Cine este Diavolul – SATAN / ENKI / EA

Satan este unul dintre Cei Patru Prinţi Încoronaţi ai Iadului, fiind cel mai puternic și domnind peste toți ceilalți.

*Cei Patru Zei Puternici ce conduc Iadul sunt: Satan, Belzebut, Astaroth și Azazel.

Ea/Enki (Satan), Enlil (Belzebut, Baal), Inanna (Istar, Isis, Astarot) şi Shamash/Utu, Ashur (Azazel) au fost patru cei mai populari, puternici şi notabili Zei de-a lungul timpului, în întreaga lume. Au fost Zeii Iniţiali ai Mesopotamiei. Toate sunt relaţionate. Belzebut/Enlil este fratele vitreg al lui Satan/Ea, iar Astaroth şi Azazel sunt fraţi gemeni, nepoţii lui Belzebut.


Satan este Zeul Sumerian EA, ENKI, cunoscut și ca Malek Ta’us.

Pentru prea multă vreme, prea multe informații neadevărate au fost răspândite despre Satan. Mulți dintre noi L-au văzut, au povesti cu El și au fost atinși de acesta în astral. Fiecare dintre noi care Îl cunosc, cad de acord în ceea ce privește înfățișarea Lui. Religiile de dreapta, pentru prea mult timp, au scris cărți despre felul în care ei *cred* că El se înfățișează, despre felul în care ei *cred* că Demonii arată; acestea nu sunt decât minciuni blasfematoare. El nu este roșu, cu coarne și coada și nici nu arată precum monștrii de Halloween. El nu are ochii roși și învăpăiați sau aripi cauciucate. Aceste descrieri sunt menite să-L insulte, să-L denigreze și să Îl hulească. În continuare sunt prezentate câteva imagini despre cum S-a înfățișat Satan celor care L-au văzut. În mod contrat etichetelor conform cărora Satanismul ar fii “întunecat, Satan apare îmbrăcat într-o robă albă și strălucitoare, identică cu cea purtata de El în imaginea de mai jos. Mulți dintre noi Îl văd adesea și au, de asemenea, o relație foarte apropiată cu El. Este frumos. Înfățișarea Lui este aproape identica cu cea din imagine. Sigura diferență este aceea că, arareori apare cu aripi.
Satan
–  Ziua lui este Luni
– Culorile lui sunt albastru, roșu și negru.
– El este Zeul Sumerian EA, de asemenea cunoscut sub numele de ENKI, care înseamnă Domn al Pământului”. El mai este cunoscut și ca Malek Ta’us.
– Animalele care îi sunt sacre: păunul, șarpele, capra, dragonul și corbul.
– Numerele lui sunt 2, 11 și 4. (666 este simbolic Erei Vărsătorului, eră în care El va domni din nou).
– Semnele sale zodiacale sunt Vărsător și Capricorn.
– Planetele sale sunt Uranus și Venus (Luceafărul de dimineață).
– Direcțiile sale sunt atât Sud cât și Est.
– Ziua anului care este cea mai importantă pentru El, este 23 decembrie, momentul în care Soarele atinge un grad în Capricorn. Capricorn este al 10-lea semn zodiacal, și cu primul sau grad, fac 11. Prima zi după Solstițiul de Iarna este ziua Lui personală, și ar trebui respectată de fiecare satanist dedicat (aceasta mi-a fost dictata în mod personal, de către Satan însuși).

Sigiliile lui Satan sunt:

1.

Sigiliul lui Satan 1

2.

Sigiliul lui Satan 2


Satan este Adevăratul Dumnezeu Creator al omenirii! El ne-a creat prin inginerie genetică așa cum oamenii noștri de știință creează clone folosindu-se de genetică, doar că la un nivel mult mai avansat.

Citat din predica „Creația lui Satan: omenirea

În Capitolul IV din Cartea Neagră a lui Satan, Al Jilwah, acesta spune: ”Am permis crearea a patru substanțe, patru timpuri și patru direcții; deoarece ele sunt lucruri necesare creației.”

Aceasta este o descriere a moleculei ADN! Oricine este familiar cu compoziția și structura ADN, cunoaște că această este în formă de spirală și încolăcită precum un ȘARPE. De asemenea, ADN-ul are punți care sunt așezate sub formă de scară. Aceste punți sunt practic din PATRU componente, numite baze. Aceste baze sunt adenina, citozina, tiamina și guanina (abreviate A, C, T și G). Aceste PATRU nucleoide se pot grupa în perechi, în secvențe de o varietate nelimitată.

ADN-ul STĂ LA BAZA VIEȚII! Fără ADN viața nu ar exista. Șarpele este simbolul vindecării atât a trupului cât și a sufletului. Șarpele este și simbolul medicinii. Caduceul medical are doi șerpi încolăciți în jurul unui sceptru – acest simbol este prezent în aproape fiecare cabinet medical și este o reprezentație a Șarpelui Kundalini, care este al lui Satan. Șarpele mai este și un simbol al înțelepciunii și cunoștinței. ȘARPELE A FOST DINTOTDEAUNA UN SIMBOL AL LUI SATAN ȘI REPREZINTĂ ÎNȚELEPCIUNEA, CUNOAȘTEREA, VINDECAREA ȘI VIAȚA.

Tatăl Satan a mai spus în Cartea Neagră: ”Nimeni nu va trăi în această lume mai mult decât timpul stabilit de Mine”. Satan ne-a creat și ne-a determinat durata de viață, ca oameni. Atunci când acesta a încercat să ne facă asemenea Zeilor, conferindu-ne imortalitatea, ceilalți Zei (extratereștrii care s-au ridicat împotriva lui Satan și a Demonilor) l-au împiedicat.

Învățăturile falsului și străinului ”dumnezeu” xin a pervertit și infectat tot ceea ce este bun pentru noi. Creștinii au încercat să transforme șarpele într-un simbol al groazei. Dacă nu ar fi fost xismul (creștinismul), știința medicală ar fi avut deja un remediu pentru fiecare boală și afecțiune existentă, inclusiv pentru îmbătrânire.

Sursa:

Creația lui Satan: omenirea

Citat din articolul „Originile Satanismului

Zeii principali care au interacționat cu omenirea și care sunt creatorii noștri (prin inginerie genetică), sunt dintr-o rasă de extratereștrii cunoscută ca ”Nordici”. Locuiesc în întreaga galaxie în diferite sisteme solare. Sunt foarte avansați în cunoștințe, inteligență și în spirit. Unii sunt de ajutor omenirii – precum este Satan și Zeii antichităţii, care în cele din urmă au sfârşit sub eticheta de ”Demoni”. Alții sunt neutrii, iar alții au lucrat și continuă să lucreze spre distrugerea noastră. Fundalul cu privire la creație poate fi găsit în detaliu în alte articole de pe acest website. S-a purtat un război din cauza omenirii, război în care, de o parte era Satan și Demonii Săi – care doreau să ne dea cunoștința și îndrumările necesare pentru a ne putea ridica la perfecțiunea fizică și spirituală de zeu, în timp ce de cealaltă parte luptau inamicii care doreau să ne țină ignoranți din punct de vedere spiritual, pentru a ne putea folosi sufletele ca supliment gratuit de energie.

Sursa:

Originile Satanismului

Satan a creat Universul?

Citește mai jos. Satan nu a creat Universul.

Citat din predica „Universul

[…] Omenirea nu a reușit să facă nici un progres serios în domeniul științific, datorită lucrurilor pe care le voi aminti mai jos. Lumile avansate combină spiritualitatea cu tehnologia, cum e telechinezia în grup pentru operarea farfuriilor zburătoare. Există un punct în care știința se îmbină cu spiritualitatea/ocultul, completându-se una pe alta. Așa-numitul ocultism poate fi explicat în întregime din punct de vedere științific.

Lilith mi s-a arătat chiar după ce am terminat de citit cartea cu privire la teoria Big Bang, în care se menționa faptul că universul ar avea 15 miliarde de ani. Notează și de această dată … 15 miliarde, unde 1+5=6. Lilith mi-a spus că teoria Big Bang este o porcărie și o tâmpenie absolută. Am întrebat-o despre univers, despre micro și macrocosm, iar ea mi-a zis că datorită faptului că noi trăim și murim, trecem prin naștere și moarte, adesea vedem lucrurile din perspectiva timpului linear; în sensul că noi percepem totul ca având un început și un sfârșit. […]

Teoria conform căreia universul ar avea 15 miliarde de ani este bazată pe căcaturile scornite de Einstein. Din nou, minciuni evreiești. La rândul lor, aceste căcaturi își au rădăcina în Tora lor tâmpită; apoi îi mai avem pe idioții musulmani care refuză să admită că pământul este mai bătrân decât ceea ce e menționat în Coran, asemenea jidanilor – așadar, la toată cercetarea științifică se pun bețe în roate. Am citit mai demult că profesorii și ceilalți oameni de știință importanți care nu se conformează lucrurilor considerate drept învățături acceptate, în multe cazuri, chiar și în ciuda cercetărilor care dovedesc contrariul, aceștia primesc avertismente serioase după care sunt ostracizați și în cele din urmă scoși din pozițiile lor, în cazul în care persistă. Anumite cercetări științifice sunt considerate un tabu (și evitate de mulți oameni de știință tocmai pentru că le e teamă de a nu fi discreditați.

[…]

Sursa:
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=902

Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Ce fac sataniștii?

Semnificația fără sens a satanismului fals

Definiţia Satanismului Spiritual

Experienţa mea cu entităţile angelice

Lămuriri despre Satanismul Spiritual şi Satan


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆