Apocalipsa – demascarea, aflarea adevărului și șfârșitul lumii

Am făcut acest articol cât mai scurt și la obiect, dacă vrei să înțelegi mai multe, explicate mai pe larg, citește și articolele dintre liniile orizontale – dă click pe link-urile ce fac trimitere către acele articole.

Ce înseamnă cuvântul „apocalipsa”?

Ultima carte din Biblie este Apocalipsa, care în traducere din greacă înseamnăridicarea voalului„, „revelație” „descoperire„, „înlăturarea acoperământului”.

Scriu despre asta pentru a te ajuta să faci mai ușor conexiunea între originea cuvântului „apocalipsa” și ceea ce scriu mai jos.

Ce prezice mai exact apocalipsa?

Nimic altceva decât tot felul de plăgi groaznice aruncate asupra omenirii, pierderi de vieți umane/animale imense și într-un final sfârșitul lumii.

În ultima carte din Biblie, apocalipsa, se prezice și se profețește despre sfârșitul lumii, ce va avea loc după demascarea Bibliei și expunerea în totalitate a lucrurilor oribile din acea carte, expunerea crimelor evreilor săvârșite asupra ne-evreilor, expunerea sistemului de magie evreiesc și după aflarea adevărului.


Citește și „un răspuns celor ce susțin că, creștinismul, islamul și iudaismul nu lucrează pentru aceeași agendă„.


Foarte puțini realizează că se închină unui Dumnezeu evreiesc, sfințind și dând slavă unor cărți evreiești (ca Biblia), în care se spune și propăvăduiește despre sclavirea/înrobirea ne-evreilor și se termină în cartea apocalipsei (dupa aflarea adevărului și demascarea evreilor – acest lucru înseamnă cuvântul „apocalipsa”) cu … sfârșitul lumii!

De ce ai glorifica o carte care propăvăduiește și profețește despre sclavirea ne-evreilor (deci și a ta, ne-evreule!) și sfârșitul lumii?


Citește și „versete din Biblie” și „mărturia unui evreu – înșelăciunea evreiască numită creștinism„.


Ai sesizat vreodată că aproape pe fiecare pagină a Bibliei găsești cuvântulIsrael/evreu„? Ai sesizat vreodată cum ne-evreii (Neamurile) sunt numiți în Biblierobi (sclavi) ai lui Dumnezeu” și „robi (sclavi) ai Israeului„?

Aici, fă conexiunea cu ceea ce este scris în Talmudul Evreiesc, citez mai jos câteva texte din Talmud:

A dezvălui unui Goy [Goy înseamnă ”necurat” și este termenul peiorativ pentru un ne-evreu] ceva despre relațiile noastre religioase ar fi aidoma cu uciderea tuturor evreilor, căci dacă Goyim [pluralul pentru ”goy”] ar cunoaște ceea ce noi propovăduim despre ei, ne-ar ucide în drumul mare.”

  – Libbre David 37


Un evreu trebuie să facă o juruință falsă atunci când Goyim îl întreabă dacă cărțile noastre conțin ceva împotriva lor.

  – Szaaloth-Utszabot, Cartea lui Jore Dia 17


Când vine mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.

   – Simeon Haddarsen, fol. 56-D


Deciziile Talmudice sunt cuvinte ale Dumnezeului din carne și oase [rabinii]. Iehova însuși le cere sfatul rabinilor de pe pământ atunci când întâmpină probleme dificile în ceruri.

– Rabinul Menachen, comentarii pentru a Cincea Carte


Însuși Iehova se ridică în picioare atunci când studiază Talmudul: un asemenea respect are el pentru această carte.

– Tractate Mechilla/Me’ilah

(click aici pentru mai multe citate din Talmudul Evreiesc)

*Unele lucruri s-au ascuns/mascat din Talmud. Dacă vei lua un Talmud foarte vechi poți confirma aceste lucruri. Au făcut în același fel cum au făcut cu „Cartea lui Enoh”, au scos-o din Biblie, pentru că oamenii își puteau pune semne de întrebări datorită ei.


Citește și „sistemul de magie evreiesc, cum funcționează magia și felul în care inamicii folosesc magia„.

Dacă nu ai sesizat toate aceste lucruri până acum, te invit s-o faci acum și să-ți deschizi ochii minții.

Cei mai mulți nu realizează că se condamnă singuri și plătesc pentru acest lucru cu energie psihică și bani. Investesc energie psihică în nimic altceva decât înrobirea/sclavia lor (a noastră) ca oameni și a tuturor ne-evreilor, în glorificarea Israelului și într-un final, după aflarea adevărului, sfârșitul lumii (este sinucidere curată!).

Oamenii investesc energie psihică în îndeplinirea unor profeții evreiești.

Biblia nu duce la nimic altceva decât la înrobirea ne-evreilor și distrugerea/sfârșitul lumii noastre.

*Un mesaj pentru atei sau ce ce doresc o explicație științifică:

Cu cât credința și încrederea este mai puternică cu atât se materializează mai repede gândurile și în plan fizic, gândurile sunt energie (impulsuri electromagnetice) iar acest lucru este dovedit științific. Ca de exemplu, cu cât ești mai pesimist și mai fricos (sau teama este mai puternică) cu atât lucrurile înclină să-ți meargă prost iar cu cât ești mai curajos cu atât lucrurile înclină să-ți meargă mai bine și cum îți dorești.


Citește și „momentul în care inamicii atacă – conștientizarea evenimentelor și cum poți evita situațiile neplăcute„.

Biblia se spune că este „cartea cea bună”, mulți oameni o acceptă doar pentru că așa au fost învățați de mici și pentru că așa li se spune, cu toate că este plină de crime, ură împotriva ne-evreilor și omenirii, violuri, canibalism, jertfe umane/animale, vărsări de sânge și multe alte lucruri oribile.


Accesează și studiază siteul www.crestinismulexpus.blogspot.com pentru mai multe articole ce expun creștinismul și Biblia.


– Articol scris de „Seruah”.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.