articol 3

Mahomed, profetul evreiesc

Eseuri despre magie și vrăjitorie

Aceste eseuri pdf fac parte din mele satanice vrăjitorie Series. Aceste scrieri fac parte din cartea despre satanice vrăjitorie pe care l-am scris încă de anul trecut. Metoda mea de vrăjitorie satanice se bazează pe formule simple, de bază pe care le poți învăța de la, prin care vă puteți crea propria metodă personală pe care vi se potrivește după ce ați învăța elementele de bază ale acestor metode. Aveți nevoie de Adobe Reader pentru a citi aceste fișiere pdf. Obține gratuit Adobe Reader aici.

Sunteți liberi să descărcați și să citiți această serie pe satanice vrăjitorie, dar nu sunt liberi să reproducă orice parte a acesteia, (inclusiv conectarea la aceste documente pdf), fără permisiunea mea. Aceste documente au fost create cu grija, din cauza timpului, atenția și interesul pe care a intrat în cercetarea acestor subiecte și scriind despre ele, iar dacă doriți să se leagă de aceste documente pdf, vă rugăm să contactați-mă înainte de a face. Vă mulțumesc – și vă rugăm să nu uitați să adăugați aceste articole PDF și această pagină pentru marcajele oculte preferate.

Istoria magiei antice, Partea 1 – [PDF] Istoria magiei din cele mai vechi timpuri, descriind modul în care strămoșii legate de zei, magie și spiritualitate.

Istoria magiei antice, Partea a 2 – [PDF] Istoria magiei în Grecia antică și Roma, precum și modul în care au creat blesteme si magie cu zeii lor.

Istoria magiei antice, Partea 3 – [PDF] Vârsta de interdicție magie, și începutul persecuției inocenților în procesele de vrăjitorie.

Istoria magiei antice, partea 4 – [PDF] Renașterea Ocultă, și interesante oameni din istoria magiei, vrăjitoriei și oculte.

Vrăjitorie Ca practică 1 – [PDF] Explorarea vrăjitorie și modul în care este utilizat în satanism, și modul în care se compara cu alte practici vrăjitorești.

Vrăjitorie Ca practică 2 – [PDF] opiniile mele cu privire la modul în care credința, credința și cunoștințele sunt folosite în magie și vrăjitorie.

Vrăjitorie ca practică de 3 – [PDF] O introducere în diferite sisteme elementare și modul în care acestea se referă la metoda mea de magie satanice

Vrăjitorie ca practică de 4 – [PDF] Explorarea meditația și utilizarea acestuia, precum și câteva sfaturi utile și sfaturi cu privire la modul în care să se relaxeze și să se concentreze pe meditație.

Articole suplimentare pe Magic

În cazul în care Satanistii folosesc alungând Ritualuri? – Unii Satanistii simt nevoia de a alunga înainte de ritualuri. Acest articol explică de ce alungând Ritualuri poate să nu fie necesară.

Utilizarea culorii în Magic – De ce culoare este utilă în vrăjitorie, ritual și magie, precum și un ghid de referință pe ceea ce culori pentru a utiliza.

Referințe și alte relații

Satanica Vrăjitoria Bibliografie – Lista cărților care se face referire în această serie satanice vrăjitorie. Cu condiția de explorare și informațiile dvs.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪