Biblia: o carte plină de ipocrizie

Am publicat recent un articol în care am scris (la sfârșitul articolului) despre o contradicție biblică și am subliniat ipocrizia lui „iahve” . În ultimul timp am ajuns la concluzia că mulți creștini sunt ipocriți pentru că biblia este în sine o carte plină de ipocrizie.

Să vă dau un exemplu, „dumnezeul” lor spune în „cele 10 porunci”: „să nu ucizi” ,”să nu minți”. Cu toate acestea în alte părți din biblie, „dumnezeu” spune și încurajează să ucizi sau să minți pentru el.

Sau vă dau alt exemplu ce este în contradicție cu „cele 10 porunci”:

Exod 22:18 „pe vrăjitoare să n-o lași să trăiască

Ei bine, nu este „dumnezeul” lor ipocrit? Nu-i biblia o carte plină de ipocrizie și de contradicții? Ba da, din plin! O carte ce incită la crimă, ură, războaie, viol, sclavie, tortură, discriminare și o groază de alte lucruri cunoscute ca fiind rele, oribile, etc.

Am explicat în articolul acesta (click) de ce ne-au ucis și torturat, de ce tot promovează idei de genul „pe vrăjitoare să n-o lași să traiască”, pentru că noi (Sataniști, vrăjitori, vrăjitoare, magi – toți dintre aceștia ce ce nu sunt de partea „aleșilor”) suntem o amenințare directă la adresa acestor „aleși” ce trebuie (sau cred că trebuie și că pot) să aibă putere peste viețile <vitelelor> („goyim” – cuvânt derogatoriu evreiesc pentru ne-evrei, sinonim cu necurat, dobitoc, vită) și peste această planetă. În timp ce au îndepărtat cunoștințele spirituale și în timp ce încearcă să le îndepărteze (sau altereze) din rândul populației, aceștia s-au folosit și încă se folosesc din plin de puterile minții, de vrăjitorie, pentru a-și atinge scopurile. Ei doresc ca aceste cunoștințe să fie exclusiv în mâinile lor, motiv pentru care întâmplari istorice îngrozitoare și monstruoase ca inchiziția au avut loc, de multe ori chiar și copiii acestora (ai „pagânilor”) erau uciși, pentru că puterile minții și ale sufletului dobândite de tine se transmit (o parte sau chiar și toate) și către copilul tău nou născut, prin ADN. Pentru a tortura și ucide copii de câtiva ani biserica a inventat scuze care mai de care mai absurde, de exemplu, „a făcut sex cu Diavolul”, vă imaginați un nou născut sau un copil de câțiva ani făcând „sex cu Diavolul”?


Articole asemănătoare:

O femeie a fost ucisă pentru că nu credea în Dumnezeu

Creștinii își doresc ca cei ce nu cred în Dumnezeu să moară în chinuri

Inchiziția sau crimele creștinismului împotriva umanității

Creștinii sunt ignoranți?!

Creștinii sunt ignoranți?! – partea 2

Creștinii sunt ipocriți?!

Nu crezi În Dumnezeu? Îl ignori? Atunci, „să mori în cancer!”


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪