Atlantis, dinozauri, darwinism, Mu, războaie cosmice, extratereștrii

S-a menționat problema datării cu carbon activ, însă s-a menționat și datarea cu izotopi și cu minerale. Dacă îmi amintesc bine, acestea sunt aproape aceleași argumente pe care le-a adus și Loyd Pye atunci când a pus veridicitatea darwinismului sub semnul întrebării. A arătat prin dovezi concludente că darwinismul este fals și că noi ne tragem din Zeii Anu. Apoi, dintr-o dată moare de o boală ciudată. Probabil că tribul (evreiesc) l-a blestemat, după cum admit că le place să facă. Loyd a reușit să facă teste ADN pe craniul Starchild (copilul stelar) și a dovedit că nu este de origine umană. Tot el a dovedit și existența extratereștrilor.

Acum, Era Glaciară e falsă, după cum au dovedit și autorii Allan și Delair în cărțile lor, iar acest lucru reevaluează cronologia. Până acum zece mii de ani, pe suprafața întregii planete era un climat subtropical și oceanele nu prea au existat deloc. Așadar, mediul propice existenței dinozaurilor încă mai exista acum zece mii de ani. Hancock a arătat locul în care au găsit smilodoni (tigrii cu dinți sabie) și cred că și mamuți lânoși, care într-o zi au pierit înghețați într-o regiune care până la acel moment avea o climă subtropicală. Cel mai probabil acest cataclism care i-a șters de pe fața pământului, a avut loc acum 10 mii de ani. Încă mai avem documentate câteva tipuri de subspecii ale lor în zonele tropicale și subtropicale. Se spune că acestea ar mai putea exista în zone izolate din junglă, zone în care oamenii nu poate intra. Până în secolul trecut și ursul panda era considerat dispărut. Oamenii de știință l-au căutat în est timp de 60 de ani, fără să găsească vreunul. Și hominizii în poziție verticală mai există. Oasele omului maimuță, despre care Darwin a făcut mare tam-tam, în fapt le aparține.

sistemul_solar

Regiunea în care am trăit, nu a fost Atlantida, ci a fost ceea ce istoricii ezoterici numesc „MU,” iar aceasta a existat în regiunea în care azi se află Oceanul Indian și cel Pacific. Tot ceea ce ar mai fi supraviețuit, e Sri Lanka, după cum menționează scrierile hinduse, indo-chineze, japoneze, americane, egiptene, grecești și druidice. Cred că acesta este motivul pentru care strămoșii noștri au reconstruit în regiunile mai înalte din lume, cum sunt Himalaya și Anzi. Pentru că, din moment ce potopul a fost atât de vast, are sens să reconstruiești în cele mai înalte regiuni, ca o măsură de siguranță. Rezultatul acestei catastrofe a provocat precesia actuală a echinocțiilor în axa pământului, care azi fac ca polii să existe. Harta lui Piri Reis a dovedit că Antarctica nu a început să înghețe decât de acum 6-10 mii de ani.

După scrierile antice, potopul a fost provocat în urma distrugerii unei planete formate în principal din apă, care se găsea între Jupiter și Marte. Atât oamenii de știință ruși cât și cei occidentali au documentat faptul că acolo a existat o planetă. A se nota felul în care dumnezeul evreiesc își asumă creditul pentru provocarea potopului cu scopul de a distruge națiunile goyim, pentru a face loc rasei evreiești care să conducă planeta și să facă sclavi din gentili. Au fost scrise cărți pe tema asta, însă nu fac decât să repete textele antice. Și anume, că sistemul nostru solar a fost invadat de anti-Zei, de Asura, cam cum 10 mii de ani în urmă. Așa a ajuns acea planetă distrusă; lucrările lui Farrell – cum e cartea „Cosmic War” – dovedesc că acea planetă nu a fost distrusă în urma unui incident natural. Ca urmare a acestei detunături a fost distrusă și atmosfera lui Marte, care mai înainte era locuibilă, iar acum nu mai e. Se pare că noi am trăit pe mai multe planete din Sistemul Solar și anume: pe Terra, pe Marte și pe Faeton. După cum știm, reptilienii au fost aceia care au invadat Sistemul Solar. Și gena rasială evreiască, gena cohen, conține ADN reptilian. O au de la „dumnezeul” lor, după cum spun ei. Rabinii evrei chiar admit că sunt extratereștri de pe o altă planetă și că au venit de acolo pentru a pune stăpânire pe Pământ.

Rabinii evrei admit că ei sunt un grup extraterestru a cărui țel e acela de a cuceri lumea.

Și yezidi afirmă că ei (yezidi) au fost primii oameni pe pământ. Spun că în mod original provin din Orient. Pe Zeul lor întotdeauna l-au numit „Satan”. La fel făcea și poporul caldeean în Sumeria Antică, popor din care se trag yezidi.

Precum a arătat și Laurence Garden în cartea sa „Genesis of the Grail Kings”: a scris:

„Lordul Șarpelui era Enki, însă în anumite părți din Caldeea i se spunea Shaitan.”

Tot aceștia afirmă și faptul că Satan personal le-a predat strămoșilor lor cunoștința ascensiunii în corpul divin și viața eternă, în paradisul primordial din Sri Lanka, pe când încă mai făcea parte din marele continent MU. Churchward și-a petrecut întreaga viață călătorind din lung și latul globului pentru a dovedi că noi ne tragem din MU, la fel ca toate celelalte civilizații antice avansate. Churchward a arătat că simbolul MU era preaputernicul:

svastica-e-un-simbol-indian-hindu-antic

Notă: Churchward a dat o descriere vie în ceea ce privește Mu, ca vatră a unei civilizații avansate numită naacal, care era înfloritoare între 50.000 și 12.000 de ani în urmă. Era dominată de o „rasă albă” care în multe aspecte era superioară rasei noastre. La momentul la care a fost eradicată, cam cu 12.000 de ani în urmă, Mu avea 64.000.000 locuitori, multe orașe mari și colonii pe alte continente.

Această descoperire se potrivește cu toate celelalte înregistrări antice din Europa până în Americi. Arienii provin din MU.

„The Lost Civilization of Lemuria,” de Frank Joseph, este o carte bună pentru a studia acest subiect. Demonstrează că Churchward avea dreptate.

– Înaltul Preot Mageson/Don Danko


Articolul este preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆