Ce reprezintă 666

666

 este numărul cabalistic al Soarelui. 666 este a-tot-importanta chakră solară. Adevărata semnificație a ”Templului lui Solomon” este TEMPLUL SOARELUI. ”Sol”, ”Om” și ”On” sunt cuvinte pentru Soare. ”Sol” este cuvântul latinesc pentru Soare. ”Om” este numele dat de hinduși Soarelui Spiritual. ”On” este cuvântul egiptean pentru Soare. Simbolismul Templului lui Solomon a fost furat de evrei și transformat de aceștia într-o figură fictivă, la fel ca și bazaconia numită ”nazarinean” și aproape tot ceea ce se găsește în biblia iudeo/creștină. Adevărata semnificație pentru ”Templul Soarelui” este una spirituală; simbolizează sufletul perfecționat, de unde razele chakrei solare (666) – care este centrul sufletului și care circulă energia spirituală – radiază în 8 raze distincte. Sufleul strălucitor este simbolizat prin Soare. 8 este numărul lui Astaroth.
De asemenea, acesta are de a face și cu ”Noul Ierusalim”. Numele ”Ierusalim” a fost furat și corupt în numele unui oraș din Israel. ”Ierusalim”  ESTE UN CONCEPT!

Chakra solară 666

solar_chakra

LOCALIZARE: Puțin deasupra bazinului, lângă plexul solar
ELEMENT: Foc
CULOARE: Alb-auriu (strălucitor precum Soarele)
NUMĂR DE PETALE: 10
PLANETĂ: Soarele
GEN: Masculin
ZI: Duminică
METAL: Aur
FUNCȚIE: Această chakră este uzina (centrul de putere) al sufletului; voință, putere, manipulare.
STARE INTERIOARĂ: Puterea voinței, sincronizare. Această chakră este Gralul lui Lucifer.

PERECHEA FEMININĂ A ACESTEI CHAKRE ESTE CHAKRA A 6-A – CHAKRA AJNA – CARE CONȚINE GLANDA PINEALĂ.

Chakra Plexului Solar este cea mai importantă chakră. În sanscrită este cunoscută ca ”Manipura”. Este chakra voinței și cel mai important, este Gralul lui Lucifer în care este depozitat elixirul vieții, secretat în parte de glanda pineală. Acesta este locul de unde emană puterea de vindecare a sufletului. Această chakră guvernează peste sistemul digestiv, stomac, pancreas și mușchi. Este de culoare aurie și este Chakra Soarelui. Elementul ei este focul, iar metalul ei e aurul. Aceasta este chakra pe care o folosești pentru a-ți imprima voința, atunci când lucrezi magie. Chakra Solară este centrul de putere al sufletului. Simbolul ei este Svastica.

Informații preluate de pe siteul Bucuria lui Satan.

www.bucurialuisatan.com


Predică despre 666

Am mai scris în alte două predici despre numerologia din biblie și despre cum biblia este o carte de vrăjitorie evreiască, în articolul de față vreau să continui puțin explicațiile despre numere:

Biblia este compusă dintr-un total de 66 de cărți. După cum majoritatea dintre voi știți deja, puterile evreiești mereu pun o emfază pe numărul 6, ca în cele „6 milioane” din holoco$t și ziua de 1 Mai, care era o sărbătoare comunistă importantă (1 mai = 1+5=6), etc. Fii conștient de asta, mai ales atunci când privești știrile, când citești vreo revistă, ziar ș.a.m.d. Evreii întotdeauna pun emfază pe numărul 6. Acest număr corespunde și pătratului cabalistic al lui Saturn, a cărei sumă pe toate laturile este 15 … chiar și pe diagonală. În biblie, numărul 6 este numărul omului fără putere spirituală. Numărul 7 are de-a face cu cele 7 chakre și cu puterea spirituală care emană din acestea; mai înseamnă și perfecțiune spirituală. 6 cade în inferioritate. 6 este numărul muncii fizice de sclav. Lucrul a fost făcut în 6 zile, iar a 7-a zi a fost o zi de odihnă. Numărul 6 apare pe toate lucrurile care au de-a face cu forța de muncă umană. Apare în măsurătorile pe care le folosesc în muncă și pe durata pentru care se lucrează. Iar acest lucru apare încă de bun început. Numărul 6 mai are de-a face și cu sclavia:

Coloseni 3:22 – Robilor (sclavilor), ascultați în toate lucrurile pe stăpânii voștri pământești; nu numai când sunteți sub ochii lor, ca cei ce caută să placă oamenilor, ci cu curăție de inimă, ca unii care vă temeți de Domnul.

Versetul de mai sus promovează sclavia. Coloseni e a 51-a carte a bibliei (5+1=6). Analizat și mai departe, capitolul 3 cu versetul 22 poate fi multiplicat 3×22=66 – iar acesta este numărul total al cărților din biblie, lucru care indică finalizarea statului și ordinii comuniste a sclaviei mondiale.

Adevărul e că 666 este numărul lui Satan; acesta este numărul cabalistic al Soarelui și indică putere și avansare spirituală. Aproape toate religiile păgâne antice pun emfază pe „venerarea” Soarelui. Cuvântul de cod „venerare/închinare” se traduce prin „focalizare intensă,” care este dobândită în meditația profundă. Pe lângă asta, 6x6x6=216, care are de-a face cu anumite nadii puternice din suflet. Chakra solară este cea mai puternică chakră din sufletul uman, jucând un rol cheie în lucrarea Magnum Opus. Chakra solară este chakra Graalului; pocalul în care se adună elixirul vieți secretat de glanda pineală. Biblia cu cele 66 de cărți ale ei cade în inferioritate, în incapabilitate de a realiza zeificarea și lucrează pentru a ține omenirea înrobită din punct de vedere spiritual și psihologic.

Potrivit bibliei, numărul 12 se presupune a fi un număr perfect, în timp ce numărul 13 este al lui Satan. Ca oameni, avem un total de 13 chakre principale în suflet și nu 12. 13 ESTE numărul lui Satan (1+3=4). Și de această dată, numărul 12 cade în inferioritate. În timpurile antice, Zodiacul avea 13 semne. Numărul 12 se relaționează și timpului care este centrat pe Saturn; 60 de secunde într-un minut, 60 de minute într-o oră, 24 de ore într-o zi. După cum am spus și mai sus, vibrația lui Saturn este acordată cu numărul 6. Saturn este planeta malefică a suferinței, a trudei, sărăciei, ghinionului și a pierderilor. Locul în care Saturn apare în diagrama astrologică, reprezintă domeniile în care vei avea de suferit în viață. Puterile evreiești au desemnat numărul 12 ca fiind numărul „guvernului perfect,” cu alte cuvinte, omenirea fiind neajutorată din punct de vedere spiritual, căzând în inferioritate în ceea ce ține de puterea și realizarea spirituală; în plus, omenirea ajunge să fie înrobită de propriul ei guvern, supusă unei dominații totale la mâna evreilor care conduc guvernul. Vibrațiile și mesajele subliminale din biblie îi pregătește pe oameni pentru așa ceva. În contrast, calendarul cu 13 luni este bazat pe ciclurile naturale ale Lunii și ale Pământului (într-un an, sunt 13 Luni Pline; cu alte cuvinte, în timpul în care Pământul completează o mișcare de revoluție în jurul Soarelui, Luna completează 13 mișcări de revoluție în jurul Pământului). Cu toții trăim desincronizați de armonia naturală a pământului în ceea ce ține de calendar și timp.

Sursa

www.crestinismulexpus.blogspot.com


Îți recomand și următoarele articole:

Ce fac Sataniștii?

Crucea întoarsă este un simbol Satanic sau unul creștin?

Definiţia Satanismului Spiritual


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.