Alien Sufletul evreiesc Inferioare împotriva Superior Gentile Sufletul

Unul trebuie să nu căutați mai departe de writtings iudeilor pentru a vedea propria lor Admițând de modul în care sufletele lor sunt inferioare, și o mulțime de alte lucruri dezgustătoare atunci când vine vorba de Jewish așa-numitul „Suflet”. Una atunci își dă seama că nu numai sunt inferioare pe evrei nivel de suflet, dar ei înțeleg absolut tot ceea ce vine de la aceasta.

Sper ca acest mic articol va explica cu ușurință de ce evreii sunt așa cum sunt ele.

De ce evreii nu se pot crea? De ce evreii sunt atât de rău? De ce evreii nu pot simți nici o compasiune? De ce visele universale evreiești exprimate de poporul lor cele mai înalte și rabini sunt doar comunismul fără sens, assmiliation tuturor lifeforms, sau existența umanității ca un colectiv borg? De ce evreii urăsc zeii neamurilor atât de mult? De ce toată această ură, lăcomie și resentimente împotriva umanității, fără nici un motiv WHATSOVER?

De ce a messacre evreii toată spiritualitatea poporului dintre Neamuri în nonsens? De ce se comportă ca paraziti intreaga existenta lor, jefuit state, și trăind în mijlocul altora, și niciodată nu a creat nici o civilizatie la fel ca toate celelalte neamuri? De ce oamenii in mod natural ura sau sunt repulsie față de acestea, până la punctul de tone de propagandă sunt necesare pentru a proteja „Chosen”?

Hai să răspundă la câteva întrebări atunci.

Acum, eu nu pot rula pe elementele de bază, cum ar fi sistemul de chakre de bază 7 și ce fiecare chakra face. Am persume toti cititorii sunt familliar cu acest lucru. Dacă nu, vă rugăm să mergeți spre bucuria site-ului lui Satan.

Iudeii nu au un 7 Chakra Suflet, sau pentru o mai bună zicală, lucrează pe un alt tip de „suflet”, pentru că ei sunt străin. Cel puțin aceasta este ceea ce toată lumea se poate vedea și este ușor de ilustrat în toate writtings lor în ceea ce „ei”. Acest lucru este de la ei, nu propria mea estimare.

Acestea au 4 Chakrele principale în mijlocul corpului (altele sunt lăsate la atrofie și mor, sau pur și simplu nu există deloc așa cum se arată prin comportamentul lor) – Chakra Inimii este lipsă, chakra gâtului lipseste, iar al 6-lea chakra lipseste. Crearea regulilor de inima, la fel ca și a 6-a chakra si, de asemenea, în gât și inimă conducă emoțiile. Forța de la chakra sacrală se presupune a fi transmutated în inimă, gât și chakra a 6-pentru a da creație la lucruri frumoase și sublimă o dimensiune mai mare. Acesta este motivul pentru arieni exceleze în literatură, muzică și orice altceva și sunt o rasă de creație.

Evreilor pe de altă parte, sunt inferioare. Dintre toate rasele evreului este rasa cea mai lipsită de creativitate. Ei nu, creat niciodată nimic. Chiar și alfabetul lor nu este altceva decât un sunet-matrice furate de la vecinii lor neevrei. Acestea sunt scaunele de emoții, de unire, și de tot ceea ce face ca oamenii să fie uman, care lipsesc, inclusiv înțelegerea Adevărului și Compasiunii, și, de asemenea, iubirea adevărată, care nu este falsificat, dar toate emoțiile umane prea.

În sistemele inamice, dacă cineva dorește să urmeze „sfânt” evreii, ei trebuie să terraform literalmente sufletul lor la fel de bine ca cea iudaic. Shabbos încercați dar nu reușesc. În unele sisteme evreice pervertit în est, trebuie să elimine practicieni chiar chakre lor, o mutilare suflet literal, în mimetism acestei. Așa cum în acest fel, sufletul evreului este inferior, și ei, desigur, să predice la fel pentru toti idioti Shabbos care, în loc de a privi la propria lor moștenire spirituală, încearcă să joace Wanna fie Rabinului Shekelstein lui Yahushua, ca si Crowley, care a fost pantof mica lor mai curat.

Fiecare chakra are o „seath” corespunzătoare sau „organism”. Acest lucru în tradiția orientală este numită „kosha”. De „kosha” de interconnectedness, dragoste, afectiune si toate celelalte emotii umane, lipseste alltogether de la evrei. Acestea sunt, de asemenea, facultăți și atribute, iar corpurile astrale nu într-adevăr plin. Acesta este motivul pentru care evreii sunt criminali, au de la zero sentiment de compasiune pentru orice trai, animale, ființe umane deopotrivă, și acest lucru explică, de asemenea, lăcomia lor nesățioasă, iar baza lor și materialistă natura, criminale. Sufletul lor nu este numai incompletă, ci nefastă și reptiliană. Sub o imagine a Pomul Vieții evreiești (Harta evreiască a sufletului).

Imagine

Acum, să luăm un moment să se gândească ce se întâmplă pe planetă.

Cele mai „DIVINE” POPORUL EVREII, „Leaders SPIRITUALE” al lor, rabinii, sunt cei care au PEDOPHILIAC, Stealing ORGAN, trafic de droguri, teoretizând CRIMĂ, terorizare, Traficanții. Dacă acestea sunt cele mai „SPIRITUAL DEZVOLTAȚI” Rasei Jidănești … Atunci ce se poate spune despre orice IDIOT cei care nu sunt dezvoltate chiar spiritual?

lăcomia lor este de a în cazul în care jumătate din populația umană nu are nici măcar apă. „Sistem economic” lor este în cazul în care 90% din populație trăiește în sărăcie, în timp ce propria planeta de evrei. Religia lor asupra goyim nu este altceva decât un program străin nefast pentru a smulge energia sufletului lor și să le utilizeze ca animale de unică folosință. „politica” lor nu sunt altceva decât comunismul. „Sexualitatea” lor este chiar mai mic decât cel mai mic porno.

lăcomia și răutatea lor, în partea din spate a omenirii este ceva ce nimeni nu poate da seama de ce odată ce reușesc să înțeleagă evreului. ură fără precedent de animale, și ura pentru întreaga omenire, în măsura în care a sustras ereditate spiritual al tuturor gentili pentru a le transforma în PORCINE, în doar mai mult inferioare EVREII un nivel, astfel încât acestea să poată stăpâni peste ei. Sistemul în sine că lumea funcționează, forțează oamenii să se comporte ca evreilor, imoralitate, prostește, unspiritually, materialist, în scopul de a supraviețui și de a exista. Răutate și ură mare, încât ei vor să șteargă și să distrugă rasele umane doar de dragul de ea, în loc să coexiste cu cineva într-un mod pașnic.

Pentru orice ființă să fie atât de rele, ei trebuie, de asemenea, să fie atât de INFERIOR. Dar suficient de inteligent pentru a înțelege propria lor inferioritate, ca să se asigure că ei vor urî dușmanii lor în consecință. Griuri și muncitorii străin din spatele evreilor, a generat un parazit bun, putem da-i asta.

Acest lucru demonstrează lipsa lor de moralitate, care tinde la forme de criminalitate ca o cursă (le lipsește sentimentul de compasiune și de emoții umane), de ce sunt atrași de tot inferior în creație, de ce le place urâciunile, doresc întotdeauna pentru toți ceilalți ca albii la detoriate de cursa amestecarea pentru a deveni din nou „inferior”, prin defalcare sistematică a tuturor raselor pure (acest lucru se manifestă în suflet ca dezvoltare mai mare) și orice altceva care se pune cu o mare semn de întrebare în spatele jewish „oameni”. Ei doar cine sunt ei. Acest lucru este din cărțile lor proprii.

Cele 3 lucruri de pe laturile în pereche sunt templu, umeri, și șold chakrele în consecință. În mijloc sunt evrei „chakras”, baza, sacrală, solar, chakra 6-a. Acest lucru lasă o la nici o întrebare în ceea ce privește toate aceste aiureli biblice „evreiască”, care se concentrează atât de mult pe „energie Love” si „Loving DUMNEZEU”, tot timpul, sau desființarea completă a oricărei și toate logica (care are de a face cu 6 si chakra gâtului).

Evreii nu pot genera cu adevărat această energie din propria lor suflet, astfel încât ei vor goyim (Enslaved Neamuri) să le furnizeze această „iubire” energia de care au nevoie, le și lor nefast, jegos, creatori străin. După cum se poate vedea în SPECTRUM LIGHT VIZIBILE, acest suflet este INCOMPLET si nu este SOLAR (perfecționat). Sa o imitație ieftină a creației originale a lui Satan. Rabin Jewsus, Pantazescu energiilor neamurilor, mereu vrea IUBIRE. IUBIRE, abolirea logicii, pentru ca cineva să deșeuri întregul lor ființă pe el IUBITOR. Biblia, care este o carte de vrăjitorie jewish este, evident, lipsită de orice simț al logicii, adevăr sau compasiune reală. La cele mai bune un, immitation ieftin comunistă a ceea ce „dragoste” sau „compasiune” ar trebui să însemne cu adevărat.

Nu fac nici o greșeală acest lucru este ceea ce predau și fac evreii în toate lor „francmason”, „Iluminatilor”, „Cavaler al Zori de aur” și orice altceva care este un evreu creat, bastardizarea Neamurilor Pagan Ocultism.

Rasele extraterestre inamice au creat doar o cursă de distrugătoarele, fără nici un scop spiritual decente, iar acest lucru se manifestă în toate acțiunile, filozofii, de la comunism, la Biblie, la toate învățăturile lor interne și externe goale și lipsite. Acestea sunt doar o cursă care trăiește fizic borg, în scopul de a asimila și de a distruge pe alții, fără nici un destin oculte sau mai mare. AS astfel, acest lucru se manifestă în materialism, lăcomie, distrugere, mizerie și suferință constantă pe care au răspândit în tot.

Evreii, desigur, nu-și dau seama de nevoile spirituale și aspirații ale neamurilor, și privesc asupra lor ca vitele, care este proiectat ca fiind gol și animalic. Acesta este termenul „goyim”. Ceea ce înseamnă că animalele. Evreii sunt ca întotdeauna, proiecție ceea ce sunt, pentru restul poporului neamurilor.

Acesta este un ritual în cazul autoproclamatei „cel mai spiritual” și „ales de el însuși d-g” cursă a planetei, răsucește în jurul valorii de un pui și bate-l la moarte, pentru ao sfinți.

Imagine

Acum, când vedem Creația lui Satan vedem un spirit de perfecțiune. Cursele dintre Neamuri au un suflet complet, toate dintre ele, iar evreii doresc să și le amestecă nelegitim în uitare până când puterile se pierd.

Am făcut această diagramă care pe propriile sale arată Neamurilor Soul- Arborele REAL LIFE, care arată aproximativ sufletul uman așa cum ar trebui să fie, [u] și nu creația nefastă și bolnavă a unor extratereștri reptilieni, gri, care sunt inferioare și a făcut doar o cursă menită să înrobească, rapiță și mutileze altele care nu este menit pentru orice destin spiritual -. evreului [/ u]

Imagine

-mare Priest Hooded Cobra 666
„Ca sataniști, doar alegerile și acțiunile tale
sunt actele care decid doar decide
cât timp vom îndura inamicul
și plăgi și blesteme vrăjmașul a pus asupra omenirii „.

Re: Alien Sufletul evreiesc Inferioare VS Superior Gentile S
Publica Vineri 14 octombrie 2016 03:21
HP Mageson666 Site Admin

Mesaje: 4302
Ei aceeași în Egipt, pomul vieții are cele șapte suflete de RA pe ea. Cel pe care iudeii numesc „rău”. Aceasta este, de asemenea, în partea de est cu cele șapte anii Loka. Cu Satya la partea de sus, spiritul din care toate lucrurile coboară. Ei au, de asemenea, secțiunea separată pentru diferitele regnuri ale vieții, cum ar fi minerale, plante, animale și astfel. Iudeul tocmai a furat totul și jewed-l.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪