Cât de mult respectă şi protejează islamul femeile şi viaţa? – „Tânără pakistaneză ucisă şi torturată”!

Cât de mult respectă şi protejează islamul femeile şi viaţa? – „Tânără pakistaneză ucisă şi torturată”!

O tanara pakistaneza a murit miercuri dupa ce a fost torturata si arsa de vie in nord-estul tarii, pentru ca refuzat o cerere in casatorie din partea fiului fostului sau sef, a anuntat politia si rude ale acesteia, citate de AFP.

Maria Sadaqat, 19 ani, a fost atacata luni de un grup de persoane in satul Upper Dewal, in apropiere de Muree, un loc de vacante estivale situat in apropierea capitalei Islamabad.

„A fost torturata si apoi arsa de vie. Am dus-o la spital la Islamabad, dar a murit in urma arsurilor astazi”, a declarat Abdul Basit, unchiul victimei.

Rudele, aflate in doliu, au protestat si au plans in momentul in care politia transporta cadavrul victimei spre o alta cladire, pentru autopsie.

Potrivit lui Basit, nepoata sa a fost atacata de directorul unei scoli private unde tanara a predat si de prieteni ai acestuia, dupa ce a refuzat sa se casatoreasca cu fiul sau.

„Era divortat si de doua ori mai in varsta decat ea, a refuzat propunerea si a demisionat”, a spus Basit. „Au sfarsit prin a o ataca”.

Potrivit politiei, tanara a afirmat, intr-o declaratie scrisa pe patul de moarte, ca a fost atacata de director si de alte patru persoane.

„Am arestat cel putin unul dintre suspecti, ceilalti sunt cautati”, a precizat ofiterul care conduce ancheta, Mazhar Iqbal.

Este a doua oara in mai putin de o luna cand o femeie este arsa de vie in aceasta tara pentru astfel de motive.

O tanara acuzata ca a ajutat o prietena sa fuga cu un barbat a fost strangulata si apoi arsa la ordinul consiliului local al unui sat din nord-vestul tarii, in 29 aprilie.

In fiecare an in Pakistan sute de femei sunt ucise de rude sub pretextul apararii „onoarei” familiei.

Sursa: hotnews.ro, miercuri, 1 iunie 2016.


Îţi recomand şi următoarele articole:

Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Un musulman ajuns în Europa recunoaşte că musulmanii au venit să ISLAMIZEZE Europa!

O femeie a fost VIOLATĂ, chinuită şi UCISĂ cu bestialitate în Suedia – FOTO

19 fete încuiate în cuşti şi arse de vii de către „ISIS” pentru că au refuzat să devină sclave sexuale pentru terorişti

Incidentul de la Koln s-a repetat: migranţi musulmani au agresat din nou femei în Germania

Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Iblis şi Djinni – Zeii Originali


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪