Noi abuzuri grave ale Poliției Române: tânăr craiovean ridicat de pe stradă și torturat cu sălbăticie, minor violat în arest și torturat

Corupția și abuzurile din România sunt la ordinea zilei:

  • Un tânăr craiovean a fost torturat cu sălbăticie de mai mulți polițiști din cadrul IPJ Dolj ce se aflau în timpul liber.
  • Un minor își spune mărturia șocantă despre cum a fost torturat și violat în arest de către animalele bolnave psihic din Polița Română.

Siguranță și încredere!

Nu prea cred!

Acești oameni au tupeul de a afirma că ne protejează?

Acești oameni au tupeul de a afirma că apăra siguranța cetățenilor?

„Mai spui ceva despre noi? Ne mai dai în gât? Mai comentezi? Te torturăm, îți torturăm soția, copiii și părinții. Nu te potolești nici atunci? Te arestăm și ucidem!”

Cu asemenea specimene printre noi eu sfătuiesc toți oamenii să-și achiziționeze arme pentru auto-apărare, oricine își poate achiziționa un electroșoc, spray paralizant sau pistoale de air-soft modificate – toate acestea se pot achiziționa fără permis port armă și fără aprobarea poliției.

Gândește-te că victima acestor abuzuri extrem de grave poate să fie copilul tău, soția, amicul tău și orice persoană dragă ție!


Un craiovean a formulat o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, în care a sesizat faptul că a fost bătut de mai mulți polițiști din cadrul IPJ Dolj, care se aflau în timpul liber. În certificatul medico-legal eliberat de IML Craiova se precizează că bărbatul a fost victima unei agresiuni fizice și are nevoie de 12-14 zile pentru vindecarea leziunilor suferite.

Craioveanul Ionuț Boceanu a formulat o plângere penală împotriva mai multor polițiști, pe care îi acuză că l-au snopit în bătaie în urmă cu aproape două săptămâni. Care ar fi fost motivul? Boceanu a declarat pentru GdS că totul a început după ce a sunat un craiovean care îl lovise pe un verișor al său.

Astfel, în plângerea depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, Boceanu a explicat că, în noaptea de 27 spre 28 iulie, în jurul orei 1.00, a fost sunat de un polițist craiovean pe care îl cunoaște din vedere și care i-a reproșat că a sunat o persoană. „Polițistul s-a interesat unde sunt și mi-a reproșat la telefon că l-am sunat pe un băiat, Răzvan, și nu l-am sunat pe el. I-am răspuns că sunt acasă, pe o bancă din fața blocului în care locuiesc. După această conversație, la circa 20 de minute, au oprit în fața blocului unde mă aflam patru autoturisme, un Audi, un BMW și două Dacii Logan. Din aceste autoturisme au coborât circa 15 persoane, printre care l-am recunoscut pe polițistul Petcu Dorin, pe finul lui, dar și pe alți polițiști îmbrăcați în civil, al căror nume nu îl cunosc, care miroseau a băuturi alcoolice.

Petcu Dorin a venit la mine, la banca pe care stăteam cu mai mulți verișori, și a spus: cine vrea să aibă de-a face cu noi să rămână, cine nu, să plece“, a povestit craioveanul. Mai departe, Boceanu spune că a fost urcat într-o Dacie Logan, unde a fost bătut de două persoane, după care a fost dus la sediul IPJ Dolj. „Petcu Dorin m-a căutat de arme albe și când a văzut că nu port, m-a lovit cu palma peste față, reproșându-mi că nu țin cont de el în oraș, că l-am sunat pe acel băiat care «este al lui». Finul său a scos o sabie și m-a lovit în umăr, dar nu cu partea care taie. Între timp, au ieșit părinții mei din casă, iar Petcu și ceilalți m-au încătușat și m-am introdus într-una din Daciile Logan. M-au fixat cu capul între scaunele din față și m-au bătut cu pumnii peste tot corpul, timp în care unul dintre ei mă ținea strâns de gât. Au dat o tură prin cartierul Craiovița Nouă în timp ce mă loveau, după care au mers la sediul IPJ de pe strada Amaradia, au intrat în curte și au oprit lângă punctul de pază“, a mai spus Ionuț Boceanu. După aceea, timp de aproximativ 20 de minute, același polițist Dorin Petcu ar fi încercat să-l convingă pe craiovean să nu depună vreo plângere, după care acesta din urmă a fost trimis acasă.


Poliția Română: la masă cu interlopii!


IPJ Dolj nu comentează, Parchetul cercetează.

Ulterior, Boceanu s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală (IML) Craiova, iar medicii legiști au stabilit că a suferit mai multe leziuni în urma unei agresiuni fizice. „Numitul Boceanu Ionuț prezintă leziuni ce s-au putut produce în data de 28.07.2016 prin lovire cu corp dur. Necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor“, se arată în certificatul medico-legal eliberat de IML Craiova.

Documentele medicale au fost atașate plângerii penale care a fost depusă de Boceanu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova vineri, pe 28 iulie.

GdS a întrebat reprezen­tanții Inspectoratului de Po­liție al Județului (IPJ) Dolj dacă, în urma plângerii depuse de Boceanu, a fost dispusă cercetarea disciplinară a unor polițiști, dar și care a fost motivul pentru care Ionuț Boceanu a fost dus la sediul IPJ Dolj în noaptea de 27 spre 28 iulie. Polițiștii doljeni au explicat doar că la IPJ Dolj nu fost depusă nici o sesizare privind incidentul în care ar fi fost implicați mai mulți polițiști.

„La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj nu a fost depusă nici o plângere sau sesizare cu privire la vreun incident în care să fie implicate persoanele la care faceți referire în solicitare. Având în vedere faptul că persoana în cauză a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru informații suplimentare vă îndrumăm să vă adresați unității de Parchet“.

La rândul lor, procurorii craioveni au explicat că, în baza plângerii depuse de Boceanu, a fost începută urmărirea penală într-un dosar ce privește comiterea mai multor infracțiuni. „La data de 01.08.2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrată o plângere penală formulată de către Boceanu Ionuț cu privire la împrejurările în care s-ar fi comis în dauna sa mai multe infracțiuni. În cauză a fost începută urmărirea penală pentru faptele de purtare abuzivă, abuz în serviciu, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate, însă nu putem să vă furnizăm alte date referitoare la starea de fapt sesizată ori la presupușii autori“, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.


Minor violat si torturat!


Surse:

http://www.gds.ro/Local/2016-08-08/politisti-din-ipj-dolj,-acuzati-ca-au-snopit-bataie-un-craiovean/

[link şters]


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪