Apelul unui pastor din SUA catre enoriasi: Am nevoie de un avion de 65 mil. de dolari, pentru a raspandi cuvantul Domnnului

Un pastor din Statele Unite viseaza la un avion de lux si vrea ca enoriasii sa ii si doneze banii pentru achizitie.Aeronava de 65 de milioane de dolari va inlocui aparatul de zbor vechi, folosit pana acum de liderul spiritual pentru a raspandi in toata lumea cuvantul Domnului.

Cei 200 de mii de membri ai sectei sunt indemnati sa doneze macar 300 de dolari fiecare, pentru ca pastorul multi-milionar sa fie multumit.
„Daca toti enoriasii sau partenerii nostri, din toata lumea, ar dona cate 300 de dolari, am putea sa cumparam acest avion foarte repede. Orice contributie, de la oricine, este binevenita si apreciata”, spune acesta.
Pastorul care se numeste sugestiv Creflo Dollar nu isi transmite dorintele pe ocolite. Intr-un mesaj video postat pe site-ul personal, insa indepartat intre timp, le spune foarte clar enoriasilor ca are nevoie de un nou avion, pentru a-si continua in siguranta calatoriile in toata lumea.
„Vom ateriza in Nairobi, Kenya. Zburam mii de kilometri in fiecare an, pentru a schimba mii de vieti”, le mai transmite pastorul.
Nu vrea insa o aeronava oricare. Viseaza la un Gulfsteam G-650, cea mai rapida aeronava din aviatia civila si preferata miliardarilor americani. Avionul cu 14 locuri costa insa 65 de milioane de dolari. Biserica are un aparat vechi, care a suferit o defectiune in timpul unei calatorii, iar pastorul a trecut printr-o aterizare cu emotii.

„A fost momentul in care mi-am dat seama ca ar trebui sa incep sa ma rog la Dumnezeu pentru un avion nou”, adauga acesta.

Creflo Dollar a pus in urma cu doua decenii bazele unei secte crestine care conditioneaza prosperitatea personala de credinta in Dumnezeu si de donatile catre Biserica.

Dollar a ajuns rapid unul dintre cei mai populari pastori din Statele Unite si sunt zvonuri ca ar fi si dintre cei mai avuti. Are numeroase proprietati si o avere estimata la 27 de milioane de dolari. In 2012 a ajuns in mijlocul unui scandal, dupa ce a fost arestat pentru ca si-ar fi agresat unul dintre cei cinci copii.


Sursa:

https://stirileprotv.ro/stiri/international/apelul-unui-pastor-din-sua-catre-enoriasi-am-nevoie-de-un-avion-de-65-mil-de-dolari-pentru-a-raspandi-cuvantul-domnnului.html


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪