Alinierea corectă a chakrelor [Meditația de Împuternicire – Începători]

DE CE NE ÎMPUTERNICIM?

Vreau să clarific un lucru mai întâi. Orice ne-satanist care vizitează această pagină – fie că e aşa-numit “New Age”, “Misticist”, etc. – şi continuă să citească, NU UITA NICIODATĂ: ACESTE CUNOȘTINȚE VIN DE LA SATAN ŞI DE LA ZEUL EGIPTEAN THOTH. Thoth face parte din Puterile Iadului.

Crucea a fost coruptă de creştini în mod hidos. Crucea cu cele patru braţe egale reprezintă cele patru colţuri şi cele patru direcţii, ca atunci când îi chemăm pe cei Patru Prinţi Încoronaţi ai Iadului, în timpul unui ritual.

Sets-sigil.-sholders-chakras

Crucea este un CONCEPT, precum se poate vedea şi în multe dintre sigiliile Demonilor. Alinierea corectă a chakrelor principale ale sufletului, este sub forma unei cruci. Alinierea corectă a acestor chakre ESTE SUB FORMA UNEI CRUCI LATINE ÎNTOARSE. CRUCEA CREŞTINĂ ESTE O CORUPERE ŞI O BLASFEMIE. Pentru o diagramă cu cele trei seturi de chakre, click aici.

Alinierea_Chakrelor

Crucea întoarsă a fost un simbol în Satanism pentru mult timp şi pentru un motiv foarte bine întemeiat. A treia chakră, de asemenea cunoscută ca chakra ‘solară’ sau chakra ‘Soarelui’; este a-tot-importanta chakră ‘666’, întrucât 666 este numărul Cabalistic al Pătratului Soarelui; aceasta mai este reprezentată şi de zvastica, care este un simbol antic al Soarelui. În această chakră, şi nu în cea a inimii, sălăşuieşte puterea sufletului. Învăţăturile new age şi ale altor mişcări asemănătoare sunt concentrate pe chakra inimii, astfel încât adepţii sunt depravați de putere. Chakra inimii este neutră, în principal conectând chakrele superioare (magnetice) cu cele inferioare (electrice).

Informaţiile populare despre chakre, pe care le găseşti la tot colţul de stradă, nu numai că sunt periculoase dar sunt şi extrem de inexacte.

După cum ştim, chakra coroanei este cunoscută ca “lotusul cu o mie de petale”. Lotusului i se mai spune şi lili. Lili = ‘Lilith’. Pe lângă faptul că fiecare Demon este o fiinţă vie, fiecare dintre aceştia are şi câte un mesaj spiritual propriu. Lilith guvernează peste Chakra Coroanei. Satan guvernează peste chakra bazală. Aceste două chakre formează un cuplu masculin-feminin şi lucrează împreună. Acesta este unul dintre cele mai importante mesaje spirituale. Înţelesul contopirii părţii masculine cu cea feminină este simbolismul din spatele Bahometului, care are atât organe masculine cât şi feminine, dar şi în spatele faraonului egiptean Akhenaton – un alt hermafrodit.

Acum, cu toate emfazele repetate pe care nătărăii amăgiţi New Age le pun pe chakra inimii (acest lucru e făcut în adins, nu numai pentru a ţine oamenii departe de cunoștința spirituală, dar mai ales pentru a-i ţine departe de a obţine orice fel de putere spirituală serioasă), când avansezi îndeajuns de mult în meditaţie şi în abilităţile psihice, vei descoperi că chakra inimii – care are forma unui yoni – este neutră. Yoni este simbolul vaginului. Creştinii au corupt şi acest simbol şi întorcându-l pe o parte, au creat acel simbol împuțit al peştelui, care încă odată, aduce blasfemie spiritualităţii adevărate, cum e cazul fiecărui lucru din acel program imbecil, furat şi fals al creştinismului.

“… Din loc în loc de-a lungul acestei fâșii, erau șapte turnuri – Turnurile lui Satan (Ziarahs) – șase dintre acestea sub formă trapezoidală iar unul, aflat în mijlocul celorlalte pe Muntele Lalesh, avea forma unui con ascuțit și canelat.”
– The Satanic Rituals, de Anton LaVey

Citatul de mai sus este şi o alegorie, întrucât în mijloc se află impara chakră a inimii. Are putere, însă nu puterea celei mai tari chakre a sufletului, chakra Soarelui ‘666’. Puterea chakrei inimii este minimală. Acesta este motivul pentru care inamicii ridică în slăvi această chakră, în toate cărţile populare şi uşor accesibile publicului.

Chakra_Energy

Absorbţia energiei se face prin deschizătura largă a chakrei, iar eliberarea energiei este prin vârful acesteia.
Aşadar este evident de ce unele chakre, precum e cel de-al treilea ochi (NU îl confunda cu a 6-a chakră, care este situată ÎN SPATELE celui de-al treilea ochi) trebuie să să aibă deschizătura largă îndreptată spre exterior, pentru a absorbi energie.
Desigur, aici sunt incluse toate chakrele minore. Vei descoperi că, după ce ţi-ai aliniat chakrele în mod corect, te vei simţi mult mai centrat, iar vindecarea şi lucrările magice se vor materializa mult mai uşor.

Tot ce trebuie să faci este să întorci vârful chakrei solară 666 ÎN JOS. Aceasta este chakra svasticii, chakra Soarelui. Toate religiile păgâne care au precedat creştinismul, au acordat o mare importanţă Soarelui, în chakra căruia sălăşuieşte puterea sufletului. Ciocanul lui Thor era original sub forma unei cruci întoarse. Noi luăm ființă în bazinul mamei şi din chakra Soarelui, chakra dătătoare de viaţă, care este situată în spatele bazinului. Aici este localizat rezervorul nostru principal de forţă vitală/putere vrăjitorească/vril/chi.

Acum, scrierile populare plasează chakra inimii ca fiind ‘lăcaşul emoţiilor’. Aceasta este o altă concepție greșită majoră. În adevăr, chakra gâtului este lăcaşul emoţiilor. Atunci când suntem trişti şi pe cale să plângem, emoţia vine din chakra gâtului şi nu din cea a inimii. La fel e şi cu fericirea. Fi atent la acest detaliu. Aceste amândouă emoţii pornesc din chakra gâtului.

Formele populare ale inimii (♡), în mod normal nu o reprezintă pe aceasta cu adevărat. Plasarea acestei forme ca simbol al inimii este o altă corupere. Este pentru a te duce în eroare. Intersectarea şerpilor – simbolurile nadilor ida şi pingala – are loc în chakra gâtului, unde aceştia se sucesc în forma unei ‘inimi’ perfecte care începe din dreptul gâtului, de unde aceștia se sucesc în forma unei ‘inimi’ perfecte care se împreunează în dreptul nasului, dând naștere formei ‘inimii’ de-a lungul feței. Simbolul popular al săgeții care străbate inima reprezintă în adevăr “fixarea energiei”, reprezentând urcarea Şarpelui lui Satan (Kundalini) – mai multe detalii aici

Numărul 666 şi crucea întoarsă, precum şi toate celelalte simboluri ale lui Satan, sunt extrem de sacre, purtând un mesaj ascuns.

Atunci când direcţionezi energie – cum se întâmplă atunci când faci vrăji – chakrele pot fi temporal inversate, astfel încât vârfurile acestora sunt îndreptate înspre exterior, pentru a livra energia. Ţine minte şi NU te conecta niciodată cu energie negativă, spre exemplu atunci când practici magie neagră. Cu alte cuvinte, energia negativă nu ar trebui niciodată să circule prin tine, ci trebuie manevrată întotdeauna în exteriorul tău. Dacă lucrezi cu energie pozitivă – cum ar fi aceea pentru atragerea lucrurilor dorite – este recomandat să îţi întorci chakrele cu vârful spre interiorul tău şi să te conectezi cu energia. Aminteşte-ţi mereu să îţi aliniezi chakrele în mod corect, după orice fel de lucrare magică. Alinierea incorectă a chakrelor îţi reduce puterea vrăjitorească şi poate cauza boli.

chakrele-umerilor

Cercetările şi revelaţiile de la Thoth au descoperit faptul că adevăratele chakre 8 şi 9 sunt chakrele umerilor. Deschiderea acestor chakre îţi va alinia sufletul şi îţi va lărgi circuitele energetice în mod drastic, în special cele spre chakrele palmelor, împuternicindu-le considerabil. Tot ce trebuie să faci pentru a-ţi deschide chakrele umerilor, este să le vizualizezi precum în imaginea de mai sus. Concentrează-te şi meditează pe ele timp de câteva minute. O senzație de durere sau presiune este un semn pozitiv că le-ai deschis cu succes. Acestă senzaţie îţi poate trece în braţe şi palme, dându-ţi senzaţia că acestea adorm. Aripile sufletului se manifestă atunci când chakrele umerilor sunt împuternicite complet.

Nu uita că odată că chakrele pe care ţi le-ai deschis cu succes şi sunt active, le vei simţi. Această senzaţie este de regulă precum o presiune, durere ușoară sau furnicătură (vezi poza de mai jos). Prin alinierea corectă a chakrelor îţi sporeşti puterea în mod drastic.

EYES1. Începe cu chakra bazală şi întoarce-o cu vârful în sus.

2. Fă la fel cu chakra sacrală (a 2-a)

3. Acum concentrează-te pe chakra solară 666 şi întoarce-o cu vârful în jos.

4. Fă la fel cu chakra a 6-a şi cea a gâtului: întoarce-le cu vârful în jos.

5. Concentrează-te pe chakra inimii şi vizualizează două vârfuri intersectându-se, după cum se ilustrează mai jos.

chakra inimii6. Mută-ţi atenţia pe chakra coroanei şi vizualizează-o cu vârful în jos.

7. Încheie cu concentrarea pe chakrele umerilor, vizualizându-le cu vârfurile spre interior.

Diagram_666 Model

*Sigiliul lui Azazel (răsucit cu 45° spre stânga) este reprezentativ pentru chakra inimii.

Azazel


Important: această meditație este una pentru începători. Meditația este preluată de pe saitul Bucuria lui Satan – secțiunea „Meditații”. Pentru o listă completă/actualizată frecvent cu meditații și informații despre meditații vizitează saitul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪