AZAZEL / SAMYAZA / SHAMASH / UTU

Azazel este unul dintre Cei Patru Prinţi Încoronaţi ai Iadului.

*Cei Patru Zei Puternici ce conduc Iadul sunt: Satan, Belzebut, Astaroth și Azazel.

Ea/Enki (Satan), Enlil (Belzebut, Baal), Inanna (Istar, Isis, Astarot) şi Shamash/Utu, Ashur (Azazel) au fost patru cei mai populari, puternici şi notabili Zei de-a lungul timpului, în întreaga lume. Au fost Zeii Iniţiali ai Mesopotamiei. Toate sunt relaţionate. Belzebut/Enlil este fratele vitreg al lui Satan/Ea, iar Astaroth şi Azazel sunt fraţi gemeni, nepoţii lui Belzebut.


AZAZEL aka ZAZEL, SAMYAZA, SAMYAZAZEL, SHAMGAZ, SHEMYAZA, SHAMYAZA, SHEMIHAZAH, SHAMASH (Babilonian), UTU (Sumerian; Cel Strălucitor),* SAMAS (Akkadian), BABBAR (Sumerian), Ashur (Asirian), SHAMIYAH (Hatraian), SEMJAZA.

*Lucrurile de mai sus mi-au fost dictate de Azazel personal.

Din experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine:
Îl ştiu bine pe Azazel, fiind foarte apropiată de acesta. Este un Zeu foarte important şi cu un rang foarte înalt. Are în jur de 2.5 metri, foarte bine făcut, cu părul desfăcut, blond deschis şi lung până la umeri. Are ochi albaștri, pătrunzători. Este foarte puternic şi foarte dedicat lui Lucifer. Are aşteptări de 100% şi este foarte serios şi strict. A interacţionat în mod personal cu omenirea în antichitate, educând-o.
**AZAZEL NU ESTE PAIMON, după cum unele grimoare abuzează cu acestă afirmaţii. Ambii sunt Demoni diferiţi şi individuali. Azazel este un Prinţ, Paimon este un Rege. Azazel are un rang foarte înalt; îi este FOARTE apropiat lui Lucifer. Mi-a spus ca are în jur de 60.000 de ani tereştri.

Azazel a lucrat extensiv cu mine, pentru informațiile de pe această pagină. M-a condus la multe surse şi referenţe diferite (listate mai jos). Mi-a spus să menţionez “Codul lui Hammurabi” şi faptul că, de-a lungul timpului, conţinutul acestui document a fost alterat în mod drastic iar ceea ce noi avem azi nu mai reflectă deloc originalul. Azazel este de partea justiţiei şi a dreptăţii şi nu susţine supunerea sau “întoarcerea celuilalt obraz”, sub nici o formă.
În ciuda rapoartelor care afirmă că Azazel este căsătorit cu diferite Zeiţe, acest lucru nu este în conformitate cu realitatea. Azazel şi-a luat o nevastă pământeancă, acum vreo 10.000 de ani.

Azazel mi s-a înfăţişat cu o aură de un verde vibrant, identică cu culoarea chakrei inimii. Este strict dacă nu faci ceea ce îţi cere, însă poate fi şi foarte prietenos şi înţelegător – în special dacă treci prin greutăţi, gen atacuri psihice sau alinieri planetare nefavorabile. Azazel-sama m-a ajutat şi îndrumat nespus de mult; îmi amintesc că odată, când treceam printr-o aliniere planetară extrem de rea şi, ca urmare, aveam senzaţia că o să ma spulber, Azazel-sama m-a reasigurat şi m-a făcut sa simt că Tatăl Satan, el şi ceilalți Zei sunt mândrii de mine şi că acea perioadă grea va trece. Îi sunt foarte recunoscător lui Azazel!”
Hail Azazel-sama
– Înaltul Preot Vovim Baghie

Azazel666

Azazel este nepotul lui Beelzebub (Enlil) şi fratele geamăn al lui Astaroth. Amândoi, Azazel şi Astaroth, sunt copii fiului lui Beelzebub, Sin/Nannar şi nevasta acestuia, Ningal. Azazel şi Astaroth au mereu foarte apropiaţi. El îmi apare mereu precum în poza din stânga.

SipparAzazel

Azazel este un Zeu războinic al dreptăţii şi al adevărului. Oraşele lui au fost “Sippar” – un oraş akkadian situat în partea estică a Eufratului, în nordul Babilonului – şi Larsa/Ellasar din Sumer. Sippar este la 32 km (20 mile) în sud-vestul Bagdadului, în Irak. Sippar a fost unul dintre primele oraşe stabilite de Zei.

“Numele sumerian pentru oraşul Larsa este Ararwa – aparent atribuit lui Arauruwa, însemnând “lumină cerească”, care în fapt, este înţelesul grupului ideografic cu care este scris. Ruinele acestui site antic, sunt cunoscute ca Senquara şi se află pe partea estică a Eufratului, cam la mijlocul drumului dintre Warka (Erech) şi Muqayyar (Ur din Caldea).
Pe lângă numele de Larsa, se pare că acest oraş mai era cunoscut şi ca “Aste azaga” (scaunul/tronul sacru/strălucitor/pur), ambele nume datorându-se – aparent – faptului că era unul dintre marile centre babiloniene de venerare a Zeului-Soare. Precum toate oraşele principale din Babilonia, Larsa avea şi el un mare templu-turn, numit E-dur-an-ki, însemnând “casa legăturii dintre cer şi pământ”. Templul oraşurui purta acelaşi nume ca cel din Sippar: E-babbar, “casa luminii”, loc în care era venerat Zeul-Soare Samas. Acest templu a fost restaurat de Ur-Engur, Hammurabi (Amraphel), Burna-burias, Nebucadneţar şi Nabonius. Pe lângă tablele găsite în acest site de către William Loftus, se afla şi una care descria metode de măsurare a lungimii şi unghiurilor şi a rădăcinilor pătrate, indicând că acest loc era unul dintre marile centre babiloniene de învăţare. Pe lângă ruinele acestor temple, există şi urme de ziduri şi resturi de case civile. La început oraşul era guvernat de propriul rege, însă mai apoi, a devenit parte a Imperiului Babilonian, puţin după domnia lui Hammurabi” (1)

Ashur

Azazel este Zeul justiţiei şi a răzbunării. Este un Maestru al Artelor Negre şi un Protector al drumeţilor. Simbolul lui este faravaharul (în poza din stânga), care reprezintă libertatea de alegere şi protecţia. Faravaharul este originalul disc cu aripi.

Azazel_Hatra2

Era conducătorul rebel al igigilor. Azazel este de asemenea un Zeul prezicerii, motiv pentru care a fost consultat de mulţi ghicitori. A fost şi Zeul Căpetenie a oraşului Hathra, unde era cunoscut sub numele de “Shamiyah”. A se vedea coarnele din fotografia alăturată.

Azazel, împreună cu bunicul său Beelzebub, a controlat rutele aeriene ale Zeilor, purtând-şi simbolul vulturului.

“În Bad-Tibira, stabilit ca centru industrial, Enlil şi-a pus fiul Nannar/Sin la conducere; textele vorbesc despre el în lista oraşelor, ca NU.GIR (Cel care aparţine cerului nopţii). Acolo, credem noi, au fost născuţi gemenii Inanna/Ishtar şi Utu/Shamash – eveniment marcat prin asocierea tatălui lor Nannan, cu semnul zodiacal Gemeni. Dat fiind faptul că Shamash era un Zeu bine antrenat în domeniul rachetelor, i-a fost atribuita constelaţia GIR (însemnând atât ‘rachetă’ cât şi ‘cleştele crabului’ sau Rac), urmat de Ishtar cu constelaţia Leu, pe spatele căruia era ea, în mod tradiţional, înfăţişată. “ (2)

În biblia iudeo/creştină se spune că “Azazel i-a învăţat pe oameni să îşi facă săbii, cuţite, scuturi şi armuri”.
Grimoarele cu spirite abuză afirmând că Azazel este un geniu în lucrul cu metalele, în mineralogie şi geologie. Acestea toate sunt doar simbolice. El este un Maestru al Alchimiei, al alchemiei spirituale. Alchimia spirituală are de a face cu transformarea elementelor din sufletul uman, tragerea energiei din pământ şi lucrarea spirituală cu energia acestuia. Fiecare dintre cele şapte chakre principale este reprezentată de către un metal. Azazel lucrează cu discipolii dedicaţi lui Satan, la atingerea dumnezeirii.

Tot ce este mai sus este în sens spiritual. Pasajul din biblie a fost sucit şi el. “Săbiile, cuţitele, scuturile şi armura” sunt toate arme spirituale.
Azazel este un expert în ale planetelor, constelaţilor şi astrologiei. De asemenea, este foarte iscusit în arte, cosmetică şi meşteşugul ornamentelor şi podoabelor. Azazel creează frumuseţe.

Sigiliul lui Azazel

Azazel
Sigiliul sumerian

Azazel_Sumerian_Sigil

*Mulţi dintre Zeii Originali au fost cunoscuţi ca “Cei Strălucitori”, datorită aurei lor puternice.

Referințe:
1. Enciclopedia Internaţională Standard a Bibliei
2. A 12-a Planetă, de Zecharia Sitchin, © 1976
Alte referinţe:
Religia în Mesopotamia Antică, de Jean Bottéro
Tradusă de Teresa Lavendar Fagan, University of Chicago Press, © 2001
Un Dicţionar Ilustrat, Zei, Demoni şi Simboluri ale Mesopotamiei Antice, de Jeremy Black şi Anthony Green, © 1992
Mitologia Poporului Babilionean, de Donald A. Mackenzie, © 1915

Informații preluate de pe saitul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪