articol 2

Mahomed, profetul evreiesc

Nu exagera amenințare de la satanismul, dar nu-l concedieze, fie – Crux: Acoperirea tuturor lucrurilor catolice

Oklahoma, în cazul în care „porumbul este la fel de mare ca ochiul unui elefant”, a devenit centrul puțin probabil al unei controverse peste satanism.

Puțin probabil, deoarece imaginea statului Mai devreme este una dintre cele populare de frontieră în cazul în care fermierii și țesute în casă cowhands pot fi prieteni. Negru în robe, ocultiștii cu glugă mormăit jumbo lor mumbo și închinându ciocniri Satana cu consistent mijloc, sănătos America de faptul că Oklahoma reprezintă.

Acesta este heartland, în cazul în care oamenii se agață cu mândrie de religia lor și armele lor. Sunt ei într-adevăr se agata de pentagrame și pumnale în loc?

Tam-tam a început în urmă cu câțiva ani, când unii sataniști au opus unui monument de cele Zece Porunci în picioare în afara Oklahoma State Capitol. Adoratorii Satana a comandat o statuie a lui Satan sub una dintre înfățișări sale clasice, Baphomet, și a cerut spațiu egal.

Statuia lui Satan a fost respinsă de către puterile care să fie, și, ca răspuns la proteste cu privire la separarea bisericii de stat, monumentul celor Zece Porunci a fost, de asemenea, eliminate.

Nu conținut cu acea victorie mică, un grup de sataniști din Dakhma Angra Mainyu a avut loc o Liturghie neagră în această săptămână în Oklahoma City Civic Center Music Hall. Black Liturghia este o inversare a Liturghiei catolice, unde Satana este venerat de către, dacă este posibil, profana o gazdă consacrată.

Adam Daniels, liderul sectei Satana-închinându deține un eveniment public în fiecare an. Anul trecut în Ajunul Crăciunului au profanat o statuie a Sfintei Fecioare Maria, iar evenimentul din acest an a fost programată ca o bătaie de joc Adormirea Maicii Domnului în Cer.

Prezența la Liturghia Neagră a fost scăzut, și a fost, probabil, mai mult de o cascadorie de publicitate și de protest decât orice altceva. În cazul în care a fost proiectat pentru a obține publicitate pentru secta obscură a sataniști, cu toate acestea, a avut succes.

Pe măsură ce Liturghia Neagră se întâmplă, sute de catolici s-au adunat pe peluza din afara pentru o sărbătoare publică de Liturghie, iar mai târziu în a doua zi a avut loc o rugăciune ecumenică marș peste oraș, în semn de protest, care a atras mii de creștini din fiecare cult.

Un preot catolic, părintele William Novak, reprezentand Episcopul Paul Coakley, a spus mulțimii: „Noi suntem cu toții frați și surori uniți în pace și în rugăciune. Este motivul pentru care suntem astăzi aici să stea împotriva răului „.

Raspunsul creștin la Liturghia Neagră în Oklahoma era robust, dar ceea ce este satanism, și este într-adevăr o amenințare la adresa creștinismului tradițional? Dacă da, în ce mod?

Satanismul modern este un fenomen american, care a evoluat de la conducerea lui Anton LaVey în 1960. Există două forme de satanism: ateist și teiste.

Ateii nu cred într-un adevărat diavol, personale și de a folosi platforma satanism pentru a promova ateismul și pentru a protesta ceea ce ei percep ca fiind încălcări ale doctrinei separării bisericii de stat. Teist sataniști, pe de altă parte, cred în ființe malefice supranaturale, și ei îi închină.

Satanistii atrag credințele și practicile lor dintr-o gamă largă de scrieri gnostice antice, religiile păgâne și practicile oculte ale vrăjitoriei și voodoo. Există o serie de secte satanice, variind de la grupul de protest ateu Templul satanic la teist Templul lui Set și mai mari Doamna noastra din Endor Coven.

Asta-i un rezumat al cine sunt, dar rămâne întrebarea-sunt ei un pericol pentru creștinism, sau sunt un grup inofensiv de ciudati juca un joc extins de Dungeons and Dragons? Sunt oameni răi periculoase, sau doar fraieri trist care locuiesc în subsolul mamei lor vizionarea de filme de groază și de colectare figurine plastic din filme fantastice?

Pe de o parte, influența și amploarea satanismul nu trebuie exagerată. Numerele lor sunt puține, iar susținătorii lor sunt altceva decât atractive, fie comportare sau expresie. Filozofia lor este nedorită și recursul lor public este Yuck.

Când am fost un preot anglican din Anglia, a existat un cuib de vrăjitoare în oraș și regele auto-proclamat Vrajitoarelor era un bețiv bătrân libidinos, care nu numai că sa uitat rău, dar mirosea mai rău. Foarte adesea, cei care merg în acest fel de lucru sunt necastigatoare adolescent inadaptat încearcă foarte greu să fie rebel și important, și lăudând Satan a devenit ultima lor stațiune.

Pe de altă parte, ei mărturisesc în mod deschis la credințele și practicile oribile, și ele sunt un pericol real în două moduri.

În primul rând, ele sunt un pericol pentru copii și tineri. Regele Vrajitoarelor i-am cunoscut în Anglia ar putea să fi fost un bețiv bătrân libidinos, dar el a fost, de asemenea, bine cunoscut pentru seducing cu succes fete adolescente. Statuia lui Baphomet că sataniștii Oklahoma a vrut să ridice are un băiețel și fată în picioare la picioare, uitați la monstru cu dragoste.

Acest lucru este lucruri înfiorător, și oricine care este preocupat de bunăstarea copiilor ar trebui să se uite cu atenție și în mod critic la intențiile de sataniști „pentru copii.

Amenințarea nu este pur și simplu una dintre imoralitate brută, dar există, de asemenea, un pericol spiritual autentic. C.S.Lewis a spus: „Dacă te cheme un demon, nu fi surprins dacă se întoarce în sus.”

Cu alte cuvinte, lumea ocultă nu este un loc de joacă. Demonii sunt foarte reale, iar acestea sunt foarte rele. Îi urăsc pe creștini și se vor chinui, infestează și posedă oameni vulnerabili în cazul în care acestea pot. Faptul că sataniștii în special țintă copiii și tinerii este cel mai dureros, deoarece este copiii și adolescenții tineri care sunt cei mai vulnerabili și spiritual sufletește.

Oricine care a lucrat în domeniul bolilor mintale va afirma efectul dezastruos al implicării oculte asupra sănătății mintale și spirituale a unei persoane vulnerabile. În cazul în care persoana nu devine de fapt posedat de demoni, ei pot suferi cu siguranță, pe termen lung, tulburări mentale, emoționale și spirituale și de invaliditate.

Este necesară o anumită cantitate de bun simț. Sataniști o mare amenințare? Nu chiar. Punct de vedere numeric, în fața numărului de creștini din întreaga lume copleșitoare, ei sunt țânțarul pe un elefant.

Pe de altă parte, ele nu trebuie ignorate. Nu există dovezi că religia lor toxice este în creștere, și nu ar trebui să fie, de asemenea, nici o îndoială că satanismul este rău. Satanistii teiste afirmă că ei se închină diavoli și că ei înșiși au dat la rău, în timp ce satanistii ateu se opun în mod deschis față de Cristos și biserica lui.

Ar trebui să le luăm pe cuvânt: Ei sunt dușmanii noștri.

Noi ar trebui să păstreze amenințarea lor în perspectivă, dar ar trebui să ne amintim, de asemenea, avertismentele Sfântului Petru în Noul Testament, „Fiți atenți și vigilenți, deoarece adversarul tău tulpinile diavolul ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită.”

Raspunsul creștinilor Oklahoma a fost doar dreptul.

În fața urâțeniei întunecată a satanismului, vom răspunde cu frumusețea, adevărul și bunătatea martorului creștin. În cazul în care sataniștilor organizează un eveniment public, creștinii ar trebui să organizeze una mai mare pentru a reaminti lumii că întunericul nu poate depăși lumina.

După o scurtă întâlnire cu satanismul, Kenai Adunare Borough optează pentru a continua invocări – Alaska Dispecerat News

Invocări înainte de reuniunile Adunării Borough Peninsula Kenai va continua, în ciuda recente dezbateri cu privire la dacă acestea sunt adecvate pentru a însoți de afaceri guvernamentale, și în ciuda unei invocări satanice in aceasta luna, care a dus la protest pașnic în fața clădirii Borough.

Adunarea a votat marți seara împotriva introducerii două ordonanțe în această privință. S-ar fi înlocuit invocările cu un moment de reculegere înainte de întâlniri, iar cealaltă pur și simplu s-ar fi făcut departe cu invocări.

Adunarea a votat 4-4 pe fiecare, deci nici avansat la introducere.

O ordonanta pentru a scăpa de astfel de rugăciuni a fost introdusă pentru prima dată pentru introducerea în luna iunie, dar a fost doborât. Adunarea a, cu toate acestea, deschide invocații pe primul venit, primul servit pentru oricine care vrea să semneze și să spună unul. In trecut, pastorii creștini citesc aproape întotdeauna rugăciuni înaintea reuniunilor.

În luna iulie, un ateu citit o invocare axat pe rațiune și logică în loc de un mesaj religios. Apoi, la inceputul acestei luni, o invocare care se încheie cu „Hail Satana” dat mai sus dezbatere în jurul valorii de ceea ce fac oamenii sau nu vor să audă înainte de o ședință de guvern.

Acest lucru a dus la un grup de catolici se roagă în fața clădirii în Soldotna Borough săptămâna trecută – complet cu o cruce gigant – pentru a contracara mesajul satanică, iar un alt grup de protestatari scandând înapoi la ei.
Ed Burke conduce un grup de credincioși catolici în recita Rozariul în afara camerelor Peninsula Kenai asamblare Borough din Soldotna miercuri, 17 august 2016. În spatele catolicilor un grup de avocați seculare, drepturile de avort au organizat un contra-protest. Catolicii a organizat evenimentul în reacție la o reuniune a Adunării 09 august, care a început cu o invocare satanică. (Loren Holmes / Alaska Dispatch News)

In ciuda controverselor, pentru moment, nimic nu se va schimba.

„Nu am fost surprins, am fost dezamăgit,” la voturile în ședința de marți, a declarat membru al Adunarii Brandii Holmdahl, care reprezinta Peninsula Est. Ea a adus înapoi ordonanta iunie pentru a scăpa de invocatii.

Ea a spus că unii membri ai Adunării doresc să revizuiască limba pentru ceea ce este considerat o invocatie „, astfel încât oricine dă, va fi ceva care încurajează Adunarea să fie înțelept și grijuliu în deciziile lor, mai degrabă decât să permită ca aceasta să fie o platformă pentru o religie pentru a lupta cu o alta. ” Ea nu știa ce ar putea arata ca limbajul cum ar fi.

Brent Johnson, vicepreședintele Adunării, reprezentând districtul central, sponsorizat ordonanta pentru un moment de reculegere. El nu a fost surprins exact prin votul de marți, fie.

„Mi se pare mie ca și religia este un subiect foarte sensibil”, a spus el. „Aceasta este una dintre puținele rânduielile am văzut că sa încercat să fie introdus și nu se poate face chiar în introducerea Este un tabu,. N-ar trebui să vorbim despre asta, cred.”

Gary Knopp, un membru al Adunarii reprezentand Kalifornsky, a votat împotriva introducerii ambelor ordonanțe.

„În nici un fel, sau formă încercăm să influențeze convingerile religioase nimănui”, a spus el. „Suntem pur și simplu, cu invocarea. Nimeni nu este obligat niciodată să participe, stand sau arc sau orice altceva.”


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪