Biblia: o carte plină de ipocrizie

Am publicat recent un articol în care am scris (la sfârșitul articolului) despre o contradicție biblică și am subliniat ipocrizia lui „iahve” . În ultimul timp am ajuns la concluzia că mulți creștini sunt ipocriți pentru că biblia este în sine o carte plină de ipocrizie.

Să vă dau un exemplu, „dumnezeul” lor spune în „cele 10 porunci”: „să nu ucizi” ,”să nu minți”. Cu toate acestea în alte părți din biblie, „dumnezeu” spune și încurajează să ucizi sau să minți pentru el.

Sau vă dau alt exemplu ce este în contradicție cu „cele 10 porunci”:

Exod 22:18 „pe vrăjitoare să n-o lași să trăiască

Ei bine, nu este „dumnezeul” lor ipocrit? Nu-i biblia o carte plină de ipocrizie și de contradicții? Ba da, din plin! O carte ce incită la crimă, ură, războaie, viol, sclavie, tortură, discriminare și o groază de alte lucruri cunoscute ca fiind rele, oribile, etc.

Am explicat în articolul acesta (click) de ce ne-au ucis și torturat, de ce tot promovează idei de genul „pe vrăjitoare să n-o lași să traiască”, pentru că noi (Sataniști, vrăjitori, vrăjitoare, magi – toți dintre aceștia ce ce nu sunt de partea „aleșilor”) suntem o amenințare directă la adresa acestor „aleși” ce trebuie (sau cred că trebuie și că pot) să aibă putere peste viețile <vitelelor> („goyim” – cuvânt derogatoriu evreiesc pentru ne-evrei, sinonim cu necurat, dobitoc, vită) și peste această planetă. În timp ce au îndepărtat cunoștințele spirituale și în timp ce încearcă să le îndepărteze (sau altereze) din rândul populației, aceștia s-au folosit și încă se folosesc din plin de puterile minții, de vrăjitorie, pentru a-și atinge scopurile. Ei doresc ca aceste cunoștințe să fie exclusiv în mâinile lor, motiv pentru care întâmplari istorice îngrozitoare și monstruoase ca inchiziția au avut loc, de multe ori chiar și copiii acestora (ai „pagânilor”) erau uciși, pentru că puterile minții și ale sufletului dobândite de tine se transmit (o parte sau chiar și toate) și către copilul tău nou născut, prin ADN. Pentru a tortura și ucide copii de câtiva ani biserica a inventat scuze care mai de care mai absurde, de exemplu, „a făcut sex cu Diavolul”, vă imaginați un nou născut sau un copil de câțiva ani făcând „sex cu Diavolul”?


Articole asemănătoare:

O femeie a fost ucisă pentru că nu credea în Dumnezeu

Creștinii își doresc ca cei ce nu cred în Dumnezeu să moară în chinuri

Inchiziția sau crimele creștinismului împotriva umanității

Creștinii sunt ignoranți?!

Creștinii sunt ignoranți?! – partea 2

Creștinii sunt ipocriți?!

Nu crezi În Dumnezeu? Îl ignori? Atunci, „să mori în cancer!”


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪