Ce este spiritualitatea şi ce sunt strămoşii

Strămoşii voştri au sfârşit urât, este valabil pentru toate Neamurile. Toţi eroii sau lideri ai voştri v-au blestemat carnea infectă, mintea infectă şi sufletul infect înainte să moară, prinşi în grimoire. Strămoşii voştri sunt morţi şi vă blesteamă continuu. De la primul la ultimul om născut. Tu alegi logistica pură sau alegi să ajungi o slugă spurcată care le plânge de milă strămoşilor infecţi şi spurcaţi cu carnea şi sufletul lor? Foloseşti o daltă sau un flex pentru a tăia un metal? Din neam în neam, din strămoş în strămoş vi s-a blestemat carnea, mintea şi sufletul. Vă mănâncă carnea în somn ca nişte spurcăciuni adormite şi pe voi şi pe strămoşii voştri din iad etern.


Cineva mi-a trimis un email, „de ce nu mai public despre spiritualitate” De ce mi s-a schimbat „filmul”?

S-a schimbat filmul, pentru ca la un moment dat constientizezi ca tu poti ajunge in regizor, nu un actor in filmul altuia. Ce este spirituaitatea? Puterea mintii si atat. Gandurile umane sunt impulsuri electromagnetice si energie. Pentru acest fapt exista Joy of Satan sau cultul pe care il simpatizezi, ei au încercat să expună, într-un mod spiritual şi să creeze o mişcare de rezistenţă.

Observi, poti observa, daca ai citit articolele mele, ca este vorba, in mare parte, despre hipnoza si control mental. In trecut, cand nu exista tehnologie, puteai controla o persoana prin puterea mintii sau un sistem anume creat, in timpurile antice, asemanator cu Kabalah.

Ca si in videoclipul de mai jos cu atacurile reptiliene.

https://www.youtube.com/watch?v=sy1B-SKUnUo

Tu ce vei intelege? Vei blestema un pion care si-a pus munca pe YouTube?

Sa nu intelegi ca „hipnotizatorii” isi bat joc de ei. De fapt, uneori, partial isi bat joc cu drag. Nici nu au cunoasterea necesara sau constientizarea necesara sa-si dea seama ca sunt actori. Totusi refuza sa ii subestimezi. Adica, joaca scenariul altora. Ei au un scop pe care trebuie sa il atinga. Identitatea lor trebuie ascunsa, ma refer ca, Maxine sau Joy of Satan isi va irosi energia luptandu-se cu „prietenul imaginar din timpul hipnozei” sau cu reptilianul […nume…]. Si faptul ca spun cat mai multe despre evrei este un fapt bun pentru ei. Sa strige in gura mare chiar si „moarte evreilor”.

„Lucifuge Rofocale” sau „Azazel” al lui Maxine este o brigada asasina cooptata din cadrul Secret Service si Intelligence. Este hipnoză prin intermediul infrastructurii disponibile şi microcipului sau microcipurilor. Ca si „eu sunt ingerul tau pazitor sau Demonul tau gardian, fa ce iti spun eu, primeste iubire, ai incredere”. Intelegi? Maxine Dietrich, fondatoarea cultului Joy of Satan sau Andreea Herrington este microcipata. Foarte multi oameni au primit microcip. In alte tari, ca si tarile scandinave, deja microcipul implantat in piele este obligatoriu la locurile de munca. Gandeste-te, din nou, ca gandurile umane sunt impulsuri electromagnetice si energie. Daca esti luat in vizorul Secret Service sau intelligence simplul telefon care are un RFID (Radio Frequency Identificator – identificator de radio frecventa) in el faciliteaza mind control software sau programul de control mental. Il ai in tine sau langa tine. Telepatia naturala a fost inlocuita de tehnologie. Poti intelege?

Aceasta este spiritualitatea. Inainte, se foloseau mudre. Foarte multi oameni din timpurile antice se concentrau pe faptul ca mudra sau semnul cu mana (ca si mudra yoni) inseamna ca te echilibrezi sau ca, facand o mudra, atragi bani, ei investeau ganduri in acest fapt: impulsuri electromagnetice si energie dpdv stiintific, astfel chiar se intampla. Ei aveau incredere ca, chiar asa este. Sau Rune.

Ca si cu Demonii. Au fost oameni numiti in trecut „Demoni”. Au existat in trecut. Ei au fost prinsi in grimoire, au trait si au sfarsit urat, spurcati si au spurcat la fel, prinsi in grimoire si torturati, ca si vrajitorii din timpul Inchizitiei. Aceia prinsi deja in grimoire, fac ca si altii sa ajunga prinsi in grimoire – acesta este scopul lor. Din trecut pana in prezent a existat dorinta de obtinerea controlului asupra populatiei si oricarei vietuitoare absolut.

In prezent, se folosesc echipele para-psi pentru a manifesta acest fapt: adica, prinderea in grimoire a unui „Demon” sau om. Maxine din cadrul Joy of Satan este prinsa in grimoire. Ce inseamna sa prinzi in grimoire? Sa faci o persoana, entitate sau suflet puternic (chiar si dupa moarte) sa faca ce vrei tu. In aceste zile, nu mai conteaza puterea sufletului din trecut. Sa spunem ca un spirit din trecut a construit un imperiu intreg. Acest fapt nu mai conteaza si a fost inlocuit de tehnologie.

Sau tu, oricare, care ai muncit toată viaţa şi i-ai prins pe alţii în grimoire, sfârşeşti la bătrâneţe fără aripile sufletului, adică nu te poţi mişca prea mult sau exprima, prins într-o cuşcă Kabalistică, ca o gaină în coteţ sau un cocoş. Spurcat şi blestemat, microcipat. În ultimii tăi ani de viaţă o să te blestemi singur şi tu şi carnea ta spurcată, prins în grimoire la rândul tău.


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪