Cască pentru protecție psihotronică, protecție radiații, protecție vrăji și blesteme, protecție radionică

Schimbarea nu va începe niciodată din alții ci din noi, întrucât degeaba construim un pod dacă ei aleg sa o ia tot prin apă și să se înnece. Prin acest site, prin articolele mele, pentru că îmi doresc libertate, demnitate, etică, vreau să arăt că de la Decebal la Vlad Țepeș, până la Ad*** H*****, suntem, sunt săturați de voi, pregătiți și vom rezista. Oamenii de rând spun că s-au săturat, nu suntem animalele evreimii, așa cum ne numesc evreii în talmud.

O completare a articolului despre protecția psihotronică și protecția împotriva dispozitivelor de control mental, radionice, psihotronice, dispozitive pe baza de ultra și infra sunete, microunde, etc. Este o simplă improvizație pentru oamenii de rănd, prețul ei nedepășind 100 lei anual. Comandă 10-20 de pietre de Turmalină Neagră rulate, prețul unei pietre este de câțiva lei iar Turmalina Neagră este un bun emițător de infraroșu și piezelectricitate cât și un bun protector împotriva tuturor tipurilor de radiații nocive. Se vinde și găsește pe internet, în magazine online, mulți vând la supra-preț, cine caută atent va găsi cel mai iefin preț pentru Turmalima Neagră. Mai comandă 3-4 șăpci să ai de rezervă și cumpără-ți câteva tuburi de superglue. Acum lipește, folosindu-te de superglue, pietrele de Turmalină Neagră pe șapcă, ca în imaginile atașate mai jos. Asigură-te că nu curge superglue pe partea pietrei ce face contactul cu pielea, capul și / sau părul. Casca de protecție făcută în casă este acum numai bună de purtat, nimeni n-o va sesiza ușor și o poți înlocui cu alta oricând, dezlipind și lipind pietrele pe altă șapcă. Pe lângă protecție îți va crește și nivelul Chi-ului / bioelectricității cât și al câmpului corpului tău electromagnetic. Tunde-te cât mai scurt posibil. Poartă casca și în somn. Dacă te simți trist, atacat psihotronic, auzi voci, ești slăbit psihic și fizic, torturat psihic sau cu sistemul nervos la pământ, te asigur că această metodă ce nu depășește 100 lei anual va reduce cu peste 70% atacurile psihice și-ți va crește nivelul bioelectricității. Nu folosi alt tip de pietre, recomand doar Turmalină Neagră.

Imagini / sugestie prezentare improvizație cască pentru protecție vrăji, blesteme, atacuri oculte, atacuri psihice, psihotronice, radionice, etc:

Pentru crearea unui scut electromagnetic puternic, poți folosi și magneti de neodim (discuri mici). De asemenea, îți poți confecționa propria bandă elastică din Turmalină Neagră și magneți de neodim (poți lipi și o banda magnetică pe ea), pe care s-o atașezi în orice zonă a corpului.

Te invit să citești în continuare și:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪