Cât de nocive sunt filmele Hollywodului și filmele din ziua de astăzi în general, desenele animate sau animeurile

În mai toate filmele, se promovează, drogurile, prostituția, curvia și degradarea ființei umane, sexualitatea alterată și coruptă (ca și industria  pornografică, care îți împinge o mentalitate de  sclav, tortură și umilință: „adoră să îți violeze  cineva nevasta în fața ta, s-o împarți cu toți,  sa te simți umilit și legat, în timp ce alții te  umilesc, violează și dacă se poate și urinează în  gura ta, e în regulă să ajungi o prostituată, plătită de toți să ți-o tragă, e la modă și e  cool„, aceasta este degradare a ființei umane și distrugerea rațiunii, toate acestea nu vin de la Satan).

Câti sataniști spirituali există în lume pedofili și violatori? Niciunul. Câti creștini sau preoți creștini? Nu putem ține numărătoarea. Creștinismul suprimă sexualitatea, ca apoi să se  creeze o obsesie pentru lucrurile interzise, va  ieși orice altceva, doar sexul natural și frumos  nu. Ori suprimarea definitivă a funcției sexuale, ori obsesie pură (ținută ascunsă sau nu) pentru sex cât mai degradant. Pentru că ei asta fac (cei  ce au creat programele asemănătoare creștinismului și creștisnimul): dezechilibrează sufletul uman, alterează, corup, parazitează și distrug naturalețea și echilibrul.

Sunt împinse doar idei nocive și nesănătoase. Cunosc pe cineva care a văzut filmul Requiem for a Dream, ce, conform celor ce au realizat filmul, era chiar împotriva drogurilor, rezultatul a fost că, acea persoană, a început să consume droguri și și-a dorit să fie prostituată, exact ca în acel film, s-a asociat cu personajele principale. A primit un model cognitiv și și-a dorit să fie exact ca acolo. În mai toate filmele este vorba de crime, prostituție, curvie, consum de droguri, degradarea ființei umane, sexualitate pervertită și alterată, care nu are nimic de a face cu sexualitatea naturală și frumoasă și ceea ce este ființa umană.

Oamenii, au mai mereu tendința să se asocieze cu personajele principale ale filmului. Există, la polul opus, oameni ce se asociază întotdeauna doar cu „băieții răi”. Oricum este, filmele din ziua de astăzi, animeurile sau desenele animate, sunt extrem de nocive pentru buna dezvoltare, naturală, fără influențe nesănătoase. Ideile din aceste filme sau desene animate, indiferent că este vorba de personajul principal sau de „băieții răi”, cu oricare te asociezi, sunt nocive pentru dezvoltarea naturală, antică și sănătoasă a omului (citește și articolul în care este scris că lumea antică nu a fost primitivă). Ca și cu chipsurile, coca-cola și fast food-ul. Ele „sunt cool”, „sunt la modă”, „toată lumea o face, toată lumea le face reclamă, hai și tu!”, în realitate sunt extrem de nocive corpului uman, conținând doar chimicale și otravă pentru corp. Asemeni creștinismului, care, vine cu un ambalaj frumos, „dragoste, e pentru binele vostru, toată lumea o face”, în realitate este sclavie, tortură, umilință, degradarea ființei umane, războaie, incest și prostituție, canibalism, jertfe umane și animale și multe alte lucruri nesănătoase, chiar și implantarea microcipurilor în masă a fost stabilită, în apocalipsa, aruncându-se toată vina pe Satan. Miliarde de oameni chiar nu realizează că lucrează și donează energie continuu, care urmează să se materializeze și în fizic, pentru a împlini apocalipsa, Multe dintre aceste lucruri, despre creștinism, au fost expuse pe siteul web www.crestinismulexpus.blogspot.com, este risipă de timp să le transcriu și oricum nimeni n-ar avea timp să citească ceva atât de lung, într-un simplu articol.

Filmele și desenele animate creează și dependență. În loc să meditezi, să evoluezi psihic și spiritual, să cauți adevărul, să te recreezi într-o manieră constructivă și utilă, preferi să vezi filmele Hollywoodiene sau desenele animate/animeurile, care, în realitate, sunt otravă pentru minte.

În multe filme se dă întotdeauna vina pe Satan, ca un țap ispășitor. Ca și în viața de zi cu zi. Am scris mai sus, ceea ce vedeți astăzi în filme, este doar transpunerea a ceea ce gândesc oamenii și ce fac și acele filme la rândul lor, răspândesc mai departe aceste idei. Toți oamenii au început să creadă că, Zeii Antici ai Egiptului sau Sumeriei Antice, care au precedat cu mult invenția creștinismului, ce au fost etichetați ca monștri cu coarne, sunt de vină pentru tot răul din lume și intenția lor este de a aduce doar rău și orice înseamnă rău, degradare și minciună, pentru că asta sunt învățați de când se nasc. Ce era în lumea antică o normalitate, a devenit acum ceva anormal, cum ceea ce se întâmplă astăzi poate deveni anormal în viitor. Aceste lucruri sunt false, cum că, Zeii Antici ai Sumeriei, etichetați ca Demoni, aduc doar rău și aruncă plăgi asupra omenirii și sunt nedovedite, sunt Zeii Antici și Reali ai omenirii, însă cei mai mulți au spiritul de turmă extrem de puternic, lipsiți de rațiune sau discernământ, cred orice poveste, asemenea unui copil dus cu zăhărelul, ei nu-și pun întrebări prea multe. Ei repetă continuu ceea ce le este trâmbițat în minte de când se nasc și acest lucru este normal și se poate explica, din moment ce asta sunt obligați să creadă și îndoctrinați forțat si sistematic de la naștere. Cineva spunea că, dacă ne-am naște și am crește într-un spital de psihiatrie, i-am numi nebuni și anormali pe cei din afara lui. Ființa umană poate să fie asociată cu un computer sau robot, deși, ea nu este chiar un computer sau robot, însă se poate asocia. Mai exact creierul și mintea. Cum o programezi, așa o ai. Suntem și ne exteriorizăm conform a ceea ce vedem, auzim, gândim și ceea ce am văzut, am auzit. Ideile acestea, pe care majoritatea le consideră perfect normale, sunt răspândite la rândul lor în filme, muzică, animeuri, desene animate, etc. Este logic, cât timp majoritatea asta sunt îndoctrinați și răspândesc la rândul lor aceleași lucruri și tocmai am explicat de ce.

Satan și oamenii lui Satan, puțini la număr, fără putere financiară, politică și influență mare, dețin mass-media, sistemele de comunicații, instituțiile religioase, guvernele lumii, marile companii, marile companii pe internet, sistemul bancar, Hollywoodul și industria cinematografică, ș.a.m.d? Este o întrebare, nu o afirmație.


– Articol scris de „Seruah”.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪