Cine sunt adevăraţii terorişti – anti-tero, aşa mănâncă din oameni sau din recolta lor

Citeşte articolul ataşat mai jos. În asemenea fel se procedează. Ai fost exploatat, microcipat, apoi se încearcă înlăturarea ta din sistem. Cu sau fără motiv, sunt prea mulţi oameni şi nu le mai trebuie un motiv real să mănânce din tine. I-au schimbat comportamentul prin echipele de psihologi, para-psihologi, l-au hipnotizat, au creat cauza şi au venit cu rezolvarea – pentru toate acestea ei au apărut ca eroi care te scapă de terorist. Ei scapă liberi, ne-vătămaţi în nici un fel, apărând ca eroi.

Un fost soldat american plănuia să pună o bombă la marşul unei grupări pro-naziste din California

Un fost soldat în armata SUA a fost arestat după ce planul său de a plasa o bombă la un marş al supremaţiei albilor din California a fost demascat de un ofiţer sub acoperire, au anunţat autorităţile. Mark Domingo, 26 ani, fost infanterist cu experienţă de luptă în Afganistan convertit la islamism a fost arestat vineri după ce a acceptat livrarea unei bombe active din partea unui agent FBI sub acoperire. El luase în calcul atacuri teroriste asupra evreilor, bisericilor şi poliţiei drept răzbunare pentru atacurile armate de la moscheile din Noua Zeelandă, exprimând vederi islamiste radicale, relatează BBC. Potrivit documentelor judiciare, Domingo, un soldat antrenat, încerca să construiască o bombă el susţinând în mod insistent că dorea să facă un număr cât mai mare de victime, a declarat luni procurorul federal Nick Hanna adăugând că acţiunea conjugată între FBI, poliţia şi biroul şerifului din Los Angeles au întrerupt cu succes „o ameninţare cât se poate de reală.”

Prin intermediul unor postări online, dar şi în conversaţii cu sursA FBI care juca rolul de complice, Domnigo şi-a exprimat dorinţa de a răzbuna atacurile din martie asupra a două moschei din Christchurch, Noua Zealandă, ca şi alte atacuri asupra musulmanilor. El spunea că doreşte să devină „martir” într-un atac. Domingo şi-a ales ca ţintă marşul de la Long Beach după ce deliberase asupra mai multor potenţiale ţinte. De exemplu, luase în calcul Santa Monica Pier, o locaţie care vara adună turişti în număr mare, astfel că un atac ar face multe victime Un grup de extremă dreaptă planificase duminică un marş la Bluff Park, în Long Beach, la care însă nu s-a prezentat, fiind în schimb prezenţi manifestanţi antirasism. Fostul soldat a discutat intenţia sa de a lansa un atac în timpul evenimentului din Long Beach, pe 19 aprilie, la una dintre întâlnirile cu agentul FBI – unde a venit cu o armă de tip AK-47 pentru a dovedi că planurile sale sunt „serioase”, spunând că doreşte o armă care să provoace câteva zeci de victime. El plănuia un atac după modelul celui de la Las Vegas din octombrie 2017, cel mai sângeros atac din istoria modernă a SUA când au murit 58 de oameni. Domingo avea ţinta, dar căuta ajutor pentru construirea unei bombe, el întâlnindu-se cu agentul sub acoperire în acest scop. Planul său era să plaseze dispozitive explozive artizanale bazate pe aparate de gătit sub presiune conţinând cuie, aparate care să fie declanşate de la distanţă sau programate să explodeze. De altfel el susţinea că cumpărase „câteva sute de cuie” care să fie folosite ca proiectil al dispozitivului exploziv, alegându-le în aşa fel încât să provoace răni adânci. La cererea suspectului, agentul FBi i-a trimis câteva dispozitive inerte pe care Domingo le-a luat drept arme de distrugere în masă, el fiind prins în timp ce inspecta locaţia din Long Beach.

Domingo poate primi o pedeapsă maximă de 15 ani.


Sursa:

https://adevarul.ro/international/statele-unite/un-fost-soldat-american-planuia-puna-bomba-marsul-grupari-pro-naziste-california-1_5cc7b6e8445219c57e19fd76/index.html


Citeşte şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪