CactusVPN – unul dintre cele mai rapide și sigure VPN-uri ce le-am testat

CactusVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri ce le-am testat până acum.

Viteza este incredibil de bună, oferă suport pentru toate procoalele (OpenVPN, L2TP/IPSec, IKEv2, SSTP, SoftEther și PPTP), deține mai multe servere în România, Germania, Statele Unite ale Americii, Canada, Anglia și Olanda.

Ceea ce m-a făcut să aleg serviciile oferite de CactusVPN este faptul că nu păstrează loguri (activitate clienților), vă puteți convinge de calitatea serviciilor optând pentru o demonstrație de 24 de ore. CactusVPN oferă acces total la toate serverele și la toate serviciile conturilor de probă ca și clienților ce au achiziționat de la ei.

Pentru a vă convinge de aceste lucruri puteți testa gratuit, timp de 24 de ore serviciile oferite (click aici) – nu este necesar card de credit pentru a testa servicii.

Serverele le puteți folosi și pe post de proxy, pe porturile 81, 8080 și 3129, personal folosesc mereu câte un proxy pe browser, pentru o securitate sporită. Viteza este incredibil de bună, nu sesizez mare diferență între navigatul fără proxy și VPN și navigatul cu VPN și proxyul de la CactusVPN.Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪