Atentatele „teroriste” şi felul cum microcipaţii scăpaţi de sub control (care încep să conştientizeze) sunt înlăturaţi din sistem

Citeşte şi următoarele articole:Amintesc despre cazul lui Oliver Stan şi atentatul terorist regizat de la Facultatea de Electronică din Iaşi.

Cella Draganoff, unul dintre psihologii ce se ocupă cu schimbarea comportamentului şi unul dintre psihologii ce s-au ocupat cu schimbarea comportamentului lui Oliver Stan, m-a contactat personal, în trecut, pe email, aşa cum am explicat, în trecut, despre „cum se creaază terorismul şi asasinatele moderne„. Urmând luni întregi de încercare a schimbarea comportamentului meu, cât şi încercarea de eliminare din sistem, ca şi asasinatele moderne. S-a recomandat ca fiind „un om de încredere care-ţi dă sfaturi bune”, de la sfaturi bune, până la (subtil) „pune bombah la Universitate” este un pas extrem de mic, ţinându-se cont de faptul că persoanele din breasla lui Cella Draganoff cunosc cum să manipuleze mintea umană. Oliver Stan a fost de mic monitorizat şi transformat în subiect (ca un cobai, vezi şi citeşte despre programele de control mental Making Killers – MKUltra sau cele asemănătoare, rulate astăzi mult mai agresiv decât MKUtra), mass-media îl denigrează continuu, pentru că mass-media este controlată de către cei în putere şi frăţiile sau breslele lor, astfel, cei în putere modelează prin intermediul mass-mediei opinia oamenilor aşa cum doresc şi cel mai important fapt este că oamenii preiau informaţiile ca fiind bune, filtrul raţiunii lor fiind defect cât şi filtrul conştientizării. Într-un final, teroristul nevinovat rămâne eliminat din sistem, aşa cum explică CanCan (în articolul „ce s-a întâmplat cu teroristul care plănuia atentatul de la Universitatea din Iași„) iar adevăraţii terorişti îşi fac experimentele pe tine în continuare, rămân în libertate, apar ca fiind anti-tero şi te joacă pe degete cum doresc. Microcipurile lui Oliver Stan au rămas în el, s-au introdus şi altele, dacă îl vizitezi va da ochii peste cap şi nu vei putea percepe nimic din ce spune. Cu atâtea microcipuri introduse în el, la o comandă sonoră ar ucide, pentru ca adevăraţii terorişti să-şi scoată pielea blestemată şi să demonstreze că au avut dreptate.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪