„Bă, proştilor, să vă închinaţi că iese din închisoare un om sfânt!”

Îl știți pe preotul de la Tanacu ce a ucis într-un ritual de exorcizare o măicuță cu probleme psihice? Părerea mea este că femeia avea nevoie de tratament psihiatric, meditație și înțelegere din partea celor din jur nu să fie torturată în cadrul unui ritual de exorcizare barbar și inuman.

Povestea e așa:

Cazul măicuţei Irina Cornici, care a fost supusă unui ritual de exorcizare de o cruzime îngrozitoare a şocat o ţară întreagă în anul 2005. Tânăra de 23 de ani avea tulburări psihice şi provenea dintr-o familie cu mari probleme.
Tatăl ei s-a sprânzurat când fata avea 2 ani, iar ea a asistat la scena sinuciderii. Irina a fost abandonată de mamă la 3 ani şi a ajuns la un orfelinat. A crescut în condiţii grele, în frică şi frustrări, iar la majorat a plecat în Germania unde a lucrat ca îngrijtoare.
Se pare că a ajuns la mănăstirea Tanacu întâmplător, pentru a-şi a vizita o colegă de orfelinat, care devenise călugăriţă. La scurt timp după ce s-a decis să rămână la mănăstire, Irina a făcut prima criza psihotică, iar preotul Daniel Corogeanu s-a gândit că este posedată. A trimis-o totuşi la Spitalul Judeţean Vaslui, unde un psihiatru i-a pus diagnosticul „schizofrenie dezorganizată” şi i-a dat un tratament cu sedative.
Revine la mănăstire, însă după scurt timp, face a doua criză, devastatoare. Acela a fost momentul în care preotul mănăstirii şi patru măicuţe au decis că trebuie să o exorcizeze.
Au sechestrat-o pe tânără într-o chilie a mănăstirii şi au legat-o de mâini şi de picioare, cu credinţa că în acest mod vor scoate duhurile rele din trupul acesteia. 
Au legat-o cu lanţuri de o cruce de lemn şi i-au pus un căluş în gură, făcut dintr-un prosop. Irina Cornici a fost ţinută pe cruce timp de trei zile, fără mâncare şi apă, după care a murit. La examenul medico-legal, s-a stabilit că avea leziuni traumatice cu caracter vitale, dar şi arsuri pe corp. Medicul a apreciat că acestea s-au produs în condiţiile în care victima a fost imobilizată şi s-a zbătut o perioadă îndelungată.

Criminalul a fost eliberat prin 2011 după ce a executat 4 ani de pușcărie, reține, 4 ani pentru o crimă!

Acum și-a făcut nu știu ce cult religios sau ceva de genul și predică liniștit, probabil le spune adepților cât de creștinește este să ucizi oameni și să scapi basma curată.

In timp ce Mercedesul demareaza, cineva cu figura de smecheras arunca o vorba in aerul rece in care se respira inca emotie si nerabdare. Bai, prostilor, sa va inchinati pentru ca iese din inchisoare un om sfant!.

(asta s-a întâmplat când a fost eliberat din închisoare, click aici pentru tot articolul)

După ce e torturat și ucis o femeie torturată destul de viață, iese din pușcărie după doar 4 ani și ne aruncă un „bai, prostilor, sa va inchinati pentru ca iese din inchisoare un om sfant” din BMW-urile și Mercedesurile lor.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪