Noi abuzuri grave ale Poliției Române: tânăr craiovean ridicat de pe stradă și torturat cu sălbăticie, minor violat în arest și torturat

Corupția și abuzurile din România sunt la ordinea zilei:

  • Un tânăr craiovean a fost torturat cu sălbăticie de mai mulți polițiști din cadrul IPJ Dolj ce se aflau în timpul liber.
  • Un minor își spune mărturia șocantă despre cum a fost torturat și violat în arest de către animalele bolnave psihic din Polița Română.

Siguranță și încredere!

Nu prea cred!

Acești oameni au tupeul de a afirma că ne protejează?

Acești oameni au tupeul de a afirma că apăra siguranța cetățenilor?

„Mai spui ceva despre noi? Ne mai dai în gât? Mai comentezi? Te torturăm, îți torturăm soția, copiii și părinții. Nu te potolești nici atunci? Te arestăm și ucidem!”

Cu asemenea specimene printre noi eu sfătuiesc toți oamenii să-și achiziționeze arme pentru auto-apărare, oricine își poate achiziționa un electroșoc, spray paralizant sau pistoale de air-soft modificate – toate acestea se pot achiziționa fără permis port armă și fără aprobarea poliției.

Gândește-te că victima acestor abuzuri extrem de grave poate să fie copilul tău, soția, amicul tău și orice persoană dragă ție!


Un craiovean a formulat o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, în care a sesizat faptul că a fost bătut de mai mulți polițiști din cadrul IPJ Dolj, care se aflau în timpul liber. În certificatul medico-legal eliberat de IML Craiova se precizează că bărbatul a fost victima unei agresiuni fizice și are nevoie de 12-14 zile pentru vindecarea leziunilor suferite.

Craioveanul Ionuț Boceanu a formulat o plângere penală împotriva mai multor polițiști, pe care îi acuză că l-au snopit în bătaie în urmă cu aproape două săptămâni. Care ar fi fost motivul? Boceanu a declarat pentru GdS că totul a început după ce a sunat un craiovean care îl lovise pe un verișor al său.

Astfel, în plângerea depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, Boceanu a explicat că, în noaptea de 27 spre 28 iulie, în jurul orei 1.00, a fost sunat de un polițist craiovean pe care îl cunoaște din vedere și care i-a reproșat că a sunat o persoană. „Polițistul s-a interesat unde sunt și mi-a reproșat la telefon că l-am sunat pe un băiat, Răzvan, și nu l-am sunat pe el. I-am răspuns că sunt acasă, pe o bancă din fața blocului în care locuiesc. După această conversație, la circa 20 de minute, au oprit în fața blocului unde mă aflam patru autoturisme, un Audi, un BMW și două Dacii Logan. Din aceste autoturisme au coborât circa 15 persoane, printre care l-am recunoscut pe polițistul Petcu Dorin, pe finul lui, dar și pe alți polițiști îmbrăcați în civil, al căror nume nu îl cunosc, care miroseau a băuturi alcoolice.

Petcu Dorin a venit la mine, la banca pe care stăteam cu mai mulți verișori, și a spus: cine vrea să aibă de-a face cu noi să rămână, cine nu, să plece“, a povestit craioveanul. Mai departe, Boceanu spune că a fost urcat într-o Dacie Logan, unde a fost bătut de două persoane, după care a fost dus la sediul IPJ Dolj. „Petcu Dorin m-a căutat de arme albe și când a văzut că nu port, m-a lovit cu palma peste față, reproșându-mi că nu țin cont de el în oraș, că l-am sunat pe acel băiat care «este al lui». Finul său a scos o sabie și m-a lovit în umăr, dar nu cu partea care taie. Între timp, au ieșit părinții mei din casă, iar Petcu și ceilalți m-au încătușat și m-am introdus într-una din Daciile Logan. M-au fixat cu capul între scaunele din față și m-au bătut cu pumnii peste tot corpul, timp în care unul dintre ei mă ținea strâns de gât. Au dat o tură prin cartierul Craiovița Nouă în timp ce mă loveau, după care au mers la sediul IPJ de pe strada Amaradia, au intrat în curte și au oprit lângă punctul de pază“, a mai spus Ionuț Boceanu. După aceea, timp de aproximativ 20 de minute, același polițist Dorin Petcu ar fi încercat să-l convingă pe craiovean să nu depună vreo plângere, după care acesta din urmă a fost trimis acasă.


Poliția Română: la masă cu interlopii!


IPJ Dolj nu comentează, Parchetul cercetează.

Ulterior, Boceanu s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală (IML) Craiova, iar medicii legiști au stabilit că a suferit mai multe leziuni în urma unei agresiuni fizice. „Numitul Boceanu Ionuț prezintă leziuni ce s-au putut produce în data de 28.07.2016 prin lovire cu corp dur. Necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor“, se arată în certificatul medico-legal eliberat de IML Craiova.

Documentele medicale au fost atașate plângerii penale care a fost depusă de Boceanu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova vineri, pe 28 iulie.

GdS a întrebat reprezen­tanții Inspectoratului de Po­liție al Județului (IPJ) Dolj dacă, în urma plângerii depuse de Boceanu, a fost dispusă cercetarea disciplinară a unor polițiști, dar și care a fost motivul pentru care Ionuț Boceanu a fost dus la sediul IPJ Dolj în noaptea de 27 spre 28 iulie. Polițiștii doljeni au explicat doar că la IPJ Dolj nu fost depusă nici o sesizare privind incidentul în care ar fi fost implicați mai mulți polițiști.

„La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj nu a fost depusă nici o plângere sau sesizare cu privire la vreun incident în care să fie implicate persoanele la care faceți referire în solicitare. Având în vedere faptul că persoana în cauză a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru informații suplimentare vă îndrumăm să vă adresați unității de Parchet“.

La rândul lor, procurorii craioveni au explicat că, în baza plângerii depuse de Boceanu, a fost începută urmărirea penală într-un dosar ce privește comiterea mai multor infracțiuni. „La data de 01.08.2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrată o plângere penală formulată de către Boceanu Ionuț cu privire la împrejurările în care s-ar fi comis în dauna sa mai multe infracțiuni. În cauză a fost începută urmărirea penală pentru faptele de purtare abuzivă, abuz în serviciu, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate, însă nu putem să vă furnizăm alte date referitoare la starea de fapt sesizată ori la presupușii autori“, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.


Minor violat si torturat!


Surse:

http://www.gds.ro/Local/2016-08-08/politisti-din-ipj-dolj,-acuzati-ca-au-snopit-bataie-un-craiovean/

[link şters]


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.