Un răspuns celor ce susțin că Dacii erau creștini și celor ce susțin că, creștinismul, islamul și iudaismul nu lucrează pentru aceeași agenda

Crestinismul, islamul si iudaismul (iudaismul este religia evreilor) sunt toate religii avraamice.

Religiile avraamice sunt credințe monoteiste, originea lor comună fiind profetul Avraam – sau aceste religii recunosc cel puțin o tradiție spirituală identificată cu Avraam.

Cele mai vechi religii avraamice sunt (în ordinea cronologică a inființării lor): iudaismul, creștinismul și islamul.

Islamul este o religie avraamică, crestinismul la fel, avându-și bazele în iudaism.

Creștinismul este derivat din iudaismiudaismul este religia evreilor.

*Oricine poate verifica și confirma aceste lucruri – chiar și pe Wikipedia.

Toate religiile evreiești/avraamice se completează si se îmbină perfect una cu alta (chiar dacă musulmanul îl ucide/urăște pe creștin, creștinul ucide/urăște păgânul, etc) și își au originea în Tora evreiască.

Aceste programe religioase se imbină perfect unul cu altul și lucrează pentru a îndeplini scopurile celor ce au creat aceste programe religioase (scopurile evreilor), printre care acelea de a crea dezbinare / ură între oameni, dezbinarea ne-evreilor și într-un final obținerea controlului lumii în mod total – de către evrei.

Ei creeaza cauza, ei aduc rezolvarea – toate pentru avansarea agendei lor.

Toate aceste lucruri, inclusiv situația actuală din Europa, au fost toate profețite și scrise în Biblie și Coran. Toate acestea sunt profeții evreiești îndeplinite, profeții în care miliarde de oameni canalizează energie psihică, pentru a le îndeplini.


Pentru a înțlege aceste lucruri, îți recomand să citeși următoarele articole:


Dacii NU erau creștini

Un lucru pe care l-am observat des în ziua de astăzi sunt oamenii ce se auto-intitulează „daci creștini„.

Vreau ca toți să cunoască că DACII nu erau creștini, DACII erau păgâni și aveau Zeii lor (Zeii aveau diferite nume în diferite culturi/popoare/locuri). Termenul de „DAC CREȘTIN” este parodoxal.

Dacii nu-l venereau în nici un caz pe „Dumnezeul” iudeo-creștin sau pe „Isus”.

Isus, conform Bibliei, nici nu exista în timp ce Dacia exista (a apărut după). Dacii aveau Zeii lor (Zamolxis, Bendis, etc) și aveau practicile lor păgâne.

Mulți încearcă să îngroape cu nerușinare istoria și s-o altereze cu minciuni. Mai au puțin și spun că Zamolxis era Iehova / „Dumnezeul” iudeo-creștin și Zeița Bendis era Fecioara Maria (paradoxal, din nou, pentru că Isus nici măcar nu apăruse în timp ce Dacia exista).

În Dacia doar cei mai puternici și iscusiți oameni (d.p.d.v spiritual) ajungeau regi și conducători, toți regii/conducătorii erau extrem de iscusiți în practicarea magiei și în practicile spirituale păgâne.

*Ca și în Egiptul Antic, unde doar cei mai puternici și iscusiți în ale magiei și practicilor spirituale ajungeau conducători și faraoni.

*Când scriu magie (vrăjitorie) mă refer la capacitatea de a obține ce dorești prin tăria sufletului și prin puterile minții/ale sufletului.

Religia dacilor

Dacii obținuseră deja un grad înalt de civilizație până să ia pentru prima dată contact cu romanii. Ei credeau în nemurirea sufletului și considerau moartea ca o simplă schimbare de țară. Conducătorul preoților avea o poziție importantă ca reprezentant al zeității supreme, Zamolxis/Zalmoxis/Zalmoksha, pe pământ, fiind de asemena și sfătuitorul regelui.

Co-guvernarea preot-rege în Dacia (regele fiind în cele din urmă, mult mai puternic) este similară cu relația Enaree-rege (la sciți), druid-rege (la celți) și chakravartin-yogin (în India), urmând astfel un model comun în nordul Eurasiei al acelor vremuri.

În afară de Zamolxis/Zalmoxis (numit și Gebeleizis de către unii dintre ei), dacii mai credeau și în alte zeități, Derzelas și Bendis, cu toate ca existența lor nu a fost confirmată prin surse de natură arheologică.


Referințe:


*Dacia – Wikipedia, enciclopedie liberă

*The Oxford illustrated history of prehistoric Europe – Barry Cunliffe – Oxford University Press – 2001


– Articol scris de „Seruah”


Te invit să studiezi secțiunea „Islamul Expus” și siteul www.creștinismulepxus.blogspot.com, pentru a te convinge de aceste lucruri.


Îți recomand să citești și următoarele articole:

Inchiziția sau o parte dintre crimele creștinismului

Sistemul de magie evreiesc, cum folosesc inamicii magia și felul în care funcționează magia în general

Ce supără un evreu?


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪