Angela Merkel este evreică şi lucrează pentru agenda evreiască

Angela Merkel este evreică și lucrează pentru agenda evreiască, funcția ce o deține în cadrul UE îi permite să îi oblige și șantajeze pe liderii statelor cu tot felul de penalizări, opriri de fonduri și așa mai departe în cazul în care nu acceptă cotele de musulmani/imigranți.

evreii invazia rasei albe

Amintiți-vă că bătrânii sionului, cum e miliardarul Soros, au admis în mod public că ei se află în spatele distrugerii Europei. Păi, asta chiar așa e, iar Merkel e unul dintre ei: un lider însemnat de rasă evreiască și un personaj cheie în războiul rasial împotriva Europei Albe.

Jews at “Forefront of Welcoming” Invasion
merkel evreica 1

Angela Merkel este evreică
Numele original al lui Merkel este Angela Dorothea Kasner. Aceasta s-a născut în Hamburg în 1954. Este fiica lui Horst Kasner (1926-2011), nativ din Berlin și a soției acestuia, Herlin, profesoară de limba engleză și latină, născută în 1928 în Danzig (astăzi Gdańsk, Polonia), sub numele de Herlind Jentzsch. Mama acesteia a fost fiica politicianului Willi Jentzsch din Danzig și nepoata după mamă a secretarului orașului Elbing (astăzi Elbląg, Polonia). Herlind Jentzsch a fost membru în partidul Social Democrat din Germania și pentru o scurtă perioadă de timp după reunificarea Germaniei, a fost membru în consiliul municipal din Templin. Merkel are origini poloneze după bunicul său, Ludwig Kasner, un cetățean german de origine poloneză din Posen (azi Poznań). În anul 1930, numele original al familiei a fost germanizat din Kaźmierczak în Kasner.
https://en.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

Kaźmierczak este un nume evreiesc:
Kaźmierczak derivă din Kazimierz — un oraș evreiesc major din Polonia, construit special pentru evrei în afara orașului Cracovia. Kazimierz (în latină: Casimiria; Yiddish Kuzmir), este un sector istoric al Cracoviei (Polonia), fiind renumit mai ales pentru că a găzduit o comunitate evreiască începând cu secolul al XIV-lea. http://mail.blockyourid.com/%7Egbpprorg/judicial-inc/82university_shooter_was_a_polish_supplement.htm

Kaźmierczak este numele cantorilor evreiești:

Numele evreiesc de KAZMIERCZAK a fost numele dat cantorilor din sinagogi. Numele a derivat din ebraicul CHAZAN și câteva dintre felurile în care mai poate fi scris sunt CHASAN, HAZZAN, KHAZAN, CHASINOFF, KHAZONIVCH și CHASINS. Multe dintre numele de familie din Europa reflectă profesia sau ocupația strămoșilor lor din Evul Mediu și derivă de la poziția pe care străbunii acestora a avut-o în sat, la curțile nobile sau în comunitățile religioase în care aceștia au trăit și au lucrat. Adăugarea profesiei la numele dat la naștere a înlesnit identificarea negustorilor și meșteșugarilor. După cum generațiile au trecut și familiile s-au mutat dintr-un loc în altul, tot așa și numele de identificare originale s-au dezvoltat în versiunile corupte dar mai simple, pe care le recunoaștem în zilele noastre. Un membru notabil al acestui nume a fost Elia KAZAN, cunoscut în mod original ca KAZANJOGLOUS, născut în 1909 la Constantinopol; de origine turcă, a fost un director de scenă și de film în america. În 1947 acesta a fondat Actors Studio (împreună cu Lee Strasberg), studio care a pus mare emfază pe „actoria metodică”. Producțiile sale includ lucrări ale lui Wilder, Arthur Miller și Tennessee Williams. Printre filmele sale se numără „A Streetcar Named Desire” (1951), „East of Eden” (1954) și „The Last Tycoon” (1976). Între 1880 și 1914, aproape trei milioane de evrei au plecat din Europa de Est, ceea ce a făcut din aceasta cea mai masivă migrație din istoria evreiască de la expulzarea din Spania de la sfârșitul secolului al XV-lea. Cea mai mare parte din emigranți proveneau din Rusia, țară în care pogromurile se întețiseră și unde legile Țarului Alexandru al III-lea au asuprit viața evreilor. Cei mai mulți dintre emigranți s-au îmbarcat din Hamburg cu direcția Statele Unite, însă unii dintre ei au emigrat în Australia, Argentina, Brazilia, Canada și Africa de Sud. În timp ce majoritatea celor care au emigrat în America au trecut prin Insula Ellis, între anii 1907 și 1914, mii de evrei est-europeni au participat într-un episod mai puțin cunoscut din istoria americano-evreiești. Aceștia au migrat prin portul Galveston, Texas, de unde au fost direcționați în diverse orașe în care îi aștepta locuri de muncă și cazare.

Kazmierczak mai înseamnă și „fiul lui Kazimeriz”

După cum spune și site-ul polonez de mai jos, Kazimeirz este numele cartierului etnic evreiesc:
Vechiul cartier evreiesc este localizat în sectorul Kazimeirz, la aproximativ 15 minute pe jos de la Piața Mare a orașului (dacă o luați pe strada Starowiślna sau pe Stradom). Kazimeirz a fost fondat în 1335 ca un oraș separat de Cracovia, de către regele Kazimierz cel Mare. În 1495, în vecinătatea acestuia a fost construit un orășel evreiesc, în care s-au mutat evreii din Cracovia după răscoalele care au avut loc în oraș. Kazimeirzul evreiesc a început să se dezvolte ca centru comercial și religios, lucru care a contribuit la înflorirea acestuia între secolele XVI-XVII. Mai apoi, Regatul Polonez a devenit casă pentru miile de evrei care scăpau persecuției și prejudiciilor din diverse țări europene. Cracovia a devenit centrul internațional plin de forfotă pentru cultura evreiască, adăpostind mai multe școli, academii talmudice, rabini faimoși, cabaliști și filozofi. În 1812, evreii au primit permisiunea de a se muta în toate sectoarele Cracoviei; câțiva ani mai târziu Kazimeirz a fost incorporat ca parte a orașului. Înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, în Cracovia locuiau 65 mii de evrei. Se merită menționat că înainte de 1939, Polonia cu cei 3,5 milioane de evrei pe care-i adăpostea, era cea mai mare comunitate evreiască din Europa. Astăzi, populația evreiască din Cracovia nu este mai mare de 300 membrii.
http://www.cracowplanet.com/page.php/id.79/krackov-poland

Bunicul lui Merkel era din Poznan, în care se afla una dintre cele mai mari comunități din Europa:
Oraș în provincia Wielkopolska din Polonia; în ebraică este cunoscut ca Yiddish as Pozna, iar în germană i se spune Posen. Comunitatea evreiască din Poznań a fost una dintre cele mai mari comunități evreiești de pe teritoriul Poloniei; prima referință la evreii care locuiau în acest oraș, este făcută în anul 1379. Cu toate că tradiția evreiască datează sinagoga orașului din anul 1367, nu există nicio dovadă cu privire la existența ei înainte de 1449 (în fine, cimitirul a fost menționat pentru prima dată în 1438). Se spune că în a doua parte a secolului al XV-lea, niște evrei din Poznań au comis profanări. În aceeași perioadă a fost fondată și prima școală yeshiva din Poznań, cunoscut sub numele de Lomde Pozna.
http://www.yivoencyclopedia.org/article.aspx/Poznan

Merkel este evreică și după mamă:
Emil Drange (născut pe 18 martie 1866 și a murit pe 8 aprilie 1913 în Elbing) a fost un oficial municipal german care a fost secretar al orașului și deputat major în Elbing; astfel a deținut unele dintre cele mai însemnate poziții oficiale din oraș. Acesta a fost străbunicul cancelarului german Angela Merkel, motiv pentru care în ultimii ani a beneficiat de atenția mass-mediei.

S-a născut în estul Prusiei. Tatăl acestuia a fost un morar născut în Silezia de jos, iar mama acestuia a fost nativă din zona Posen (Poznań). Soția acestuia, Emma Wachs ….
https://en.wikipedia.org/wiki/Emil_Drange

Semnificația numelui Wachs.
German și evreu (Ashkenazic): numele metonimic ocupațional pentru o persoană care culege sau vinde ceară de albine, din germana veche „wahs,” din germanicul Wachs care înseamnă „ceară.” În trecut ceara era importantă, fiind folosită, spre exemplu, la fabricarea lumânărilor și a sigiliilor pentru scrisori.
http://www.ancestry.ca/name-origin?surname=wachs&geo_a=r&o_iid=41015&o_lid=41015&o_sch=Web+Property
merkelangela-jew-marxist-communist
După cum se poate observa aici, familia acestea a deținut poziții importante în partidul comunist de stat din Germania de Est. Condus de evreii internaționali, din scaunul de la Moscova:

Cu numele ei original Angela Dorothea Kasner, aceasta s-a născut pe 17 iulie 1954. Tatăl acesteia, Horst Kasner, a fost un simpatizant al comunismului iar mama acesteia, Herlind Jentzsch, a fost comunistă și membră în partidul Social Democrat din Germania. Merkel a fost școlită în Germania de Est și a fost liderul mișcării comuniste a tineretului, numită Tineretul Liber German (FDJ); prin urmare a fost bine educată în bolșevismul evreiesc al lui Marx, Lenin și Troțki.

Biografia lui Merkel arată că aceasta a fost un „oficial suprem și foarte vizibil în tineretul comunist din Germania de Est, fiind responsabilă cu propaganda și cu provocarea agitațiilor.” Pe lângă faptul că a condus Liga Tinerilor Comuniști, Merkel a deținut poziții de seamă în Sozialistische Einheitspartei Deutschland (SED), care a fost partidul marxist-leninist din Germania de Est. Membrii din acest partid s-au bucurat de „privilegii speciale,” privilegii de care nu se bucurau etnicii germani din Germania de Est de după al Doilea Război Mondial. Spre exemplu, numai membrii apropiați și de încredere din partidul comunist (SED), li se permitea să călătorească în țările vestice, iar Merkel adeseori a călătorit în Germania de Vest și în alte națiuni occidentale.

Merkel a vizitat Israelul de patru ori. Pe 16 martie 2008, a fost prezentă în Israel la comemorarea a 60 de ani de la ocuparea pământului palestinian. Merkel a susținut toate inițiativele de teroare ale Israelului și s-a opus intrării Palestinei în organizația Națiunile Unite. În martie 2008 B’nai B’rith din Europa i-a acordat lui Merkel diploma lor de merit, pentru serviciile pe care le-a făcut pentru comunitatea evreiască. Angela Merkel, cancelarul scârbit de steagul german, a mai primit și medalia Leo Baeck, oferită de Institutul Leo Baeck din New York, care este dedicat istoriei evreilor vorbitori de limbă germană. Este interesant de observat că, în timp ce Merkel consideră că este „deosebit de trist faptul că unii comentatori par să-și fi pierdut orice fel de inhibiții de a-i spune comunității evreiești ce anume e bun pentru aceasta,” ea a boicotat bunurile germane și a comentat cu privire la eterna lipsă de inhibiții pe care comunitatea evreiască o are atunci când se îi spune Germaniei și restului Europei ce anume e bun pentru aceasta. În 2009, cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de la invadarea Poloniei, Merkel și-a cerut scuze în mod public și a dat vina exclusiv pe Germania pentru începerea celui de-al Doilea Război Mondial, când, în adevăr, evreimea internațională a fost aceea care au plantat sămânța acestui război când, în 1933, i-a incitat pe americani și pe europeni să boicoteze bunurile germane.
http://antizionistleague.com/scrapbook/political-movements/politicians/angela-merkel/
Merkel, cancelarul Germaniei, urăște steagul german:

https://www.youtube.com/watch?v=u2HHgY59lGI


Articolul este preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI

Adunarea evreilor din lume (FOTO)

Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturi

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Noua Ordine Mondială şi bisericile creştine


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪