Amnezia din viețile anterioare și cum ne afectează aceasta în viața actuală

Multe lucruri sunt la mâna sorții, ca atunci când te afli în locul nepotrivit la momentul nepotrivit, cu persoanele nepotrivite; accidente, boli sau atunci când scapi ceva doar pentru că ajungi în locul respectiv cu câteva minute întârziere. Toate acestea sunt un rezultat al lipsei de cunoștințe. Reîncarnarea este un fapt! Când începem o nouă viață, aducem cu noi întreg bagajul mintal, spiritual și de orice altă natură, pe care le-am dobândit în viețile anterioare. Aici sunt incluse și frustrările, programarea, condiționarea, credințele greșite, amărăciunea, durerea și așa mai departe. Când ne reîncarnăm, toate acestea sunt trecute sub amnezie.

Există destule informații cu privire la anumite experimente. Multe dintre acestea au fost, însă, ținute departe de ochii publicului, din cauza naturii lor pline de cruzime; în aceste experimente s-a studiat efectele amneziei induse artificial, atât pe animale cât și pe oameni, și felul în care aceasta afectează circuitele impulsurilor din creier. Când beneficiezi de auto-conștientizare, poți exercita control, însă, pe de altă parte, când anumite circuite sunt blocate prin amnezia, ești împiedicat din a reformata procesul de analizare și reprogramare a problemelor din minte.

Psihologul rus Ivan Pavlov a efectuat mai multe experimente pe câini. Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu teoria condiționării, explicată la orele de biologie. Câinilor li se dădea de mâncare, imediat după ce suna un clopoțel. După câteva repetiții, câinii salivau când auzeau clopoțelul (anticipând mâncarea), indiferent dacă li se dădea sau nu de mâncare. Sunetul a început să producă foame în câini. Doi stimuli diferiți, aplicați la câteva secunde unul de celălalt, vor crea un răspuns involuntar în creier.

Multe dintre aceste experimente au trecut cu mult dincolo de condiționare. Pavlov a reușit să producă căderi nervoase în câini și alte animale, tot prin asociere. Când animalul flămând încerca să mănânce, Pavlov aplica șocuri dureroase, sunete extrem de puternice, aer încins și alți stimuli, creând astfel o situație în care animalul era pus între instinctul de supraviețuire și frică/durere. Acest lucru a creat nevroze și alte boli mentale în animal, în același fel în care biserica creștină a ruinat sănătatea mintală a miliarde de oameni, prin impunerea abstinenței sexuale și denigrarea altor nevoi normale și naturale. Sexualitatea este forța vitală; abstinența creează nevrotism. Zeii inamici cunosc totul despre mintea umană și despre felul în care acesta poate fi distrusă.

Un alt om de știință rus, A. R. Luria, a continuat experimentele lui Pavlov, însă de această dată pe oameni. (CIA de asemenea face așa ceva, însă majoritatea experimentelor lor au fost ținute departe de publicul larg.) Luria a descoperit că oamenii, deținând o memorie complexă, au fost capabili să reziste programării și să își restaureze mințile prin gândire rațională și prin aplicarea voinței. Luria (împreună cu CIA în anii care au urmat) a indus amnezia în subiecții lor prin tratamente cu șocuri electrice și prin stări de transă induse prin droguri, în care 99,9% din oameni pot fi hipnotizați și reprogramați.

Tratamentul prin șocuri electrice (TSE) a fost folosit în tratarea și controlarea bolilor mintale. TSE provoacă amnezie retrogradă. Amintirile sunt distruse, atunci când intensitatea și frecvența șocurilor interferează cu cea a informațiilor stocate în creier. Cu TSE de intensitate ridicată, subiectul nu își mai amintește numele, identitatea sau trecutul, devenind extrem de calm și concentrat pe timpul prezent. Filmul “One Flew Over the Cuckoo’s Nest” din 1975, este un bun exemplu al efectelor TSE, în special spre sfârșitul filmului, când personajul principal portretizat de Jack Nicholson, a fost supus unor șocuri care au dus la deteriorarea ireversibilă a creierului, pierzându-și amintirile, identitatea și trecutul.

Gânduri deranjante și amintiri false pot fi implantate în mințile subiecților, dacă operatorul le induce o regresie în copilăria timpurie sau infantilă. În acest stadiu, mintea devine neajutorată și fără apărare. Operatorul este privit ca, și îți asumă rolul de părinte. Un exemplu reprezentativ a fost cazul psihiatrului creștin care a implantat amintiri false în mintea subiectei sale, lucru descris în cartea “Michelle Remembers” (Michelle își amintește).

De regulă – totuși nu întotdeauna, pentru inducerea nevrotismului este necesar ca victima să fie regresată în copilăria timpurie, moment în care să îi fie implantate amintiri false, cum ar fi acelea cum că ar fi fost violată de către unul dintre părinți. În 100% din cazuri, trebuie indusă o amnezie totală, astfel încât subiectul să nu-și amintească absolut nimic despre sesiune sau amintirile implantate. Amintiri false vrednice de tot disprețul, temeri și tot felul de probleme psihologice pot fi implantate prin sugestie în mintea subiectului (victimei), cum ar fi uciderea unei persoane dragi, frici iraționale, rușine și vină.

Amnezia îl împiedică pe subiect să își înțeleagă frustrările și complexele, și prin asta îl împiedică să le rezolve. Mintea subconștientă le ține ferecate și pur și simplu acționează în raport cu ele. Subiectul nu este conștient de ele; acesta poate doar observa caracterul anormal al reacțiilor lui cu privire la anumite lucruri, sentimente ciudate și iraționale, nevroze inexplicabile și comportament anormal. Indiferent, problemele rămân acolo, continuând să afecteze comportamentul subiectului și în viitor. Acest lucru se întâmplă atunci când avem parte de amnezie în ceea ce privește viețile anterioare. Deținem cu mult mai multe experiențe decât realizăm, acestea fiind împrăștiate prin mintea noastră subconștientă și care ne afectează viața actuală. Nu înțelegem de ce se întâmplă anumite lucruri rele, iar dacă nu înțelegem motivul, nici nu le putem preveni sau rezolva.

Filmul ”Hannibal” este un exemplu a ceea ce i se poate face cuiva, atunci când el/ea se află într-o transă indusă prin droguri; în acest film, psihiatrul Hannibal Lecter i-a oferit un popper (nitrat de amil) lui Mason Verger, după care i-a sugestionat să-și tragă pielea de pe față. În acest caz fictiv, subiectului nu i-a fost indusă amnezia.

Putem începe să ne cunoaștem pe noi înșine cu adevărat și să exercităm un control mai bun asupra vieților noastre, prin accesarea vieților noastre anterioare, prin auto-hipnotizare, învățând și înțelegând pe atât de mult despre acestea (viețile noaste anterioare) pe cât posibil. Fiecare dintre noi ar trebui să ne facem timp, să intrăm în transă și să ne explorăm propriile minți, amintiri din copilărie, vieți anterioare. Datorită blestemului amneziei și a lipsei de cunoștință, a intrat în scenă așa-numita ”karma”. Karma poate fi depășită și învinsă numai prin cunoștință. Cunoștința este cheia tuturor lucrurilor. Cunoscând totul despre noi, atât din viața actuală cât și din viețile trecute ne va elibera pe deplin și în toate felurile.

Referințe:
Secret, Don’t Tell : The Encyclopedia of Hypnotism by Carla Emery © 1998


Articol preluat de pe siteul

www.bucurialuisatan.com


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪