SATAN / ENKI / EA

Satan este unul dintre Cei Patru Prinţi Încoronaţi ai Iadului, fiind cel mai puternic și domnind peste toți ceilalți.

*Cei Patru Zei Puternici ce conduc Iadul sunt: Satan, Belzebut, Astaroth și Azazel.

Ea/Enki (Satan), Enlil (Belzebut, Baal), Inanna (Istar, Isis, Astarot) şi Shamash/Utu, Ashur (Azazel) au fost patru cei mai populari, puternici şi notabili Zei de-a lungul timpului, în întreaga lume. Au fost Zeii Iniţiali ai Mesopotamiei. Toate sunt relaţionate. Belzebut/Enlil este fratele vitreg al lui Satan/Ea, iar Astaroth şi Azazel sunt fraţi gemeni, nepoţii lui Belzebut.


Satan este Zeul Sumerian EA, ENKI, cunoscut și ca Malek Ta’us.

Pentru prea multă vreme, prea multe informații neadevărate au fost răspândite despre Satan. Mulți dintre noi L-au văzut, au povesti cu El și au fost atinși de acesta în astral. Fiecare dintre noi care Îl cunosc, cad de acord în ceea ce privește înfățișarea Lui. Religiile de dreapta, pentru prea mult timp, au scris cărți despre felul în care ei *cred* că El se înfățișează, despre felul în care ei *cred* că Demonii arată; acestea nu sunt decât minciuni blasfematoare. El nu este roșu, cu coarne și coada și nici nu arată precum monștrii de Halloween. El nu are ochii roși și învăpăiați sau aripi cauciucate. Aceste descrieri sunt menite să-L insulte, să-L denigreze și să Îl hulească. În continuare sunt prezentate câteva imagini despre cum S-a înfățișat Satan celor care L-au văzut. În mod contrat etichetelor conform cărora Satanismul ar fii “întunecat, Satan apare îmbrăcat într-o robă albă și strălucitoare, identică cu cea purtata de El în imaginea de mai jos. Mulți dintre noi Îl văd adesea și au, de asemenea, o relație foarte apropiată cu El. Este frumos. Înfățișarea Lui este aproape identica cu cea din imagine. Sigura diferență este aceea că, arareori apare cu aripi.
Satan
–  Ziua lui este Luni
– Culorile lui sunt albastru, roșu și negru.
– El este Zeul Sumerian EA, de asemenea cunoscut sub numele de ENKI, care înseamnă Domn al Pământului”. El mai este cunoscut și ca Malek Ta’us.
– Animalele care îi sunt sacre: păunul, șarpele, capra, dragonul și corbul.
– Numerele lui sunt 2, 11 și 4. (666 este simbolic Erei Vărsătorului, eră în care El va domni din nou).
– Semnele sale zodiacale sunt Vărsător și Capricorn.
– Planetele sale sunt Uranus și Venus (Luceafărul de dimineață).
– Direcțiile sale sunt atât Sud cât și Est.
– Ziua anului care este cea mai importantă pentru El, este 23 decembrie, momentul în care Soarele atinge un grad în Capricorn. Capricorn este al 10-lea semn zodiacal, și cu primul sau grad, fac 11. Prima zi după Solstițiul de Iarna este ziua Lui personală, și ar trebui respectată de fiecare satanist dedicat (aceasta mi-a fost dictata în mod personal, de către Satan însuși).

Sigiliile lui Satan sunt:

1.

Sigiliul lui Satan 1

2.

Sigiliul lui Satan 2


Satan este Adevăratul Dumnezeu Creator al omenirii! El ne-a creat prin inginerie genetică așa cum oamenii noștri de știință creează clone folosindu-se de genetică, doar că la un nivel mult mai avansat.

Citat din predica „Creația lui Satan: omenirea

În Capitolul IV din Cartea Neagră a lui Satan, Al Jilwah, acesta spune: ”Am permis crearea a patru substanțe, patru timpuri și patru direcții; deoarece ele sunt lucruri necesare creației.”

Aceasta este o descriere a moleculei ADN! Oricine este familiar cu compoziția și structura ADN, cunoaște că această este în formă de spirală și încolăcită precum un ȘARPE. De asemenea, ADN-ul are punți care sunt așezate sub formă de scară. Aceste punți sunt practic din PATRU componente, numite baze. Aceste baze sunt adenina, citozina, tiamina și guanina (abreviate A, C, T și G). Aceste PATRU nucleoide se pot grupa în perechi, în secvențe de o varietate nelimitată.

ADN-ul STĂ LA BAZA VIEȚII! Fără ADN viața nu ar exista. Șarpele este simbolul vindecării atât a trupului cât și a sufletului. Șarpele este și simbolul medicinii. Caduceul medical are doi șerpi încolăciți în jurul unui sceptru – acest simbol este prezent în aproape fiecare cabinet medical și este o reprezentație a Șarpelui Kundalini, care este al lui Satan. Șarpele mai este și un simbol al înțelepciunii și cunoștinței. ȘARPELE A FOST DINTOTDEAUNA UN SIMBOL AL LUI SATAN ȘI REPREZINTĂ ÎNȚELEPCIUNEA, CUNOAȘTEREA, VINDECAREA ȘI VIAȚA.

Tatăl Satan a mai spus în Cartea Neagră: ”Nimeni nu va trăi în această lume mai mult decât timpul stabilit de Mine”. Satan ne-a creat și ne-a determinat durata de viață, ca oameni. Atunci când acesta a încercat să ne facă asemenea Zeilor, conferindu-ne imortalitatea, ceilalți Zei (extratereștrii care s-au ridicat împotriva lui Satan și a Demonilor) l-au împiedicat.

Învățăturile falsului și străinului ”dumnezeu” xin a pervertit și infectat tot ceea ce este bun pentru noi. Creștinii au încercat să transforme șarpele într-un simbol al groazei. Dacă nu ar fi fost xismul (creștinismul), știința medicală ar fi avut deja un remediu pentru fiecare boală și afecțiune existentă, inclusiv pentru îmbătrânire.

Sursa:

http://bucurialuisatan.com/creatia-lui-satan-omenirea/

Citat din articolul „Originile Satanismului

Zeii principali care au interacționat cu omenirea și care sunt creatorii noștri (prin inginerie genetică), sunt dintr-o rasă de extratereștrii cunoscută ca ”Nordici”. Locuiesc în întreaga galaxie în diferite sisteme solare. Sunt foarte avansați în cunoștințe, inteligență și în spirit. Unii sunt de ajutor omenirii – precum este Satan și Zeii antichităţii, care în cele din urmă au sfârşit sub eticheta de ”Demoni”. Alții sunt neutrii, iar alții au lucrat și continuă să lucreze spre distrugerea noastră. Fundalul cu privire la creație poate fi găsit în detaliu în alte articole de pe acest website. S-a purtat un război din cauza omenirii, război în care, de o parte era Satan și Demonii Săi – care doreau să ne dea cunoștința și îndrumările necesare pentru a ne putea ridica la perfecțiunea fizică și spirituală de zeu, în timp ce de cealaltă parte luptau inamicii care doreau să ne țină ignoranți din punct de vedere spiritual, pentru a ne putea folosi sufletele ca supliment gratuit de energie.

Sursa:

http://bucurialuisatan.com/originile-satanismului/

Satan a creat Universul?

Citește mai jos. Satan nu a creat Universul.

Citat din predica „Universul

[…] Omenirea nu a reușit să facă nici un progres serios în domeniul științific, datorită lucrurilor pe care le voi aminti mai jos. Lumile avansate combină spiritualitatea cu tehnologia, cum e telechinezia în grup pentru operarea farfuriilor zburătoare. Există un punct în care știința se îmbină cu spiritualitatea/ocultul, completându-se una pe alta. Așa-numitul ocultism poate fi explicat în întregime din punct de vedere științific.

Lilith mi s-a arătat chiar după ce am terminat de citit cartea cu privire la teoria Big Bang, în care se menționa faptul că universul ar avea 15 miliarde de ani. Notează și de această dată … 15 miliarde, unde 1+5=6. Lilith mi-a spus că teoria Big Bang este o porcărie și o tâmpenie absolută. Am întrebat-o despre univers, despre micro și macrocosm, iar ea mi-a zis că datorită faptului că noi trăim și murim, trecem prin naștere și moarte, adesea vedem lucrurile din perspectiva timpului linear; în sensul că noi percepem totul ca având un început și un sfârșit. […]

Teoria conform căreia universul ar avea 15 miliarde de ani este bazată pe căcaturile scornite de Einstein. Din nou, minciuni evreiești. La rândul lor, aceste căcaturi își au rădăcina în Tora lor tâmpită; apoi îi mai avem pe idioții musulmani care refuză să admită că pământul este mai bătrân decât ceea ce e menționat în Coran, asemenea jidanilor – așadar, la toată cercetarea științifică se pun bețe în roate. Am citit mai demult că profesorii și ceilalți oameni de știință importanți care nu se conformează lucrurilor considerate drept învățături acceptate, în multe cazuri, chiar și în ciuda cercetărilor care dovedesc contrariul, aceștia primesc avertismente serioase după care sunt ostracizați și în cele din urmă scoși din pozițiile lor, în cazul în care persistă. Anumite cercetări științifice sunt considerate un tabu (și evitate de mulți oameni de știință tocmai pentru că le e teamă de a nu fi discreditați.

[…]

Sursa:
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=902

Îţi recomand să studiezi şi articolele listate mai jos:

Află ce fac Sataniștii!

Informaţii despre vrăjitorie şi satanism pentru atei şi sceptici

Adevărul despre Anunnaki şi minciunile lui Zecharia Sitchin

Nefilim

Originile REPTILIENE ale EVREILOR

De ce încă folosim numele Satan?


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 10 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. Te intrebam pe Bucuria lui Satan cum te comporti tu cu sigiliile demonilor? Am citit mai multe puncte de vedere si sunt de acord cu toate. Depinde cum mentalizam. De exemplu, trasarea sigiliului la nivel mental doar si mentalizarea lui. Altii spun ca isi comstruiesc singuri sigilii sau ca le ard. Poate ar trebui sa ne concentram pe ele, ca la Yoga, cand facem Trataka? Ma gandeam sa imi tiparesc sigiliile si sa le pun in cele 9 directii,
  La Bardon am vazut ca le desena cu linie continua.
  Apoi vreau sa iti spun ca eu, intr-o meditatie cu Satan am vazut ca trebuie sa invoc intr-o anumita zi 4 demoni, in alta zi 3, am inteles ca pe toti in acelasi timp, intr-o anumita ordine. Nici nu stiam de respectivele entitati, dar m-am uitat in Goetia si le-am depistat dupa numele indicat de Satan. Nu am facut, insa, invocarea.

  1. Sigiliile Demonilor nu trebuie arse sub nici o formă, trebuie tratate cu respect, de preferat poți păstra sigiliul într-o folie protectoare sau carte întrucat acesta poate fi refolosit. Eu le păstrez într-o folie protectoare.

   Dacă nu ai mai chemat Demonul respectiv desenezi (recomand să îl desenezi tu) sau tipărești sigiliul Demonului pe o foaie curată, închizi ochii și îți imaginezi sigiliul în mintea ta (dacă este nevoie te uiți din nou și din nou la sigiliu până ai o imagine clară în mintea ta), după ce ai o imagine clară a sigilului în minte reciți sau vibrezi numele Demonului. Nu este obligatoriu, însă dacă ai posibilitatea achiziționezi lumânarea specifică Demonului și tămâie.

   Se mai recită și următoarea rugăciune:

   Rege Satan, prin îndurarea Ta, acceptă-mă; mă rog Ţie pentru puterea de a concepe în mintea mea şi de a duce la bun sfârşit ceea ce îmi doresc, împlinirea căruia o pot dobândi prin ajutorul Tău, O Puternicule Satan, singurul Zeu Adevărat care trăieşte şi domneşte în vecii vecilor. Te rog să îl însufleţeşti pe _________ (numele Demonului) să se manifeste înaintea mea, căci El/Ea îmi poate da răspunsuri adevărate şi de încredere, astfel încât să îmi pot atinge scopul dorit, prevăzând că acest lucru este adecvat departamentului Său. Cer aceste lucruri în Numele Tău, smerit şi plin de respect, Rege Satan, fie ca Tu să mă consideri vrednic, Tată.

   După ce ai stabilit o conexiune strânsă cu Demonul poți lua legătura cu el sau îi poți cere sfaturi doar concentrându-te pe sigiliul Demonului și vibrând numele Lui.

  2. Nu am ars niciodata sigilii, dar am considerat si invata la yoga precum ca cea scris este ars pentru a fi trimis in alta dimensiune. De exemplu, scrii ingerului pazitor. Eu obisnuiam, sepre exemplu, daca aveam o problema cu o persoana, sa scriu si sa ma rog ingerului pazitor al acelei persoane si, apoi, sa ard scrisoarea.
   Altii ard ca si cum si-ar lua gandul de la ce au facut, pentru a lasa lucrurile sa se infaptuiasca.
   Eu am folosit si enns pentru demoni, asa cum am citit la tipul despre care ti-am spus si datorita caruia mi-am modificat credinta https://zalbarath666.wordpress.com/satanic-magick/demonic-enns/ Le-am invatat pe dinafara pentru anumiti demoni. Le recit in gand.
   Problema cu sigiliul, daca se poate pastra de la o invocare la alta, nu-mi era clara. Am tiparite sigiliile anumitor demoni si am scris si enns-ul dedesupt. Ca sa ii cer ajutor lui Satan, da. Mai invoc si demonii celor 4 directii pentru protectie, creind un cerc magic imaginar prin aceasta invocare.

 2. Eu sunt la inceput, nu cunosc nici simbolurile. Tocmai am invatat acum simbolul care se numeste „Adevaratul Graal”. Iti spun aceasta, ca sa iti arat ce inseamna pentru mine ca ma invata demonii. Daca il invoc(chem) si apare ori vine nechemat prin ritual, se poate si sa imi arate sau spuna ceva prin realizarea gestului asupra mea sau impreuna cu mine. Eu nu stiu ce semnifica, dar imi amintesc ca am vazut aceasta undeva. Caut apoi semnificatia.(Aaa s-a intamplat si cu crucea inversata cu brate deformate(simbolul pacii) si compasul.

  Cum imi mai vorbesc demonii? De exemplu, la inceput, cand invocam cate un demon(asteptand cu ferma convingere si foarte multa dragoste aparitia), la prima intalnire primeam cate un dar in plan subtil. Majoritatea simbolizau bijuterii astrale pentru mana stanga. Ce semnificatie are aceasta, nu stiu. De ce nu si pentru mana dreapta? In plus, un singur demon s-a pozitionat a dorit de la inceput sa ocupe locul din dreapta mea. Probabil ca are o semnificatie aceasta. Cu foarte multa prietenie si dragoste m-a tratat demonita care ocroteste animalele. Ca si cum eram ceva atat de mic, de lipsit de pricepere in ale magiei.
  Acum, cand noi avem experiente, le consideram veritabile, cand au si altii, inclinam sa credem ca sunt nebuni. De aceea se spune:”Sa stii, sa vrei, sa indraznesti si sa taci!”

 3. Vreau sa iti cer o parere: In anturajul meu am o persoana pe care o banuiesc ca ar actiona asupra mea, Inca nu stiu intentiile pe care le are aceasta, dar cred ca practica ceva magie si, cum este prieten cu anumiti dusmani ai mei, se poate ca nu imi doreasca tocmai binele. Totusi, de ceva timp care ca ma „fascineaza” astfel incat drumurile noastre sa se intalneasca ca din intamplare si sa se creeze o legatura intre noi(ca o relatie afectiva), desi aceasta relatie nu si-ar avea rostul. In plus, este intresat in ceea ce ma priveste(modul in care ma comport etc). Exact cand este ora planetara a lui Saturn, o simt ca face ceva, simt ca o emotie puternica venind de la acea persoana. Crezi ca ar trebui sa tai legatura cu persoana in planurile subtile?

 4. Ce regret! Incepusem sa lucrez cu Saturn si a fost asa fain cateva zile! Venea de la sine cum sa fac magie neagra, de exemplu. Dar, am gresit astazi, ca am vibrat de mai multe ori. Tre sa o iau de la capat.
  Asa m-am mai amuzat, ca am facut niste apa cu ajutorul invocarii demonilor, pe care am incarcat-o foarte negativ si distructiv, pentru distrugerea dusmanilor. Si am zis ca e aghiazma si am stropit. Cred ca efectul a fost ca mor ca si dusmani ai mei, nu mai au energie.

 5. Da, teist inseamna theo adica recunoasterea divinitatii, in opozitie cu atheos fara divinitate.

 6. Salut,stie cineva cum sa vizualizez?
  Imi aduc aminte ca intr-o dimineata am vazut cu ochii inchisi in camera dar vedeam ca o lumina brilianta ca diamantu si niste puncte albe ca reflexia de la diamant a durat cateva secunde pe urma a fugit in dreapta cum o aduc in fata ochilor din nou ?

  1. Vizualizarea este imaginatia. Ca atunci cand iti imaginezi un obiect. Ca atunci cand in vis vezi unele imagini foarte clar iar cand te trezesti si incerci sa vizualizezi in mintea ta un caiet nu ti-l poti imagina clar. Meditatia de imputernicirea si practica ajuta la cresterea capacitatii de a vizualiza ceva in mintea ta (un obiect, o entitate, o persoana, energie, etc).

   Concentreaza-te pe obiectul respectiv iar si iar pana reusesti sa-l vizualizezi in mintea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.