corupției spirituale evreiești.

Evreii sunt paraziți din fire, ei nu sunt în stare să obțina nimic doar prin minciună, manipulare și mai nou, în zilele noastre, tehnologie avansată și cel mai important, totul pe spatele ne-evreilor, folosindu-se de ne-evrei. Ei nu pot supraviețui fără sclavi. Degeaba au IQ-ul ridicat, cel mai înalt nivel spiritual al lor este cel de psihopat extrem de inteligent, cu IQ imens, și au adaptat această lume la o lume pur materială, lipsită de spiritualitate ce folosește doar partea stângă a creierului. Partea stângă și partea dreaptă trebuie să funcționeze în echilibru, din acest motiv se întâmplă ce se întâmplă peste tot în lume. Au legat practic omenirea, au condamnat-o și au sclavit-o. Ei nu-și pot urca Șarpele și nu au Șarpele Kundalini, pentru că nu sunt capabili să creeze, doar să fure, corupă și altereze și au condamnat toată omenirea la acest lucru.


Select a language for Ahovei evocation / selectează limba pentru evocarea lui Ahovei:Go to „Work With Ahovei method” page in romanian language – click here.Go to „Work With Ahovei method” page in english language – click here.Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪