articol 1

Mahomed, profetul evreiesc

Fulnecky trage foc de suporteri satanism – Springfield News-Leader

Kristi Fulnecky (Foto: City of Springfield)

Springfield Councilwoman Kristi Fulnecky a spus telefonul ei a început suflare până marți după-amiază – cu sute de notificări Twitter de la sataniști.

simpatizanții satanism trăgeau înapoi la Fulnecky care, în timpul reuniunii Consiliului de luni seara, a mentionat ca sataniști un „grup de ură.”

Fulnecky a fost vorba despre, în special, Templul satanică, o organizație care a cerut Springfield școlile publice să folosească o clădire de școală elementară pentru a găzdui un „After School Club Satana.”

La începutul acestei luni Templul satanic oferit să prezinte After School Satan Club, la un număr de districte școlare din întreaga țară – direcționarea în funcție de școli, care se presupune că gazdă bună cluburi News.

Practic, punctul Templul satanica este că, dacă o organizație creștină evanghelică îi este permis să folosească facilități școlare publice, alte religii ar trebui să aibă acest drept prea.

Luni, Fulnecky a cerut personalului oraș pentru a aduna informații despre După solicitare Școala Satanei Club.

„Știu că în ceea ce privește o mulțime de părinți, deoarece părinții nu doresc grupuri motivate de ură în școli, așa că aș dori doar să răspundă la alegătorii mei”, a declarat Fulnecky la ședința Consiliului.

comentarii Fulnecky au fost postat pe Twitter de către News-Leader și retweeted de Fulnecky însăși.

Ei au atras atenția unui utilizator Twitter care se identifică ca Lucien Greaves, co-fondator al și purtătorul de cuvânt al Templului satanic.

Ca răspuns la caracterizarea lui Fulnecky, Greaves a spus de asteptare Templul satanice un grup de ură a fost „deplorabilă, neprofesional, complet neadevărate și în afara liniei.”

Jumări a declarat News-Leader că Templul satanic cu sediul în Massachusetts, Salem, este o organizație care luptă pentru libertate religioasă.

„Nimeni nu se bucură de voce preferința exclusivă, nu contează dacă este creștin, evrei, musulmani sau satanist. Când deschizi un forum public trebuie să lase toate vocile din sau nu este liberă exprimare”, a spus Greaves.

comentarii jumări „făceau parte dintr-un atac violent de răspunsuri din partea suporterilor satanică Temple on-line.

Un cont de Twitter numit Amor De Cosmos tweeted sarcastic despre templu satanic, „Desigur, un grup care se concentrează pe libertatea de cercetare și raționalismul este un grup de ură!”

Altcineva numit Lucifer chimed, „Nimic despre această organizație este plină de ură prin orice mijloace.”

Altele pe Twitter îndreptate insulte profan spre Fulnecky.

„Am primit o mulțime de mesaje pline de ură de la aceste grupuri din alte orașe”, a declarat Fulnecky News-Leader. „Nu cred că avem nevoie de dolari contribuabil promovarea cluburi satanice în școlile noastre Springfield.”

Fulnecky a spus ea crede cele mai multe dintre răspunsuri au fost de la oameni care trăiesc în alte orașe, cum ar fi St Louis, New York și Boston.

Fulnecky tweeted afară, „Eu dețin primul amendament sacru dar nicăieri nu spune că contribuabilii trebuie să subvenționeze pe altcineva e libertatea de exprimare.”

Fulnecky a spus ea stă prin decizia ei de a apela templul satanice un grup de ură.

„Este un fel de dovedit punctul meu că aceste grupuri fac espouse ura și au învățat istoric ură, și așa doar confirmă ceea ce am crezut”, a spus Fulnecky.

Din moment ce cluburile școlare sunt o problemă de district școlar, Fulnecky a spus, nu e sigur dacă e ceva ce poate face ca un membru al consiliului.

La ședința de prânz consiliu de marți, orașului Managerul lui Greg Burris a declarat că orașul cere informații de la Springfield școli publice cu privire la After School Club Satana.

Potrivit site-ului Templul satanic, misiunea organizației este aceea de a „încuraja bunăvoință și empatie între toți oamenii, resping autoritatea tiranic, avocat bun simț practic și dreptate și să fie direcționată către conștiința umană de a întreprinde preocupări nobile ghidate de voința individuală.”

La începutul acestei luni, Springfield scolile publice a primit o cerere de la Templul satanică St Louis de a folosi o clădire de școală elementară pentru a găzdui sale After School Club Satana.

Într-o scrisoare trimisă 9 august răspunde la Templul satanică St Louis, John Jungmann Chestorul nu neagă cererea.

Scrisoarea oferă legături către politicile de bord aferente care reglementează utilizarea și facilitatea prevede abordarea districtului acelor tipuri de solicitări.

Templul satanice a oferit să prezinte After School Satan Club la districte scolare din Atlanta, Los Angeles, Pensacola, Portland, Salt Lake City, Seattle, Tucson si Washington, D.C.

Pe După ce site-ul școlii lui Satan Club, purtătorul de cuvânt al Satanica Templul Greaves a spus: „Toate cartierele care le-am abordat sunt în apropiere de capitole locale ale Satanice Templului, și fiecare district școlar a găzduit, sau este acum gazduieste, Good cluburi de știri în școlile lor . „

Vestea Bună este o lucrare de evanghelizare Fellowship pentru copii cu sediul în Warrenton.

Dupa ce site-ul școlii Satana Club a spus cluburile sunt pentru părinți „, preocupați de ingerințe de către prozelitism evanghelicilor în școlile lor publice”, care doresc să se stabilească „prezența unei voci contrastante, care îi ajută pe copii să înțeleagă că nu este nevoie să se supună superstiție pentru a fi o persoană bună. „

Jumări a spus, „After School Satana Cluburile se vor concentra pe libertatea de cercetare și raționalism, baza științifică pentru care noi știm ce știm despre lumea din jurul nostru. Noi preferăm să dea copiilor o apreciere a minunile naturale care le înconjoară, nu o teamă de veșnice orori din altă lume „.

Solicitată Springfield locație este listat ca Watkins elementar.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪