Combinarea tehnologiei avansate și a hipnozei (cu sau fără tehnologie avansată) utilizându-te de rune, fără a te folosi de sistemul angelic de magie

Sistemul de magie evreiesc nu poate insemna altceva decât implinirea profețiilor Torei. Tora, Coranul, Biblia și orice altă carte Avraamică (angelică sau evreiască) este același lucru.

[Creștinismul este o religie Avraamică derivată din iudaism.]

Oricine se amestecă în așa ceva, are parte de la sine nenorocirile Torei și de energiile Torei. Poți ieși din sistemul cabalistic angelic oricând, dacă simți nevoia să nu te mai supui Cabalei evreiești. aducându-ți astfel doar degenerare și dobitocie, ca și distrugerea sufletului tău, asta presupune Cabala angelică.

Există metode mult mai antice și mai puternice în ele însele decât cabala angelică. Am explicat în celelalte articole ale mele iar acest fapt îți poate demonstra, cu argumente. Creștinismul este o regliie Avraamică ce avansează aceeași agendă evreiască și lucrează ca întreg pentru aceeasi agenda evreiasca.

Vă invit să verificați și celelalte articole publicate pe acest website.

Lăsând la o parte ceea ce deja am explicat în celelalte articole, faptul că, gândurile umane, sunt din punct de vedere ștințiific impulsuri electromagnetice și energie, Runele au putere în ele ele însele, în eter, în sensul că, acestea accesate de mintea umană, îi putem spune emițătorul – receptorul eteric, accesează astfel informația gravată deja în chintesența/eter/akasha de alte suflete puternice (în trecut). Cei inițiați cunosc acest lucru sau conștientiează acum. Eu nu susțin să ne robotizăm, aduc o explicație știintifică. Îți poți realiza propriul fișier MP3, cu Rune, pe care să-l asculți, în acele momente în care chiar nu poți vibra runele, pentru început. Deși puterea sufletului și minții umane este cu mult mai puternică decat hipnoză. Poți rula apoi psihotronic sau prin intermediul unor căști și unui MP3 acel fișier audio. Efectul vibrării runelor, fără un ajutor exterior este cu mult mai puternic.

Le poți rula psihotronic (am atașat, în trecut, în rubrica „psihotronica și controlul minții”, o schiță a unui dispozitiv de influențare eterică). Runele le poți vibra, le poți lipi de un fundal binaural cu afirmații, astfel, te poți auto-hipnoza prin intermediul unor căști și unui MP3.


Atașez mai jos exemplul demostrativ (click pe legătură/url pentru a descărca sau asculta fișierul MP3):

https://www.seruah.com/biblioteca/audio/ANSUZ%20dezlegarea%20sufletului%20v2.mp3


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪