Ce supără un evreu?

Acum câțiva ani discutam despre cum sistemul  economico-social bazat pe iobăgie trebuie schimbat cu o lume futuristă in care rasa șobolanilor iar lumea în care oamenii se distrug unul pe celalalt trebuie dizolvată. Un evreu a apărut de nicaieri și a inceput să mă facă in toate felurile deoarece nu am crezut într-o lume care îti taxeaza interesele în fiecare secundă, la fiecare pas. La vremea respectivă nu mi-am dat seama că descrisesem o lume în care micul evreu se teme să se aventureze, pe tărâmul libertății Gentililor. Un loc în care evreul nu se poate hrănii de pe urma Gentilului. Până și ideea că o astfel de lume poate exista îi înspăimântă pe evrei. Ii ofensează până înăuntrul sufletului lor extraterestru.

În Tora evreiască scrie că toate animalele de pe planetă au fost puse pe Pământ pentru a-i servi pe evrei. Evreii numesc Gentilii, Goym iar Tora lor susține că am fi animale pe două picioare cu singurul scop de a-i servi:

Tot ceea ce fac evreii este o manifestare a sufletelor lor străine în lumea noastră. Evreii sunt o rasă hibridă şi distinctă. Vor fi evrei pentru totdeauna.

Cultul muncii apare în perioada creștină medievală, când comunitățile locale și-au pierdut libertatea și au fost puși sa jure ca iși vor încredința pământurile Bisericii,și să jure credință Bisericii și nobilimii. Ei au fost obligați să lucreze 6 zile pe săptămână de la răsăritul până la apusul soarelui. Să își înmâneze majoritatea roadelor muncii lor întâi bisericii, apoi nobilimii, adică stăpânilor lor. Permițându-le să păstreze suficient cât sa nu moară de foame. Ei nu aveau drepturi și erau considerați doar proprietatea stăpânilor, fiind spânzurați dacă aceștia încercau să fugă. Motto-ul creștinilor era “Muncește si roagă-te”. Fii un sclav feudal care este exploatat fizic de către stăpânii evrei ai bisericii, apoi fii un sclav spiritual si lasă-te recoltat din punct de vedere spiritual, trimițându-ți energia în forma lor mentală. Biserica a condus societatea aidoma Partidului Comunist care conduce in Coreea de Nord. Inaintea acestui sclavagism feudal, persoanele dețineau propriul pământ, lucrau mai puțin si dețineau mai mult. Lucrau câteva ore pe zi și iși petreceau restul timpului cu alte vocații cum ar fi practica spirituală, cunoștințele cât și avansarea in tărâmul spiritual și cel material. „Shekelonomica” nu era scopul vieții. Toate aceste lucruri au fost îndepărtate.

Când Cruciadele Europene între protestanți si catolici s-au încheiat, protestanții au păstrat cultul muncii și l-au dus până în punctul materialismului total care a fost răsăritul capitalismului,care, promovat de către stat, a deschis porțile în mod oficial cămătarilor evrei(n.r. de ex. dinastia Rothschild), mai mult decât bucuroși pentru că iși puteau deschide magazine și să meargă la culcare liniștiți, profitând de non-sens-ul creat de către protestanți. Acest capitalism a creat un cerc al hoției care eventual urmează să distrugă bunăstarea națiunilor datorită efectelor sale. Acest fapt duce la sponsorizarea monopolului evreiesc asupra bunăstării, cat și tranziția feudalismului agricol într-o iobăgie industrială. Noile schimbări demografice ale societății aduse de către revoluția industrială vin totodată cu abuzuri ale capitalismului care au creat Mișcarea Socialistă și alte revoluții. Ca reacție naturală împotriva monopolului evreiesc. Exact ca atunci când țăranii se răsculau în trecut.

Evreii cunosc faptul că ciclul capitalismului e finit datorită cunoașterii istoriei adevărate, și nu a istoriei din cărțile de colorat pe care ei le-o predau Goy-ilor. Ei știu că un colaps si o reacție împotriva sistemului capitalist urmează să se întâmple. De aceea au creat Marxism-ul, pentru a redirecționa revolta populației împotriva sistemului, pentru a-i ține pe Goym sub control și pentru a-i împinge înapoi în simpla societate feudală condusă de  imperiul lor catolic. O societate supravegheată non-stop, de sclavi spălați pe creier. Ei au nevoie de Marxism ca și o faza finală a sistemului lor de control total asupra Gentililor sau nu pot supraviețui din cauza gazdei.

Evreii mai știu și că dacă ei nu pun bazele capitalismului asupra unei societăți pentru a controla reacțiile gazdei sunt pur si simplu distruși. Ține minte asta deoarece evreii știu că un colaps se apropie iar ei iși încălzesc trupele lor comuniste pentru asta. Protestul de pe Wall Street a fost un beta testing pentru obținerea unei mișcări comuniste care urmărește prăbușirea rezervelor de siguranță ale băncilor.

Evreii nu vor ezita niciodată să readucă un holocaust comunist din nou. E o chestiune de viață și de moarte pentru ei, câștig sau pierdere. Iar nimănui nu-i place să piardă. În special “aleșilor” smile .

Celălalt lucru pe care Marxismul l-a creat a fost eliminarea clasei de mijloc. Era răscoala clasei de mijloc prin intermediul breslelor care de-a lungul timpului au reușit să răstoarne reglementările impuse de evrei în timpul regimului catolic. Această clasă de mijloc a creat iluminarea. Acestei clase nu îi este permisă să existe dacă evreii vor să păstreze controlul total. Eliminarea violentă a claselor educate,cât și apariția claselor lipsite de profesionalism trebuie sa apară pentru ca ei să supraviețuiasca și pentru a avea control total al gazdei. Lipsa oricărei clase de mijloc a fost lucrul care a ținut în picioare sistemul lor feudal cât și cel Marxist. Când Gorbaciov a pus capăt acestui sistem în mod accidental prin reformele sale prin care încerca să mențină Uniunea Sovietica funcțională, a sosit apusul uniunii.

Evreii de top știu că controlul lor asupra puterii nu e permanent dacă nu țin Gentilii sub control total. În istoria lor, acest lucru s-a întamplat de mai multe ori.
Deci fă cât mai multe RIV-uri și distribuie informațiile online. Evreii nu pot câștiga împotriva unor anumiți factori din propria lor strategie:
1.Gentilii având puteri spirituale pe care să le folosească împotriva lor
2.Conștientizarea Gentilior a faptelor comise de evrei
Cât și toate celelalte lucruri care urmează după descoperirea acestor 2 factori. Al doilea urmează la scurt timp dupa primul. Evreii sunt puțini la număr iar Gentilii sunt miliarde. Cu timpul, puterea evreilor va fi demascată, iar când va fi demascată, cei doi factori le vor scăpa de sub control.

Amintește-ți! O mână de Sataniști Spirituali în Germania au apărut de nicăieri și au învins o structură globală de evrei iar statul lor nu este mai mare decât Texas-ul. Mai apoi au învins imperiul lor comunist infailibil. Creând astfel o serie de evenimente care a distrus agenda evreiască.

Asta e ceea ce o mână de Sataniști Spirituali au reușit să facă. Acum suntem peste 100.000 in toate colțurile lumii, în toate clasele sociale. Cand adevărul se va afla, cine va conduce planeta? Gentilul liber sau evreul…in momentul de fata…evreul, daca nu continui zilnic cu RIV-urile [Ritualurile de inversare din Tora] și cu activismul online legal si nu evoluezi spiritual.

Unul dintre bătrânii Sionului, George Soros, a spus: „China va conduce către Noua Ordine Mondială iar americanii ar face bine să nu se opună”. Viitorul este un stat global Marxist dacă noi nu câstigăm. Evreii nu și-au construit iobăgia Chinei Roșii într-o putere militara globală degeaba. Exact la fel cum au făcut cu URSS. Scopul unei armate atât de mari este acela de a ataca super-puterile lumii și a le distruge prin comunism.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5400


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪