Află ce fac sataniștii – ce cred alții că facem vs. ce facem noi

Te-ai întrebat vreodată ce fac Sataniștii?

Ce cred alții că facem vs. ce facem noi:

Altii vs. Noi

 1. NU profanăm morminte, studiem.
 2. NU ne drogăm, facem yoga.
 3. NU facem sacrificii animale, medităm.

Biserica creștină, massmedia și celelalte unelte evreiești le sugerează (dacă nu chiar le bagă pe gât cu forța) adepților că Sataniștii beau sânge uman/animal în cadrul unor ritualuri, fac sacrificii, sunt oameni oribili, malefici, drogați, profanatori de morminte și alte lucruri oribile.

În realitate noi nu avem nimic de a face cu aceste lucruri, noi studiem, ne împuternicim sufletele prin meditație, evoluăm spiritual și facem alte lucruri benefice pentru sufletele noastre, pentru mintea noastră și pentru corpul nostru fizic. Nu bem sânge uman/animal, nu facem sacrificii, nu suntem profanatori de morminte și nu facem nici un alt lucru oribil.

DE CE NE ÎMPUTERNICIM?

Satanismul a precedat creștinismul cu mii de ani, prin urmare Satanismul NU este sub nici o formă un răspuns la creștinism.

Un exemplu de popor Satanist (păgân); Egiptul Antic.

 1. Este un lucru oribil și banal să profanezi morminte, dacă câțiva tineri teribiliști au facut asta numindu-se Sataniști NU înseamnă că sunt sataniști. Ei sunt doar niște tineri teribiliști doritori de atenție sau cu probleme psihice. Văd Satanismul ca pe ceva rău, prin urmare fac lucruri considerate de oameni ca fiind rele, ei dau doar un răspuns bibliei și creștinismului. Subliniez din nou că Satanismul NU este un răspuns la creștinism. Satanismul Adevărat este o religie antică ce a precedat cu mii și zeci de mii de ani creștinismul și programele asemănătoare. Sataniștii știu că Satan este adevărul, cunoașterea, înțelepciunea și Adevăratul Dumnezeu Creator al omenirii. Satan și Demonii sunt Zeii Antici, nu sunt creația creștinismului.
 2. Despre droguri s-a mai discutat în comunități online și există și o predică în legătura cu acest subiect pe comunitatea Bucuria lui Satan. Satanismul nu ne îndeamnă să ne drogăm și nici nu promovează drogurile. Este la alegerea fiecăruia dacă folosește sau nu substanțe, dar ne sunt punctate niște aspecte importante și urmările consumului. Satanismul Spiritual NU promovează sub nici o formă drogurile.

Citat din predica de pe forumul Bucuria lui Satan „Marijuana și drogurile halucinogene„:

Fiecare drog pare a afecta diferite părţi ale creierului. Există multe tipuri de droguri şi îţi pot spune un singur lucru, toate sunt inutile şi mai presus de orice, toate maximele”higs” ale lor sunt slabe. Am cunoscut oameni care şi-au „pierdut” creierul fără să îşi dea seama. Vă voi relata experientele mele cu aceste persoane. Unele le-am cunoscut chiar eu, altele le-am studiat de la distanţă, pe alţi pur şi simplu i-am văzut în documentare şi asa mai departe sau de la reportajele de genul „În trecut am fost un drogat”. Drogurile sunt o cale de scăpare pentru cei slabi şi prosti. Aceştia sunt ca rezultat o reactie la cre(ş)tinism. Oamenii sunt lăsaţi fără energie, astfel încât aceştia consumă ceva doar pentru a experimenta pur şi simplu un fel de dezechilibru chimic în creierele lor şi considera acest lucru ca fiind o experienţă spirituală.

3. Și în cele din urmă, în legătura cu sacrificiile animale: SATANISMUL ESTE ÎMPOTRIVA SACRIFICIILOR UMANE SAU ANIMALE. Satan consideră animalele foarte importante, unele animale fiind sacre pentru El (păunul, șarpele, capra, dragonul și corbul). Satanismul este o religie iubitoare de viață, noi respectăm orice formă de viață. Această practică (a sacrificiilor umane/animale) este una iudeo-creștină, precum se afirmă și în biblie:

Deuteronomul 12:27“Să-ți aduci arderile de tot, carnea și sângele, pe altarul Domnului Dumnezeului tău: în celelalte jertfe ale tale, sângele să fie vărsat pe altarul Domnului Dumnezeului tău, iar carnea s-o mănânci.”

În România nu am văzut dar în afară țării sunt Sataniști care luptă pentru drepturile animalelor.

În legătură cu sacrificarea / torturarea unui animal pentru folosirea ulterioară a fricii sau energiei rezultate în magie, această este o practică evreiască, este josnic și degradant să te folosești de astfel de trucuri. Satanismul spiritual este împotriva acestor practici inumane și degradante.

Viața este ceva important. Adevăratul Dumnezeu Creator și eliberatorul omenirii NU o să te forțeze niciodată să îl slujești. Oamenii lui Satan vin la el de bună voie, nu pentru că au fost fortați de societate, de iubit/ă, de familie, etc. Mulți Sataniști îl consideră pe Satan prieten/învățător.


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Informații despre vrăjitorie și Satanism pentru atei si șceptici

De ce încă folosim numele Satan?

Adevărul despre Anunnaki (Satan şi Demonii) – minciunile lui Zecharia Sitchin şi adevărul


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 21 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. „Nu facem sacrificii anmale, meditam”
  Daca Satan iubeste atat de mult animalele, noi de ce ar trebui sa fim lasi si sa spunem caumente el ne-ar permite sa le folosim pentru hrana, pentru pantofi sau gheaca? Nu am in vedere decat aceasta dragoste pentru animale, Ori in existentele noastre anterioare nu am fost de nenumarate ori animale? Ne devoram acum fratii mai putin evoluati? Si cautam justificari, argumente stiintifice precum ca ne-ar fi utile, ori ca i s-a revelat nu stiu cui ca ar fi dorinta Creatorului? Aceasta imi aminteste de mormoni. Au practicat poligamia pana ce restul sectelor crestine(baptisti, adventistii, martorii lui Iehova ) de prin America au sarit pe ei. Atunci profetul le-a spus ca i-a spus Dumnezeu sa renunte la poligamie.
  Macar cand satanistii ucid un animal, ar trebui sa mentalizeze sau sa se roage lui Satan pentru el sa il calauzeasca in evolutia viitoare. Sa il dedice lui Satan si sa mentalizeze ca este un instrument al evolutiei acelei persoane.
  Ca protejeaza Satan animalele am vazut din experienta. De ex, o intamplare de curand: Am vazut un caine ranit pe marginea soselei. Nu aveam cum sa il ajut. Atunci am inceput sa il rog pe Satan. El mi-a transmis dupa putin timp sa ma intorc, in acelasi timp am simtit ca s-a rezolvat si ca rugaciunea mea a fost ascultata. M-am intorc si cineva venise special sa ingrijeasca acel catel, care avea acum si labuta pansata. Doar un exemplu.

  1. Satan nu cere sacrificii. Este o mare tâmpenie să sacrifici animale [sau oameni – amintesc de sacrificiile umane pentru că din pacate mulți încă practică astfel de lucruri anual și nu Sataniștii, poate sunt și cazuri izolate de 2-3 psihiopați care fac asta crezând că sunt Sataniști]!

   Dacă tu ești sacrificat, dedicat unui Zeu cum spui tu, pentru evoluția unei persoane este OK?

   Carnea însă este ceva esențial pentru dieta umana, este ceva necesar. Apar tot felul de probleme și dereglări dacă urmăm o dietă vegetariană fără gram de carne, nu spun să mâncăm doar carne sau doar vegetale, ambele sunt necesare pentru oameni. Din cele mai vechi timpuri oamenii au mâncat atât vegetale cât și animale. Dacă se inventa sau se va inenta pilula ce înlocuiește toate aceste deficiențe ce apar în urma abstinenței consumului de carne o luam sau o voi lua cu mare drag, de altfel sincer detest, urăsc și îmi este scârbă să mănânc animale moarte dar nu am ce face, este ceva esențial.

   Animalele se mănâncă între ele nu pentru un moft (o geacă, o pereche de pantofi sau pentru un Zeu), fac asta pentru că este ceva necesar, altfel mor. Este un fel de lege a naturii.

   Nu spun că o să murim dacă urmăm un regim 100% vegetarian, de altfel nu suntem animale dar apar multe probleme și dereglări. Uite un exemplu:

   „De la citirea cărţii, Keith, a fost o vegetariană timp de aproape două decenii şi cu tot cu suplimentele de vitamina B12, încă suferă de grave afecţiuni degenerative; a declarat că inelele de la coloana, literalmente, „i-au ieşit pe dinafară”. La fel ca alte vegane, şi-a pierdut fertilitatea. De asemenea, a mai menţionat faptul că doctorii chinezi tradiţionali la care a fost, i-au spus că dieta ei vegetariană nu este viabilă şi este cauza tuturor problemelor ei de sănătate. Aveau dreptate. Veganismul aproape a ucis-o.”

   Sunt protenie,vitamine esențiale ce nu le găsim în produsele vegetariene.

   În legătură cu geci și pantofi, Satan nu spune să facem așa ceva, este doar un moft al oamenilor. În afară (cum am scris și în articol) există rubrici pe forumuri Sataniste dedicate drepturilor și protecției animalelor, mulți dintre Sataniști nu sunt de acord cu sacrificarea unui animal pentru o geacă, pantof, etc. (vezi de exemplu pe forumul Joy of Satan)

 2. Eu nu ma voi atinge de carne, pt ca iubesc animalele. Nu voi mai putea.

 3. Infernus a.k.a Marian

  Foarte bun articol,pacat ca abea acuma il vad ! 😀

  1. Nu a trecut foarte mult timp de când am publicat articolul, oricum, îți mulțumesc pentru părere! Feedbackurile pozitive (și cele mai puțin pozitive, cât timp sunt constructive) mă încurajează să continui cu blogul. Voi mai publica astfel de articole, lumea trebuie să știe că suntem urâți și detestați fără un motiv real, nu suntem criminali, nu suntem nici măcar „răi” – suntem etici, de multe ori suntem mult mai „buni” și mai „umani” decât acei creștini cu tot cu ipocrita lor iubire. Mă refer în special la sataniștii spirituali și la satanismul spiritual.

 4. Ar trebuii o alta denumire pt cel in vare crede.ti , ceea ce spui tu aici nu are nici o legatura cu satan care noi toti il „cunoaste” Sute de ani cand lumea va auzi de satanism fie el spirtial va asocia asta cu rautati si jertfe! E minunat ce descrii tu as vrea sa cred ca exista o asemena divinitate dar daca exista nicidecum nu se intituleaza Satan!

  1. Acesta este Satan, a fost denigrat neincetat de programele acelea (crestinism,iudaism,islam), toate acestea pentru a tine omenirea departe de cunostinte spirituale si de spiritualitate.

   Nu-i alta denumire, folosim numele Satan pentru un motiv bine întemeiat.

   Sat-An provine din sanscrita, care este limba originala si limba Zeilor.

   In sanscrita, SAT inseamna Adevar. In antichitate, „„Adevar” era un alt termen pentru iluminarea si transformarea sufletului. Atunci cand puterea kundalini se ridica, aceasta aduce o persoana la SAT prin iluminarea pe care o produce in constient, lucru pe care anticii il descriau prin termenul de „„Adevar”. Acesta este motivul pentru care in textele egiptene, puterea sufletului reprezenta abilitatea acestuia de a atinge nivele diferite ale adevarului. Niveluri de imputernicire.

   ANA este prefixul lui „”Ananta Shesha”, care este sarpele primordial infatisat precum un sarpe auriu care e intors si se musca de coada, formand astfel un cerc: semnul Magnumului Opus. Acest Sarpe Auriu este numit „„Eternitate” (Ananta) si face trimitere la titlul de „„Lord al Timpului”. Timpul, in acest sens, este relationat perfectiunii sufletului.

   SATAN este tradus sub titlul de: „„Viata [in contextul perfectiunii] eterna”

   Sanat este o bine cunoscuta anagrama pentru Satan.

   In Rig Veda, care este cel mai vechi text, titlul religiei noastre este specificat drept Sanat-ana Dharma.

   Dharma se leaga si ea de aceasta. Este cunoascut faptul ca Daoismul sau Taoismul chinezesc semnifica acelasi lucru ca Dharma. De asemenea, Taoismul vorbeste despre elementul eter, Crucea Tao. „”Tau” se traduce si ca „prajina/toiag”. Si mai avem Taus Melek, ca titlu pentru Satan. Cel ce are sarpele si paunul: simbolurile Magnumului Opus.

   In lumea antica, Ananta Shesha este descrisa drept cobra cu sapte capete. In Sumeria, ENKI era simbolic descris în acelasi mod, situandu-se deasupra oceanului cosmic.

   SANATANA DHARMA tine de Zeul nostru Creator. Este relationata Vietii Eterne si Perfectiunii.

 5. As dori sa stiu cat mai multe despre Satanism. Imi place.

 6. Astept nerabdator rasp.dumneacoastra.

  1. Ce să-ți spun? Informații sunt! Studiază Bucuria lui Satan și site-urile afiliate.

 7. Ah, cât de frumos, un nou site! 🙂 Am văzut din întâmplare comentariul tău cu acest site și a trebuit sa încerc. Este atât de bine ca poți vedea pe facebook un site satanist și sincer, îl zărisem la vreo două ore distanță de la postare și nu luase niciun comentariu bădăran sau sa fie cumva șters ceea ce mi se pare o evoluție bună. => As vrea sa te rog-fiindcă mi se pare cel mai corect așa- să-ți cer permisiunea de a distribui link-ul al acestui site pentru a putea fi văzut de cât mai multă lume. Ce părere ai? (:

  1. Mulţumesc pentru încurajare. Desigur că poţi distribui linkul cui doreşti. Chiar îi încurajez pe vizitatori să facă asta – vezi textul de la sfârşitul oricărui articol de pe site.

   Hail Satan!!

  2. Cu mare plăcere! Mulțumesc, voi începe distribuirea. 🙂
   Hail Satan! Hail Zeilor!

 8. Am niste intrebari : Ati avut contact cu un demon pana acum ?
  De ce sunt tot felul de cacaturi de oameni care cica sunt posedati ? Probabil o sa raspundeti ca sunt nebuni … posibil .
  Daca Satan este adevaratul Zeu de ce toti cred intr un barbos imaginar care sta inceruri ?
  De ce nu exista nici macar o dovada ca ar exista unul dintre ei ?
  Nu cred in acest Zeu crestin… pana la urma credinta trebuie sa o merite .
  Nici in Satan … adica n am facut incantatii sau ceva de genul plus ca imi este si putin teama .
  PS : Sunt ateu . Spune ti aici ca oamenii vin de buna voie la Satan dar trebuie sa stiu in ce ma bag inainte de asta . Cineva care este in masura sa mi ofere niste sfaturi , indrumari … ? Multumesc pt. timpul acordat

  1. Da, am avut. Experimentează singur dacă vrei „dovezi”. Îţi este frică, OK, e normal, înainte studiază siteul Bucuria lui Satan şi siteurile partenere, ai destule îndrumări şi informaţii, prea explicit conţinutul pot spune.

  2. Din cate am auzit oamenii sunt posedati de „frumosii”,”protectorii cre(s) tinului” pentru a se da drept Demon cu scopul de a speria oamenii. Ei se bazeaza pe frica oamenilor.
   As dori sa confirme Seruah deoarece nu sunt in totalitate sigur deoarece nu prea am dat importanta pe moment subiectului.

  3. Da, inamicii se hrănesc cu frica oamenilor. Aruncă te rog un ochi la creştinism, ce observi? Control prin frică! Sufletele creştinilor devin surse de energie pentru inamicii omenirii (cei din spatele etichetei colective cunoscute ca „yehova” – „dumnezeul” biblic). Oamenii, fiind tinuţi departe de orice informaţie nealterată/corectă despre adevărata spiritualitate, devin fără nici o apărare, sclavul perfect, se damnează singuri.

   Inamicul n-o să-ţi spună direct că este Demon, se tem de consecinţe, însă te vor lăsa pe tine să-ţi asumi asta.

   Programul creştin (şi inamicii) loveşte (lovesc) mai mulţi iepuri dintr-o lovitură – ţin omenirea departe de adevăraţii Zei şi în acelaşi timp se şi hrănesc cu frica oamenilor. Oamenii plătesc sume colosale pentru a-şi distruge sufletul, mintea, în tot acest timp alimentând cu energie inamicul … n-o sa intru în detalii, sunt convins că oamenii încep să studieze istoria şi observa cât „bine” a adus şi continua să aducă aceste „religii” (programe) evreieşti omenirii (creştinism,islam ş.a.m.d).

  4. Nu iti fie frica ,trebuie sa prinzi curaj,persoanele care zici tu ca sunt posedate ,sunt defapt nebuni mintal.Citeste tot de pe Bucuria Lui Satan,SATAN ESTE ADEVARAT HAIL SATAN !!!

 9. Hei! Sunt o initiata in satanism de ceva timp si as vrea sa vorbesc cu tine, Seruah, daca se poate. Imi dai adresa ta de e-mail, te rog?

 10. Informații ce pun dintr-o lumină favorabilă, satanismul spiritual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.