Cât de mult respectă şi protejează islamul femeile şi viaţa? – „Tânără pakistaneză ucisă şi torturată”!

Cât de mult respectă şi protejează islamul femeile şi viaţa? – „Tânără pakistaneză ucisă şi torturată”!

O tanara pakistaneza a murit miercuri dupa ce a fost torturata si arsa de vie in nord-estul tarii, pentru ca refuzat o cerere in casatorie din partea fiului fostului sau sef, a anuntat politia si rude ale acesteia, citate de AFP.

Maria Sadaqat, 19 ani, a fost atacata luni de un grup de persoane in satul Upper Dewal, in apropiere de Muree, un loc de vacante estivale situat in apropierea capitalei Islamabad.

„A fost torturata si apoi arsa de vie. Am dus-o la spital la Islamabad, dar a murit in urma arsurilor astazi”, a declarat Abdul Basit, unchiul victimei.

Rudele, aflate in doliu, au protestat si au plans in momentul in care politia transporta cadavrul victimei spre o alta cladire, pentru autopsie.

Potrivit lui Basit, nepoata sa a fost atacata de directorul unei scoli private unde tanara a predat si de prieteni ai acestuia, dupa ce a refuzat sa se casatoreasca cu fiul sau.

„Era divortat si de doua ori mai in varsta decat ea, a refuzat propunerea si a demisionat”, a spus Basit. „Au sfarsit prin a o ataca”.

Potrivit politiei, tanara a afirmat, intr-o declaratie scrisa pe patul de moarte, ca a fost atacata de director si de alte patru persoane.

„Am arestat cel putin unul dintre suspecti, ceilalti sunt cautati”, a precizat ofiterul care conduce ancheta, Mazhar Iqbal.

Este a doua oara in mai putin de o luna cand o femeie este arsa de vie in aceasta tara pentru astfel de motive.

O tanara acuzata ca a ajutat o prietena sa fuga cu un barbat a fost strangulata si apoi arsa la ordinul consiliului local al unui sat din nord-vestul tarii, in 29 aprilie.

In fiecare an in Pakistan sute de femei sunt ucise de rude sub pretextul apararii „onoarei” familiei.

Sursa: hotnews.ro, miercuri, 1 iunie 2016.


Îţi recomand şi următoarele articole:

Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Un musulman ajuns în Europa recunoaşte că musulmanii au venit să ISLAMIZEZE Europa!

O femeie a fost VIOLATĂ, chinuită şi UCISĂ cu bestialitate în Suedia – FOTO

19 fete încuiate în cuşti şi arse de vii de către „ISIS” pentru că au refuzat să devină sclave sexuale pentru terorişti

Incidentul de la Koln s-a repetat: migranţi musulmani au agresat din nou femei în Germania

Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Iblis şi Djinni – Zeii Originali


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪