Cine sunt adevăraţii terorişti – anti-tero, aşa mănâncă din oameni sau din recolta lor

Citeşte articolul ataşat mai jos. În asemenea fel se procedează. Ai fost exploatat, microcipat, apoi se încearcă înlăturarea ta din sistem. Cu sau fără motiv, sunt prea mulţi oameni şi nu le mai trebuie un motiv real să mănânce din tine. I-au schimbat comportamentul prin echipele de psihologi, para-psihologi, l-au hipnotizat, au creat cauza şi au venit cu rezolvarea – pentru toate acestea ei au apărut ca eroi care te scapă de terorist. Ei scapă liberi, ne-vătămaţi în nici un fel, apărând ca eroi.

Un fost soldat american plănuia să pună o bombă la marşul unei grupări pro-naziste din California

Un fost soldat în armata SUA a fost arestat după ce planul său de a plasa o bombă la un marş al supremaţiei albilor din California a fost demascat de un ofiţer sub acoperire, au anunţat autorităţile. Mark Domingo, 26 ani, fost infanterist cu experienţă de luptă în Afganistan convertit la islamism a fost arestat vineri după ce a acceptat livrarea unei bombe active din partea unui agent FBI sub acoperire. El luase în calcul atacuri teroriste asupra evreilor, bisericilor şi poliţiei drept răzbunare pentru atacurile armate de la moscheile din Noua Zeelandă, exprimând vederi islamiste radicale, relatează BBC. Potrivit documentelor judiciare, Domingo, un soldat antrenat, încerca să construiască o bombă el susţinând în mod insistent că dorea să facă un număr cât mai mare de victime, a declarat luni procurorul federal Nick Hanna adăugând că acţiunea conjugată între FBI, poliţia şi biroul şerifului din Los Angeles au întrerupt cu succes „o ameninţare cât se poate de reală.”

Prin intermediul unor postări online, dar şi în conversaţii cu sursA FBI care juca rolul de complice, Domnigo şi-a exprimat dorinţa de a răzbuna atacurile din martie asupra a două moschei din Christchurch, Noua Zealandă, ca şi alte atacuri asupra musulmanilor. El spunea că doreşte să devină „martir” într-un atac. Domingo şi-a ales ca ţintă marşul de la Long Beach după ce deliberase asupra mai multor potenţiale ţinte. De exemplu, luase în calcul Santa Monica Pier, o locaţie care vara adună turişti în număr mare, astfel că un atac ar face multe victime Un grup de extremă dreaptă planificase duminică un marş la Bluff Park, în Long Beach, la care însă nu s-a prezentat, fiind în schimb prezenţi manifestanţi antirasism. Fostul soldat a discutat intenţia sa de a lansa un atac în timpul evenimentului din Long Beach, pe 19 aprilie, la una dintre întâlnirile cu agentul FBI – unde a venit cu o armă de tip AK-47 pentru a dovedi că planurile sale sunt „serioase”, spunând că doreşte o armă care să provoace câteva zeci de victime. El plănuia un atac după modelul celui de la Las Vegas din octombrie 2017, cel mai sângeros atac din istoria modernă a SUA când au murit 58 de oameni. Domingo avea ţinta, dar căuta ajutor pentru construirea unei bombe, el întâlnindu-se cu agentul sub acoperire în acest scop. Planul său era să plaseze dispozitive explozive artizanale bazate pe aparate de gătit sub presiune conţinând cuie, aparate care să fie declanşate de la distanţă sau programate să explodeze. De altfel el susţinea că cumpărase „câteva sute de cuie” care să fie folosite ca proiectil al dispozitivului exploziv, alegându-le în aşa fel încât să provoace răni adânci. La cererea suspectului, agentul FBi i-a trimis câteva dispozitive inerte pe care Domingo le-a luat drept arme de distrugere în masă, el fiind prins în timp ce inspecta locaţia din Long Beach.

Domingo poate primi o pedeapsă maximă de 15 ani.


Sursa:

https://adevarul.ro/international/statele-unite/un-fost-soldat-american-planuia-puna-bomba-marsul-grupari-pro-naziste-california-1_5cc7b6e8445219c57e19fd76/index.html


Citeşte şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪