Cât obține Israelul din banii plătitorilor de taxe americani și taxa mâncării cușer (kosher)

Cât obține Israelul din banii plătitorilor de taxe americani:

Pe lângă cele spuse în articolul citat mai jos, toți acești bani sunt primiți de Israel, pe lângă nenumăratele miliarde de dolari pe care comunitatea evreilor le-a obținut pe gratis, din constrângerea Germaniei prin intermediul „holoco$tului”:

„În conformitate cu un articol recent al ziarului New York Times, plătitorii de taxe din America au oferit peste 77 de miliarde de dolari națiunii evreiești a Israelului, începând cu anul 1967. Acest program al cadourilor uriașe din partea guvernului american, oferă aproximativ $16,500 fiecărui evreu (bărbat, femeie și copil) din națiunea israeliților (evreilor). O mare parte din această sumă este rezultatul activităților comitetului americano-israelian al afacerilor publice, unul dintre cele mai mari 80 lobby-uri evreiești din Washington.

Interesul acestor lobby-uri constă în determinarea parlamentarilor și alegerea de senatori care să continue statutul favorizat al Israelului ca națiune, în guvernul american. De exemplu, cadourile făcute către potențialii candidați la alegerile din 1989-1990 s-a ridicat la 8 milioane de dolari, în conformitate cu rapoartele comisiei alegerilor federale. Drept rezultat al acestor șpăgi, doar anul trecut, Israel a avut succesul de a obține aproape 10 miliarde de dolari din ajutoare. Guvernul american nu are niciun drept de a interfera cu felul în care sunt cheltuiți acești bani. Orice încercare de a monitoriza ceea se întâmplă cu ajutorul bănesc reprezintă o insultă la adresa guvernului israelian, care pretinde că este un stat suveran și nimeni nu ar trebui să se amestece în chestiunile lor interne. Noi avem un singur scop: să le dăm din ce în ce mai mulți bani.

Această națiune minusculă cu doar 4 milioane de cetățeni primește aproximativ o treime din ajutoarele pe care le oferim altor țări, în timp ce ajutoarele pentru alte țări din America Centrală și națiunile africane scad, ajutoarele pentru statul israelian cresc. Diagrama de mai jos arată suma ajutoarelor militare și economice oferite Israelului de când Israelul a fost înființat pe pământ arab, în 1948. Secțiunea în negru reprezintă împrumuturile, iar secțiunea în alb reprezintă darurile. Diagrama nu ilustrează alte tipuri de ajutoare, cum ar fi pentru transport, educație, servicii de sănătate, etc.”


Taxa mâncării cușer:

[sau escrocheria adusă consumatorului]

Taxa mâncării cușer (kosher) este cea mai mare fraudă adusă consumatorului, de pe faţa pământului. Examinează fiecare aliment din dulap şi verifică dacă au una din inscripţiile (U) sau (K). Aceste simboluri reprezintă o „binecuvântare” evreiască şi dacă le găseşti, înseamnă că ai plătit o taxă unui grup religios evreu, fără să şti şi fără să vrei. Acestea nu se vor găsi întotdeauna pe faţa ambalajului; pot fi ascunse în mijlocul imprimeului minuscul de lângă sigiliul etichetei. Acest cod criptat are de-a face cu codul ebraic, o tâlhărie care arată puterea evreilor în Europa, Statele Unite și multe alte locuri.

(U)-ul încercuit, uneori însoțit de cuvântul „Parve”, înseamnă Uniunea Evreilor Ortodocşi (UEO), iar (K)-ul înseamnă „cușer” (KOV K). Nu le vei găsi pe amândouă pe acelaşi ambalaj. Aceste simboluri semnifică faptul că producătorul produsului a plătit o taxă evreilor pentru ca nişte rabini să „binecuvânteze” aceste produse alimentare.

Nu confunda aceste litere cu ® – Marcă Înregistrată, sau © – Drepturile de Autor. Probabil şi aceste litere se vor găsi în acelaşi loc. Tocmai ai descoperit ceea ce evreii numesc „hechsers”, un cod al înşelăciunii, găsit pe majoritatea alimentelor.

În 1959 Jurnalul Wall Street a estimat acest bacşiş dat evreilor la aproximativ 20 de milioane de dolari. Asta s-a întâmplat acum 50 de ani. De atunci, Jurnalul Wall Street, care este un ziar evreiesc, a rămas tăcut cu privire la această problemă. În zilele noastre, se crede că acest furt a ajuns la sute de milioane de dolari. Postarea evreiască din 30 iulie 1976 raporta că Rabbi Harvez Sentor recunoştea faptul că Kov K era oafacere bănoasă”. UEO obţine exact acelaşi impozit ca şi Kov K, în exact acelaşi mod.

Bineînțeles că evreii încearcă să justifică aceste „binecuvântări” în orice fel posibil, însă ele nu se reduc decât la înşelăciune şi jaf „legal” pentru Gentili. Se pare că, cu toate că evreii reprezintă doar 2.9% din populaţie, Neamurile nu au opţiunea de a înlătura această „taxă” sau eliminarea minusculelor litere evreieşti de pe produsele cumpărate.

Dacă aceasta nu era o ceremonie religioasă bizară – aprobarea de către rabini a mâncării şi a produselor alimentare preparate într-un mod special pentru o dietă neobişnuită – atunci de ce nu sunt incluse şi pe buretele de sârmă pentru vase şi ustensilele de bucătărie? Evreii au într-adevăr o dietă ciudată! Dacă aceste „binecuvântări” sunt atât de importante pentru evrei, atunci de ce au o taxă pentru ele? E de crezut că doresc să acorde gratis acest serviciu – pentru beneficiului propriilor lor oameni – şi eventual să plătească ceva companiilor producătoare de produse alimentare, pentru furnizarea acestor identificare cușer. Însă lucrurile stau exact pe dos – companiile trebuie să plătească pentru a afișa marca cușer.

Din moment ce evreii reprezintă un procent mic al populaţiei, de ce de ce trebuie Gentilii să scoată această „taxă” tâmpită din buzunarul lor? De ce au fost consumatorii Gentili atât de tăcuți pentru atât de mult timp în legătură cu această fraudă perfectă a evreilor? Şi din moment ce această povară vine sub forma unei „taxe”, nu ar trebui ca Gentilii să aibă dreptul de a ştii unde şi cum sunt aceşti bani cheltuiţi? Cum se poate întâmpla că evreii scapă cu acest jaf ziua în amiaza mare? Răspunsul este că agenţiile evreieşti care binecuvântă produsele alimentare au o putere enormă prin intermediul dominației evreieşti asupra distribuţiei şi comerţului.. iar evreii posedă presa americană. Dacă un producător de produse alimentare nu se conformează, aceasta va atrage după sine boycott-ul evreiesc a produsului și eventual reclama negativă prin mediile de informare! Adică falimentul!

Cam aşa lucrează această schemă ingenioasă. Un rabin ortodox va aborda o companie şi va avertiza proprietarii că dacă produsul lor nu este recunoscut drept cușer, sau „potrivit pentru consumul de către un evreu”, vor înfrunta boycott-ul fiecărui evreu. Odată ce se conformează acestui şantaj, le este cerut să păstreze suma totală plătită rabinilor anual, strict secret!

Creşterea acestei ilegalităţi cușer nu a fost nimic mai puţin decât fenomenală. În 1960, doar 225 produse alimentare plăteau taxa cușer. Până la 1966, aceste numere au crescut la 476 şi au sărit la 1.000 până la 1974. Astăzi, un număr impresionant de 17.500 companii au fost intimidate să plătească această taxă.

Cum funcţionează taxa cușer:


Uniunea Rabinilor Ortodoxi care publică simbolurile (U), deţin 80% din afacerea certificării cușer. Aceasta angajează în jur de 300 rabini care călătoresc la nivel naţional, „inspectând”  alimentele. În primul rând, compania trebuie să plătească o taxă anuală pentru uzul simbolului dreptului de autor – (U) sau (K), sau o variantă a acestora. În al doilea rând, compania trebuie să plătească o altă taxă mare și separată, de fiecare dată când o echipă de rabini vin la faţa locului pentru a „inspecta” plantele. (Anumitor companii care procesează carnea le este cerut să angajeze rabini cu contract şi salarii enorme). În al treilea rând, compania trebuie să plătească aceste taxe din nou şi din nou pentru fiecare produs comercializat.

De asemenea, fiecare companie sub-contractoare care furnizează orice tip de ingredient ce ajunge în produsul final, trebuie să plătească taxe separate pentru „vizita rabinilor”. Uneori, un singur produs, în cele din urmă poate fi taxat de o duzină de ori chiar înainte să ajungă la consumator! În final, dar nu în cele din urmă, aceste taxe trebuiesc plătite anual şi cresc în fiecare an.

Doar prin înştiinţarea publicului despre taxa mâncării cușer şi prin efortul de a ne abţine de la a cumpăra produsele cu simbolurile „K” sau „U”, putem pune capăt acestei nelegiuiri, care este săvârşită asupra oamenilor noștri. Cu puterea de cumpărare a banului din zilele noastre, care este din ce în ce mai mică, nu ne permitem să lăsăm această nelegiuire să continue la nesfârşit.

În completarea articolului de mai sus, aş vrea să adaug că dacă acesta este insigna lor, atunci ce pun în mâncărurile care nu o conţin? Această insignă este mai mult decât „cușer”, ea înseamnă că mâncarea respectivă este în regulă de consumat pentru evrei. Din moment ce publicul Gentil nu cunoaște nimic despre toate acestea, nu înseamnă asta că mâncarea sănătoasă și cu ingrediente naturale este rezervată evreilor?

Exemplu de marcă (K)ușer pe ambalaj de ketchup:

Una din echipele de rabini care verifică diverse companii, în vederea acreditării acestora pentru mărcile K sau U:


Surse:

https://666soarelenegru.blogspot.de/2012/08/taxa-mancarii-kosher.html

666soarelenegru.blogspot.be/2015/07/cat-ia-israelul-din-banii-platitorilor.html


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪