Bucuria, fericirea şi curățenia sufletului

Satanismul este despre bucurie și numai despre asta. Ne-am numit „Bucuria lui Satan” (Joy of Satan) pentru un motiv, deoarece Satan este despre bucurie, fericire, iar asta e şi metafizic, nu o fericire materială temporară, așa cum mulți ar dori să pretindă.

Scopul vieții, după cum puteți vedea, este de a alege pe ce să vă concentrați în decursul ei. Toată lumea are o experiență diferită față de viață, iar în conformitate cu puterea, curățenia și elevația sufletului vostru, aceasta poate să scadă în mod corespunzător.

Lumea este un loc frumos, iar această lume materială este și ea un loc frumos. Cu toate acestea, multe suflete, din cauza lipsei de cunoaștere spirituală și înțelepciune, sunt blocate la un nivel inferior plin de brutalitate și disprețuire – un „iad” viu, cum ar spune un idiot. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că nu există cunoștințe spirituale. Acesta este locul unde începe „căderea” totului, când forțele întunecate câștigă efectiv pârghii pentru a distruge omenirea și a zdrobi spiritul uman.

Există oameni bogați și oameni săraci, oameni care au o viață mai bună și alții care experimentează ce este mai rău. Toată lumea a avut parte atât de experiențe bune cât şi de cele rele. Spiritualitatea este, în primul rând, abilitatea de a elimina ignoranța.

O persoană care se “bucură” de viață ca un animal, fără să înțeleagă nimic, este egală cu un animal. Ei nu au înțeles adevărata semnificație a bucuriei, care înseamnă de fapt să fi o ființă conștientă și să-ți apreciezi existența. Ei trăiesc în mod servil, ca niște roboți. În același mod, suferința care rămâne întotdeauna asupra suferinței lor, fără a încerca să o înțeleagă sau să o depășească spre o înțelegere mai înaltă, sunt la fel ca animalele și chiar mai rău decât tipul de persoane de mai sus.

Ceea ce lipsesc din ambele părți este ÎNȚELEPCIUNEA și un simț al RESPONSABILITĂȚII. Acum facem ceea ce facem nu din cauza lacrimilor, a tristeții sau pentru că ar trebui să fim „triști” cu privire la această lume (desigur, putem experimenta asta), ci pentru că trebuie să trecem peste această situație. Suntem RESPONSABILI. Oamenii care au cunoștințe spirituale devin responsabili de unii singuri și acest lucru se extinde în afară. Alegem responsabilitatea și cunoștințele mai mult decât ignoranța fericită sau bolnăvicioasă, pentru că ambele te conduc nicăieri în cele din urmă.

Toate sistemele inamice se concentrează pe depresie, tristețe, vinovăție, senzația că trebuie să mori, pe faptul că trebuie să te concentrezi și pe moartea ta, chiar și moartea lumii ca lucru pozitiv. Acest lucru este deliberat, iar mințile demente ale sufletelor distruse și mai multe forțe corupte le-au creat pentru un motiv. Asta s-a extins și a creat o lume a imaginii pe care oamenii au avut în mintea lor.

De ce s-a întâmplat asta? Deoarece cunoașterea a fost îndepărtată forțat. Inamicul, creștinii, toate aceste creaturi spurcate, ca să adauge și o consecință a acestei stricăciuni, învinovățesc omenirea mai presus de tot. Se spune în mod deschis chiar și în învățăturile lor că ei au cauzat această decădere în mod deliberat, pentru că noi am fost “rase” diferite de ei.

Mă opun evreilor pentru că până acum nu s-a întâmplat o crimă similară în istoria cunoscută a omenirii. Pentru că, după ce au furat un sistem universal care aparținea tuturor, l-au făcut numai pentru o rasă specifică, excluzând din toate celelalte ființe umane capacitatea lor de a evolua și, pe deasupra, au plănuit să-i omoare pe toți ceilalți oameni de pe planetă. Dacă pornești de la acel punct, vei vedea că aceste crime sunt urâciuni, fiind împotriva voinței oricărui „creator” sau a „naturii”, a „universului” sau a oricărei guvernări a evoluție. Dacă ar fi existat o ființă omnipotentă, deja i-ar fi doborât. Dar noi putem înțelege că o ființă omnipotentă nu poate exista. Acest lucru este cunoscut întregului univers.

Există totuși numeroase ființe care formează o putere măreață până aproape de omnipotență, şi aceștia sunt Zeii noștri. Iar pentru cele de mai sus, evreii vor fi pedepsiți.

Acestea sunt infracțiuni spirituale abominabile împotriva vieții. După ce au spus şi au făcut cele de mai sus, ei au spus şi faptul că vina le-a aparținut victimelor ce au fost distruse. Acest lucru este trist, dar răspunsul nu ar trebui să fie tristețea, ci mai degrabă responsabilitatea. Tristețea și lacrimile nu vor rezolva o mare parte din această problemă, deoarece sunt doar exprimări umane a durerii ușor de înțeles. Omenirea are nevoie de o răscumpărare reală în schimb.

Fericirea pentru o persoană spirituală are un nivel. Când mergi să-ți cumperi o lampă pentru a lumina casa sufletului tău, ești bineînțeles fericit și bucuros. Cu toate acestea, atunci când această lampă se deschide, poți vedea multă murdărie. La acest punct câțiva oameni au închis lampa sau nu au vrut să vadă ce este în acea cameră. Acest lucru le-a provocat durere nesfârșită sau iluzii. Deoarece vor purta veșnic cu ei această cameră, indiferent dacă le place sau nu.

Satanistul Spiritual deschide această lampă și, bineînțeles, poate exista un sentiment de urâciune sau chiar teroare cu privire la ceea ce vede. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să știe că în suflet există condiții mai înalte. Totuși, nu trebuie să disperi și să pierzi vremea, ci trebuie să începi curățarea. Curăță-ți sufletul secțiune după secțiune, ca pe un palat uriaș, și apoi poți locui fericit în el. După care fericirea devine o stare consistentă, o cauză în sine, care este permanentă.

Dacă ești trist sau dacă înțelegi ce se întâmplă acolo, trebuie să lupți. Vei dori asta, cu mai multă acuratețe. Cei care vor să plângă de „căderea omului” ar putea, de asemenea, să se alăture creștinismului și să dea lumii energii negative și lacrimi, pentru toată existența lor limitată, doar ca să sape mai adânc această gaură în care a căzut omenirea. Satanistul adevărat este cel care alungă această tristețe, pe care inamicul a alterat-o în faptul că Satan reprezintă împărăția „cărnii” și prin asta au încriminat bucuria. El merge cu lumânarea sa, în tăcere și înțelepciune și luminează întunericul, astfel încât să se poată vedea.

Într-adevăr, lupta care arată responsabilitatea este mult mai bună decât orice „tristețe”. Dacă nu simți nevoie de ați curăța propria casă, înseamnă că nu ai înțeles nimic și nu ai aprins lampa în mod corespunzător sau nu ți-ai dorit să vezi ce se află în propria ta casă, ca să spun aşa.

Cei care luptă nu pot fi „trişti“ în sensul tipic, şi chiar dacă aceasta e starea lor „normală”, îi va părăsi. Îi părăsește pentru că ei fac ceva în legătură cu „tristețea” sau simțul dreptății lor. Datorită luptei consistente, ea se îndepărtează pentru totdeauna. Asta creează un sentiment de curățenie interioară și euforie. Este un catartic.

Să plângi şi să te vaieți cu privire la condiția umană în timp ce nu faci nimic este ipocrit și mortal.

Poți lupta și cu bucurie şi să fi de două ori mai eficient. Aceasta e o cale a bucuriei. Căutarea și dorința noastră este de a promova bucuria și conștientizarea, spiritualitatea și lucrurile de această natură, nu jalea. Există deja destulă tristețe în această lume. Oamenii trebuie să-și recapete drepturile la bucurie și fericire prin re-dezvoltarea capacității lor de a experimenta spiritual ceea ce ne-a oferit în mod liber existența.

Să nu privim Bucuria lui Satan (Joy of Satan) doar ca pe un nume, ci ca pe o semnificație. Acesta este Satan, exprimându-se pe sine și propriile obiective cu privire la lume, care sunt bucuria și conștientizarea spirituală. Acestea au fost obiectivele sale chiar și în povestirile și literatura propriilor dușmani, datorită cărora omenirea și Zeii au fost „blestemați”. Acest lucru poate crea un paradis nu numai în universul material, ci și în lumea spirituală veșnică. Acesta este obiectivul Satanismului Spiritual, pentru toți cei care doresc ca asta să se manifeste, dar și pentru lume.

Bucuria de sine este garantată dacă urmezi decretele lui Satan, avansezi și crești în putere, înțelepciune și conștientizare. Acest lucru garantează un suflet fericit şi te încarcă cu bucuria lui Satan pentru totdeauna. După cum spunea Nietzche, trebuie să scuturi spiritul de „gravitate” și tristețe.

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5474


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪