articol 4

Mahomed, profetul evreiesc

satanism „Spiritual” și conmen „creștine”

Nimic nu este mai ușor de manipulat decât veritabilități care nu este în stradă.
David Icke

Creștinismul pretinde a se opune forța cunoscută sub numele de „Satana” și totuși există mai multe teme de ritualuri satanice din cadrul credințelor și ceremoniile sale.

Există indicii că ritualul Euharistiei este o reflectare a ritualuri anterioare legate de sacrificii umane și de băut sânge. Există, accentul pus pe mănâncă în mod simbolic trupul lui „Isus” și bea sângele lui ca vinul roșu. Ne-am putea aștepta, prin urmare, că Biserica creștină ar fi un paravan pentru satanism și sânge și sacrificiu ritualurile sale.

Acest lucru, se pare, este exact ceea ce este.

Astăzi, religiile lumii să rămână un instrument important al agendei Iluminaților. Ele mențin climatul de indiscutabilă, negandit, ignoranța și lor pseudo-morală oferă un văl de ipocrizie, în spatele căreia abuzul cel mai grețos de copii pot fi ascunse.

Unele dintre cele mai renumite biserici „lideri” și evangheliști de pe planetă sunt agenți Iluminați care folosesc religia pentru a manipula si creier-se spală adepții lor în timp ce angajarea în ritualuri satanice, care credinta cerșetor. Asta nu spune toată lumea este implicată în aceste orori, bineînțeles că nu. Cele mai multe dintre susținătorii acestor religii ar fi la fel de scandalizate ca noi ceilalți, dacă au dat seama ce se întâmplă.

Dar, religiile sunt, de asemenea, piramide compartimentate, care permit cunoașterea de a manipula necunoscător. Satanism și abuzul asupra copiilor sunt o epidemie în instituțiile religioase, iar valul de cazuri de abuz asupra copiilor în Biserica Romano-Catolică și altele sunt o mica, mica de ceea ce se întâmplă cu adevărat. Ce o mai bună modalitate de a ascunde ritualurile tale satanice și a rețelelor decât într-o biserică „creștină”, care condamnă lucrarea lui „Satana”? Ce modalitate mai bună de a ascunde abuzul copilului tau sexual decât într-o biserică „creștină” care se inchina „blând Isus”?

Și, cu atât de multe biserici construite pe vechile lăcașuri religioase păgâne (vortexuri de energie și linii ley), sataniștii dorința de acces la acele clădiri „creștine” pentru ritualurile lor. Acest lucru se pot face în cazul în care ei controlează biserica. Dr. Loreda Fox este un psihiatru creștin care a lucrat cu mai multe victime ale satanismului și a controlului mental bazat pe traumă sau tulburarea de personalitate multiplă.

Ea a scris in Dimensiunile spirituale si clinice de personalitate multiplă (cărți de Sangre de Crista, Salida, Colorado, 1992):

„Unii Satanistii au invadat biserica deoarece este acoperirea perfectă pentru ei. Ei se prefac în îngeri de lumină și gravitează către poziții de conducere, în scopul de a avea mai multă influență. Deoarece o mare parte din ceea ce spun ei este doctrinaily de sunet, acestea sunt rareori detectate. Cei mai mulți supraviețuitori pe care l-am lucrat cu părinții sataniste aveau care se aflau în poziții înalte în biserici, mulți erau pastori „1.

Billy Graham, satanistul minte-controlate

Rețineți că ea nu a spus unii sau chiar mulți dintre acei părinți satanice erau în poziții înalte în biserici. Ea a spus că cel mai mult. Illuminati implementează agenții săi, toate sub control mental al unora soi, să conducă credincioșii lor religioase în ghearele agendei Anunnaki sau „Noua Ordine Mondială”. Un astfel de om este cel mai faimos evanghelist din lume, american Billy Graham, care este un grad francmason și un satanist 33rd practica.

El sa alăturat francmasonii ceva timp în jurul valorii de 1948. Graham este un prieten al cameleon, pedofil și ucigaș în serie, George Bush, și ei faimos „s-au rugat” împreună, în conformitate cu Bush, noaptea în care a ordonat genocidul din Irak în 1991 . în același an, Billy Graham a declarat în emisiunea lui de radio din SUA, Embrace America de 2000, că poporul american ar trebui să sprijine Noua Ordine Mondială a lui Bush.

De asemenea, Graham a spus că el a crezut că OZN-urile ar putea fi îngerii lui Dumnezeu. Graham este aproape de Henry Kissinger, unul dintre cei mai activi manipulatori pentru Illuminati la nivel operațional. Un alt prieten a fost Allan Dulles, directorul satanist al CIA. Dulles a ajutat la fondul de Adolf Hitler și a fondat Consiliul Mondial al Bisericilor Iluminaților. Dulles a fost, de asemenea, în mod semnificativ, unul dintre principalii arhitecți ai proiectului infama de control al minții MKUltra. Agenți ai Illuminati, cum ar fi Graham, toate sunt supuse la multiple de programare tulburare de personalitate.

Prin aceasta, ele sunt date personalități de acoperire într-o minte fracturat în diferite compartimente. Compartimentul din față sau „altar”, cel care interacționează în mod normal cu lumea de zi cu zi, poate fi un lider de biserică, un politician, un medic, și, în general, oameni care nu s-ar fi suspectat de a fi implicat cu rețeaua de ritualuri satanice Iluminaților.

„Oh, s-ar face niciodată că” este răspunsul ei sunt în căutarea dacă adevărul amenință vreodată să iasă. Aceste programe pot da pe cineva ca Billy Graham, o înțelegere cuvânt perfectă a doctrinei biblice, în timp ce „altare din spate” sau personalități iau parte la ritualuri satanice sacrificiu. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să privim mulți dintre acești oameni cu asprime.

Ei au, de asemenea, sunt victime ale altor entități dimensionale, care populează corpurile lor și să controleze mintea lor. David Berkowitz, criminalul în serie din New York, cunoscut sub numele de Fiu al lui Sam, a declarat că a făcut parte dintr-un grup satanist care au orchestrat crimele. În scrisorile către un pastor, el a dezvăluit genul de oameni implicați în sacrificii umane rituale:

„… Satanistii (originale) sunt oameni deosebit. Ei sunt țărani nu ignoranți sau nativi semi-alfabetizați. Mai degrabă, rândurile lor sunt pline de medici, avocați, oameni de afaceri, și practic cetățeni de mare răspundere … ei nu sunt .. grup neglijent care sunt în stare să facă greșeli Dar ei sunt secretoși și legați împreună printr-o nevoie comună și dorința de a împărți ravagii asupra societății a fost Aleister Crowley, care a spus: „vreau blasfemie, crimă, viol, revoluție, nimic rău” . „2

Deci, nu este nimic contradictoriu despre Billy Graham, fiind un satanist și cel mai faimos evanghelist din lume. Cercetator Alan Walton scrie:

„Acești hibrizi reptilieni adesea duc o viață dublă care implică personalități duale, una care conduce un” normal „viața în lumea exterioară, și unul care este profund implicat cu societatea străină subteran pe o bază nocturnă.” 3

El spune ca acest lucru este valabil mai ales a ceea ce el numește „/” găzduit cocooned indivizi și „hibrizi / rapiti”. descendență lui Graham se întoarce la Jakob Frank, liderul unui „ebraic” cult satanic numit Sabbatianism iar acest lucru mai târziu a devenit cunoscut sub numele de Frankism. Rothschild-zii s-au implicat cu Frankism (vezi … Și adevărul vă va face liberi). Jakob Frank a învățat pe urmașii lui să „convertească” la o altă religie și să folosească acest front pentru a ascunde satanism lor.

Atunci când strămoșii lui Graham a venit mai întâi în America, ei erau din familia Frank. Cercetătorul american Fritz Springmeier, el însuși un creștin, expus Graham ca satanistă în cartea sa fi intelept ca șerpii în 1991. El a extins pe această temă cu recuperare victima de control al minții Cisco Wheeler în cartea lor Illuminati Formula Pentru a crea un Undetectable minte total Slave controlată (Springmeier, SE Clackamas Road, Clackamas, Oregon, 97015,1996) .4

Sursele lor au inclus martori oculari și cei care pretind că au fost abuzat de Graham. Printre alte surse a fost membru al Consiliului Iluminaților pentru Relații Externe, care în secret împotriva Noua Ordine Mondială; un agent cu Agenția de Securitate Națională din SUA, care se opune Illuminati; un nivel înalt de administrator al CIA; Satanistii și ex satanisti; un fost francmason de gradul 33; și diverse persoane care au lucrat cu Billy Graham.

Numai pe două ocazii, Springmeier și Wheeler spune, au oricare dintre acești oameni conștienți de ceea ce alții le-au spus. Phillip Eugene de Rothschild, care pretinde că a fost conceput și adus de baronul Philippe de Rothschild din Franța, spune că el a fost dat o personalitate fata-altar ca un creștin pios, care a acoperit programarea lui satanice. El a fost programat ( „disociat”) să se infiltreze în Biserica creștină pentru familia Rothschild și rețeaua Iluminaților.

Într-un cont de Internet al vieții sale, el spune:

„La fel ca sutele de mii de copii biologici acestei familii oculte, am avut loc și funcția mea în cadrul tentativa acestui clan de a controla lumea. Eforturile mele și eforturile familiei mele s-au străduit să aibă un membru al nobilimii europene a familiei de Habsburg-și asume poziţia preeminentă asupra omenirii, o poziție numită Antihristul de creștinism. în timp ce alții au fost însămânțate în guvern, mediul academic, de afaceri sau de divertisment, locul meu a fost în Trupul lui Hristos. am fost un punct central pentru putere spirituală și controler de un cult în această Biserică. În această Biserică au trăit oameni care i-am cunoscut toată viața mea să fie controlorii și centrele de putere atât profet fals al familiei Rothschild și antihristul.

„Mulți disociate de creștini în Trupul lui Hristos dețin poziții similare corporative spirituale, oculte, ca parte a noii ordini mondiale satanice. În ființa mea am întruchipat steaua de dimineață luciferică în cadrul Bisericii. Am reprezentat prezența tuturor celorlalte sataniștii care erau legate pentru mine în stea dimineață. spiritele lor erau prezente în mine în Biserică Construit prin ritual, dar împuternicit de legiuni de spirite [demonice], am fost un focar spiritual al energiei satanice corporative în Trupul lui Hristos uman și …

„… Pentru familia Rothschild, și pentru el însuși Satana Sunt sigur, aceasta a fost ultima ironie sadică în folosirea creștinilor pentru a aduce în anticristul, dar există o anumită strălucire demonic-l. Prin însămânțarea Trupul lui Hristos cu ocultă lui adepți, Satana a fost în măsură să genereze forțele spirituale și sociologice care sunt necesare pentru a aduce în profeți falși și domnia lui antihrist. „5

Billy Graham este un alt astfel de bară programată pentru satanism în „Biserica Creștină”. Traseul către Graham a fost preluat în etape pe parcursul cercetării generale în Illuminati și trebuie doar să se uite la oamenii din spatele lui să înțeleagă că el este un pion al liniilor genealogice.

Ziarul magnatul William Randolph Hearst, un grad înalt Illuminati inițiază, finanțat lui „cruciade” devreme. Conacul Hearst din California, este mobilat cu sute de Apropiat și Orientul Mijlociu artefacte egiptene și alte antice. Cele mai multe dintre ele sunt originale și au fost expediate în Statele Unite ale Americii de către Hearst, pe cheltuiala enormă.

A fost sprijinul lui Hearst pentru Franklin Delano Roosevelt, care a câștigat „FDR”, nominalizarea Democrat și președinția în 1933. Roosevelt, președintele timp de război, a fost unul dintre marii fruntași Iluminați ai secolului 20 (a se vedea … Și adevărul vă va face Gratuit). Rockefellerii, Witneys, și toate familiile, Vanderbilt liniile genealogice Iluminați, au finanțat alte „cruciade” Graham.

întrebat vreodată de ce Billy Graham a avut o astfel de asociere strânsă cu atât de mulți președinți americani? Potrivit cercetării de Springmeier și Wheeler, un rang înalt de rit scoțian francmason și mafia operativă a chemat pe David Hill a locuit timp de doi ani de la casa lui Billy Graham. A fost prieten al fiului lui Graham, Franklin, spun ei. David Hill pretinde că a introdus Graham la seful Mafia Joe Banana. Deal se pare că sa întors împotriva lui șefii foști și a petrecut 18 ore pe parcursul a două zile într-un avertisment cameră de hotel Graham despre agenda Iluminaților.

Springmeier și Wheeler raport:

„A declarat Billy Graham David Hill, la sfârșitul lor două zile de a vorbi în această cameră de est de hotel din SUA că el a fost” un captiv din care [Noua Ordine Mondială] ‘. ”

Acestea se adauga:

„Billy Graham are alegerea de a continua treaba pentru ei, sau de a fi distruse. Din moment ce ei au creat cine este el, ei pot să-l distrugă. Și el o știe.” 6

David Hill a fost ucisă când a terminat un manuscris expune planurile Iluminaților, spun ei. În martie 2001, Springmeier și soția lui Patricia au fost percheziționat de către FBI și Biroul de alcool, tutun și arme de foc, agențiile implicate în uciderea în masă de la Waco. cercetare Springmeier a fost luată împreună cu bani și alte elemente. O poveste de știri părtinitoare și taie respirația distorsionată a urmat. Tehnica uzuală.

Springmeier și Wheeler spune că, atunci când cruciada lui Graham a mers la Portland, Oregon, în cazul în care ei trăiesc, personalul său a fost capabil să contacteze multe victime recuperarea controlului mental bazat pe traume și abuzuri rituale satanice. Cum ar putea face asta?

Ei au fost invitați la o întâlnire cu Graham. La această întâlnire, unele dintre victime spun, Graham a folosit o serie de cuvinte și fraze clasice de declanșare pentru a restabili programarea lor. Graham sa înconjurat cu francmasonii, inclusiv William M. Watson, directorul Asociației evanghelistice lui Graham si un presedinte al Occidental Petroleum Corporation Iluminaților; și David M. McConnel, un alt director al lui Graham ambasador „de asociere”, și SUA la Organizația Națiunilor Unite (1968-69).

Acesta din urmă este un important post-Iluminaților, de asemenea, deținute de către Illuminati lui George Bush și Madeleine Albright. Graham a sprijinit „ministere” lui Robert Schuller, Norman Vincent Peale, și Oral Roberts, toate francmasoni de gradul 33, în conformitate cu Springmeier și Wheeler.

Phillip Eugene de Rothschild mi-a spus următoarele despre Oral Roberts și fiul său, Richard Roberts, din propria sa experiență directă în rețeaua satanică a Iluminaților:

„Oral Roberts a reușit să deturneze creștinismul contemporan american să se închine un alt Isus sub puterea unui spirit sfânt diferit. Oral a fost (și încă cel mai probabil este, în ciuda retragerii sale), un preot ocult al vechii religii mister sumero-akkadiană. Satanismul în forma sa cea mai pură.

Dl Roberts a fost mentorul meu spiritual oculte și indoctrinator. El a fost cel mai aproape de prieteni familiei mele Rothschild și prințul Philip … Dl Richard Roberts este un corupt tele-evanghelist din Tulsa, Oklahoma. Richard este acum lărgirea în mod activ moștenirea spirituală ocultă a tatălui său. Dl Roberts este o excelenta ocultă vrajitor par care este abilitarea apostaziei contemporane creștinismului american și occidental. „7

Evangheliștii Robert Schuller si Norman Vincent Peale oferă o poveste similară. Schuller, cum ar fi Graham, este servit sexual de femei din cadrul programelor de control al mintii Iluminaților. Peale, un bun prieten al lui Graham, este un Iluminaților a 6-grade prin Societatea Pilgrim, un alt fir în web. De departe cel mai mare număr de „noi convertiți” de la Graham New York Cruciada au fost predate la biserica lui Peale.

Oral Roberts a fost văzută de Springmeier și Wheeler surse care iau parte la satanism și de control al minții. Mișcarea carismatică este o creație a Iluminaților. Graham a ajutat la lansarea Oral Roberts University din Tulsa, Oklahoma. Baptiștii din sud, dintre care Graham este membru, sunt controlate Illuminati, prin francmasoni.

Jesse Jackson, un alt Iluminaților „predicator” și prieten al lui Graham, este un Prince Hall francmason, ordinul de negri. Ce o fraudă monumentală acest tip Jackson, dar el nu e singur. Gradul 33rd al ritului scoțian al francmasoneriei este un grad onorific și poate fi atins numai la cererea expresă a celor care controlează gradul 33rd de la sediul său suprem în templu decorat-șarpe din Washington.

Jim Shaw, care a fost inițiat acolo, a declarat în The Deadly Deception că a văzut niște fețe foarte renumite la ceremonie:

„Au existat niște oameni extrem de importante acolo în acea zi. Inclusiv un rege scandinav [regele Gustav al Suediei este Iluminaților și, desigur, linii de sange], doi foști președinți ai Statelor Unite ale Americii, un evanghelist proeminent pe plan internațional, alți doi clerici proeminent la nivel internațional, și un funcționar foarte înalt al guvernului federal, cel care mi-a prezentat, de fapt, cu certificatul de gradul 33rd. „8 (sublinierea mea).

Ei au grindină de la Yale

O altă figură Illuminati celebru în cadrul mișcării „creștin” este Pat Robertson, evanghelistul american de televiziune și prieten apropiat al familiei Bush. Robertson este încă un alt produs de la Universitatea Yale, casa infamului Skull and Bones Society. Bill si Hillary Clinton, a absolvit de la Yale, in 1973, Gerald Ford, absolvent Yale Law School, a devenit președinte al Statelor Unite, în 1974, după scandalul Watergate a îndepărtat Nixon, și George Bush senior si junior sunt ambii bărbați Yale, care au fost inițiați în Craniul and Bones Society.

Interesant, potrivit unui documentar History Channel în februarie 2001, numele de craniu și fiul lui Bush Bones a fost „temporar”! În fereastra mai puțin mausoleul său peste drum de campusul Yale, Skull and Bones initiatii lua parte la ritualurile lor de sânge. Acestea implică băut dintr-un craniu uman (a se vedea … Și adevărul vă va face liberi si Secretul Suprem).

Jim Shaw arată că inițierea în gradul 33 al ritului scoțian al francmasoneriei include băut vin dintr-un craniu uman. Cavalerii Templieri, din care Francmasoneria sări într-o mare măsură, au fost acuzați că la momentul epurării în 1307 de a folosi cranii în ritualurile lor, și într-adevăr, au folosit pentru a acoperi craniul și oasele de pavilion pe navele lor.

Tatal Pat Robertson, senatorul A.Willis Robertson, a ajutat pentru a bloca ancheta Congresului în practicile bancare și valutare ale thejjluminati Federal Reserve Bank. Pat Robertson a scris în cartea sa, Noua Ordine Mondială Nezv, că tatăl său a fost președinte al Comitetului bancar și valutar House, și a continuat să prezideze echivalentul său în Senat.

El a spus că tatăl său a avut:

„… Sprijinul consistent al comisiei bancare [i], așa cum am scrie acest lucru mă uit la o sterlină tavă de argint minunat dată lui de către Asociația Bancherilor americani cu ocazia reuniunii anuale din San Francisco, 25 octombrie 1966. Tatal meu a fost de asemenea, un coleg din Senat Prescott Bush, tatăl lui George Bush. „9

Robertson are în cartea despre „patrimoniul distins, care merge înapoi de zile coloniale nobilimii Angliei”. Oh, sunt surprins. prietenul tatalui sau, Prescott Bush (Yale, Skull and Bones), a fost unul dintre finanțatorii lui Adolf Hitler, prin intermediul Imperiului Harriman. O companie Harriman, United Banking Corporation (UBC) interfațat cu rețeaua Fritz Thyssen, care a fost recunoscut la procesul de la Nuremberg ca un susținător financiar major al mașinii de război nazist din oțel și servicii bancare.

A fost prin UBC-, în frunte cu Prescott Bush, că mari sume au fost canalizate din descendenții americani Iluminaților la fondul de expansiune militară a lui Hitler (a se vedea … Și adevărul vă va face liberi). Nu e de mirare Robertson a împrumutat sprijinul său pentru „alegerea” președintelui George W. Bush, sau „arbuștilor” în 2000.

Robertson pretinde a fi un creștin evanghelic născut din nou. El a fondat Rețeaua de Radiodifuziune creștină (CBN), în 1961 și este gazda emisiunii sale incredibil de plictisitoare vorbesc de zi cu zi, 700 Club. Christian Broadcasting Network Creștin a primit fonduri de la familiile Iluminaților si are simbolul torta aprinsa clasic ca logo-ul său (Figura 39).

Celălalt canal important din SUA creștină, Rețeaua de Radiodifuziune Treime (TBN), are un leu și un cal alb pe logo-ul său -both simboluri antice pentru Soare -și porumbelul simbolic al zeiței Iluminaților (Figura 40). Dacă vă aflați în America de a da TBN un ceas. Este o experiență pe care nu se va uita, și nici nu va ochii cred ceea ce văd.

Robertson a fost un candidat pentru nominalizarea republican la presedintie in 1988, iar un an mai târziu a fondat grupul de presiune politică Coaliția creștină.

El a fost născut în Lexington, Virginia în 1930, a studiat la Seminarul Teologic din New York, și a fost hirotonit în Southern Baptist Church Iluminaților controlată în 1961. A „Biblie conservatoare”, el spune ca el crede în „valori tradiționale”. În 1981 a început Consiliul Libertatea de a recruta creștini evanghelici pentru o acțiune politică.

El a sustinut apoi presedintele George Bush in cursa pentru realegerea sa în 1992 și Robertson „Coaliția Creștină” sau „Dreptul religios” s-au implicat masiv în tabăra Bush. documentele confidențiale obținute de CNN au aratat ca Robertson mana-a luat mai mult de 30 de lideri de campanie Bush, iar campania Bush a avut informații în avans cu privire la tipărirea și distribuirea de 40 de milioane de alegători Coaliției creștine ghiduri favorabile lui Bush.

La rândul său, el a ridicat bani pentru Coalition.10 creștină Cât de ironic acest lucru este atunci când consideră că George Bush este un pedofil, ucigaș copil, alergător de droguri, criminal în masă și satanist. Cum acel pătrat cu presupusul „creștine” convingerile lui Robertson și gașca lui? Dar, atunci există mult mai mult la „dreptei religioase” decât religia. În cazul în care, într-adevăr, la nivelul său superior, există vreo religie care ar trece pentru creștinism.

Este o înșelătorie și îndemn pe creștini să investigheze care dictează religia lor, la fel ca și îndemn oamenii evrei să se uite la modul în care acestea sunt manipulate fără milă de conducătorii lor auto-numiți la B’nai B’rith, Anti-Defamation League, Consiliul britanic de evrei Deputaților și Bronfman fronturi ca Congresul evreiesc canadian si Congresul Mondial evreiesc. Aceste organizații care controlează „creștine” și „iudaic” oamenii con sunt ele însele controlate de aceeași forță.

Așa cum am fost la această carte, George W. Bush a nominalizat senatorul John Ashcroft să fie ofițerul de drept superior ca procuror general. Ashcroft este un alt membru al dreptei religioase, care pare să fi apărut din același do-ce-I saynot-ce-I-do-mucegai, care a dat naștere Pat Robertson. El se descrie ca fiind un conservator creștin care nu fumează, bea sau dans.

El este împotriva avortului, deoarece este nevoie de o viață umană creată de Dumnezeu, și totuși, susține pedeapsa cu moartea. Du-te munca pe care o afară. revendicarea mare Ashcroft la faima este războiul său cu privire la droguri și substanțe care dau dependență și el cere pedeapsa cu moartea pentru unele astfel de infracțiuni. În același timp, el a luat $ 44.500 de dolari de la companii de bere din 1993, inclusiv 20.000 $ de la St Louis pe baza Anheuser-Busch.

El a fost, de asemenea, laudat de industria bautura intr-un tribut film produs de Institutul Beer ale Americii. Atunci când revista Mother Jones, pus sub semnul întrebării această contradicție, Ashcroft a declarat: „Este un produs care este în cerere și atunci când este folosit în mod responsabil, este ca și alte produse.”. Oh, da, și faptul că face bani nu face nici o diferență, desigur. Ashcroft a acceptat, de asemenea, bani din industria tutunului pentru rasa lui 1994 Senatul și a spus de tutun pe care oamenii ar trebui să fie liberi să facă alegeri proaste. Cu excepția cazului în Ashcroft decide altfel, adică.

El este o altă clonă de tip Robertson, care va simbolizeze administratia Bush -un ipocrit de extrema-dreapta, cu o „moralitate” selectivă care se schimbă prin sentința pentru a satisface nevoile momentului.

Sprijini pe cei săraci și nevoiași … er, Pat Robertson

Pat Robertson, acest om de compasiune creștină, folosește telespectatorii postului de televiziune pentru a sprijini interesele sale de afaceri sau mai degrabă „pe cei săraci și nevoiași”. El opereaza un imperiu media si de afaceri masive si se amesteca foarte bine vă mulțumesc cu Christian lui „Ministry”. Unul dintre aranjamentele sale de afaceri notorii a fost în Congo, fostul Zair, care este acum devastat încă o dată de către un război Iluminaților. de afaceri Robertson acolo implicat prietenul său, dictatorul vicios și criminal, regretatul Mobuto Sese Seko.

Mobuto a violat finanțele țării și a pus miliarde de dolari în conturi sechestrat în Elveția și în altă parte. S-a spus că Mobuto ar fi rezolvat coșmarul financiar Zair tocmai prin scrierea unui cec personal. Robertson a încercat să vândă Mobuto ca un bastion al anticomunismului creștine care își menține linia împotriva gherilelor marxiste în Africa, în sprijinul intereselor SUA.

Cei doi au fost prieteni apropiați și într-o ocazie Mobuto wined și dined Robertson pe iahtul său personal în timpul unei călătorii de afaceri. Robertson înființat Compania de dezvoltare din Africa pentru diamantele miniere și acest lucru a fost, de asemenea, dat concesii cherestea de guvernul Zairului -după Mobutu cu alte cuvinte. Acest lucru este în cazul în care Robertson 700 Club, operat de către Rețeaua lui Christian Broadcasting, a venit atât de la îndemână.

Membrii și alți spectatori s-au spus că ei au contribuit bani la „Operațiunea binecuvântare” pentru a ajuta pe cei nevoiași din Africa. Săracului, se pare, fiind cunoscut mai bine ca Pat Robertson, în cazul în care angajații acestei operații spun este corectă. Piloți pentru Operațiunea Blessing a declarat reporterilor că, în afară de un număr limitat de zboruri pentru a transporta consumabile medicale, cea mai mare parte a timpului în aer s-a petrecut transferul de echipamente pentru minerit și alte materiale necesare pentru Compania de Dezvoltare a Africii Robertson.

Un singur aviator, Robert Hinkle, a declarat ziarului Virginia-pilot:

„Am ajuns acolo și am avut” Operațiunea Blessing „pictate pe cozile avioanelor, dar nu am făcut nici un ajutor umanitar deloc. Noi doar furnizarea de minerii și zboară cu drage de la Kinshasa la Tshikapa [baza de operațiunile în african Development Company].

„Am tras consumabile medicale o singură dată”, a adăugat Hinkle. „Ar fi fost de 500 de lire sterline de cel mult …” 11

Oficialii de stat din Virginia au refuzat să comenteze cu privire la constatările unei investigații în caritate lui Robertson și aventura lui de diamant a mea. Oficiul de afaceri de consum Virginia a fost „investighează” acuzații de incorectitudine din iunie 1997, când un senator a ridicat problema pentru prima dată de scutiri de taxe pentru Robertson, și o posibilă fraudă de consum.

În conformitate cu Virginia-pilot editia ziarului din 1 octombrie 1998, Procurorul de stat general, Mark Earley a refuzat să dezvăluie orice informație sau constatări. Robertson, a contribuit $ 35.000 de campanie electorală Earley -Programul cea mai mare donație dintr-un singur individ. V-ar lua lecții morale Pat Robertson? V-ar cumpăra o Biblie folosit de la el? Nu, nici măcar unul nou. Dar, milioane de oameni fac. Robertson a condamnat, deoarece Mobutu într-o încercare de a se distanțeze de scandal.

Mulți oameni nu realizează că postul de televiziune de familie a fost creat de către Entertainment Family International Pat Robertson (IFE). Robertson a dorit, a spus el, valori o familie de canal, care nu menajeze inferioare instinctele morale de sex și violență. Apoi, el a vândut Family Channel, împreună cu IFE în … Rupert Murdoch News Corporation timp de aproape 1,7 miliarde de $! Ea a făcut multi-milioane de dolari pentru Robertson. Christian Broadcasting Network lui a avut loc 3.8 milioane parts International Entertainment Familie (IFE).

Robertson, a declarat că 136,100,000 $ din stocul de vânzare ar fi folosit pentru a finanța un program de evanghelizare la nivel mondial. CBN va primi, de asemenea, o suplimentare de 109,300,000 $ dintr-un trust înființat de Robertson, folosind IFE stoc. Că banii vor deveni disponibile în 2010. În plus, Universitatea Regent Robertson a vândut 4,2 milioane de actiuni IFE stoc 147 milioane $. Robertson, a declarat că banii vor intra în dotarea fund.12 școala lui

Acestea sunt doar câteva dintre titlurile care expuneau fundalul omului care caută să spună americanilor cum să-și trăiască viața și care ar trebui să le guverneze. Liderul majorității morale? Rahat. Creștinismul și religia, în general, au fost create pentru a induce în eroare chiar de la temelia lor și au fost folosite pentru înșelăciune atunci. Cei care ajung la partea de sus sunt cei care știu că toată baza „credința” este un nonsens.

Pentru ei este un joc de bani și un mijloc de a sprijini agenda de stăpânii lor Iluminaților.

Biserica lui Isus Hristos a zilei de pe urmă Hibrizi

Oriunde te uiți la partea de sus a acestor religii veți găsi fie bărbați con sau sataniști, de multe ori ambele, și cei care sunt pur și simplu prea manipulate pentru a vedea ce se întâmplă în jurul lor. Religioși Oamenii con au o filozofie simpla: Voi spune ce trebuie să spun și să fie ceea ce trebuie să fiu pentru a obține ceea ce vreau. Din experiența mea de până acum, biserica satanic cea mai evidentă este aceea a mormonilor, sau Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă cu sediul în Salt Lake City, Utah.

Cathy O’Brien în Trance-Formation Of America spune ca operațiunea Mormon din Salt Lake City este un important centru de control mental pe bază de traumă Illuminati. Mormonii au fost o creație a Iluminaților, așa cum am menționat mai devreme, iar fondatorii ei erau francmasoni la nivel înalt și linii genealogice merovingiene. Rothschild-zii furnizat finanțarea acestora. Joseph Smith a fondat mormonii după un „înger”, numit Moroni ia apărut în 1823, așa cum am subliniat mai devreme.

Cartea lui Mormon pretinde a fi un cont de modul în care „triburi pierdute ale lui Israel”, a venit în America. Dar, nu au existat „triburi pierdute”, așa cum poporul samariteni confirmat. Joseph Smith, susține, de asemenea, în povestea sa de basm pe care Isus a vizitat America pentru a vedea civilizația poporului ales au creat. Smith a devenit ucenic francmason Înscrise pe 15 martie 1842 iar a doua zi a fost făcut un Maestru Mason.

În conformitate cu normele francmasonice trebuie să existe cel puțin un decalaj de 30 de zile, dar Marele Maestru al Illinois Lodge Abraham Jonas, renunțat la aceasta. În lucrarea sa, Istoria Bisericii, Joseph Smith confirmă el era un francmason și constată că, la 15 martie 1842:

„… Am primit primul grad în Free Masoneria în Nauvoo Lodge, asamblate în biroul meu general de afaceri.”

A doua zi, el înregistrează,

„Am fost cu loji masonice și a crescut la gradul sublim” (Maestru Mason).

Dr. Reed Durham, un președinte al Asociației de Istorie Mormon, a declarat:

„Nu există absolut nici o îndoială în mintea mea că ceremonia lui Mormon, care a ajuns să fie cunoscut sub numele de Endowment, introdus de Joseph Smith Mormon masoni, a avut o inspirație imediată din masonerie. Este de asemenea evident că arhitectura Nauvoo Temple a fost în parte, cel puțin, masonically a influențat. Într-adevăr, se pare că a existat o încercare intenționată de a utiliza simboluri masonice si motive … „13

Dacă cineva este în nici o îndoială că mormonismul este Francmasoneria sub un alt nume, ei ar trebui să compare jurămintele masonice cu cele ale mormonilor. Aici este doar un exemplu: În cadrul ceremoniei Mormon spune:

„Noi și fiecare dintre noi facem legământ și promitem că nu vom dezvălui secretele acestui fapt, al doilea jeton al Preoției aaronice, cu însoțitoare numele, semn, prindere sau penalizare. Ar trebui să facem acest lucru, suntem de acord să avem nostru sânii tăiate și inimile și semnele vitale noastre rupte din corpurile noastre și dat păsările cerului și fiarele câmpului „.

Ritualul masonic spune:

„Eu … cel mai solemn și sincer promit și jur … că nu voi da gradul de un membru ambarcațiunilor Mason oricărei persoane dintr-un grad inferior, și nici la orice altă ființă din lume, cunoscut … eu legare sub nr mai puțin de pedeapsă decât să aibă pieptul meu a lăsat rupte deschis și inima și semnele vitale meu luat de acolo … pentru a deveni o pradă fiarele câmpului, și vulturul de aer … „.

Joseph Smith Ceremonia de „Mormon” Fundații era pur și simplu ritualuri de grade albastru Lodge Francmasoneriei. Chiar și lenjeria lor este aceeași. Pe lenjerie de corp Mormon pătrat dulgher acoperă sânului drept și peste stânga este o busolă francmason. Există o deschidere de la buric pentru a simboliza pedeapsa Gaine pentru dezvăluirea secretelor lui Mormon.

Li se spune că lenjeria lor va fi lor „scut și protecție”, în special simbolurile masonice, iar ei pot folosi doar lenjeria intimă uzate în alte scopuri în cazul în care taie sau arde zonele care descriu pătrat masonice și busola. Aceste instrucțiuni sunt direct de magie oculte sau ritual.

Jim Shaw, fostul grad francmasonul 33rd, descrie încă o altă conexiune francmasonice la Mormonilor:

Oh, chiar aşa?


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪