Bărbatul arestat pentru ameninţare teroristă avea acasă un submarin în miniatură. Procurorii DIICOT au cerut o expertiză psihiatrică.

Ştirea:

Bărbatul arestat pentru ameninţare teroristă avea acasă un submarin în miniatură. Procurorii DIICOT au cerut o expertiză psihiatrică.


Observă creaturile din cadrul DIICOT în colaborare cu SRI-ul şi analiştii psi sau para-psihologii din cadrul SRI cum au arestat, ulterior microcipat o persoană nevinovată, considerată ca fiind inziderabilă cu sau fără motiv – nu au nevoie de un motiv real.

Totul se înscenează, introducându-se un microcip în subiect, apoi, stăpânii lui îl hrănesc, îi oferă sfaturi, îl susţin să-şi procure ceea ce doreşte, aminteşte-ţi cum hrăneşti o găină în coteţ, până o sacrifici şi mănânci din ea. Recunoaşte că aceasta este natura umană. După ce au chinuit omul şi l-au spălat pe creier, l-au constrâns să spună că face atentat terorist. După ce i-au oferit tot. Apoi, în ultimul moment, ei au venit ca salvatori şi l-au eliminat din sistem.

Aceste fapte trebuie expuse, pentru că libertatea sufletului este libertatea de exprimare iar dacă sufletul nu se poate manifesta atunci eşti prins într-o cuşcă asemănătoare cu Korea de Nord sau comunism.

Îl vor chinui iar şi iar şi vor mânca iar şi iar din el. Îl vor microcipa înzecit.

Acţionează cu putere, pentru cei de la un nivel superior eşti doar o spurcăciune de animal a cărei emoţii sunt manipulate sau doar o găină crescută cu iubire şi blândeţe, până este sacrificată. Nici măcar nu vei ştii, vei crede că sunt salvatorii tăi şi le vei cere ajutorul.

Acestea sunt asasinatele moderne. Adevăraţii terorişti ce se ocupă cu asasinate fizice, asasinate moderne – eliminarea într-un fel sau altul a unei persoane din societate, accesul neautorizat al oricărei reţele sau sistem informatic şi multe altele sunt cei din cadrul instituţiilor ce ar trebui să te apere de aceste fapte. Iar ei sunt conştienţi şi găsesc un ţap ispăşitor pentru toate aceste fapte săvârşite de către ei. Apoi, ei apar ca salvatori, după ce au creat cauza şi venit cu rezolvarea.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪