Acest articol este pentru cei noi sau pentru cei care vor să-şi revizuiască lucrurile de bază. Nu există o roată a vieţii şi nici o lege a naturii care îţi va întoarce înapoi, cândva, toate lucrările; în schimb există trei paşi de bază în lucrările magice.

  1. Ridicarea energiei;
  2. Programarea energiei;
  3. Direcţionarea energiei.

Când începi direcţionarea energiei, ar trebui să continui să o programezi, vizualizând-o materializând ceea ce îţi doreşti.

Să începem cu primul pas. Întâi, ai nevoie de energie cu care să lucrezi: cu cât este mai multă şi mai puternică, cu atât mai bine. Cu cât eşti mai puternic spiritual, cu atât vei fi mai capabil să ridici energie, să o direcţionezi şi să o manevrezi. Cu cât ai mai multă experienţă, cu atât mai uşor îţi este să întreţii lucrări magice. Acestea se aseamănă foarte mult cu exerciţiile musculare: cu cât lucrezi mai mult, cu atât mai puternic devii.

Pentru magia albă (aceasta este cea mai bună opţiune pentru începători, deoarece magia neagră necesită mai multă experienţă şi pricepere) va fi de dorit să îţi foloseşti propria energie şi să te conectezi cu lucrarea.

Vibrarea Runelor este una din cele mai uşoare şi puternice metode de ridicare a energiei. Alte metode sunt Meditaţia Fundamentală şi vizualizarea. Energia pe care o ridici trebuie să o simţi puternică, în tot corpul

La pasul doi, trebuie să programezi energia. Prin “a programa”, mă refer la faptul că trebuie să îi “spui” (energiei) ceea ce trebuie să facă. De una singură, energia este neutră şi inertă. În pasul doi, trebuie să foloseşti ceea ce numim “afirmaţii”. Afirmaţiile trebuie să fie scurte, concise, la timpul prezent şi repetate, pentru ca energia să fie programată. Trebuie folosit timpul prezent deoarece energia nu are puterea de a înţelege expresiile la timpul viitor. “Se va”, poate fi oricând.

De exemplu: nu vrei vrea să afirmi “ ____ va veni la mine”, ci mai degrabă vei zice “ ____ vine la mine”.

Energia nu are puterea de a înţelege *CUM* ţi se va îndeplini ceea ce îţi doreşti. Energia întotdeauna ia calea cea mai uşoară dacă nu este programată corespunzător. Spre exemplu, mulţi dintre noi vor mai mulţi bani. Nu afirma doar “banii vin la mine”! Aceasta se poate manifesta, dacă nu este direcționată, spre o un loc de muncă unde lucrezi cu banii (cum ar fi un casier), sau printr-un salariu obișnuit – aceasta este cea mai uşoară cale. Trebuie să mai precizezi că: “Câştig sume mari de bani, pe nimic şi uşor de obţinut” “Aceşti bani sunt doar ai mei să îi păstrez şi îi cheltuiesc aşa cum doresc”. De asemenea, ar trebui să afirmi “Într-un mod foarte pozitiv şi favorabil pentru mine.” – nu cred că îţi doreşti ca o persoană iubită să moară şi să îţi lase moştenire sau să primeşti banii într-un mod neplăcut. Aşa că afirmaţia ta ar trebui să sune în felul următor: “Câştig sume mari de bani, pe nimic şi uşor de obţinut. Aceşti bani sunt doar ai mei să îi păstrez şi să îi cheltuiesc aşa cum vreau. Câştig aceşti bani într-un mod foarte pozitiv şi favorabil pentru mine.”

Afirmaţiile ar trebui să fie repetate cu intenţie, în mintea ta, de 5-10 ori sau mai mult. De asemenea poţi vizualiza energia (la pasul 3), în decursul zilei şi să spui afirmaţiile de câteva ori pentru a consolida lucrarea.

ÎNTOTDEAUNA AMINTEŞTE-ŢI: ENERGIA NU ARE RAŢIUNE ȘI IA CALEA CEA MAI SCURTĂ ȘI MAI UŞOARĂ.

Un alt exemplu este pierderea din greutate. Nu cred că îţi doreşti să slăbeşti în urma unei boli – aceasta fiind calea cea mai uşoară pentru a pierde drastic din greutate. Mintea îţi poate purta de grijă şi în acest domeniu, atunci când este programată corect; spre exemplu poţi afirma : “Pierd din greutate într-un mod foarte pozitiv şi sănătos pentru mine”.

Cu pasul trei, direcţionezi energia. Asta se face prin intermediul vizualizării. În magia albă, energia ar trebui vizualizată alb-aurie şi luminoasă, strălucind puternic ca Soarele.

Trebuie să vizualizezi această energie puternica ori în jurul tău în jurul a ceea ce îţi doreşti. Vizualizează în mintea ta exact ceea ce îţi doreşti să se întâmple, LA MOMENTUL PREZENT, vizualizând energia luminându-se.

De exemplu, când vrei să atragi bani, va trebui să vizualizezi banii venind spre tine, umplându-ţi portofelul/buzunarele/cardul bancar, să îi *simţi* şi să *miroşi*, chiar să îi şi atingi; cu cât este mai realist şi cu cât foloseşti mai multe simţuri astrale, cu atât va fi mai efectiv. Insuflă-i cu cât de multă energie poţi: cu cât mai puternică, cu atât mai bine, folosind vizualizarea. Simte emoţii fericite.

Pentru sănătate, direcţionează energia la organul afectat şi vizualizează-te sănătos şi fericit. Din nou, SIMTE-TE fericit, în timp ce faci această lucrare, ca şi cum ai obţinut deja acest lucru.

Acum, uită de lucrare şi încearcă să te gândeşti la alte lucruri. Asta poate fi dificil în situaţii disperate, însă fă tot ce poţi pentru a uita de ea, deoarece îngrijorarea şi obsesia asupra unei lucrări poate anula energia pe care ai folosit-o. Dă-i timp să lucreze şi fii sigur pe tine. Singura excepţie este exemplul de mai sus, în care poţi vizualiza energia în decursul zilei şi să spui afirmaţiile de câteva ori pentru a consolida lucrarea, ca în pasul trei. Însă nu fii obsedat de asta, pentru că nu este decât o lipsă de încredere în propriile tale puteri, lucru care îţi poate dispersa energia şi ruina lucrarea. Acest lucru are de asemenea nevoie de practică, la fel ca orice altceva.

În cazul magiei negre, nu vei vrea să intri în contact cu orice energie negativă pe care o ridici. Cei care nu cunosc, fac acest lucru şi suferă de multe ori pentru asta. Răspunsul pentru orice este cunoștința.

Acum, vorbesc din propria-mi experienţă. Cele mai populare cărţi de magie ocultism, îţi vor spune să foloseşti energia neagră. Din experienţă, am constatat că energia gri este cea mai devastatoare. De asemenea, energia gri este energia morţii. Cauzează atât boli cât şi tot felul de alte lucruri negative.

Spre exemplu, o vrajă a morţii. Vorbesc din experienţă aici. Ia energia morţii dintr-un cimitir sau din orice alt loc în care este moarte, trăgând-o din pământ, folosind vizualizarea. Programează-o ca la pasul doi, gen: “Această energie gri a morţii, îl/o omoară pe ____ “. Afirmă asta în timp ce o aşezi peste persoana pe care doreşti. De asemenea, am realizat tot prin intermediul propriei mele experienţe că acest lucru trebuie făcut de multe ori. Vreau să mai adaug că, majoritatea scrierilor populare îţi vor spune să ridici foarte multe emoţii, cum ar fi mânia sau ura, cât mai mult posibil. Din nou, acest lucru este ok, însă nu este obligatoriu. Ceea ce este necesar este puterea propriului tău suflet, voinţa ta şi capacitatea de a direcţiona energia.

Pe de alta parte, în cazul celor care îţi vor răul în viaţă şi încearcă să te rănească, simplu direcţionează-le propria lor energie înapoi la ei, folosind nuanţe de gri. Apoi şezi blând şi priveşte ceea se întâmplă cu ei şi cum suferă.

Text preluat de pe siteul www.bucurialuisatan.com