Apocalipsa – demascarea, aflarea adevărului și șfârșitul lumii

Am făcut acest articol cât mai scurt și la obiect, dacă vrei să înțelegi mai multe, explicate mai pe larg, citește și articolele dintre liniile orizontale – dă click pe link-urile ce fac trimitere către acele articole.

Ce înseamnă cuvântul „apocalipsa”?

Ultima carte din Biblie este Apocalipsa, care în traducere din greacă înseamnăridicarea voalului„, „revelație” „descoperire„, „înlăturarea acoperământului”.

Scriu despre asta pentru a te ajuta să faci mai ușor conexiunea între originea cuvântului „apocalipsa” și ceea ce scriu mai jos.

Ce prezice mai exact apocalipsa?

Nimic altceva decât tot felul de plăgi groaznice aruncate asupra omenirii, pierderi de vieți umane/animale imense și într-un final sfârșitul lumii.

În ultima carte din Biblie, apocalipsa, se prezice și se profețește despre sfârșitul lumii, ce va avea loc după demascarea Bibliei și expunerea în totalitate a lucrurilor oribile din acea carte, expunerea crimelor evreilor săvârșite asupra ne-evreilor, expunerea sistemului de magie evreiesc și după aflarea adevărului.


Citește și „un răspuns celor ce susțin că, creștinismul, islamul și iudaismul nu lucrează pentru aceeași agendă„.


Foarte puțini realizează că se închină unui Dumnezeu evreiesc, sfințind și dând slavă unor cărți evreiești (ca Biblia), în care se spune și propăvăduiește despre sclavirea/înrobirea ne-evreilor și se termină în cartea apocalipsei (dupa aflarea adevărului și demascarea evreilor – acest lucru înseamnă cuvântul „apocalipsa”) cu … sfârșitul lumii! Mai bine spus sfârşitul lumii noastre şi aruncarea omenirii într-o eră neagră şi întunecată, în care Dumnezeul lui Israel obţine control total. Apocalipsa nu este nimic altceva decât profeţirea unor războaie, pierderi de vieţi imense, poate miliarde sau sute de milioane şi într-un final înrobirea totală a oamenilor rămaşi în viaţa, prin implantarea microcipurilor, după ce Israelul câştigă un presupus război mondial şi războiul spiritual care are loc chiar acum. Miliarde de oameni investesc energie psihică continuu în propria lor distrugere şi înrobire, pentru a împlini profeţiile apocalipsei. Se condamnă singuri. În apocalipsă, adică aflarea adevărului în traducere, când se va afla adevărul şi oamenii vor realiza că Biblia nu este nimic altceva decât o carte de vrăjitorie evreiască, se profeţeşte despre cum oamenii vor începe să-şi dezvolte puteri ale minţii, să mediteze, să se elibereze, să-şi dorească libertate şi prosperitate pe toate planurile. Atunci ei se vor ridica împotriva lui Israel, alături de aşa numiţul „antihrist”, care este un om puternic spiritual şi într-un final Israelul îi va invinge, înrodindu-i total pe oameni. În aceste lucruri investesc oamenii toată energia lor psihică: războaie, sclavie şi înrobirea totală a omenirii, gloria Israeului şi a evreilor de top ce conduc lumea şi învingerea părţii oamenilor ce doresc libertate, prosperitate, cunoaştere, înţelepciune, adevăr şi dreptate.


Profeţirea implantării microcipurilor din apocalipsa:


16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.


De ce ai glorifica o carte care propăvăduiește și profețește despre sclavirea ne-evreilor (deci și a ta, ne-evreule!) și sfârșitul lumii?


Citește și „versete din Biblie” și „mărturia unui evreu – înșelăciunea evreiască numită creștinism„.


Ai sesizat vreodată că aproape pe fiecare pagină a Bibliei găsești cuvântulIsrael/evreu„? Ai sesizat vreodată cum ne-evreii (Neamurile) sunt numiți în Biblierobi (sclavi) ai lui Dumnezeu” și „robi (sclavi) ai Israeului„?

Aici, fă conexiunea cu ceea ce este scris în Talmudul Evreiesc, citez mai jos câteva texte din Talmud:

A dezvălui unui Goy [Goy înseamnă ”necurat” și este termenul peiorativ pentru un ne-evreu] ceva despre relațiile noastre religioase ar fi aidoma cu uciderea tuturor evreilor, căci dacă Goyim [pluralul pentru ”goy”] ar cunoaște ceea ce noi propovăduim despre ei, ne-ar ucide în drumul mare.”

  – Libbre David 37


Un evreu trebuie să facă o juruință falsă atunci când Goyim îl întreabă dacă cărțile noastre conțin ceva împotriva lor.

  – Szaaloth-Utszabot, Cartea lui Jore Dia 17


Când vine mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.

   – Simeon Haddarsen, fol. 56-D


Deciziile Talmudice sunt cuvinte ale Dumnezeului din carne și oase [rabinii]. Iehova însuși le cere sfatul rabinilor de pe pământ atunci când întâmpină probleme dificile în ceruri.

– Rabinul Menachen, comentarii pentru a Cincea Carte


Însuși Iehova se ridică în picioare atunci când studiază Talmudul: un asemenea respect are el pentru această carte.

– Tractate Mechilla/Me’ilah

(click aici pentru mai multe citate din Talmudul Evreiesc)

*Unele lucruri s-au ascuns/mascat din Talmud. Dacă vei lua un Talmud foarte vechi poți confirma aceste lucruri. Au făcut în același fel cum au făcut cu „Cartea lui Enoh”, au scos-o din Biblie, pentru că oamenii își puteau pune semne de întrebări datorită ei.


Citește și „sistemul de magie evreiesc, cum funcționează magia și felul în care inamicii folosesc magia„.

Dacă nu ai sesizat toate aceste lucruri până acum, te invit s-o faci acum și să-ți deschizi ochii minții.

Cei mai mulți nu realizează că se condamnă singuri și plătesc pentru acest lucru cu energie psihică și bani. Investesc energie psihică în nimic altceva decât înrobirea/sclavia lor (a noastră) ca oameni și a tuturor ne-evreilor, în glorificarea Israelului și într-un final, după aflarea adevărului, sfârșitul lumii (este sinucidere curată!).

Oamenii investesc energie psihică în îndeplinirea unor profeții evreiești.

Biblia nu duce la nimic altceva decât la înrobirea ne-evreilor și distrugerea/sfârșitul lumii noastre.

*Un mesaj pentru atei sau ce ce doresc o explicație științifică:

Cu cât credința și încrederea este mai puternică cu atât se materializează mai repede gândurile și în plan fizic, gândurile sunt energie (impulsuri electromagnetice) iar acest lucru este dovedit științific. Ca de exemplu, cu cât ești mai pesimist și mai fricos (sau teama este mai puternică) cu atât lucrurile înclină să-ți meargă prost iar cu cât ești mai curajos cu atât lucrurile înclină să-ți meargă mai bine și cum îți dorești.


Citește și „momentul în care inamicii atacă – conștientizarea evenimentelor și cum poți evita situațiile neplăcute„.

Biblia se spune că este „cartea cea bună”, mulți oameni o acceptă doar pentru că așa au fost învățați de mici și pentru că așa li se spune, cu toate că este plină de crime, ură împotriva ne-evreilor și omenirii, violuri, canibalism, jertfe umane/animale, vărsări de sânge și multe alte lucruri oribile.


Accesează și studiază siteul www.crestinismulexpus.blogspot.com pentru mai multe articole ce expun creștinismul și Biblia.


– Articol scris de „Seruah”.


Îţi recomand şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪