Cele 7 chakre principale

Chakrele sunt centrele puternice de energie ale sufletului. Fiecare dintre acestea au câte o funcție separată, acompaniată de anumite puteri specifice. Sănătatea chakrelor ne afectează și se reflectă în trupul fizic, emoții și în sănătatea mintală. Sufletul este format din mai multe părți, însă chakrele reprezintă cea mai importantă parte.
Există șapte chakre majore așezate de-a lungul șirei spinării și care sunt cele mai puternice. Fiecare chakră vibrează la frecvența spectrului luminii. Satanismul suportă știința cu tărie, întrucât întreaga spiritualitate și întregul ocultism poate fi explicat în mod științific. Spiritualitatea și știința se completează una pe cealaltă și lucrează împreună. Datorită atacurilor și a opresiunii continue a cercetărilor și cunoștinței științifice venite din partea bisericilor creștine, știința a fost ținută înapoi în mod periculos și astfel nu a atins un nivel la care întregul ocultism să poată fii explicat pe deplin, însă va ajunge acolo în timp. Sufletul este creat din lumină. – mai multe despre chakre aici.

*Numărul 7 care apare destul de frecvent în Biblie este un cuvânt de cod pentru cele 7 chakre principale. Mai multe despre numărul 7 găsești aici.

Cele 7 chakre principale sunt:

  1. Chakra Bazei
  2. Chakra Sacrală
  3. Chakra Solară (666)
  4. Chakra Inimii
  5. Chakra Gâtului
  6. Chakra a Șasea
  7. Chakra Coroanei

Chakra bazei

Chakra bazei

PRIMA CHAKRĂ, CEA A SACRUMULUI, NUMITĂ ȘI ”MULADHARA” – ADICĂ ”RĂDĂCINĂ”.

ELEMENT: Pământ
CULOARE: Roșu
NUMĂR DE ”PETALE”: 4
PLANETĂ: Saturn
GEN: Masculin
ZI: Sâmbătă
METAL: Oțel
FUNCȚIE: Supraviețuire, fundamentare
STARE INTERIOARĂ: Stabilitate

PERECHEA FEMININĂ PENTRU CHAKRA BAZALĂ ESTE CHAKRA COROANEI

Chakra Bazală, în sanscrită cunoscută ca ”Muladhara”, contrplează intestinele, vezica, partea inferioară a colonului, picioarele și glandele suprarenale. Această chakră este de culoare roșie. Elementul ei este pământ, iar metalul oțel. Este guvernată de planeta Saturn. Această chakră conferă stabilitate și fundamentare și domnește peste instinctele bazice și cel de supraviețuire. Chakra Bazală ne oferă voința de a supraviețui și un simț al siguranței. Mânia și furia emană din această chakră și de aici zicala ”a deveni roșu de nervi”. Primele trei chakre sunt cele mai influente atunci când vine vorba de întreținerea magiei, făcând ca lucrurile să fie proiectate prin chakrele feminine și superioare, pentru a se manifesta în realitate.


Chakra sacrală

chakra sacrala

LOCALIZARE: La jumătatea distanței dintre bazin și osul pubic
ELEMENT: Pământ
CULOARE: Portocaliu
NUMĂR DE PETALE: 6
PLANETĂ: Marte
GEN: Masculin
ZI: Marți
METAL: Fier
FUNCȚIE: Sexualitate, plăcere, procreare, creativitate, sălașul energiei sexuale
STARE INTERIOARĂ: Potențial de creare.

PERECHEA FEMININĂ A CHAKREI SACRUMULUI ESTE CHAKRA GÂTULUI, AMBELE OFERIND PUTERE DE CREARE.

Chakra Sacrumului, știută în sanscrită ca ”Svadistana”, este cunoscută drept chakră sexuală. Această chakră este de culoare portocalie și controlează pofta sexuală, împreună cu organele sexuale și reproductive, partea inferioară a abdomenului și rinichii. Elementul ei este apa, iar metalul ei este fierul. Este guvernată de planeta Marte. Această chakră influențează plăcerea, indulgența, sexualitatea și creativitatea. Chakra sacrumului și cea solară împuternicesc lucrările de magie sexuală. Contrar informațiilor din populare, a doua chakră este lăcașul primului granthi. Granthile sunt blocaje care împiedică ascensiunea șarpelui. Trebuie să fi liber de orice fel de complexe și inhibiții relaționate acestei chakre, dacă vrei ca ea să funcționeze la randament maxim. Secolele scurse sub suprimare creștine și atacurile lor la adresa sexualității umane, au lucrat să țină Șarpele Kundalini inactiv chiar sub chakra bazală, în încercarea de a îndepărta toate cunoștințele spirituale din rândul populației. Orgasmul sexual – care este esențial sănătății fizice, psihice și emoționale a fiecăruia dintre noi – este ceea ce activează șarpele și deschide această chakră în mod complet.


Chakra solară 666

Chakra Solara 666LOCALIZARE: Puțin deasupra bazinului, lângă plexul solar
ELEMENT: Foc
CULOARE: Alb-auriu (strălucitor precum Soarele)
NUMĂR DE PETALE: 10
PLANETĂ: Soarele
GEN: Masculin
ZI: Duminică
METAL: Aur
FUNCȚIE: Această chakră este uzina (centrul de putere) al sufletului; voință, putere, manipulare.
STARE INTERIOARĂ: Puterea voinței, sincronizare. Această chakră este Gralul lui Lucifer.

PERECHEA FEMININĂ A ACESTEI CHAKRE ESTE CHAKRA A 6-A – CHAKRA AJNA – CARE CONȚINE GLANDA PINEALĂ.

Chakra Plexului Solar este cea mai importantă chakră. În sanscrită este cunoscută ca ”Manipura”. Este chakra voinței și cel mai important, este Gralul lui Lucifer în care este depozitat elixirul vieții, secretat în parte de glanda pineală. Acesta este locul de unde emană puterea de vindecare a sufletului. Această chakră guvernează peste sistemul digestiv, stomac, pancreas și mușchi. Este de culoare aurie și este Chakra Soarelui. Elementul ei este focul, iar metalul ei e aurul. Aceasta este chakra pe care o folosești pentru a-ți imprima voința, atunci când lucrezi magie. Chakra Solară este centrul de putere al sufletului. Simbolul ei este Svastica.


Chakra inimi

chakra inimii 2

chakra inimii

LOCALIZARE: Mijlocul pieptului

ELEMENT: Foc/aer

CULOARE: Verde

NUMĂR DE PETALE: 12

PLANETĂ: Mercur

GEN: Neutru

ZI: Miercuri

METAL: Mercur

FUNCȚIE: Chakra Inimii este conectorul neutru dintre chakrele superioare și cele inferioare

STARE INTERIOARĂ: Ușurință, proiecție astrală

CHAKRA INIMII NU ARE PERECHE

Chakra Inimii este cunoscută în sanscrită ca ”Anahata” și este conectorul neutru al sufletului, făcând legătura dintre cele trei chakre feminine situate deasupra ei și cele trei chakre masculine situate dedesubtul ei. Controlează sistemul circulator al sufletului. Chakra inimii se diferențiază de celelalte chakre, în aceea că are forma unui yoni.

”… Din loc în loc de-a lungul acestei fâșii, erau șapte turnuri – Turnurile lui Satan (Ziarahs) – șase dintre acestea sub formă trapezoidală iar unul, aflat în mijlocul celorlalte pe Muntele Lalesh, avea forma unui con ascuțit și canelat.” – – Ritualurile Satanice de Anton LaVey

Extrasul de mai sus este de asemenea o alegorie, întrucât centrul este unul fără pereche: chakra inimii. Chakra inimii are putere, însă nu puterea pe care o are cea mai puternică chakră a sufletului, chakra Soarelui ”666”. Puterile chakrei inimii sunt mai mici. Acesta este motivul pentru care inamicul promovează la nesfârșit această chakră în cărțile populare (despre spiritualitate) și în dogmele new age, care sunt super accesibile publicului larg. Am remarcat prin experiența mea personală cu vindecarea animalelor, că energia vindecătoare a chakrei solare poate fi direcționată și proiectată în mod efectiv prin chakra inimii, în timp ce îmi țineam animalul la piept. Am găsit că această tehnică este mult mai puternică și efectivă decât vindecarea cu mâinile. De asemenea, muți oameni care se pot proiecta astral, își părăsesc trupul prin chakra inimii.


Chakra gâtului

chakra gatului

LOCALIZARE: Gât
ELEMENT: Aer
CULOARE: Albastrul cerului
NUMĂR DE PETALE: 16
PLANETĂ: Venus
GEN: Feminin
METAL: Cupru
FUNCȚIE: Comunicare verbală, auto-exprimare emoțională, creativitate
STARE INTERIOARĂ: Emoții

PERECHEA MASCULINĂ A CHAKREI GÂTULUI ESTE CHAKRA SACRUMULUI, AMBELE OFERIND PUTERE DE CREARE.

Chakra gâtului, cu numele sanscrit ”Visudda”, domnește peste gât, glanda tiroidă, gâtlej, voce, urechi, auz și trahee. Culoarea acestei chakre este ca albastrul cerului și guvernează peste comunicarea verbală, intelect, emoții și auto-exprimare. Adevărul să fie cunoscut: chakra gâtului – și nicidecum chakra inimii – este ”sălașul emoțiilor”. Atunci când suntem triști și gata să plângem, simțim un nod în gât. Chakra gâtului este o chakră cu potențial creativ și lucrează mână în mână cu chakra sacrumului. Chakra gâtului conține cel de-al doilea granthi.


Chakra a 6-a

chakra a sasea

LOCALIZARE: Direct sub chakra coroanei
ELEMENT: Eter
CULOARE: Indigo/violet-albăstrui
NUMĂR DE PETALE: 2
PLANETĂ: Luna
GEN: Feminin
ZI: Luni
METAL: Argint
FUNCȚIE: Viziune psihică
STARE INTERIOARĂ: Intuiție, comunicări telepatice

PERECHEA MASCULINĂ A ACESTEI CHAKRE ESTE CHAKRA SOLARĂ 666.

A șasea chakră, cu numele ei sanscrit ”Ajna”, este localizată în spatele celui de-al treilea ochi. Al treilea ochi este o extensie a chakrei a șasea și guvernează peste văzul astral. Această chakră este sălașul psihic al sufletului. Adesea, atunci când glanda pineală este activată, aceasta se aprinde într-o lumină strălucitoare, inundând capul cu o lumină albă, aducând cu sine o stare intensă de fericire extremă. Atunci când glanda pineală este activată, aceasta se umflă și dă loc unei senzații de presiune, de mărimea unei boabe de strugure. Chakra a șasea guvernează peste ochi, atât viziunea fizică cât și cea psihică și peste glanda pineală. Este de culoare indigo/violet-albăstrui, iar elementul ei este eterul. Metalul ei este argintul și planeta ei este Luna. Aceasta este chakra în care se întâlnesc Ida și Pingala. Conține glanda pineală. În unele lucrări, energia este direcționată în sus prin șira spinării până în chakra a șasea, după care aceasta este proiectată afară prin cel de-al treilea ochi – după cum se arată în multe hieroglife egiptene.


Chakra coroană

chakra coroana

LOCALIZARE: Vârful capului
ELEMENT: Apă
CULOARE: Violet
NUMĂR DE PETALE: Un lotus cu o mie de petale
PLANETĂ: Jupiter
GEN: Feminin
ZI: Joi
METAL: Staniu
FUNCȚIE: Iluminare
STARE INTERIOARĂ: Fericire, intuiție, comunicare și auz psihic (împreună cu chakra a șasea)

PERECHEA MASCULINĂ PENTRU CHAKRA COROANEI ESTE CHAKRA BAZEI

Chakra a Șaptea este cunoscută drept ”Lotusul cu O Mie de Petale”. Lotusul mai este cunoscut și ca ”floare de lila”. Lila = ”Lilith”. Pe lângă faptul că Demonii sunt ființe reale și întrupate, fiecare Demon are un mesaj spiritual personal. Lilith guvernează peste chakra coroanei. Satan guvernează peste chakra bazală. Chakra coroanei și cea bazală sunt o pereche masculină și feminină și lucrează împreună.

Chakra Coroanei este cunoscută în sanscrită ca ”Sahasrara”, este plasată în vârful capului. Este de culoare violetă și guvernează peste creier, glanda pituitară și peste sistemul nervos. În mod alegoric, este un lotus cu o mie de petale. Acest simbol pornește încă din Egiptul Antic. Atunci când chakra a șaptea este activată și deschisă în totalitate, induce stări de fericire. Demonii mi-au spus că este guvernată de elementul apă. Această chakră domnește peste toate simțurile psihice și este esențială în comunicarea telepatică. Contrar învățăturilor populare, această chakră conține ce-l de-al treilea granthi – prin care Șarpelui Kundalini îi este, de regulă, cel mai greu de străpuns. Atunci când această chakră este blocată, adesea se experimentează senzații de furnicături în vârful capului, întrucât energia kundalinică se acumulează în jurul acestei chakre, netrecând *prin* ea – așa cum ar trebui să se întâmple.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪