Ăsta este război

Salutări oamenilor și camarazilor noștri satanici

Satanismul spiritual este o cale spre glorie, exaltare și îmbunătățire personală. Dar să nu credeți că asta vine ”pe gratis”. Oricum, prețurile care trebuie ”plătite” sunt mult mai bune decât cele pe care toate bovinele moarte trebuie să le plătească în altă parte. Doar uitați-vă la ei cum se descompun și veți fi șocați când veți înțelege cât de puțin aveți de plătit în comparație cu ei. Pentru vitejia voastră interioară, Satan vă răsplătește cu putere și îmbunătățiri.

Satanismul spiritual este respingerea eternă și permanentă a sclavilor și a identității ”goyim-ilor”. Oamenii care nu sunt dispuși să lupte pentru a întâlni acest sfârșit, și care nu pun lucrurile în mișcare, nu vor ajunge nicăieri în viață. Asta este o regulă.

Cei care nu luptă, sau nu rezistă, și vor o viață ”ușoară”, ei pot fi cei mai îndreptățiți să devină un ”goyim”. Cel puțin asta spun evreii, nu-i așa? Dar dacă ajungeți la ”cristos” sau ”allah”, în orice caz, veți fi ”salvați” sau ”iertați”?

Da, sigur…Serviți evreii. Ăsta trebuie să fie motivul pentru care toți oamenii care sunt servili pentru ei sunt practic cochilii moarte, ignoranți, și se bucură cel mai mult de câteva chestii ”banale” (1% din ei) în timp ce restul de 99% sunt ținuți în ignoranță, morți și transformați în sclavi, lucru pe care îl experimentează și restul de 1%. Toți acești oameni sunt animale nervoase lipsite de spirit. Este șocant pentru ei când află…

De ce au fost măcelăriți MILIARDE de oameni chiar dacă erau sclavii lor servili? Pentru că bine ați venit în realitate, ei NU te vor ierta. Ei te vor omorî primul dacă îi nedreptățiți.

Știri de ultimă oră, Viața ”goyim-ilor” este mult mai macabră, dureroasă și lipsită de sens și de existență.

Acești oameni nu există pentru nici un motiv. Sunt atât de reduși în a înțelege că au dificultăți chiar să înțeleagă acest concept. Dacă au făcut-o, și uneori o fac datorită alinierilor planetare, rapid ei ajung să se gândească la sinucidere, deoarece viața este total inutilă și lipsită de sens.

Cu cele de sus fiind spuse, cei care încearcă să ”se răstoarne” și nu fac nimic pentru libertatea și avansarea lor spirituală sunt deja învinși și morți. Prin urmare, nu există nicio forță sau ripostare folosită de inamici împotriva lor. Dar desigur, prostia lor, lipsa de înțelegere și întreaga lor constituție este cea a unui sclav slab. Deci când ”soarta” sau oricare alt factor îi lovește, ei sunt inexistenți precum muștele.

Un alt lucru pe care fiecare trebuie să-l înțeleagă este că acești oameni sunt umpluți pe dinafară cu ignoranță, depresie și multe alte lucruri, lucru care nu se întâmplă în niciun caz oamenilor lui Satan, deoarece era parte din ”ei” la un moment dat…Sunt de departe…Gradele mult mai rele. Asta poate fi ușor de înțeles prin verificarea memoriei cuiva din ”era bovinelor”, sau prin căutarea oamenilor din jurul lor care reflectă la idea de a fi un ”goyim” mai bun.

Asta este neplăcut, lipsit de vreun câștig și semnifică o viață a cărei linie de bază se învecinează cu inexistența. Într-adevăr dacă un număr mare de oameni ar înțelege ce au făcut, unde au fost duși de inamici și ce potențial de viitor îi așteaptă, mulți ar prefera să moară acum decât să existe în continuare.

Legea noastră nu este pentru mulți, sau pentru bovine sau pentru mase. Legea noastră și averea noastră este cea a puterii, indiferent de calamitățile și războaiele care ar putea veni. Este lipsit de sens pentru un Suflet Satanic să încerce să scape de propriul destin și să plece împotriva a ce Creatorul nostru ne-a ordonat să facem. Asta îl va conduce doar spre cădere, depresie și departe de căutarea noastră interioară. Prin urmare, cei care părăsesc această barcă nu fac decât să-și piardă timpul așteptând-o pe următoarea.

Pentru cei care suntem în ea, vom lupta, pentru că asta este ceea ce facem noi: Luptăm. Oamenii care nu simt asta în inima lor, aliniați-vă cu cei care se luptă și învățați de la ei, pentru că asta face o familie. Nimeni nu va fi capabil să stea în calea ta dacă înțelegi acest Adevăr.

În final, inamicii se luptă cu noi. Ce înseamnă asta? Că ei împreună nu au puterea de a elimina toate lucrurile. Dacă ar fi avut-o, și-ar fi îndeplinit planul. Nu-i lăsați să vă convingă de altceva, pentru că asta implică lipsa de putere din numele lor. Luptă și crește, crește și cucerește.

Sufletele Satanice sunt precum pietrele prețioase dintr-o grămadă de hybris și excremente în această lume, iar tu ești precum aurul. Prin urmare, să nu presupuneți că veți obține ușor ce vă doriți. Cei mai mulți oameni vă vor pune la îndoială puterea, pacea interioară și plăcerea când aceasta este obținută, iar războiul nostru nu este unul pentru ”prietenie” cu oile inamicilor, ci un război de justiție dacă ei ne vor ataca.

Evreii le spun minciuni gentililor, este ”dinte pentru dinte”, dar istoria ne arată altceva. Noi știm și urmăm un acord similar. Acesta este prin urmare acordul NOSTRU: Tratați-ne cu respect și așa vă vom trata și noi, dar dacă ne atingeți dintele, fiți pregătiți să vă pierdeți toți dinții din gură, iar până acum inamicii sunt îngrijorați.

Ultima mea întrebare pentru cei care sunt speriați și îngrijorați este aceasta: Chiar dacă cineva este îngrijorat cu privire la viața sa, ce viață v-a dat mai exact inamicii vouă pe care să o puteți ”pierde”? Niciuna. Voi stăpâniți nimicul lor. În plus, drumul nostru este doar spre victorie și spre viață într-o lume dominată și plină de sclavi precum cea a inamicilor, în care nu se merită să se trăiască. Asta este pentru a elimina orice ”frică” pe care ar putea-o experimenta cineva.

Nu există plângeri. Atât de mulți antici și oameni care știau chiar jumătate din lucrurile care sunt la ”îndemâna oricui” pentru mulți de aici s-au aruncat în foc, au luptat cu inamicii în temple și au fost nevoiți să moară și să se sacrifice. Așa a fost peste tot: China, India, Europa, peste tot. Ce au toți acești oameni în comun? Cunoștința și înțelepciunea Zeilor. Asta a fost moștenirea lor, iar aceasta este calea pe care ne-am stabilit-o.

Chiar și aceste calamități sunt tranzitorii. Mulți au fost doborâți, arși de vii și torturați până la ultima lor suflare pentru a deschide gura către inamici și să le spună secretele spiritualității sau orice știau.

Mulți și-au văzut proprii copii și familii venind la ei cu torța pentru a le da foc, ”prietenii” lor i-au raportat către creștini și musulmani și multora li s-au luat și nevoile simple precum cele de a merge la școală.

Ce au făcut acești oameni de a fost atât de rău? NIMIC. Ei doar au meditat și au încercat să avanseze, și să ajute umanitatea în cel mai bun mod posibil. Ce le-au luat inamicii? TOTUL. Inamicii i-au ucis până la ultimul bărbat, femeie și copil, pentru că inamicul este un suflet extraterestru. Orice este frumos sau orice încercare de a face ceva mai bun reprezintă un ”atac” la adresa lor…

Ce au făcut totuși acești oameni? Au stat și s-au uitat la inamic? Nu chiar… Ei au ținut bastionul pentru umanitate când erau vremuri întunecate, vremuri mult mai grele decât cele din prezent, vremuri despre care mulți nu-și pot nici imagina.

Lucrați în liniște, în spirit și în moduri legale pentru a împinge ultimul foc care a rămas umanității pentru a fi iluminată. Legile sunt mult mai ușoare acum decât atunci. Este inacceptabil pentru oricine să nu facă NIMIC.

Pentru cei care se întreabă, ce facem noi? Facem aceleași lucruri pe care le făceau oamenii timp de zeci de mii de ani în urmă. Noi conservăm cea mai mare parte din moștenirea pe care ne-a lăsat-o umanitatea, și precum oamenii care s-au aruncat în foc sau au luptat, așa vom face și noi, să păstrăm, să avansăm și să răspândim aceste cunoștințe.

Ceea ce oamenii de aici trebuie să înțeleagă este că ei nu au ”nimic” de pierdut pentru că ei nu au pierdut încă, sau vor pierde oricum. Cele mai multe dintre lucrurile pe care ei le ”dețin” sunt chiar împrumutate de la ceva sau de la altcineva, și așa se vor întoarce. Există un singur război care contează iar acela este războiul pentru Sufletul tău și pentru Lume. Pentru asta te vei întoarce mereu.

Istoria a fost modificată de unii indivizi. Bovinele sunt inutile și bătute complet de inamic și disociate de la așteptarea pentru a fi ”salvați”. În primul rând și cel mai important, tu trebuie să fii salvat. Acesta este primul pas esențial în acest sens. Ăsta este scopul pentru care luptăm împreună, în avansare.

După ce oamenii aruncă o frânghie celor aflați în vasul de topire… Abia atunci ne putem gândi că oamenii vor fi ”salvați”, sau cel puțin vor atinge un nivel unde poate măcar să reziste. Deoarece, cu siguranță, cei mai mulți nu vor să se salveze de unii singuri., și mai rău.

Căutarea noastră sunt stăpânii vitelor care s-au găsit printre bovine datorită presiunii, dar și găsirea acestor lupi pentru a-i aduce înapoi la noi.

Acesta este război. Uniți-vă, luptați, distrugeți și aduce-și justiția spirituală.
SIEG HAIL!
HAIL SATAN!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪