Ce le doresc creștinii Sataniștilor sau oricărui păgân ce nu este vita cuminte a lui iahve

Dovada că creștinii doresc o nouă Inchiziție.

Creștinii sunt ipocriți. De ce? Se numesc niște mielușei neprihăniți, blânzi, iubitori și toate caracteristicile bune, însă îi urăsc, le doresc răul („eventual moartea, chiar în somn, în noaptea asta”) celor ce nu cred în zeul lor și spun că i-ar ucide cu zâmbetul pe buze pe toți sau că i-ar trimite la grădina zoologică unde să-i bicuiască preoții. Ai înțeles de ce sunt ipocriți, da?

Deci, dacă postezi ceva ce nu se conformează cu dogmele creștine, așteaptă-te să îți dea cineva în cap sau „să te ducă la gradina zoologică unde sa te biciuiască preoții”.

Ai înțeles, păgânule, care ai comis oribila crimă (pentru care meriți pedeapsa capitală) de a gândi cu propria minte, nu cu mentalitatea de turmă? Pfai, păgânule, deja nu mă mai pot abține să nu te biciuiesc și să nu te calc cu mașina, dacă te prind pe stradă îți arăt eu! Cum ai îndrăznit? Îndraznești să gândești? Blasfemie! Trimis al Diavolului, cum îndrăznești să îți folosești mintea? Criminalule! Și argumentez tot ce să spun, să nu mai spuneți voi ăștia păgâni sataniști că noi creștinii suntem proști și analfabeți. E simplu, dacă tu îți folosești creierul și îi îndemni și pe alții s-o facă, ne ucizi dumnezeul (glumesc, e deja mort). Vezi? Ești un criminal!

Nu, acum serios, cum au evadat de la nebuni?

Acestor oameni dacă le vorbești de etică, gândire liberă, libertate, te întreabă a câta poruncă e sau dacă sunt ceva moaște, dacă le spui că nu sunt moaște și porunci este logic (pentru ei) că ești un Diavol si trebuie să te ucidă.

Printscreenul numărul 1

Creștini psihopați pe Facebook

(click pe imagine pentru mărire)

Creștinul numărul 1

Crestinismul indeamna la pace si non violenta, dar oricat as fi de credincios iti spun ca pe tine te-as omora cu zambetul pe buze.Tu nu esti vrednic sa traiesti printre oameni pentru ca esti lucrarea satanei. Iti doresc din tot sufletul sa mori cat mai repede, tu si toata familia ta ca sa scapi naibi tara asta de trimisii satanei.

Creștinul numărul 2

Sterge acest profil, nu te temi de dumnezeu sa-l botjocoresti in halul asta? Crezi ca vei scapa de aceasta pedeapsa? Maine-poimaine iti adunam madularele din fiarele contorsionate ale vreunul autovehicul. Mizerie de om ce esti! Sper sa mori ca un caine! Jigodii de oameni ce sunteti! Uite cine s-a gasit sa-l batjocoreasca pe dumnezeu, un rahat de om. Mai smintesti si pe alti! Sterge acest profil.

Creștinul numărul 3

Daca ai fi fost copilul meu si te prindeam ca postezi pe pagini imbecile te atei de omoram. Paganule, locul tau e la gradina zoologica unde sa fi biciuit de preoti.

[ Apropo de cazul ăla recent din Norvegia (o țară care pune mare accent pe protecția copilului), unde copiii unor pocăiți români au fost luați de la părinți pentru creștinism radical și îndoctrinare, mi se pare o decizie înțeleaptă și spre binele copilului căt timp aceștia (creștinii) afirmă că și-ar ucide copiii dacă nu sunt creștini sau că locul lor este la grădina zoologică unde să fie biciuți de preoți. Statul Norvegian îi acuză pe părinți și că își băteau copii (din câte am înțeles chiar copiii s-au plâns că erau bătuți), așa, tot spre slava domnului. Pe la noi când se promulgă o astfel de lege? Spre binele copilului, evident, că-i plină țara de oameni d-ăștia. Massmedia bineînțeles că pupă în fund familia de pocăiți, ca și cum „săracii” părinți ce-și băteau și îndoctrinau copiii nu au nici o vină. ]

Pe al patrulea nu-l mai citez că e ridicol. Greșelile ortografice din citatele de mai sus nu-mi aparțin, am citat din printscreen.

Printscreenul numărul 2

Părerea unui creștin referitor la incidentul din clubul Colectiv.

Creștinul psihopat pe YouTube

(click pe imagine pentru mărire)

Trebuia blocata intrarea la Colectiv sa arda toti ca sobolanii! Daca le spuneai la inceputul concertului de isus hristos iti radeau toti in fata si te faceau idiot, ca deh, inca mai crezi in d-astea.

Sper sa-i ia dracu si pe toti aia internati!


VEZI ȘI

O femeie a fost ucisă pentru că nu credea în Dumnezeu


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪