Află ce fac sataniștii – ce cred alții că facem şi ce facem noi

Te-ai întrebat vreodată ce fac Sataniștii?

Ce cred alții că facem vs. ce facem noi:

Altii vs. Noi

Nu profanăm morminte, nu facem orice alte lucruri lipsite de sens şi de respect, nu sacrificăm animale sau oameni, nu controlăm lumea – în momentul de faţa, omenirea se află sub control evreiesc.

Pentru a te convinge de acest lucru, vizitează secţiunea „Expunerea Evreilor şi a Noii Ordini Mondiale” sau secţiunea „Creştinismul Expus„.

Este greu pentru un om să accepte aceste idei, din acest motiv te invit să-ţi faci timp să studiezi acest site şi să gândeşti liber. Oamenii sunt îndoctrinaţi de când se nasc, prin intermediul programelor evreieşti (creştinismul, islamul, programe New Age, etc), să-l urască pe Satan, fără un motiv real, evreii dând vina pe Satan pentru ce fac chiar ei.


Citește articolul în care scriu despre „experiența mea cu entitățile angelice” și articolul în care scriu despre „sistemul de magie evreiesc, cum folosesc inamicii magia și felul în care funcționează magia în general„.


Cuvântul „Satan” înseamnă duşman/inamic în ebraică, în sanscrită, care este o limbă antica şi orginală, Satan înseamnă Adevăr.

În Satanismul Spiritual, respectăm viaţa, nu facem nici un sacrificiu uman sau animal. Animalele sunt considerate sacre în Satanismul Spiritual.

Această practica, a sacrifiilor umane/animale, este una iudeo-creştină, precum se afirmă şi în Biblie:

Deuteronomul 12:27“Să-ți aduci arderile de tot, carnea și sângele, pe altarul Domnului Dumnezeului tău: în celelalte jertfe ale tale, sângele să fie vărsat pe altarul Domnului Dumnezeului tău, iar carnea s-o mănânci.”

Noi ne împuternicim mintea şi sufletele prin meditaţia de împuternicire, încercăm să fim cât mai etici, să ne perfecţionăm continuu, să resturam legile naturale şi religia antică originală a omenirii.

Acest lucru înseamnă că spunem STOP controlului evreiesc şi Noii Ordini Mondiale evreieşti.

Acest lucru pune beţe-n roate evreilor – din acest motiv aceştia împing tot felul de lucruri oribile despre noi.

Evreii doresc ca, cunoştinţele oculte să fie ţinute doar în mâinile lor iar ceilalalţi oameni să fie sclavi ai unuia dintre programele lor evreieşti, sclavi ce-şi vor consuma viaţa, sănătatea psihica, fizică şi spirituală, doar pentru bunăstarea evreului, concentrând energie psihică în venirea unui „mesia” evreiesc și în instaurarea Noii Ordini Mondiale evreieşti, ce reprezintă globalizarea, mixarea rasială şi pierderea identţităţii rasiale, un stat mondial de sclavie, în frunte cu evrei şi condus de către evrei. Un stat în care libertatea, individualitatea, gândirea liberă, etica, raţiunea umană şi natura umană sunt înlocuite de un microcip controlat de o mână de evrei ce se auto-intitulează „stăpâni”.

Evreii folosesc putere ocultă combinată cu tehnologie avansată. Campanii de mutilare a vieţii umane, înlăturare a cunoştinţelor oculte şi spirituale din rândul populaţiei, ca Inchiziţia, au avut loc pentru ca toate aceste cunoştinţe să fie păstrate doar în mainile evreilor. Evreii au reuşit astfel, cu ajutorul cunoştinţelor oculte, să menţină controlul atât de mult timp, aducându-ne aproape de o Noua Ordine Mondială evreiască ce reprezintă înrobirea ne-evreilor

Citez din Talmudul Evreiesc:

Când vine mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.

 – Simeon Haddarsen, fol. 56-D

(vezi mai multe citate din Talmudul Evreiesc)

Dacă unii oameni au fost prinşi în magie evreiască şi fac sacrificii umane, fac orice este asociat de mintea lor cu „răul”, doar pentru că ei cred că asta este satanismul, un răspuns creştinismului, atunci se înseala amarnic. Ei sunt doar prinşi în sistemul de magie evreiască.

Semnificaţia fără sens a satanismului fals

Satanismul a precedat creștinismul cu mii de ani, Satanismul nu este sub nici o formă un răspuns la creștinism. Religiile antice păgâne au fost etichetate ca „satanism”, în timp ce câţiva aleşi evrei şi-au creat propriul sistem de magie evreiască, ce a ajuns în scurt timp să prăbuşească Egiptul Antic şi în câteva mii de ani să ne ducă la un pas de o Noua Ordine Mondială, în care identitatea rasială, individualitatea, etica şi raţiunea umană sunt înlocuite de un stăpân evreu ce va guverna asupra unei regiuni sau asupra mai multor regiuni, această ordine mondială  îndreaptă omenirea către un stat mondial de sclavie, în frunte cu evrei și condus de evrei.


(citeşte articolul în care este scris despre definiţia Satanismului Spiritual)


Drogurile nu sunt susţinute în Satanismul Spiritual. Din contră, într-o predică s-a explicat că aceste substanţe sunt dăunătoare pentru psihic şi te poate transforma, în scurt timp, într-un dependent degradat din multe puncte de vedere.

Citez din predica de pe forumul Bucuria lui Satan „Marijuana și drogurile halucinogene„:

Fiecare drog pare a afecta diferite părţi ale creierului. Există multe tipuri de droguri şi îţi pot spune un singur lucru, toate sunt inutile şi mai presus de orice, toate maximele”higs” ale lor sunt slabe. Am cunoscut oameni care şi-au „pierdut” creierul fără să îşi dea seama. Vă voi relata experientele mele cu aceste persoane. Unele le-am cunoscut chiar eu, altele le-am studiat de la distanţă, pe alţi pur şi simplu i-am văzut în documentare şi asa mai departe sau de la reportajele de genul „În trecut am fost un drogat”. Drogurile sunt o cale de scăpare pentru cei slabi şi prosti. Aceştia sunt ca rezultat o reactie la cre(ş)tinism. Oamenii sunt lăsaţi fără energie, astfel încât aceştia consumă ceva doar pentru a experimenta pur şi simplu un fel de dezechilibru chimic în creierele lor şi considera acest lucru ca fiind o experienţă spirituală.


Viața este ceva important. Adevăratul Dumnezeu Creator și eliberatorul omenirii nu o să te forțeze niciodată să îl slujești. Oamenii lui Satan vin la el de bună voie, nu pentru că au fost fortați de societate, de iubit/ă, de familie, etc. Mulți Sataniști îl consideră pe Satan prieten/învățător. Noi nu avem o relaţie „sclav – stăpân” cu Satan.


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.