Având de-a face cu entitățile astrale – Fantomele [partea I]

Având în vedere întrebările recente despre cum să te comporți cu entitățile, este important ca unele lucruri să înceapă să fie abordate.

În primul rând, în „cealaltă parte” (astral), se pot întâlni tot felul de entități. Există anumite niveluri pentru asta.

După ce am lucrat pe scară largă și timp de mai mulți ani, atât cu oamenii de pe cealaltă parte care au decedat, cât și cu Demoni și întâlnind o mulțime de lucruri, e ușor de discernat o mulțime de probleme privind acest lucru. Este important ca acestea să fie rezolvate deoarece datorită secolelor de întuneric și minciuni evreiești, mulți oameni nu știu ce să facă.

Un lucru important este să ne amintim că ființele de pe cealaltă parte, nu sunt mai puțin „reale” decât ființele care ar putea fi pe această parte. Faptul că ele nu se află în sfera primară a propriei tale existențe nu le face chiar „inferioare” sau oricum altfel, iar pentru ființele care locuiesc în dimensiuni mai superioare, cum ar fi Demonii, în multe feluri, ele sunt superioare multor oameni care doar trăiesc și există pe plan fizic. Așa că în primul rând, o să ne ocupăm de problema fantomelor. Cărțile de magie neagră inamice au otrăvit cu adevărat această chestiune și mergem încetul cu încetul cu îndepărtarea dezordinii din tot acest lucru. Există, de asemenea, mulți șarlatani în jur, cum ar fi xinii și alții de genul, care nu știu nimic despre viața de apoi. Acest lucru face ca totul să fie mai greu și mai confuz.

Încep de la fantome, deoarece acestea sunt practic, cele mai simple entități la care chiar „se raportează” în acest sens; ei trăiesc doar cu un „strat” mai sus, aproape de planul astral. Acesta este motivul pentru care mulți oameni pot defapt „să vadă” sau „să simtă” fantome, chiar dacă acestea nu sunt cu adevărat „fizice”. În mod normal, fantomele sunt ca ființele umane reale. Nu au nevoia de a mânca sau ceva care este necesar pentru a susține corpul fizic, dar nevoile lor emoționale, intelectuale și altele, sunt intacte ca la orice altă ființă vie și umană. De asemenea, nu sunt „moarte”. Conștientizarea spirituală, înțelegerea și personalitatea unuia, sunt purtate în mod intact în cealaltă parte.

Se aplică la fel și în unele cazuri cu astrograma natală a cuiva. Aceeași astrogramă natală pe care o au atunci când sunt în viață, se aplică în continuare pentru ei și după moarte, până când se reîncarnează. Asta înseamnă că acea “karmă” nu se spală într-adevăr la moarte. Faptul că oamenii cred altfel este eronat, rezultând din „creștinism”, care spune că „oamenii sunt judecați” după ce mor. Acesta este un concept furat și este, la fel ca celelalte furate de evrei, complet corupt și distrus. Acest lucru poate fi văzut în faptul că mulți oameni cresc „bogați” (ei au luat succesiuni chiar dacă sunt morți), sau au devenit „celebrii” (cum ar fi filosofii, scepticii sau oamenii de știință), numai după ce mor. Acest tip de lucru are de a face cu astrogramele lor natale și există o ramură de astrologie care merge înspre asta, așa că nu mă pot abate de la scopul acestui post, deoarece ar fi prea lung.

Acum, în ceea ce privește persoanele „moarte” care au „văzut viața xină de apoi”, cele mai multe dintre aceste persoane au fost în „moarte clinică”, dar „cordonul” sufletului/corpului lor nu s-a tăiat. Odată ce e tăiat nu mai poate crește din nou de unul singur. Unii încă călătoresc în propriul lor „subconștient” sau propria lor minte la acest punct și acest lucru nu este, în orice fel, chiar „mort”, unde sufletul este deconectat în mod permanent de trup. Din cauza îndoctrinării grele, o mulțime de xini și alții, văd „iadul” și toate celelalte lucruri care sunt profund încorporate și programate în subconștientul lor.

Aceasta este o parte în care mulți oameni, în momentul morții lor, văd o mulțime dintre dorințele lor, momentele petrecute în această viață și alte lucruri. Cei îndoctrinați puternic văd ce pastorul lor le-a spus, cum la ce trebuie să se aștepte, deoarece acest lucru este programat și implantat în mintea lor încă din copilărie. În cuvinte simple, ceea ce văd nu este diferit de o stare de vis reală. Ele nu sunt cu adevărat construcții astrale sau ceva de genul acesta. Nici măcar nu sunt martorii “sufletului” lor ca atare, ci doar trupului mental sau “de vis”.

Moartea, cu toate acestea, se ocupă cu mintea superioară sau inconștientă. Nu cu starea de vis sau orice subconștient.

În ceea ce priveșe „judecata” de apoi, aceasta este o alegorie distrusă și coruptă. Când unii există și se îndepărtează de corpul lor fizic, ei ies cu corpul lor astral. Personalitatea lor și orice altceva rămâne intactă. În caz de moarte naturală (fără accidente; doar la o vârstă înaintată) bioelectricitatea corpului fizic a fost risipită, terminându-se, așa că sufletul nu mai poate locui într-adevăr în el – corpul nu mai este potrivit pentru viață. Sufletul se îndepărtează în acest fel. Așa că, atunci când oamenii pleacă, sufletul aleargă pe propria lui “energie” sau “baterie”, ca să spun așa. Acest lucru însemnă că pur și simplu, atunci când „timpul s-a scurs” pentru cineva, se disipează înapoi în eter. Și se disipă încet, acum și pentru totdeauna.

Uneori procesul de reîncarnare se întâmplă, iar acest lucru este în mai multe moduri un proces „automat” (sau hai să-i spunem, inconștient), iar la fel cum atât de multe lucruri se întâmplă într-un mod inconștient, oamenii nu înțeleg cu adevărat „cine” a făcut asta, chiar și în viața de apoi. Acesta este și motivul pentru care atât de mulți oameni care refuză să fie reîncarnați, pentru un număr de motive, rămân în anumite locuri, cum ar fi case vechi, sau în alte locuri, cum ar fi cele apropiate de propriile lor familii, sau în clădiri de vânătoare. De multe ori, de asemenea, fantomele și oamenii din afară preferă să meargă în locurile în care există „grile de pământ” cu energie vitală, care îi ajută să supraviețuiască, sau alți curenți electromagnetici puternici. Acest proces poate, de asemenea, să fie la fel de bine inconștient.

Pentru mulți, moartea este un fenomen cu totul derutant și ei încearcă să rămână blocați pe această lume, pentru lucruri care le sunt familiare. Corpul astral poate avea toate senzațiile celui fizic, dar nu participă într-adevăr într-o lume fizică. Din moment ce vibrația multor oameni este prea mică, ei doar ies exact pe dimensiunea „mai mare” a acestei lumi. Mulți oameni nu înțeleg cu adevărat că ei sunt morți, la fel ca și mulți oameni care sunt într-o stare de vis și ei nu înțeleg cu adevărat că visează, până când visul devine „conștient” sau „lucid”. Apoi dobândesc încet realizarea acestui lucru după un timp.

Pentru aceste ființe, soarta lor este discutabilă. Mulți oameni cad victime în propriile lor iluzii după ce mor, sau sunt recoltați de ființele inamice mai puternice, ori sfârșesc în „lumină”; alții se disipă, în timp ce alții bântuie casele și lista poate continua. Soarta lor poate fi literalmente oricum. Nimeni nu poate spune cu adevărat. Mai ales în cazul în care cineva este un creștin „devotat” sau devotat în atragerea tuturor acestor mesaje sublimale de auto-dezintegrare a creștinismului, totul se petrece „mai repede” în astral, așa cum poate cineva să se miște „mai repede”, iar ideile lor atrag lucrurile mai repede înspre ei. Acest lucru nu este diferit de modul în care un fetișist rău poate sfârșii în clubul greșit și să fie atât de bătut încât să moară, sau oamenii care fac droguri doar pentru a determina doza greșită și la un moment dat să fie găsiți morți. Viciile și trăsăturile de personalitate sunt transportate în viața de apoi. În același fel, emoțiile, sentimentele, condiția mentală și spirituală a cuiva, caracterul, etica sunt de asemenea transportate.

Acesta este motivul pentru care „fantomele” pot fi absolut oricum. Literalmente. Ele nu sunt „bune” sau „rele”, și nu sunt cu adevărat „mai simple” decât orice altă ființă umană reală. Starea lor este exact ca a unui om, cu excepția modificărilor relatate mai sus. Acesta este motivul pentru care, de exemplu, persoanele care au fost cicălitoare cu alții pentru întreaga lor viața, ei vor face la fel după moarte. Oamenii care au fost criminali în serie sau cei foarte agresivi, vor fi așa după moarte. Nimic nu se schimbă într-adevăr, atunci când își părăsesc „coaja”, chiar dacă mulți idioți cred că este așa, mulțumită creștinismului.

În ceea ce privește „judecata” sufletului, aceasta este o alegorie. Cu cât mai mult este cineva „inferior” din punct de vedere spiritual, sunt mai inferiori în astral și cu atât mai aproape sunt aceștia de fizic. Ei nu s-au “ridicat” cu adevărat și nu au nici o cunoștință de dincolo, să nu mai vorbim de nici un ajutor sau altceva. Se pot termina oriunde. Aceasta este „judecata” și „ușurința sufletului”. Cu cât sufletul este “mai luminat” și mai ușor, cu atât mai puternic este în lupta împotriva intruziunilor sau orice altceva. Fantomele poate fi supuse de asemenea, ca orice altă creatură fizică. Inamicul știe și folosește acest lucru împotriva ființelor umane nevinovate. Ei își pot face, de asemenea, prieteni, dușmani sau pur și simplu să fie indiferenți. Mulți oameni refuză „reîncarnarea”, care se întâmplă de către mintea lor inconștientă, deoarece ei doresc lucrurile rezolvate în domeniul fizic pe care nu le pot lăsa în urmă. Acest lucru este adevărat, așa cum Înalta Preoteasă Maxine a spus, în cazul unei crime sau orice altceva unde aceste ființe doresc să se facă dreptate.

Elevația „vibrației” cuiva înseamnă, de asemenea, mergerea într-o dimensiune mai superioară a astralului. Acest lucru este, de asemenea, transferat cu cineva după „moarte”. Asta este atunci când cineva moare, se află în dimensiunile astrale superioare și nu în cele apropriate de fizic.  În mod ideal, o persoană trebuie să știe cum să se ridice sau să coboare. Cu toate acestea, datorită ignoranței spirituale, acest lucru nu este cunoscut pentru cei mai mulți oameni, fiind autoblocați. Acest lucru este alegoric cu modul în care egiptenii s-au dus în fața porților, iar dacă au știut cuvintele corecte, au fost ridicați din „prăpastie” la niveluri mai superioare. La cel inferior, cu atât mai mult poate avea cineva riscul disipării, înrobirii de către entitățiile extraterestre ostile etc. Acesta este alegoric „iadul” și „iadul” pe care religiile avramice l-au supus omenirii.

O parte a acestei „vibrații” și în cazul în care unul „este”, de asemenea, ar putea arăta cât de multă putere are, chiar și în planul fizic. În același sens, oamenii cu cunoștințe oculte, se pot folosi de ele după ce mor. Acest lucru este valabil mai ales pentru entitățile pe care unii oameni le numesc „strigoi” sau ceva de genul ăsta. Aceste fantome sunt uneori oameni puternici (fie prin naștere, fie prin astrograma natală sau doar oameni care erau în domeniul ocultismului) și caută să facă rău oamenilor doar de amuzament, sau din alte motive personale. Un bun exemplu firesc îl reprezintă oamenii care nu au un stellium Scorpion. Acești oameni pot fi în mod normal adepți ai magiei fără măcar într-adevăr să o știe, sau pentru că au o voință puternică. Acesta poate cauza lucruri de unele singure, chiar să și schimbe lumea celor vii. Cu toate acestea, rar există aceste ființe. Asta se corelează în lucrul de mai sus. Aceste persoane pot fi, fără îndoială, mai mult sau mai puțin spirituale și mai mult sau mai puțin conștiente de ceea ce fac.

Acum, în ceea ce privește alte aspecte cu privire la modul de identificare a fantomelor, ar trebui să fie ușor. Mai întâi de toate, fantomele pot fi într-adevăr simțite în unele puncte. Mai ales în cazul în care persoana a avut o moarte violentă, forța vitală a corpului lor nu a fost complet risipită, cum ar fi la moartea pașnică la bătrânețe, și uneori acest lucru afectează sufletul, făcându-i pe acești oameni cu adevărat „denși”. Unii oameni sunt „denși” în mod natural, cum ar fi ființele de mai sus. Unii oameni sunt foarte fragili și pot fi cu greu observați vreodată sau efectele lor. Lista poate continua. Unul îi poate destul de mult să-i identifice prin intermediul puterii. Există unele fantome care sunt de asemenea puternice, cum ar fi categoriile de mai sus.

În mod normal, acestea ar trebui să fie nicăieri aproape de sataniști, la fel ca și entitățile astrale cu intenții ostile. Există o șansă ca ele să poată fi, de asemenea, traversate. Asta nu înseamnă în mod necesar că ele vor fi puternice sau nu. Puterea este o definiție mare, totuși. Atunci când cineva crește suficient de competent, poate de fapt să „discerne” sufletul prin esența sa. Oamenii au o anumită esență. Sufletul uman poate fi mai avansat sau mai puțin avansat. Puterea este judecătorul cel mai precis pentru a începe cu, dar ar trebui să caute esența, personalitate, inteligența, etc după aceasta. Fantomele nu transmit într-adevăr această putere serios electrizantă la fel ca Zeii.

Pentru a nu o da în bară de obicei cu un eveniment rar, cele mai multe fantome sunt foarte slabe. Cele mai multe dintre ele sunt la același nivel de putere cu ființele umane obișnuite, care nu prea mediteză. Același lucru este valabil și pentru cunoaștere, inteligență și putere, în general. Cum poate cineva să aibă de a face cu fantomele într-adevăr are legătură cu abilitatea pe care o are de a face cu alți oameni, în general. Același lucru este valabil și pentru personalități. Faptul că ei sunt fantome nu înseamnă că nu gândesc, le place sau nu le place totul, sau că acestea reprezintă în mod necesar un pericol sau nu. Este aproape de modul în care cineva se ocupă cu oamenii în viața reală. Nimic nu este sigur. Cineva poate deveni prieten cu fantomele, sau le poate îndepărta, sau orice altceva.

În mod normal, Zeii înșiși se vor ocupa de orice fantome care reprezintă în mod serios un pericol pentru oameni. Cu toate că fantomele sunt prea multe ca număr, în multe cazuri, ele există în jur, în general. Având emoții stranii, frisoane slabe, sentimente de teamă sau griji, sau alte tipuri de sentimente care nu sunt „ale tale”, atunci când mergi într-un loc, este un semn al activității fantomei.

Copii de multe ori văd „fantome”. Acesta este motivul pentru care mulți copii vorbesc de „prieteni imaginari” și de multe ori obțin poveștile pe care le împărtășesc ca fiind validate, pe explicația cum că oamenii reali cu nume ar fi existat în astfel de locuri. De multe ori, fantomele nu sunt oameni răi. Fantomele pot fi, de asemenea, criminali gravi și alte chestii, sau care să provoace spaimă, sau să aibă porniri emoționale bruște și altele, la fel ca oamenii. Singura diferență este că ei nu au nevoi fizice și și-au dat seama destul de ușor de farsa xină, din moment ce ei au murit doar pentru a vedea că a fost o minciună.

Inamicul este, de asemenea, conștient de existența fantomelor. Acesta este motivul pentru care în imitarea religiei egiptene antice, ei binecuvântează fantomele. Fantomele pot fi binecuvântate, blestemate sau chiar supuse. Inamicul are ritualuri și litanii cu care atacă fantomele care nu sunt supuse creștinismului, încercând să le trimită în „iad”. Acesta este cazul în special în creștinismul ortodox, unde chiar dacă oamenii sunt morți de mult timp, clericii continuă „citirea rugăciunilor” și „binecuvântarea” lor ca să fie judecați de către „dumnezeu” sau pentru a intra în „iad sau rai”, dacă au fost neascultători. Uneori aceste blesteme lucrează, alteori nu – la fel merge pentru modul în care evreii și alții blesteamă necontenit oamenii care i-au atacat, dar potrivit lor, „au decedat”, la fel ca Adolf Hitler.

De asemenea, inamicul face apel în mod activ la „îngeri” și alte ființe, sau la însăși forma mentală ebraică pentru “recoltarea” oamenilor. Acest lucru este până la puterea lor și la puterea sclavilor goyimi pe care o dau bibliei, prin venerarea formei mentale evreice care este rădăcina tuturor puterilor lor oculte- ceea ce vreau să arăt este că ei încearcă de fapt să submineze, să distrugă și să înrobească ființele, chiar și după ce au decedat. Ei literalmente obligă oamenii să meargă în „iad”, sau într-o dimensiune a formei mentale evreice și a extratereștrilor, care să-i supună și să-i distrugă pe acești oameni.

Acest citat de mai jos este unul strigător:

Apocalipsa 20:13-14

Și marea a abandonat morții care erau în ea, și moartea și Hades au abandonat morții care erau în ei; și ei au fost judecați, fiecare dintre ei după faptele lor. Moartea și Hades au fost aruncați în iazul de foc. Aceasta este moartea a doua, iazul de foc.

Puteți vedea foarte clar cum inamicul afirmă deschis că „Hades” (care este un bine cunoscut Zeu antic păgân grec) de fapt păstrează sufletele oamenilor în refugiați. Acest lucru este, de asemenea, analog cu existența într-un nivel înferior al astralului, dar nu este cazul aici, ca și discuțiile inamicului despre actualul Zeu Hades. Zeii sunt cunoscuți pentru grija față de sufletele oamenilor. Cei care sunt în dimensiuni inferioare sau care nu sunt chiar dedicați sunt, de asemenea, protejați cât mai mult posibil.

Inamicul admite aici foarte clar că viața de apoi nu este locul în care totul se “termină”. Unul se duce undeva- nivelul inferior astral. Ei știu că nu a luat sfârșit. De asemenea, ei știu că Zeii protejează sufletele oamenilor cât de mult posibil, și doresc să le șteargă pe AM NDOUĂ, și să i-a „sufletele” pentru a fi „judecate” de către forma mentală ebraică, și să fie recoltate de către ființele extraterestre inamice. Ei doresc să le supună într-o dimensiune în care există foc veșnic și pucioasă, ca ei să sufere veșnic pentru că nu i-au crezut pe evrei etc. NU este cazul, dar e ceva ce trebuia cercetat.

Această „dimensiune” unde ei fac aceste lucruri, este de fapt ceva unde ei manipulează mintea în masă, în scopul de a crea, cum toată lumea, chiar și cei din Vatican, știu că aceasta este o invenție a Bisericii. Credința în masă în poveștile false ale creștinismului creează ceva similar cu acest loc în astral, din moment ce gândurile devin lucruri în astral în multe feluri. Așa că energia psihică a Goymilor, cu excepția de a manifesta bogățiile pentru evrei, moarte și chin pentru întreaga omenire, dezastru pentru planetă, ele creează, de asemenea, un construct metafizic de „iad” pentru cei care cred în acest excrement, pentru a arde de fapt pentru totdeauna .

A nu confunda oamenii, tora și programele avramice nu creează doar o realitate fizică, ci și una metafizică. O parte din aceasta este acest bazin de infern pentru necredincioși, în cazul în care toată omenirea dorește să ajungă în, cu excepția celor 144.000 de aleși evrei, care vor conduce planeta și vor deveni „Zei”. Nu doar creștinismul vrea să te blesteme acum, dar și viața de apoi. Asta arată cât de mult urăște omenirea.

Aceasta reprezintă o parte pentru blestemarea și batjocura în general a acestor ființe, defăimare, dar are motive mai profund spirituale. Binecunoscuții cabaliști asupra inamicului blestemat Adolf Hitler și a naziștilor la fel, după ce au „pierdut” acest război sau „au murit”. Acesta este cu un motiv. Același lucru este valabil și pentru oricare altă entitate spirituală, sau ca Zeii noștrii, pe care îi blestemă. Există un blestem evreiesc foarte celebru, unde evreii îl folosesc la fel pentru ideea de „Isus Gentil” (deoarece Evreusus, rabinul Yashua este un rabin și Goyii sunt obraznici să cheme acest lucru un Gentil), iar acest blestem este „fie numele lui (memorie) șters „. Acest lucru semnifică dorința lor despre moarte în viața de apoi, și în istorie la fel- nu doar moarte fizică. Inamicul nu știe nimic sfârșit legat de simpla moarte fizică. Asta este ceea ce ascund de masele de goyimi, în afară de orice altceva. Este o parte din afacere în păstrarea omenirii oarbe și sub control extraterestru strict. Cu evreii, ai pierdut. Aici și dincolo.

În ceea ce privește protejarea sinelui de fantome și de alte spirite umane. În mod normal, curățarea chakrelor, aura de protecție sau un ritual de alungare ar trebui să rezolve problema cu fantomele, așa cum cele mai multe dintre ele sunt slabe. În cazul în care există probleme mai serioase, ai putea cere intervenția Demonilor și a Demonului Gardian. După ce unul are o putere decentă, fantomele pot fi îndepărtate cu ușurință de către propria lui putere și magie. Fantomele ca toți oamenii pot sau nu pot reacționa la violență, pot fi viclene sau nu, iar lista poate continua. Acest lucru este până la cineva care își dă seama. Unul dintre cele mai bune lucruri de făcut este de a nu le acorda atenție. Când se ridică într-un astral mai superior, aceste ființe nu prea „interferează” sau să se pună poate cu cineva. Acesta este motivul pentru care uneori este recomandabil pentru oameni să devină mai puternici, înainte de a încerca doar „comunicarea” și să fie „deschiși” la tot felul de entități bizare. Astralul este un loc vast și unele lucruri din el nu sunt distractive, deloc.

Sper că ce este mai sus sumează problema fantomelor, în general, luminând întreaga situație în jurul fantomelor. Mai multe postări ca aceasta vor urma. O ultimă notă, cei care sunt cu Satan nu vor fi supuși la ceva josnic ca asta, așa cum Zeii, din toate timpurile, au grijă de sufletele noastre. Asta a fost semnificația religiilor egiptene și a altora antice. Viața veșnică este într-adevăr posibilă atât prin Magnum Opus, cât și pentru că Zeii eterni îi ajută pe cei care au decedat să nu cadă în ghearele pericolului și a morții. Acest lucru este din nou documentat în textele egiptene. Evoluția spirituală asigură supraviețuirea atât aici, cât și în existența cuiva generală.

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Articolul este preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪